×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 33 až 64 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Joydivision Soft Tampons Professional 50ks

    Revolučné tampóny, na ktoré sa môžete spoľahnúť! Ideálne pri milovaní počas menštruácie. Ako u všetkých produktoch Joydivision, aj pri týchto tampónoch je hygiena a bezpečnosť na prvom mieste.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Odjakživa ste zvedavý a svoju zvedavosť chcete prehĺbiť aj čo sa erotických hier týka? Máme tu súpravu pomôcok pre všetkých, ktorí chcú objaviť otrocké hry a zatiaľ nemajú žiadne skúsenosti! Táto krabička je plná prekvapení a vzrušenia, užite si jej obsah v páre a zažite nové pôžitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Take It Slow

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto sadu análnych hračiek. Je určená predovšetkým párom, ktoré s análnym dobrodružstvom len začínajú a chystajú sa objaviť jeho tajomstvá. Kúpte si všetko potrebné v jednej luxusnej sade čiernej farby!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tak sladká, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto ružová sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia nielen romantické páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 11 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Je len pár vecí, na ktorých v živote naozaj záleží a všetci vieme, že jednou z nich je zdravie. Nielen fyzické zdravie ako také, ale aj duševné, ktoré ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosti. Táto dvojica hračiek od prestížnej značky Fun Factory vám dopraje absolútne vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a podporu vašej psychickej pohody. Hrajte sa s nimi osamote alebo v páre a ako bude hotovo, uložte ich do puzdra, ktoré je tiež súčasťou balenia.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Naughty Kit Ensemble Coquin

    Chcete zažívať tie najlepšie zmyselné intímne chvíle? Tak jedine s touto sadou v nádhernom darčekovom balení od luxusnej značky Shunga! Obsahuje hneď 4 produkty, s ktorými poznáte, čo je skutočná vášeň. Užite si väčšiu citlivosť klitorisu, hrejivé aj chladivé pocity a masáž G-bodu zakončenú mokrým orgazmom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Perfect Shine Premium 250ml

    Túžite po tom, aby sa vaše latexové oblečenie nekonečne lesklo a žiarilo viac ako kedykoľvek predtým? Nečakajte a vyskúšajte beGLOSS Perfect Shine Premium, profesionálny prípravok, s ktorým docielite brilantný lesk! Vychutnajte si vzrušenie spojené s dokonalým leskom, ale zároveň absolútne suchým povrchom, mäkkosťou a pružnosťou.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • beGLOSS Easy Glide Premium 250ml

    Máte v skrini naozaj skvostné latexové kúsky, ale pri ich obliekaní sa trasiete nervozitou, že ich natrhnete, takže ich skoro ani nenosíte? Hoďte tieto obavy za hlavu a užívajte si s beGLOSSOM Glide Premium svoje latexové handričky naplno, pohodlne a kdekoľvek. Doprajte im potrebnú starostlivosť a vychutnajte si pohodlie pri obliekaní i nosení.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Ziggy Cup 2 Size B

    Všetko prechádza vývojom a inak tomu nie je ani pri menstruačných kalíškoch. S radosťou vám predstavujeme Ziggy Cup 2, inovatívny kalíšok z vystuženého flexibilného 100% silikónu lekárskej kvality. Svojím revolučným tvarom sa dokonale prispôsobí vášmu telu a dvojitý lem zaistí maximálnu ochranu. Navyše ho môžete použiť aj pri milovaní, čo zatiaľ žiadny iný menstruačný kalíšok neumožňoval! Zaistite si pohodlnú a príjemnú menstruáciu s týmto kalíšok so špeciálnou protišmykovou časťou pre ľahkú manipuláciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit - Sada pre erotické hrátky 10ks

    Všetky výrobky obsiahnuté v tejto sade sú určené na to, aby vám pomohli s vašimi prvými skúsenosťami. Desať starostlivo vybraných kusov vás pripraví na zmyselné zážitky, ktoré nežné, ale aj tvrdšie SM prináša.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Všetko, čo potrebujete na to, aby sa vaše BDSM sny stali skutočnosťou! Táto súprava je ideálna pre všetkých nováčikov, ale aj pre skúsenejších milovníkov, ktorí potrebujú obmeniť svoju výbavu. Pomôcky sú elegantne čierne a v súprave ich nájdete hneď 12. S čím začnete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beppy Soft+Comfort Tampons WET - Penové tampóny bez šnúrky 30ks

