×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Oxballs

Položky 65 až 96 z celkom 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Limitovaná edícia dokonalej pomôcky pre vašu výbavičku! Mäkký, príjemý a pružný FlexTPR materiál zovrie vaše prednosti, dopraje im príjemné pocity a sexi vzhľad. Užite si kvalitný doplnok od značky Oxballs a radujte sa vy aj vaša polovička!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs INVADER Cocksheath Hot Pink Ice

    Invader je prvý otvorený návlek na penis, s ktorým to bude dlhé a tvrdé! Jeho tvar vášmu mužstvu pridá na hrúbke a vzhľadom na to, že je jeho koniec otvorený, vášmu žaluďu dopraje si všetko pekne užiť. Hrajte sa tvrdo, alebo ako len budete chcieť, návlek bude držať na mieste za všetkých okolností!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube FormulaOX Hybrid PlayLube 130ml

    Ultimátny lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlube je vytvorený na hybridnej báze, takže obsahuje smotanovú zmes vody a silikónu a pozor, hodí sa aj pre vaše erotické pomôcky, dokonca aj pre tie z toho najmäkšieho silikónu. Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len čerešničkou na torte.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Clear

    Sexi hračka, ktorá natiahne vaše varlaty vďaka 3 závažiam! Umiestnite ju na sáček a do držiaka vložte toľko závaží z nerezovej ocele, na koľko si aktuálne trúfnete. Nespornou výhodou tohto naťahovača je to, že sa závažia nezavesujú, ale zasúvajú do príslušných otvorov, takže vám nikde nebude zaväzovať. Vychutnajte si maximálne pocity!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE BANDIT Slim Cocksheath Clear

    Chcete predĺžiť svoje nádobie a zároveň mu dopriať dotyk príjemného pružného materiálu? Tento návlek od OxBalls je príjemne tenký a vyrobený z kvalitného flexTPR materiálu, ktorý je skvele pružný a pohodlný na nosenie!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Claw Glove Black

    Chcete vidieť kúzlo? Tak si na ruku navlečte túto gumovú rukavicu a sledujte, ako sa z vašej ruky stanú 3 úžasné dildá, ktoré dosiahnu kamkoľvek. Môžete nimi vzrušovať, hladkať, stimulovať, rozťahovať, proste čokoľvek! Rukavica je báječne pružná a do jedného jej dilda sa schovajú 2 vaše prsty, ktoré budú udávať šírku dilda. Preskúmajte nekonečné možnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube FormulaOX Hybrid PlayLube 250ml

    Ultimátny lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlub je vytvorený na hybridnej báze, takže obsahuje smotanovú směs vody a silikónu a pozor, hodí sa aj pre vaše erotické pomôcky, dokonca aj pre tie z toho najmäkšieho silikónu. Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len triešničkou na torte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Airlock Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Sníva váš ptáčik o pohodlnej a kvalitné klietke? Airlock Electro je príjemne mäkká klietka na penis, ktorá sa pohodlne nosí, pretože je ľahká a odvetrávaná. Dva otvory v základni zaistia, že bude skvele držať na svojom mieste a malé dierky po dĺžke av špičke slúžia buď na pripevnenie elektro-stimulačných kontaktov (nie sú súčasťou balenia) alebo na odvetrávanie a fyziologické potreby.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Snake Deep-reacher Cocksheath Clear Ice

    Chcete väčší penis? Vaše prianie sa stane skutočnosťou s týmto jedinečne dlhým návlekom na penis od Oxballs. Vyrobený je zo sametovo hebkého a pružného plus + silikónu a je tak veľmi príjemný na dotyk aj na nosenie. Vyberte si z 3 rôznych vložiek a prispôsobte si jeho vnútornú dĺžku pre maximálne pohodlné padnutie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Watersport Strap-On Gag Black

    Tekuté hrátky snov? Áno! Tento náhubok vám zaručí, že váš otrok nebude môcť utiecť vašim tekutinám. Na tvár sadne ako uliaty, rovnako aj do úst, kam z mini pisoáru vedie trubička. Užívajte si piss hry, ktoré budú teraz ešte drsnejšie než predtým!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Ergonomický naťahovač semenníkov v tvare presýpacích hodín! Jeho výrobca sa chvastá, že sa jedná o najlepší naťahovač semenníkov na trhu, pretože má pomerne široký oválny vnútorný tvar a obopne vaše vrecúško veľmi zmyselne. Vyrobený je z kvalitného pružného flexTPR, takže si zachová svoj úchop po celú dobu nosenia.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Jednoduchý avšak výnimočný erekčný krúžok od obľúbenej značky Oxballs v sade po 3 kusoch pre nekončiace chvíle vzrušenia.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs AIRHOLE-1 Finned Buttplug Black

