×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 65 až 96 z celkom 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kheper Games Bedroom Commands Card Game English Version

    Hráte radi karty a zároveň radi rozdávate rozkazy? Zahrajte si Bedroom Commands! Jeden balíček bude pre Daddyho a druhý pre jeho Bitch. Texty na kartičkách sú v zrozumiteľnej angličtine a sú zvodne úderné. Tak si jednu z nich vyberte a nechajte si rozkázať svoj sexi osud!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Natural Deodorant Grep Mint 60g

    Suché a svieže podpazušie vďaka tuhému Bio dezodorantu bez sódy s patentovanou minerálnou zložkou CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio regeneračný pleťový olej Ruža 20ml

    Účinnou alternatívou denného aj nočného krému sú Bio regeneračné tvárové oleje. Ich základo sú tri najkvalitnejšie bio oleje lisované za studena.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions You & Me On a Bed of Roses!

    Aby vaše intímne chvíle boli ešte výnimočnejšie! Nič nie je tak romantického ako ruža, súhlasíte? Tak nachystajte posteľ a posypte ju týmito opätovne použiteľnými látkovými okvetnými lístkami ruží!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Antirub Move It Lubrication for Thighs and Underboobs 35g

    Na toto ste dlho čakali, chlapom závideli a nehanebne kradli. Neodradili vás ani gule na obale. Ale pozor, dievčatá, toto je kúsok len a len pre vás! Dámska varianta legendárneho Antisticku, ktorá vás ochráni pred odretými stehnami a podráždeným podňadrím.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Natural Deodorant Litsea Cubeba 60g

    Suché a svieže podpazušia vďaka tuhému Bio dezodorantu bez sódy s patentovanou minerálnou zložkou CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Baobab Oil 50ml

    Anti-age olej s jemnou štruktúrou chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi, regeneruje ju a udržiava hydratovanú. Pomáha znižovať začervenanie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemIntimate Eve Cup M

    Na tvare menstruačného kalíška záleží! FemIntimate Eve má trochu netradičný tvar, pretože jeho koncová „štiepka“ nie je rovná, ale je zahnutá, čím vám uľahčí vyberanie a zároveň bude viac pohodlnejšie na nosenie ako bežné verzie. Vyberte si ekologickú a pohodlnú menstruačnú pomôcku zo 100% platinového silikónu!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Oral Sex Card Game

    Ako ešte viac okoreniť orálne hrátky? Vieme, ako na to! S touto hrou v podobe kartičiek objavíte 50 nových polôh pre predohru a orálny sex. 25 kartičiek je určených pre neho a 25 pre ňu, tak objavte nové fantázie, ktoré nepôjde nemilovať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots S-Line Pussy Soap

    Čím viac ju budete používať, tým menšia bude! Ťukáte si na čelo, čo je to za nezmysel? Toto totiž nie je obyčajná vagína, je to vagína ako mydlo. Je to teda tá najvoňavejšia vagínka, ktorá sa vám kedy dostane do rúk. Premasírujte ju, napeňte a užite si ten pocit, kedy ju celú vlhkú držíte v ruke, ach!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Grapefruit Seeds Extract 10ml

    Extrakt z grepových jadier je 60% prírodným extraktom v glyceríne. Ide o prírodný doplnok stravy so širokým spektrom použitia najmä pri dermatitídach a kvasinkových alebo plesňových infekciách. Okrem bioflavonoidov, známych svojimi antiseptickými, antibakteriálnymi a dezinfekčnými účinkami, obsahuje nepostradateľné vitamíny C a B. Ako silný antioxidant podporuje prirodzený detox organizmu, posilňuje trávenie a pomáha zvyšovať imunitu. Je určený na vnútorné i vonkajšie použitie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Precious Oil 200ml

    Umývací gél Lactacyd®Precious Oil na intímnu hygienu poskytuje až 8 hodín hydratácie.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Humorné historky o sexu - Sex očima psychiatra - František Křivák

