×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Oxballs

Položky 33 až 64 z celkom 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Snake Deep-reacher Cocksheath Black Ice

    Chcete väčší penis? Vaše prianie sa stane skutočnosťou s týmto jedinečne dlhým návlekom na penis od Oxballs. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a pružného plus+silikónu a je tak veľmi príjemný na dotyk aj na nosenie. Vyberte si z 3 rôznych vložiek a prispôsobte si jeho vnútornú dĺžku pre maximálne pohodlné padnutie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Clear

    Chcete všetko alebo nič? Staviame sa, že Bonemaker 3 je presne to, čo hľadáte! 3 kruhy pre všetky vaše citlivé miesta! Všetky krúžky sú vyrobené z skvele mäkkého a neuveriteľne pružného FlexTPR materiálu. Pohodlne sa nosia a vášmu mužstvu doprajú nielen silu, ale aj sexy vzhľad.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Clear Ice

    Bigger OX je svieži a mäkký krúžok na penis pre dlhotrvajúcu a pevnú erekciu. Je navrhnutý tak, aby neťahal a bol príjemný na nosenie okamžite po tom, čo si ho nasadíte. Vyrobený je z veľmi kvalitného mäkkého a pružného PLUS + silikónu (TPR a silikón). Nasaďte si ho na penis alebo za gule a radujte sa, objem totiž robí dojem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dodajte novú hĺbku svojim soundingovým hrátkam, teda stimulácii močovej trubice zvnútra. Probe Sound je vyrobená zo super silného a zároveň flexibilného silikónu, ktorý je príjemne hladký na dotyk a rýchlo sa zahreje na teplotu tela. Probe Sound je naozaj dlhá, ale to ešte nemusí znamenať, že je určená len pre skúsených milovníkov, užijú si s ňou aj začiatočníci. Nezabúdajte používať sterilné lubrikanty a po každom použití hračku hygienicky vyčistiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Miguel Clear

    Návlek na penis menom Miguel od značky Oxballs poteší všetkých milovníkov silných a neobrezaných penisov. Je vyrobený z kvalitného a vysoko pružného materiálu Flex-TPR a budete sa s ním cítiť naozaj mäsito! Noste ho pri erekcii alebo pokojne aj bez nej, užívajte si poriadny obvod a doprajte ho aj svojmu náprotivku, pretože vďaka uchyteniu za semenníky bude perfektne držať na mieste aj pri divokejších hrátkach.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    Milujete doplnky na penis a semenníky od Oxballs! V tom prípade budete zbožňovať aj tento Meat Balls. Je to úplne nový spôsob, ako uväzniť penis a pripútať ho k semenníkom. Lapte vtáčika a držte ho bezmocného a zviazaného touto dômyselnou pomôckou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Alien Tail Black

    Užite si 2 v 1 potešenie a ozdobte sa pôvabným čiernym chvostíkom od Oxballs! Alien Tail je elegantná pomôcka kombinujúca erekčný krúžok, análny kolík a chvostík, ktorý sa bude pri vašich pohyboch ladne vlniť. Hračka je vyrobená z kvalitného Flex-TPR materiálu, ktorý je super pružný, mäkký a bezpečný pre telo. Dizajn výrobku prináša tzv. "uzamykací efekt", kedy váš análik bude príjemne plný a váš penis zas poriadne tvrdý.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Hľadáte štýlové väzenie pre vášho vtáčika? Táto klietka cudnosti od Oxballs ho zahalí do kvalitného a pružného PLUS + SILICONE materiálu a bude sexi a pohodlné ju nosiť. Je teda z pružného materiálu (zmes silikónu a TPR), ktorý sa vám prispôsobí, a zdobená je falošným piercingom pre tvrďácky vzhľad.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Butch Cocksheath Steel

    Premeňte svoj penis na väčší, silnejší a krajší. Tento návlek vám padne veľmi pohodlne, keďže je mäkký, flexibilný, neťahá a uchytáva sa za koreň penisu a za semenníky. Je pôvabne anatomicky tvarovaný a vďaka malej silikónovej zátke pekne sadne aj menším veľkostiam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    Zoznámte sa so Sacksling 2, ktorý je teraz ešte lepší než jeho predchodca. Je veľmi hladký a zároveň pružný, takže vaše semenníky budú v úplnom pohodlí a zaručujem vám, že ste nikdy nič také ešte nezažili! Čo s vaším penisom budete robiť, keď budete mať tento zázrak na sebe, záleží len na vás, každopádne si môžete byť istí, že bude ako vaša druhá koža a stane sa nedeliteľnou súčasťou vašej erotickej výzbroje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ultraballs 2 Pack Cockring Black-Clear