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný análny kolík? Oxballs prichádzajú s novinkou, ktorou sú kolíky Airhole. Sú príjemne hebké a mäkké, pretože sú tvorené "plutvami", ktoré sa splošťujú a ohýbajú, čo prinesie nové a dokonale sexy pocity. Nechajte plutvy sa trochu stlačiť pri zasúvaní a následne roztiahnuť, akonáhle vstúpia za zadné vrátka, kde sa budú rôzne hýbať a žiť svojím vlastným životom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs SACKJACK Jack Off Sheath Hot Pink

    Oxballs prichádza na trh s jedinečnou novinkou, ktorú pomenovali Sackjack. Je to hračka, vyrobená z pružného a pohodlného materiálu Flex-TPR a priľne k vášmu telu ako druhá koža. Sackjack má veľmi vkusný tvar, ktorý vášmu macíkovi skutočne pristane, a zároveň tiež príjemne pridrží vaše semenníky vkusne pri tele. Vnútorná časť je jemne textúrovaná, čo sľubuje aj decentnú stimuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Podľa vývojárov z Oxballs je Cocksling-2 absolútne najlepší erekčný krúžok, aký kedy vymysleli. Hodí sa na styk, piss hrátky, orálny sex, vytvaruje vám v nohaviciach neodolateľnú hrču…

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovač semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho zrovna budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, bám bude báječne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs TRI-SPORT XL 3-Ring Cocksling Clear

    Extra veľký a extra mäkký trojkrúžok na penis a semenníky! Získate s ním sexy tvar a mäsitejšiu hrúbku, pretože je oveľa väčšia ako jeho predchodca. Vyrobený je z úžasne mäkkého a pružného materiálu, ktorý bude penisu aj semenníkom super príjemný a bude držať na svojom mieste! Užite si ešte väčšie vydutie a viac slasti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE BANDIT Slim Cocksheath Black

    Chcete predĺžiť svoj riad a zároveň mu dopriať dotyk príjemného pružného materiálu? Tento návlek od OxBalls je príjemne tenký a vyrobený z kvalitného flexTPR materiálu, ktorý je skvele pružný a pohodlný na nosenie!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Willy Cock Ring 3-Pack Black

    Trojica super pružných krúžkov na penis na použitie jednotlivo alebo naraz! Každý z krúžkov je kvalitný a taktiež pružný, aby sa prispôsobil vašim potrebám. Stiahnite s nimi svoj penis pri koreni a zaistite si tak dlhšiu a pevnejšiu erekciu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Champ Double Penetrator Black

    Champ je super silný silikónový penetrátor navrhnutý tak, aby predĺžil dĺžku i obvod vašej výbavy. Má vstavaný krúžok na penis, ktorý vám dopomôže k silnejšej a dlhšej erekcii a vďaka nemu bude tiež Champ držať na svojom mieste. Využite zárez, vďaka ktorému sa Champ stane prirodzenou súčasťou vás a nezabudnite ani na palcové označenie na sledovanie hĺbky!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je úžasný silikónový naťahovač semenníkov navrhnutý tak, aby dômyselne natiahol vaše guľky. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu Pure Platinum, takže je úžasne mäkký, hladký a zároveň dostatočne pevný. Zaistite si intenzívne orgazmy a príjemné natiahnutie s jedným z najdlhších a najobľúbenejších ballstretcherov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je jedinečne tvarovaný a mimoriadne mäkký naťahovať semenníkov alebo krúžok na penis podľa toho, na čo ho práve budete chcieť. Príjemne priľne k vášmu mužstvu, bude vyzerať úplne skvelo a vďaka kvalitnému FLEXtpr materiálu, z ktorého je vyrobený, vám bude úžasne príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Grunt Double Penetrator Black

