×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Shots

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots Toys Easy Rider 3 Pack - Sada masturbátorov 3ks

    Nemôžete si vybrať, ktorá diera je lepšia? Tak ich majte všetky! Sada masturbátorov s 3 rôznymi vstupmi. Tesný análny otvor, jemné pery alebo mäkkučká vagína, voľba je len na vás.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, i dáva dolu, jeho veľkosť je nastaviteľná a cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots FistIt Masturbation Glove Black

    Silikónová rukavice FistIt vám poskytne nekonečné možnosti zábavy. Má účinne rebrovaný a textúrovaný povrch a medzi palcom a ukazovákom sa nachádza malý otvor pripomínajúci ústa, ktorý sa nemôže dočkať vášho penisu. Vyrobená je z hodvábne jemného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahuje ftaláty a ľahko sa čistí.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots SLT Self Lubrication The Beam of Light Masturbator Vaginal Flesh

    Masturbátor s novou priekopníckou technológiou, tzv. samolubrikáciou! To, čo doposiaľ všetkým masturbátorom chýbalo k dokonalosti, je teraz skutočnosťou a vy môžete pohodlne zasunúť a užiť si slastné prežitky spojené s príjemnou vnútornou vlhkosťou, akoby ste boli vo vnútri skutočnej a poriadne vlhkej vagínky. Nenápadný dizajn tohto masturbátoru sľubuje diskrétnosť, pôvabné pysky sľubujú prirodzený vzhľad a technológia samolubrikácie sľubuje to najpríjemnejšie prenikanie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 19 Chastity 4.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 29 TPE Chastity Cage Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou TPE konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Flight Attendant Anal Masturbator Flesh

    Vzlietnite do nových výšin potešenia! Tento masturbátor pomerne kompaktných rozmerov premení vaše tajné túžby na neopísateľnú skutočnosť. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPR materiálu, vďaka ktorému vás zaplavia extrémne príjemnými pocitmi. Tak už neváhajte a prijmite pozvanie do sveta neodolateľného uspokojenia.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Vampire

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby táto láskyplná pusinka s upírskymi zúbkami, v ktorej sa budete cítiť, ako v skutočných ústach. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého materiálu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Nastaviteľný krúžok z príjemného silikónu pre poriadne tvrdú a nekonečne dlhú erekciu. Ľahko sa nasadzuje, aj dáva dole, jeho veľkosť je nastaviteľná a aj cena priaznivá! Čo viac si priať?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Vaša hračky z realistického TPE materiálu vyžadujú špeciálnu starostlivosť, inak veľmi skoro stratia svoju kvalitu! Starajte sa o ne s týmto púdrom, ktorý vám pomôže predĺžiť ich životnosť. Shots Rejuvenation Powder obnovuje pôvodnú štruktúru materiálu, stačí hračku trošku posypať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Svaly panvového dna potrebujú tréning a ak ste s ním už začali a chcete skúsiť niečo nové, je tu priamo pre vás táto sada! Obsahuje 3 dvojice voľných guľôčok, ktoré vás budú vo vnútri príjemne stimulovať, a zároveň s nimi ešte viac spevníte svaly panvového dna.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Mouth

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby táto láskyplná pusinka, v ktorej sa budete cítiť, ako v skutočných ústach. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého silikónu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots SLT Self Lubrication 5 Inch Buttplug Flesh

    Toto nie je len tak nejaký análny kolík! Pýši sa technológiou samolubrikácie a je vždy pripravený otvoriť vaše zadné vrátka. Stačí trochu nasliniť a klzké vzrušenie môže začať. Okrem toho má úplne ideálny tvar a je vyrobený z príjemného TPE materiálu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidíte ten skvost? Táto do detailov premyslená, krásna a inovatívna hračka ukáže vášmu telu nové a príjemné pocity a zážitky. Innovation Twitch bude neuveriteľným spôsobom masírovať klitoris, zvýši prietok krvi a môže vám efektívne pomôcť aj proti vaginálnej suchosti. Má dva šikovné jazýčky a veľa stimulačných vrúbkov, ktoré priľnú ku klitorisu, budú vytvárať jemné sanie a vy sa tak dotknete tých najlepších vrcholov. Čítajte ďalej, je toho totiž viac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Tongue

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby táto láskyplná pusinka s jazýčkom, v ktorej sa budete cítiť, ako v skutočných ústach. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého materiálu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Cocky Socks

