×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Doplnky

Položky 97 až 128 z celkom 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Saloos Bio Aloe Vera Gel 50ml

    Upokojujúci Bio Aloe vera gél Saloos s maximálnym obsahom 100% bio šťavy z aloe a patentovaným anti-age komplexom Fucocert® je ideálnou starostlivosťou o pokožku celého tela, tvár aj vlasy. Intenzívne hydratuje a podporuje prirodzené regeneračné procesy a upokojenie pokožky. Vďaka praktickému obalu si môžete vziať Bio Aloe vera gél bez obáv na cesty.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sex Play Playing Cards English Version

    Čo si dnes večer zahráte? Vyskúšajte Sex Play a vyhráte orgazmus! Je to kartová hra, v ktorej sa toho o svojom náprotivku dozviete naozaj veľa. Zvodné otázky, fantázie a všetko okolo. Podarí sa vám dôjsť až do konca? Objavujte sex trochu iným zábavným spôsobom a zabudnite na tabu, v tejto hre sa plnia všetky priania.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Gay Sex! Card Game English Version

    Hľadáte inšpiráciu pre vaše sexi gay hrátky? Vyskúšajte tieto kartičky, ktoré vás budú inšpirovať čo sa predohry aj sexuálnych polôh týka. Objavujte, skúmajte a vzrušujte sa!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GP Lithium Battery AA (FR6) 2 pack

    Hľadáte kvalitné batérie do vašich erotických pomôcok? GP Lithium je rad veľmi výkonných lítiových batérií, ktoré sú vhodné aj do profesionálnych a energeticky náročných produktov. Pre vibračné hračky sú jednoducho ako stvorené!

    11,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kit Sensual Feelings

    Máte chuť na romantickú zábavu? Táto sada v nežnej ružovej farbe vás zaručene pobaví! Tvorí ju rozkošný mini vibrátor a hracia kocka s polohami z Kamasutry. Mini vibrátorom poláskate klitoris, bradavky alebo semenníky, a to v páre aj sólo. Je pomerne malý a môžete ho mať stále pri sebe. Tak vstúpte do sveta omamného vzrušenia!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Cold Wax Strips Bikini and Armpit 16 pcs

    Zbavte sa chĺpkov v podpazuší av oblasti bikín ľahko a rýchlo! Tieto voskové prúžky Veet boli špeciálne navrhnuté na použitie na týchto chúlostivých miestach. Majú pomerne malú veľkosť, takže nebude problém sa s nimi dostať aj na ťažko dostupné miesta. Vychutnajte hladké dlhotrvajúce výsledky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Out of Routine English Version

    Pôvabná krabička av nej ukrytá romantická listová kabelka! Oživte romantiku vo svojom vzťahu a ukážte svojmu náprotivku, že ho/ju milujete stále rovnako ako na začiatku. V krabičke nájdete 30 romantických výziev (na každý deň v mesiaci jednu), vďaka ktorým obnovíte vášeň a prežijete spolu sladké láskyplné chvíle.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fit pro sex - Jutta Wellmann

    Kto by si neželal nájsť partnera na celý život? Keď to konečne zaiskrí a zamilujeme sa, zdá sa nám, že spoločné šťastie bude nekonečné a naša láska nikdy nezovšední. Nepripúšťame si, že do každého vzťahu sa vkradne po čase nuda a stereotyp.
    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Natural Deodorant Rose 60g

    Romantická levanduľa dopraje pocit pokoja v každodennom zhone. Užite si suché a svieže podpazušie vďaka tuhému Bio dezodorantu bez sódy s patentovanou minerálnou zložkou CareMagTM D.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Girl Ultra Mild Intimate Cleansing Gel 200ml

    Lactacyd® Girl umývací gél umožňuje extrémne jemné umývanie prispôsobené delikátnej a citlivej pokožke malých dievčat. Obsahuje prírodnú kyselinu L-mliečnu, extrakt z broskýň a aloe vera a pomáha upokojovať a hydratovať pokožku. Neobsahuje mydlo ani alkohol.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Cold Wax Strips Face for Sensitive Skin 20 pcs