    Lekári píšu kauzistiky, čo sú správy o chorobe a liečbe. Tie obvykle bývajú také, že ich väčšinou môže napísať aj hocikto iný. Avšak tie, ktoré píše MUDr. František Krivák, mohol napísať jedine on. Počas rokov dal základ literárnemu žánru, ktorý označil ako kauzistické poviedky.
    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Minima Hypoallergenic Wax Strips Bikini and Underarm 16 pcs

    Ako naložiť s chĺpkami na citlivých miestach ako je línia bikín či podpazušia? Vyskúšajte voskové pásky Veet navrhnuté presne pre tieto miesta! Vaša pokožka bude po ich použití úžasne hladká, a to dlhodobo! Gélové zloženie s technológiou Easy-Gelwax totiž odstraňuje chĺpky od korienkov, čím zaisťuje hladkosť až na 28 dní. Zverte svoju pokožku špeciálnemu zloženiu s mandľovým olejom a vitamínom E!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Lithium Battery AAA (FR03) 2 pack

    Hľadáte kvalitné batérie do vašich erotických pomôcok? GP Lithium je rad veľmi výkonných lithiových baterií, ktoré sú vhodné aj do profesionálnych a energeticky náročných produktov. Pre vibračné hračky sú jednoducho ako tvorené!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Whipped Body and Face Butter Bio Argan 150ml

    Nadýchané telové maslo so vzácnym Bio argánovým olejom, nazývaným "marockým elixírom mladosti", pokožku vypne a rozžiari.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Karité Konopný 19ml

    Unikátne zloženie bio konopného balzamu je určené špeciálne na suchú, presušenú, popraskanú a inak problematickú pokožku. Jedinečná kombinácia konopného oleja, bio bambuckého masla a vzácnych voskov má dokonale premasťujúcé, zvláčňujúce a regeneračné účinky. Vhodný je aj na pokožku po vyliečených popáleninách. Intenzívne prestupuje do všetkých vrstiev pokožky, čím ju vyživuje a pomáha zamedziť jej vysušeniu a popraskaniu, prispieva tak k normálnemu stavu pokožky. Čistý prírodný bioprodukt. Vhodný na telo i tvár.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Proč muži jsou tak rychle hotoví a ženy to jen předstírají - Anne West

    Publikácia hovorí o rozdieloch medzi mužom a ženou v láske, erotike i sexe. Keď ide o myslenie, sú rozdiely medzi mužskými a ženskými hlavami dosť nepatrné, v láske naopak nekonečne veľké.
    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos 100% Squalane 20ml

    Squalane je tzv. "suchý olej". Vďaka svojej štruktúre sa veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva. Zároveň pôsobí ako antioxidant, ktorý pomáha chrániť pokožku proti nepriaznivým vplyvom prostredia. Zanecháva pokožku zamatovo jemnú a rozjasnenú bez pocitu mastnoty. Účinne uzamyká v pleti vlhkosť, dodáva jej hydratáciu a napomáha k zlepšeniu jej prirodzeného vzhľadu.

    9,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions IOU Fetish English Version

    Chcete trochu posunúť hranice, čo sa týka vášho párového milostného života? Vyskúšajte túto hru! Podmienkou je, aby ste mali radi tresty, výprask a napríklad aj latex alebo zväzovanie. Hra IOU Festish zamáva s vašim chtíčom aj fantáziami!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemIntimate Eve Cup L

    Na tvare menstruačného kalíška záleží! FemIntimate Eve má trochu netradičný tvar, pretože jeho koncová „štiepka“ nie je rovná, ale je zahnutá, čím vám uľahčí vyberanie a zároveň bude viac pohodlnejšie na nosenie ako bežné verzie. Vyberte si ekologickú a pohodlnú menstruačnú pomôcku zo 100% platinového silikónu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Domin8 Quickie Card Game English Version

