×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 65 až 96 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Boners Hair Trimmer Shaver

    Premýšľate, ako zbaviť  hladký vchĺpkov vaše intímne partie? Tento holiaci strojček je praktickým nástrojom na hladké oholenie všetkých vašich intímnych miest! Zaoblené a ostré žiletky zaistiaýsledok, ktorý vám vydrží, a konštrukcia strojčeka efektívne minimalizuje možnosť poranenia. Pridajte jeden z 2 nadstavcov a nastavte si požadovanú dĺžku. Až budete hotoví, vyčistite strojček priloženou kefkou a uložte ho do modrého Boners vrecúška.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Párty Alias Ženy versus Muži

    V tejto verzii obľúbenej párty hry hrajú ženy proti mužom či – inak povedané – muži proti ženám. Jeden z hráčov vždy vysvetľuje slovo alebo slovné spojenie svojmu tímu tak, aby ho členovia tímu uhádli, a tým sa priblížili k víťazstvu. Ale také jednoduché to nie je. Ženy budú vysvetľovať slová z mužského sveta (napríklad hasák, karburátor) a muži vysvetľujú slová zo sveta žien (napríklad ovulácia, pedikúra).

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mae B IntimateHealth IPL Hair Removal Device

    Luxusný prístroj pre ľahké odstraňovanie chĺpkov od Mae B. Vaša pokožka bude neuveriteľne hladká a špeciálna technológia zníži rast chĺpkov ako na tele, tak na tvári. Zariadenie využíva totiž IPL technológiu, ktorá je jemná a účinná a je možné ju použiť pre väčšinu odtieňov pleti. To najlepšie, čo môžete pre svoje telo urobiť!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte tie pravé pomôcky? Bondage Couture si zamilujete! Sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantnú sadu. Nechajte sa unášať tým, čo a ako budete chcieť práve použiť, možností je veľa!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Gato 8-piece set

    Prekvapte svojho partnera touto sadou s 8 erotickými kúskami, ktoré vám pomôžu zažiť tú najviac vzrušujúcu noc ever! Okrem zmyselne leopardích hračiek a pomôcok v sade nájdete tiež praktickú tašku, ktorá sa môže stať domovom pre vaše pomôcky, alebo ju môžete nosiť ako kabelku. Vyskúšate najskôr vibrátor alebo kolík či putá? Vaša fantázia začína pracovať, tiež to cítite?

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Tipni si! Známe se? 18+

    Viete, koľko vašich spoluhráčov nikdy nebolo neverných? Koľko si ich hryzie nechty, alebo sa šťourá v nose? A koľko z nich niekedy sfalšovalo dôležitý podpis? Aj keby ste to nevedeli, môžete si tipnúť.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Passion Play Game English Version

    Chcete sa nechať poriadne rozparádiť? Zahrajte si so svojím náprotivkom túto vzrušujúcu hru, ´počas ktorej dôjde na vyzliekanie aj bozky, všetko bude dokonale načasované a nebude chýbať ani vášnivý sex v polohe, ktorú vám určí hod kockou. Kto bude začínať?

    109 €

    40,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Hľadáte sexi darček, ktorý by ste si užívali spoločne so svojím miláčikom? Happy Rabbit pre vás nachystal túto súpravu top produktov, ktoré vás nikdy neprestanú baviť. Nájdete v nej, ako vibračné hračky, tak análny kolík s chvostíkom alebo hracie kocky. Samozrejme nesmie chýbať taštička na uschovanie. Každú jedinú pomôcku v sade budete milovať, to sa stavte!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY (im)Perfect Mom Self Love Set

    Hovorí sa, že tehotenstvo a pôrod sú ako ohňostroj - hlasné a silné. Akonáhle sa potom prach usadí, nič už nie je ako predtým a zmenia sa predovšetkým priority človeka. Hľadáte darček pre novopečenú mamičku? Táto sada je pozvánkou na to, aby znovu obľuvila samú seba, uvoľnila tlak a napätie a postavila aspoň na chvíle seba do centra pozornosti.

