×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Shots

Položky 33 až 64 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots ManCage Model 27 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou flexibilnou silikónovou konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Pussy Pump Rose Gold

    Zaujíma vás, aké by to bolo, keby vaše intímne partie boli ešte citlivejšie? Zistite to s tou pôvabnou vákuovou pumpou. Behom pár chvíľ zvýši prietok krvi a vy sa tak stanete oveľa citlivejší na akúkoľvek stimuláciu. Pritlačte nadstavec na svoje intímne miesta, zaistite utesnenie a stlačte koncový balónik. Ďalší scenár je na vás!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Comfort Beginner Pump Transparent

    Lámete si hlavu, ako dosiahnuť väčší penis? Vákuová pumpa je tým najlepším riešením! Pumpou vytvorené vákuum posilní erekciu a pomôže aj tým nešťastníkom, na ktorých nepôsobia ani lieky. Dlhodobé používanie vedie k zväčšeniu penisu, dlhšej erekcii, zlepšeniu sexuálneho výkonu alebo k navýšeniu hladiny testosterónu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Hot Masturbator Vaginal - Masturbátor

    S novým Hot Easy Rider dosiahnete dokonalý zážitok z penetrácie. Štruktúrované vnútorná textúra zaistí veľmi realistický pocit. Vďaka otvorom si môžete nastaviť intenzitu podtlaku a užší stred zaistí príjemný zážitok.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Vychutnávajte si intenzívne vzrušenie, ktoré vám dopraje len a len stimulácia prostaty. Tento kolíček je ideálny pre začiatočníkov, ktorí sa rozhodli otvárať svoje zadné vrátka a experimentovať s pôžitkami. Plastový materiál v kombinácii so silikónom vám bude príjemný a robustná rukoväť vám umožní jednoduché použitie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ElectroShock Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto stimulátora prostaty je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať nielen elektro-stimulačné, ale aj vibračné funkcie. Stimulátor prostaty značky Shots vám ponúkne 10 vibračných režimov a 5 elektro-stimulačných, ktoré budú vychádzať zo 2 bodov, z ktorých 1 cielia priamo na prostatu a druhý na hrádzu.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Strong Suction Cup Vaginal - Masturbátor

    Easy Rider s prísavkou poskytuje nekonečné potešenie z penetrácie bez držania. Nebolí ho hlava a nie je nikdy mimo prevádzku. Praktický masturbátor môžete pripevniť na akýkoľvek hladký, pevný povrch a užívať si stimuláciu bez nutnosti držania.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu partnerovi v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po odobratí klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Už vás to rúk nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby tento láskyplný análik, v ktorom sa budete cítiť ako v skutočnom zadku. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého silikónu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú tiež zámky, kovové a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovu. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je análna stimulácia vašou najobľúbenejšou zábavou? Geron bude vašou najobľúbenejšou hračkou! Má ergonomický tvar a 10 intenzívnych vibračných režimov. Jeho povrch je z hebkého silikónu a vďaka dobíjaniu cez USB bude kedykoľvek pripravený vyhovieť vašim prianiam. Dotknite sa prostaty a explodujte blahom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Wireless Vibrating Egg Black

    Vyskúšajte novú dimenziu erotických hrátok na verejnosti s vibračným vajíčkom. Úroveň vibrácií budete voliť skrz diaľkový ovládač a verte, že vás všetkých 10 režimov poriadne rozparádi. Viete si predstaviť, aký asi bude návrat domov po nezbednej hre s vibračným vajíčkom vonku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line French Maid Pussy Masturbator Flesh

    Vzlietnite do nových výšin potešenia! Tento masturbátor pomerne kompaktných rozmerov premení vaše tajné túžby na neopísateľnú skutočnosť. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPR materiálu, vďaka ktorému vás zaplavia extrémne príjemnými pocitmi. Tak už neváhajte a prijmite pozvanie do sveta neodolateľného uspokojenia.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Beginner Pump Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie pôžitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte si to aj vy, táto Elite Beginner pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 23 Chastity Cage 2.5" 6,5cm Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného príjemného silikónu, ktorý je veľmi ľahký, poddajný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z niekoľkých častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Päť náhradných zámkov pre MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Doprajte zmyselne silné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Sutra Socks

    Hľadáte inšpiratívny darček pre vášho partnera? S týmito ponožkami chybu neurobíte! Ponožky v štýle Kámasútry zobrazujú sexuálne polohy, ktorými sa váš drahý bude pri každom nosení inšpirovať? Vykúzlite mu úsmev na tvári a darujte mu ponožky, ktoré sa stanú jeho najobľúbenejšími!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Urobte pre svoj klitoris to najlepšie s maximálnou presnosťou! Tento ergonomicky navrhnutý stimulátor klitorisu má tenký zaoblený koniec, ktorým dokonale presne zacielite na správne miesto. Dotknite sa tých najvyšších vrcholov, na ktoré nevystúpite inak, než keď objavíte váš najvzrušujúcejší bod klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň. Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktory je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénna. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sa pre príjemné padnutie dodávajú v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zábrante svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Tento malý, ale šikovný vibrátor transformuje váš prst na dokonalého darcu rozkoše. Vrúbkovaná stimulačná časť sľubuje nekonečné potešenie nielen na klitorise, ale kdekoľvek budete chcieť. Hladký silikón, z ktorého je vyrobený, si zamilujete rovnako ako 10 rôznych úrovní vibrácií s neuveriteľnou silou až 11 000 otáčok za minútu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Penis Plushie Rainbow 30cm

    Mäkký penis často nebýva v posteli veľmi žiadaným tovarom, ale vždy sú výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo. V tomto prípade je to Plushie, mäkký a príjemný plyšový dúhový penis s roztomilým úsmevom na perách a miloučkým výrazom. Bude na vás vždy verne čakať, kým sa k nemu láskyplne nepritúlite a nezaspíte v spoločnom objatí. Neodolávajte zbytočne dlho, Plushie sa v našom sklade veľmi neohrieva, tak aby potom už nebolo neskoro…

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Nurse Pussy Masturbator Tan

    Vzlietnite do nových výšin potešenia! Tento masturbátor pomerne kompaktných rozmerov premení vaše tajné túžby na neopísateľnú skutočnosť. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPR materiálu, vďaka ktorému vás zaplavia extrémne príjemnými pocitmi. Tak už neváhajte a prijmite pozvanie do sveta neodolateľného uspokojenia.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ElectroShock Rabbit Vibrator Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto vibrátora so stimulátorom klitorisu, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať nielen elektro-stimulačné, ale aj vibračné funkcie. Rabbit Vibrator značky Shots vám ponúkne 10 vibračných režimov a 5 elektro-stimulačných a je potenciálnym bestsellerom, lebo bude nielen elektricky stimulovať vnútro vašej vagíny, ale aj toľko citlivý klitoris. Sčítané podčiarknuté, jedna plus jedna rovná sa dvojnásobný a nekonečne intenzívny orgazmus!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.