    Nie sú ponožky ako ponožky! Tieto sú netradičné svojím penisovým vzorom, ktorý pobaví každú vášnivú dámu. Navyše sú moc príjemné na nosenie a ich farebné prevedenie rozhodne priláka pozornosť. Urobte nimi radosť priateľku alebo kamoške!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Penis Plushie 30cm

    Mäkký penis často nebýva v posteli veľmi žiadaným tovarom, ale vždy sú výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo. V tomto prípade je to Plushie, mäkký a príjemný plyšový penis s roztomilým úsmevom na perách a miloučkým výrazom. Bude na vás vždy verne čakať, kým sa k nemu láskyplne nepritúlite a nezaspíte v spoločnom objatí. Neodolávajte zbytočne dlho, Plushie sa v našom sklade veľmi neohrieva, tak aby potom už nebolo neskoro…

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť ďalej zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 28 Ultra Soft Silicone Chastity Cage Red

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti s vysoko kvalitnou flexibilnou silikónovou konštrukciou, ktorá je veľmi ľahká, odolná a hypoalergénna. Klietka predstavuje nádherný, elegantný a vkusný doplnok a láka pohľady na uväznené prirodzenie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Keď potrebujete podať fantastické výkony a vychutnať si ešte lepšie zážitky, je potrebné mať po ruke vákuovú pumpu! Klinické štúdie ukázali, že vákuové zariadenia pomáhajú dosiahnuť tvrdšiu erekciu i trvalé zväčšenie penisu. Vyskúšajte to aj vy, táto Elite Advanced pumpa je ideálna nielen pre začiatočníkov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Easy Rider Hole

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore? Dobrou voľbou bude bezpochyby táto láskyplná dierka, v ktorej sa budete cítiť úplne príjemne. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého materiálu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Dokonalý králiček na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tak stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Láka vás užívať si vzrušenie celkom kdekoľvek? Toto stredne veľké vibračné vajíčko sa uvelebí vo vagíne a ovládač môžete zveriť svojmu partnerovi. Ten potom bude vyberať medzi 10 vibračnými režimami a chystať si vás tak na výbušne vášnivý večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Shots SLT Self Lubrication Pocket Masturbator Flesh

    Masturbátor s novou priekopníckou technológiou tzv. samolubrikácia! To, čo doteraz všetkým masturbátorom chýbalo k dokonalosti, je teraz skutočnosťou a vy môžete pohodlne zasunúť a užiť si slastné zážitky spojené s príjemnou vnútornou vlhkosťou. Tak nečakajte a poriadne si v tomto masturbátore povystrájajte! Vďaka svojim malým rozmerom je vhodný na cesty.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Nechajte toto vajíčko nežne priasť na váš bod G kedykoľvek a hlavne kdekoľvek budete chcieť! Je super diskrétne a ovláda sa cez bezdrôtový diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Jeho povrch je hodvábne hebký a dodáva vajíčku luxusný vzhľad. Diaľkové ovládanie má potom prvky z nerezovej ocele a malá karabínka priamo nabáda na pripevnenie na kľúče. Hra môže začať, vyjdite si na vzrušujúcu prechádzku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Chcete si spríjemniť milovanie? Skúste to s vibračným krúžkom! Tento Rabiit disponuje šikovným mini vibrátorom s jednou omamnou vibračnou rýchlosťou. Vyrobený je zo silikónu, ktorý je príjemne flexibilný, hebký na dotyk a pohodlný na nosenie. Nechajte ušká, aby sa dotýkali vášho klitorisu a vibráciami vás privádzali k šialenstvu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Tento delfínik poľúbi všetky vaše citlivé miestečká. Jeho hlava sa otáča v 8 úrovniach a malé ramienko dráždi klitoris pomocou intenzívnych vibrácií. Nájdite si na seba chvíľku času a preplávajte s týmto delfínikom oceán.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Pussy Soap

    Čím viac ju budete používať, tým menšia bude! Ťukáte si na čelo, čo je to za nezmysel? Toto totiž nie je obyčajná vagína, je to vagína ako mydlo. Je to teda tá najvoňavejšia vagínka, ktorá sa vám kedy dostane do rúk. Premasírujte ju, napeňte a užite si ten pocit, kedy ju celú vlhkú držíte v ruke, ach!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 24 Chastity Cage 3.5" 9cm Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného príjemného silikónu, ktorý je veľmi ľahký, poddajný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z niekoľko častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 21 Chastity 4.5" Silicone Cock Cage Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.