    Tampóny Beppy Soft + Comfort Tampons sú mäkké hubky, ktoré zachytávajú menštruačnú krv. Poskytujú až osem hodín neviditeľnú ochranu. Nemajú šnúrku a tak sú úplne diskrétne.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto trojicu erotických hračiek, ktoré zvelebia vaše milostné hrátky. Silikónový vibrátor pohladí bod G, nastaviteľná erekčná slučka oddiali vyvrcholenie a pošteklí klitoris a transparentý masturbátor s 2 koncami poteší penis. Vyskúšajte, aké to je zažiť dokonalú predohru aj milovanie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto krabičku so 7 okienkami, z ktorých každé sľubuje úžasný zmyslový zážitok. 7 je aj počet dní v týždni, tak poďte zažiť ten najviac sexy týždeň vášho života, ľutovať nebudete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beppy Soft+Comfort Tampons DRY - Penové tampóny bez šnúrky 30ks

    Tampóny Beppy Soft + Comfort tampons sú mäkké hubky, ktoré zachytávajú menštruačnú krv. Poskytujú až osem hodín neviditeľnej ochrany. Nemajú šnúrku, a sú tak úplne diskrétne.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Pokukujete po bondage sade? Spozornite! Pomôcky z tejto Laibe Seele sady vás očaria svojou neobvykle krásnou farbou! Každý z produktov je príjemný na nosenie a živelne ružový. Užite si všetkých 8 lesklých kúskov, ktoré vám pomôžu splniť si všetky vaše BDSM fantázie, či už ste nováčik alebo skúsený milovník či milovníčka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    S touto červeno-čiernu výbavičkou otvoríte dvierka do sveta otroctva naozaj profesionálnym spôsobom! Nič vám nebude chýbať, lebo týchto 10 rôznych hračiek tvorí základ pre všetkých BDSM milovníkov. Bojíte sa? Nie? Možno by ste mali, môže to bolieť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Battle in the Bed

    Kto sa zvládne neurobiť? Táto zvodná dosková hra je ideálna predovšetkým pre čerstvo zamilované páry, ktoré chcú objaviť niečo nové. Hra začína jednoduchými úlohami na zahriatie a ďalšie úlohy potom pravdepodobne skončia milovaním, pretože sexuálna túžba bude stúpať neuveriteľne rýchlo. Ale pozor, nikto by nemal dosiahnuť orgazmus pred koncom hry alebo prehrá!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pure For Men 60 Capsules

    Pure for Men sú prémiové doplnky stravy s patentovanou zmesou prírodných ingrediencií, ktoré vám dodajú pocit ľahkosti!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum Play Kit

    Je sladká žuvačková vôňa presne to vaša? Tak z tejto sady sa vám zatočí hlava. Nielen, že je na prvý pohľad úplne nádherná a rozverná, ale hlavne predstavuje to pravé pre hravú intimitu. Tvorí ju dokonalá trojica: hrejivý masážny olej, masážny gél na celé telo a lesk na pery pre orálne potešenie. Navyše vďaka pôvabnému darčekovému baleniu je sada Bubblegum Play Kit perfektná ako prekvapenie pre všetky milovníčky ružové!

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Trim Male Grooming Kit

    Značka Bathmate na trhu neponúka len vákuové pumpy, ale nanovo aj túto praktickú sadu na úpravu intímneho ochlpenia. Už neexistujú žiadne limity v údržbe vašich intímnych partií, vyberte si z 2 hláv rôznych veľkostí a medzi 4 nastaviteľnými dĺžkami si zvoľte tú pravú, ktorá vám bude vyhovovať najviac.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Nice and Naughty Gift Set