    299 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Succulent Willie Lollipop 35g Display 24 pcs

    Originálny darček, sladké ružové lízatko v tvare penisu s mašličkou.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sensual Body Powder Sweet Snow Exotic Fruits 228g

    Chceli by ste sa nechať uniesť do sveta zmyselnosti a romantiky? To nie je nemožné! S týmto sexi púdrom urobíte zo svojho náprotivku sladký dezert, jemným pierkom ho budete dráždiť a štekliť a čoskoro sa pod vami otrasie zem vzrušením. Vychutnajte si omamnú príchuť exotického ovocia, ktorá vás nenechá chladnými.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sensual Body Powder Sweet Snow Raspberry Feeling 228g

    Chceli by ste sa nechať uniesť do sveta zmyselnosti a romantiky? To nie je nemožné! S týmto sexi púdrom urobíte zo svojho náprotivku sladký dezert, jemným pierkom ho budete dráždiť a štekliť a čoskoro sa pod vami otrasie zem vzrušením. Vychutnajte si omamnú príchuť malín, ktorá vás nenechá chladnými.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Hra o manželství Deluxe

    Partnerská hra pre dvoch Hra o manželstve Deluxe vnesie vášeň a iskru do každého vzťahu, nielen manželského.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Lily Cup Compact B

    Prvý skladací menstruačný kalíšok na svete! Hovoríte si, na čo to asi slúži? Je to obrovská výhoda, pretože ho môžete zložiť naplocho a vložiť do malého ochranného puzdra. To uľahčuje prenášanie, pretože puzdro sa vestí do akejkoľvek kabelky či kapsy. Skoncujte s nemodernými a nepohodlnými jednorazovými hygienickými pomôckami a vyskúšajte menstruačný kalíšok.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Hra o manželství

    Ako dobre poznáte svojho partnera či partnerku? Aké obľúbené jedlo má rád alebo rada? Aké sú jeho a jej tajné sny? Hra o manželstve vám prináša dokopy 600 otázok, vrátane vtipného kreslenia. Otázky sú rozdelené do troch kategórií. Pomocou otázok zahrievacích, zákerných a otázok na telo zistíte, ako dobre sa poznáte a po čom vaša drahá „polovica“ túži. Cieľom hry je odpovedať na otázky tak, ako odpovie váš náprotivok na otázku a zároveň sa v odpovediach zhodnúť. Nejde o to, za každú cenu vyhrať, ale užiť si príjemnú zábavu. Napriek tomu na víťaza čaká potom zaslúžená odmena!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Párty Alias Mládeži nepřístupno

    V párty hre Párty Alias Mládeži neprístupno budete svojim spoluhráčom z tímu vysvetľovať slová, ktoré vás zaručene prinútia sa červenať. Ako by ste popísali napríklad romantické milovanie, kričanie slastí alebo rozhoďnožku?

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Path to Pleasure Game English Version

    V tejto hre bude cesta rovnako vzrušujúca ako cieľ! Prebudíte svoje zmysly a pripravíte sa na dych vyrážajúce potešenie s hrou, ktorá vám pomôže ešte lepšie spoznať vzájomnú sexualitu. Chcete intímne otázky alebo zmyselné akty? Vychutnajte si zblíženie hrou!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Albi Dokonalý pár

    Partnerská hra Dokonalý pár nielen pre dvoch otestuje, ako veľmi poznáte svoj milovaný náprotivok. Hru môžete hrať sami s partnerkou či partnerom, ale aj s inými pármi.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Balls Set with Sack

    Kompletná sada pre každého chlapa, čo má gule a chce ich mať v pokoji. Je tam všetko, čo podpalubie potrebuje. Mazivo na športové výkony Antistick. Deodorant Antisweat pre spokojnosť aj v kancelárii. A parádne vrece na prenášanie. Dokonalej prvý dojem zaistí darčeková krabica.

    36,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Garden of Edo Kit Organic Sensual Collection

    Aké sú vaše najväčšie vášne? Je to príroda a milovanie zároveň? Shunga prichádza s pôvabnou sadou luxusných produktov zo starostlivo vybraných prírodných ingrediencií. V sade nájdete všetko, čo potrebujete na večer plný nežností a láskania a perfektne sa hodí aj ako romantický darček. Ťažte sa na lahodnú vôňu zeleného čaju!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx Christmas Stocking Set Pink

    Slasť a vzrušenie ukryté vo vianočnom darčeku? Áno! Táto vianočná pančucha v sebe ukrýva hneď niekoľko skvostov, ktoré vám pomôžu okoreniť vaše erotické hrátky. Nájdete v nej vibračný krúžok s odnímateľným mini vibrátorom, šimrátko, lubrikačný gél, luxusné svorky na bradavky s perličkovou retiazkou, kocku s polohami a taštičku na erotické hračky.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Lily Cup A

    Jediný kalíšok na svete, ktorý je kulaté a tenký ako tampón! Lili Cup má praktický šikmý tvar, ktorý počúva vašu anatómiu. Môžete ho zrolovať a pri zavádzaní potom nepoznáte rozdiel od tampónu. Hodí sa pre ženy s vyšším děložným krčkom alebo silnou menstruáciou. Má super hladký design, šikmý okraj a veľkú kapacitu. Skoncujte s nemodernými a nepohodlnými jednorazovými hygienickými pomôckami a vyskúšajte menstruačný kalíšok.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Lily Cup A