    Ráčte sa zoznámiť s vylepšeným modelom najpredávanejšieho erekčného krúžku od Oxballs. Nesie meno Ultraballs a disponuje všetkým, čo ste si obľúbili u jeho predchodcu, navyše je ešte aj pružnejší a pevnejší. Vyrobený je z jedinečného materiálu Flex-TPR a v jeho spodnej časti nájdete dve guličky, ktoré fungujú ako tlakové body, aby bol váš penis poriadne tuhý a pripravený na akciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Nutter Ball Sling Čierna

    Revolučný návlek na gule od svetovo obľúbenej značky Oxballs. Pohltí vás svojím dizajnom, najpríjemnejším materiálom a pocitmi, ktoré s jeho nosením okúsite.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    Trojica super pružných krúžkov na penis na použitie jednotlivo alebo naraz! Každý z krúžkov je kvalitný a tiež pružný, aby sa prispôsobil vašim potrebám. Stiahnite s nimi svoj penis pri koreni a zaistite si tak dlhšiu a pevnejšiu erekciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Fido Clear

    Fido sa nevolá len pes našej susedky, ale aj tento návlek na penis od Oxballs v tvare psieho penisu. Zahrajte sa hru na psíčka a pána, ktorá bude autentická a neopakovateľná! Fido je vyrobený z kvalitného a pružného Flex-TPR materiálu, je preto bezpečný a netoxický, pohodlne padne skoro všetkým veľkostiam.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparentná

    Doprajte svojim semenníkom úžasný šok s Nutter Electro Sacksling. Tento dômyselný prístroj prináša to najlepšie z rôznych svetov a vytvára tak jednu absolútne fantastickú sexuálnu hračku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Black

    Rozmanitosť je korením života a Oxballs to veľmi dobre vie. Preto prichádza s touto novinkou s názvom 360. Tento mäkký ale tlstý krúžok ponúka hneď 2 možnosti ako ho použiť a verte, že vám v nohaviciach vykúzli poriadne sexy guču. Krúžok 360 na penis a semenníky je vyrobený z pružného Flex-TPR materiálu, ktorý je veľmi ľahký, kompaktný a vášmu náradiu príjemný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Koniec pohupovania, hýbania a hladenia, Oxballs prichádza s touto jedinečnou hračkou v tvare lievika, ktorej využitie počas hier bude neprekonateľné. Cone of Shame je doplnok vyrobený z veľmi mäkkého a pružného silikónu, takže ho môže vaše šteniatko nosiť pokojne celé hodiny a vy mu tak zabránite, aby sa pohrávalo samo so sebou. Silikónový materiál ďalej zaručuje ľahké čistenie a údržbu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Zoznámte sa so Sacksling 2, ktorý je teraz ešte lepší než jeho predchodca. Je veľmi hladký a zároveň pružný, takže vaše semenníky budú v úplnom pohodlí a zaručujem vám, že ste nikdy nič také ešte nezažili! Čo s vaším penisom budete robiť, keď budete mať tento zázrak na sebe, záleží len na vás, každopádne si môžete byť istí, že bude ako vaša druhá koža a stane sa nedeliteľnou súčasťou vašej erotickej výzbroje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    Všetko, čo potrebujete k okúzľujúcemu prirodzeniu v jednom jedinom výrobku! Oxballs Tri Squeeze je návlek na penis vyrobený z veľmi pohodlného a pružného materiálu. Jeho jedinečný dizajn z neho robí všestranný doplnok, ktorý budete môcť nosiť podľa svojich aktuálnych preferencií, pretože každý otvor má trochu inú veľkosť. Chcete mať dnes svojho macka bližšie k telu alebo trochu ďalej?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Hot Pink Ice

    Bigger OX je svieži a mäkký krúžok na penis pre dlhotrvajúcu a pevnú erekciu. Je navrhnutý tak, aby neťahal a bol príjemný na nosenie okamžite po tom, čo si ho nasadíte. Vyrobený je z veľmi kvalitného mäkkého a pružného PLUS+silikónu (TPR a silikón). Nasaďte si ho na penis alebo za gule a radujte sa, objem totiž robí dojem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Miguel Black