    Nádherná darčeková krabička ukrývajúca poklad, ktorý vykúzli úsmev na tvári každej žene. Toto je jednoducho viac než len darček! Je to láskyplné gesto a prísľub, že s osobou, ktorú milujete, strávite mnoho vzrušujúcich okamihov. Rozmaznávajte niekoho výnimočného (pokojne samého seba) touto limitovanou darčekovou edíciou.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Pokukujete po bondage súprave? Spozornite! Pomôcky z tejto Laibe Seele súpravy vás očaria svojou neobvykle krásnou farbou! Každý z produktov je príjemný na nosenie a živelne dúhový. Užite si všetkých 8 lesklých kúskov, ktoré vám pomôžu splniť si všetky vaše BDSM fantázie, či už ste nováčik alebo skúsený milovník alebo milovníčka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B IntimateHealth All-in-one Ladyshave

    S Ladyshave precízne zastrihnete a upravíte chĺpky na tvári aj na tele. Je to univerzálny - „všetko v jednom“ produkt s ergonomicky tvarovanou rukoväťou pre optimálne ovládanie a pohodlie pri používaní. Jeho ostré, a hlavne hypoalergénne čepele sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele, takže sú skvele účinné a bezpečné zároveň. Využite kompletnú súpravu a všetky 4 zastrihovacie hlavy.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue The Naughty Gift Set

    Chcete darovať nádhernú krabičku plnú vášne a potešenia v tej najluxusnejšej podobe? Verte, že nad takým darčekom nikto nos ohrnie. Táto darčeková sada predstavuje všetko, čo potrebujete na nezabudnuteľnú intímnu noc plnú objavovania tela, mysle i duše. Rozmaznávajte sa celú noc a buďte si bližšie ako kedykoľvek predtým.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique 8 Body Chain 0274 Strieborná

    Zvýraznite svoje ženské krivky s týmto zmyselným šperkom od Bijoux Indiscrets. Všetky šperky z kolekcie Magnifique sa inšpirovali newyorskými kabaretnými tanečnicami z 20. rokov 20. storočia, rovnako ako ony sú nekonformné, zmyselné a úžasné.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Ziggy Cup 2 Size A

    Všetko prechádza vývojom a inak tomu nie je ani pri menštruačných kalíškoch. S radosťou vám predstavujeme Ziggy Cup 2, inovatívny kalíšok z vystuženého flexibilného 100% silikónu lekárskej kvality. Svojím revolučným tvarom sa dokonale prispôsobí vášmu telu a dvojitý lem zaistí maximálnu ochranu. Navyše ho môžete použiť aj pri milovaní, čo zatiaľ žiadny iný menštruačný kalíšok neumožňoval! Zaistite si pohodlnú a príjemnú menštruáciu s týmto kalíšok so špeciálnou protišmykovou časťou pre ľahkú manipuláciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Nespoutané laškování

    Erotická hra Nespútané laškovanie je určená pre páry, ktoré si chcú okoreniť intímny život, ale aj skupinám, ktorým aj veľmi odvážne hry na párty pripadajú príliš usadené.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Nevinné hrátky pro dva 2. edice

    S erotickou partnerskou hrou Nevinné hrátky pre dvoch vstúpite do sveta vášne a fantázie. Putujte s partnerom po hernom pláne, kde vás čakajú zábavné, príjemné a zmyselné úlohy, ktorých erotický náboj postupne rastie.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Naughtier Kit

    Chcete zažívať tie najlepšie zmyselné intímne chvíle? Tak jedine s touto sadou v nádhernom darčekovom balení od luxusnej značky Shunga! Obsahuje hneď 5 produktov, s ktorými spoznáte, čo je skutočná vášeň. Užite si dokonalý orálny sex, úchvatnú stimuláciu klitorisu, perfektnú klzkosť, intenzívnejšie vzrušenie a záverečný mokrý orgazmus.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Hľadáte erotickú hračku pre hrátky v páre? Pokiaľ si vyberiete túto sadu, nebudete už potrebovať nič ďalšie! Obsahuje párový vibrátor nositeľný pri milovaní, vibračný krúžok na penis a motýlikový vibrátor do nohavičiek. Odnímateľný mini vibrátor vždy nasadíte do jednej zo silikónových hračiek a vyberte si z úžasných 9 vibračných režimov, tak poďte na to!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.