    Ste pripravení na úplne nové zážitky? Táto hra obsahuje 24 úplne nových scenárov a iba kocka má moc rozhodnúť o tom, akú fantáziu si splníte. Tak si hoďte a ponorte sa do hier plných submisivity a dominancie.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's F*ck Dice English Version

    Hoďte si kockami a objavujte sa vzájomne. Kocky sa hrajú v páre a vždy vám určia časť tela a aktivitu, ktorú musíte urobiť. Hráči sa striedajú a hra pokračuje, kým niekto nehodí „víťazný hod“, kedy následne tento hráč či hráčka hádže špeciálnou striebornou kockou a vyberie víťaznú sexuálnu polohu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Lesbian Sex! Card Game English Version

    Hľadáte inšpiráciu pre vaše sexi lesbické hrátky? Vyskúšajte tieto kartičky, ktoré vás budú inšpirovať čo sa predohry aj sexuálnych polôh týka. Objavujte, skúmajte a vzrušujte sa!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tease & Please Heart Mini English Version

    Mini verzia obľúbenej srdiečkovej hry s erotickými úlohami a výzvami! Pripravte sa na 21 zmyselných dobrodružstiev a použite Erotic Heart ako sexy spestrenie všedných dní. Zmyselná spontánnosť dokáže totiž premeniť obyčajný večer na žiaru vzrušujúcich dobrodružstvo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Slivkový olej 20ml

    Slivkový olej si vás okamžite získa už pri prvom privoňaní a dotyku. Jeho úplne unikátna vôňa nečakane pripomína sladký marcipán a jemne horkasté mandle. Tým však jeho prednosti nekončia. Jeho protizápalové vlastnosti výrazne potláčajú podráždenie pleti.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FemIntimate Eve Cup S

    Na tvare menštruačného kalíška záleží! FemIntimate Eve má trochu netradičný tvar, pretože jeho koncová „štiepka“ nie je rovno, ale je zahnutá, čím vám uľahčí vyberanie a zároveň bude viac pohodlnejšie na nosenie ako bežné verzie. Vyberte si ekologickú a pohodlnú menštruačnú pomôcku zo 100% platinového silikónu!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Antiperspirant Urban Twofinger 150ml

    Antiperspirant je natlakovaný riešiteľ nadmerného potenia a základ každý chlapský kozmetiky. Smrdieť na kilák nie je cool. Kór keď je dnes možný smrad poriešiť jedným cáknutím. Píšte si, že na engrybírdom antiperspirante tvrdo dreli tí najúplnejší skunkov u nás. Hrdo preto vyhlasujem, že je to jeden z mála antíkov fakticky navrhnutých a do mrte otestovaných tých najpovolanejších. Nekompromisne funkčné zloženie domaznaný kvapkou vône Urban Twofinger.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet EasyWax Electrical Roll-On Refill 50ml

    Náhradná náplň do elektrického setu Easy Wax od Veet. Jej výmena za starú bude veľmi jednoduchá a rýchla a vy si budete môcť opäť užívať efektívnu depiláciu pomocou vosku. Balenie okrem iného obsahuje látkové pásky a obrúsky na odstránenie vosku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Intimate Wash Fresh 200ml

    Lactacyd® Fresh je umývací gél zaisťuje dlhodobú sviežosť a pomáha brániť vzniku nežiaduceho zápachu. Odporúčame používať počas menštruácie a po aktivitách ako je šport, plávanie alebo saunovanie. Vhodný na každodenné použitie.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Whipped Body and Face Butter Bio Rose 75ml

    Nadýchané maslo s damašskou ružou rozmazná tvár i celé telo. Zjemní jazvy a viditeľnosť strií, pokožke vráti pružnosť a hebkosť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Intimate Wash Sensitive 200ml

    Lactacyd® Sensitive je extra jemná umývacia emulzia pre skutočne šetrné umývanie vašich intímnych partií. Odporúčané pre ženy s citlivou pokožkou alebo s citlivosťou na parfumáciu. Táto jemná umývacia emulzia je vhodná na každodenné použitie.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.