    Je tu penetrátor! Nadstavec na penis z vysoko kvalitného silikónu inšpirovaný armádou. Nenechajte sa zmiasť jeho drsným vzhľadom, v skutočnosti je nádherne hladký, mäkký a na dotyk veľmi príjemný, pretože je vyrobený z platinového silikónu. Vďaka koncovému krúžku posilní a predĺži vašu erekciu a zároveň bude držať na svojom mieste. Prijmite ho za vlastný a kochajte sa ním!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Hot Pink

    Chcete byť väčší? Pridajte si na obvode a na dĺžke s týmto návlekom Muscle Ripped! Zaručené je perfektné padnutie vďaka špeciálnemu a kvalitnému materiálu FLEXTPR, ktorý vás očarí svojou pružnosťou. Nechajte si predĺžiť penis za všetkých okolností a doprajte svojmu náprotivku parádnu stimuláciu realistickým povrchom návleku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Hľadáte niečo, čo vám pomôže nielen zdvihnúť sebavedomie, ale tiež vám to dopraje tie najlepšie pocity? Big OX je tu! Jeho dômyselná šírka poriadne uchopí vašu výbavu a materiál PLUS+SILICONE vás jednoducho dostane, pretože je pružný, hladký a mäkký. Užite si pohodlie a sexi vzhľad!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Airlock Electro Air-Lite Vented Chastity Clear Ice

    Sníva váš vtáčik o pohodlnej klietke a vášnivom mučení? Airlock Electro je príjemne mäkká klietka na penis, ktorá sa pohodlne nosí, pretože je ľahká a odvetrávaná. Dva otvory v základni zaistia, že bude skvele držať na svojom mieste a malé dierky slúžia na pripevnenie dvoch 4 mm elektro-stimulačných kontaktov, ktoré môžete pripojiť k zdroju a nahnevať tak penis elektro-šoky.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxball miluje semenníky a pomôcky na ne. Preto niet divu, že aj tento naťahovač semenníkov pochádza z jej dielne. Tento dômyselný kus silikónu Clone silne a vzrušujúco vaše vrecúško stlačí a natiahne! Chcete ten pocit skúsiť? Máte možnosť!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Čo tak poškodiť semenníky? Neo TALL je vysoký naťahovač semenníkov pre všetkých s penisom, ktorí už majú nejaké skúsenosti s naťahovaním. Vyrobený je z vysoko kvalitného čistého platinového silikónu, takže je dostatočne pevný a zároveň príjemne mäkký a hladký. Vychutnajte si ako úžasne padne a všetky skvelé pocity s tým spojené!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs TRUCKT 2-pack Cockring Black

    2 silné a kvalitné erekčné krúžky s rôznou veľkosťou na penis alebo semenníky. Krúžok TRUCKT disponuje špeciálnou vnútornou zarážkou, vďaka ktorej bude rovnomerne držať na svojom mieste, a kvalitný materiál FLEXtrp vás prekvapí nielen svojou pružnosťou, ale tiež dlhotrvajúcou kvalitou. Vychutnajte si poriadnu erekciu, vzrušenie a vyvrcholenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube Liquislik Waterbase PlayLube 250ml

    Ultimátny lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlub je na vodnej báze, takže bude najlepší kamarát s každou vašou erotickou hračkou. Hodí sa pre erekčné krúžky, naťahovače semenníkov aj pre análne hračky, ktorých zastrkávanie aj vyťahovanie bude razom príjemnejšie! Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len triešničkou na torte.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MORPHHOLE-1 Gaper Plug S Black Ice

    Chcete skúsiť niečo nové? Vyskúšajte Morph-Hole! Jeho ergonomický tvar dokonale zapadne do vašich zadných vrátok, takže bude držať na svojom mieste. Má dômyselný otvor pre hračky alebo čokoľvek, čím budete chcieť temnú komôrku navštíviť. Textúra v podobe krúžkov a hrbolčekov je vzrušujúca a užije si ju aj vás náprotivkom!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs HULK Gargantic Cocksheath Black

    Chcete svoj penis premeniť na niečo obrovské? Hulk je masívny návlek na penis, s ktorým získate mohutné péro pre dokonalé nasýtenie všetkých nenásytných dierok! Hulk je vyrobený z vysoko kvalitného flexTPR materiálu a získate s ním väčší obvod a taktiež extra dĺžku 12,7 – 17,8 cm, čo je naozaj veľa!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.