    Jediný kalíšok na svete, ktorý je okrúhly a tenký ako tampón! Lili Cup má praktický šikmý tvar, ktorý počúva vašu anatómiu. Môžete ho zrolovať a pri zavádzaní potom nespoznáte rozdiel od tampónu. Hodí sa pre ženy s vyšším krčkom maternice alebo silnou menštruáciou. Má super hladký design, šikmý okraj a veľkú kapacitu. Skoncujte s nemodernými a nepohodlnými jednorazovými hygienickými pomôckami a vyskúšajte menštruačný kalíšok.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimina Lily Cup Compact A

    Prvý skladací menštruačný kalíšok na svete! Hovoríte si, na čo to asi slúži? Je to obrovská výhoda, pretože ho môžete zložiť naplocho a vložiť do malého ochranného puzdra. To uľahčuje prenášanie, pretože puzdro sa zmestí do akejkoľvek kabelky či vrecka. Skoncujte s nemodernými a nepohodlnými jednorazovými hygienickými pomôckami a vyskúšajte menštruačný kalíšok.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prima Home Test HIV 1/2 Self-Test

    Máte obavy o svoje zdravie a chcete mať istotu, že vaše telo nečelí vírusu HIV? Otestujte sa! Toto rýchly auto-test pre kvalitatívne detekciu protilátok proti vírusu ľudskej imunodeficiencie 1 a 2 (HIV1/HIV2) v krvi.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    Hľadáte darček pre niekoho, kto miluje luxusné hračky? S touto sadou určite neurobíte chybu! Obsahuje menšie verzie najobľúbenejších Le Wand hračiek v nádhernom darčekovom balení. V pôvabnej bielej krabičke nájdete všestrannú mini masážnu hlavičku, obojstranné dildo z nerezovej ocele pre stimuláciu G-bodu či prostaty a nechýba ani pôsobivý odznak. Štýl a elegancia pre vaše erotogénne zóny!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sensual Body Powder Sweet Snow Blazing Cherry 228g

    Chceli by ste sa nechať uniesť do sveta zmyselnosti a romantiky? To nie je nemožné! S týmto sexi púdrom urobíte zo svojho náprotivku sladký dezert, jemným pierkom ho budete dráždiť a štekliť a čoskoro sa pod vami otrasie zem vzrušením. Vychutnajte si omamnú príchuť čerešní, ktorá vás nenechá chladnými.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sensual Body Powder Sweet Snow Honey of the Nymphs 228g

    Chceli by ste sa nechať uniesť do sveta zmyselnosti a romantiky? To nie je nemožné! S týmto sexi púdrom urobíte zo svojho náprotivku sladký dezert, jemným pierkom ho budete dráždiť a štekliť a čoskoro sa pod vami otrasie zem vzrušením. Vychutnajte si omamnú medovú príchuť, ktorá vás nenechá chladnými.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Sensual Body Powder Sweet Snow Strawberry Sparkling Wine 228g

    Chceli by ste sa nechať uniesť do sveta zmyselnosti a romantiky? To nie je nemožné! S týmto sexi púdrom urobíte zo svojho náprotivku sladký dezert, jemným pierkom ho budete dráždiť a štekliť a čoskoro sa pod vami otrasie zem vzrušením. Vychutnajte si omamnú príchuť jahodového šumivého vína.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Webcam

    Láka vás vyskúšať si live streaming a hľadáte vhodnú web kameru? Odborníci na pokročilé technické vymoženosti z Lovense prichádzajú s touto maličkou, ale extrémne šikovnou webovou kamerou AI 4K! Živé vysielanie s ňou bude hračka a kladne sa z vás s jej pomocou profík (nielen) na erotický obsah!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Beginners Sex Set

    Nádherná darčeková sada erotických pomôcok pre ženy alebo zamilované páry, ktoré chcú preskúmať svet erotických hračiek. Pôvabná darčeková krabička obsahuje vzrušujúce hračky a doplnky, ktoré sa ľahko používajú a dohromady prevyšujú cenu celého balenia. Objavujte nové vášne, vnemy a pocity!

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • FUN FACTORY Celebrate Yourself Women Box

    Oslavujte samú seba! S touto škatuľou plnou potešenia objavíte tie najintenzívnejšie pocity, ktoré do vášho života vnesú ako radosť, tak uspokojenie a harmóniu. Začnite vysnívanú predohru a dopracujte sa až k vzrušujúcej explózii FUN a Fun Factory.

    309 €

    169 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 98

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.