    Návlek na penis menom Miguel od značky Oxballs poteší všetkých milovníkov silných a neobrezaných penisov. Je vyrobený z kvalitného a vysoko pružného materiálu Flex-TPR a budete sa s ním cítiť skutočne mäsito! Noste ho pri erekcii alebo pokojne aj bez nej, užívajte si poriadny obvod a doprajte ho aj svojmu náprotivku, pretože vďaka uchyteniu za semenníky bude perfektne držať na mieste aj pri viac divokých hrátkach.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    Špičkový naťahovač semenníkov Squeeze je tým najobľúbenejším doplnkom všetkých, ktorí radi nahnevajú svoje guličky. Je totiž perfektne padnúci a ponúkne silu 3 vibrátorov, ktoré s vami doslova zatrasú. Vďaka svojmu tvaru a hrúbke vás príjemne natiahne a vďaka vibráciám sa pod vami prepadne zem!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Steel

    Oxballs prichádzajú na trh s jedinečnou novinkou, ktorú pomenovali Sackjack. Je to hračka vyrobená z pružného a pohodlného materiálu Flex-TPR a priľne k vášmu telu ako druhá koža. Sackjack má veľmi vkusný tvar, ktorý vášmu mackovi skutočne pristane a zároveň aj príjemne pridrží vaše semenníky vkusne u tela. Vnútorná časť je jemne textúrovaná, čo sľubuje aj decentnú stimuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    Trojica super pružných krúžkov na penis na použitie jednotlivo alebo naraz! Každý z krúžkov je kvalitný a tiež pružný, aby sa prispôsobil vašim potrebám. Stiahnite s nimi svoj penis pri koreni a zaistite si tak dlhšiu a pevnejšiu erekciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 250ml

    Ultimátny hladký lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlub je na silikónovej báze a obsahuje výhradne čistý a svieži silikón s nulovým obsahom palív. Je príjemne teplý a skutočne hladký a tak akorát tekutý, používajte ho s mierou, má silné lubrikačné účinky a menej je často viac. Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len triešničkou na torte.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Black

    Chcete všetko alebo nič? Stavíme sa, že Bonemaker 3 je presne to, čo hľadáte! 3 krúžky pre všetky vaše citlivé miesta! Všetky krúžky sú vyrobené z skvele mäkkého a neuveriteľne pružného FlexTPR materiálu. Pohodlne sa nosia a vášmu mužstvu doprajú nielen silu, ale aj sexy vzhľad.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Black

    Chcete byť väčší? Pridajte si na obvode a na dĺžke s týmto návlekom Muscle Ripped! Zaručené je perfektné padnutie vďaka špeciálnemu a kvalitnému materiálu FLEXTPR, ktorý vás očarí svojou pružnosťou. Nechajte si predĺžiť penis za všetkých okolností a doprajte svojmu náprotivku parádnu stimuláciu realistickým povrchom návleku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Muscle Cock Sheath Smoke

    Nosíte radi návleky na penis? Muscle budete milovať! Je vyrobený z mäkkého a pružného TPR materiálu a je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil vášmu mužstvu a bola ho radosť nosiť. Preskúmajte s ním nové obzory v bezodnej diere vášho náprotivku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Všetko, čo máte radi v jednom jedinom doplnku od Oxballs. Tento Cocksling je skvele tučný, pevný a flexibilný zároveň. Vyrobený je z kvalitného FlexTpr materiálu a rozdelí vaše semenníky, ktoré zároveň bude mierne tlačiť. Zaujíma vás, ako to bude vyzerať? Mega sexy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs INVADER Cocksheath Black Ice

    Invader je prvý otvorený návlek na penis, s ktorým to bude dlhé a tvrdé! Jeho tvar vášmu mužstvu pridá na hrúbke a vzhľadom na to, že je jeho koniec otvorený, vášmu žaluďu dopraje si všetko pekne užiť. Hrajte sa tvrdo alebo ako budete chcieť, návlek bude držať na mieste za všetkých okolností!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Tailpipe Chastity Cock-Lock with Attached Butt Plug

    Klietka cudnosti a análny kolík v jednej jedinej erotickej pomôcke od Oxballs, ktorá nesie názov Tailpipe. Jeho cieľom je, samozrejme, zábava, ale tiež pohodlie, ktoré vám tento luxusný výrobok poskytne. Klietka je ergonomicky tvarovaná a tiež hygienická, pretože nebráni v močení. Celý Tailpipe je vyrobený z pružného Flex-TPR materiálu, ktorý je príjemne mäkký a, samozrejme, kvalitný. Užite si dvojitú stimuláciu, naplnený anál a uväznený penis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 130ml

    Ultimátny hladký lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlube je na silikónovej báze a obsahuje výhradne čistý a svieži silikón s nulovým obsahom palív. Je príjemne teplý a skutočne hladký a tak akurát tekutý, používajte ho s mierou, má silné lubrikačné účinky a menej je často viac. Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len čerešničkou na torte.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.