    Trápia vás chĺpky na tvári? Rozlúčte sa s nimi! S týmito voskovými depilačnými pásikmi od Veet ich účinne odstránite. Hodí sa aj pre citlivú pleť, pretože sú obohatené o výživný mandľový olej a tiež vitamín E. Užite si hydratovanú pleť bez podráždenia, a hlavne bez chĺpkov!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Sexy Santa Says English Version

    Súhlasíte s tvrdením, že sex a Vianoce k sebe neodmysliteľne patria? Jedine s touto hrou budú vaše Vianoce poriadne nezbedné a zmyselné. Budete hrať role, užívať si nezabudnuteľné predohry, maznať sa aj sa divoko milovať. Pripravte sa na to, že Sexy Santa po vás bude chcieť veci ako „sať jeho severný pól“!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Glow in the Dark Sex! Cards English Version

    Chcete vniesť trochu vzrušujúceho svetla do vášho šerého sexuálneho života? Rozdajte si so svojím náprotivkom tieto karty! Existujú 3 rôzne spôsoby, ako ich hrať a výsledkom budú žiarivé vzrušujúce polohy, ktoré vám karty určia na vyskúšanie. Obrázky polôh v tme na kartičkách svietia a je tu aj krátky anglický text vysvetľujúci polohy. Tak poďte experimentovať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Adventurous Sex Card Game English Version

    Zažívate dobrodružný sex? Pokiaľ nie, tak nečakajte a nechajte sa inšpirovať týmito kartičkami. Predvádzajú sexuálne polohy na neobvyklých miestach a rozhodne do vášho sexuálneho života prinesú dávku dobrodružnej vášne.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions XXXtra Naughty Nights Erotic Dare Dice EN

    Hľadáte novú úroveň vášho sexuálneho života? Hoďte si kockami! Nerobíme sa srandu, tieto erotické kocky určia váš osud a nadiktujú vám predohru. Tak jednoduché, a pritom tak efektívne!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Antiperspirant Jack Saloon 150ml

    Antiperspirant je natlakovaný riešiteľ nadmerného potenia a základ každý chlapský kozmetiky. Smrdieť na kilák nie je cool. Kór keď je dnes možný smrad poriešiť jedným cáknutím. Píšte si, že na engrybírdom antiperspirante tvrdo dreli tí najúplnejší skunkov u nás. Hrdo preto vyhlasujem, že je to jeden z mála antíkov fakticky navrhnutých a do mrte otestovaných tých najpovolanejších. Nekompromisne funkčné zloženie domaznaný kvapkou legendárnej vône Jack Saloon.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Intimate Wash Femina 200ml

    Lactacyd Femina je najpredávanejší produkt v Lactacyd rade, ktorý pôsobí v súlade s vašim telom v každej fáze vášho života. Pomáha chrániť prirodzenú rovnováhu pH vašich intímnych partií.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creative Conceptions Naughty Nights Raunchy Dare Dice EN

    Máte radi nezbednú zábavu v páre? Vyskúšajte tieto nahor kocky, ktoré vám nadiktujú scenár vašej erotickej chvíle. Sú šikovné, horúce, hravé a rozhodne tiež zábavné. Hoďte si a nechajte kocky za vás rozhodnúť čo budete na robiť, na ktoré časti tela a ako.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Bath Salt Apricot 50g

    Milujete kúpele? S touto marhuľovou soľou do kúpeľa sa vaša vaňa premení na božský kúpeľ, z ktorého sa vám nebude chcieť von. Len si predstavte, ako sa vaše telo ponorí do teplej a voňavej vody! Nechajte sa rozmaznávať a užite si zaslúženú relaxáciu s touto luxusnou Fairtrade kúpeľovou soľou.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Let's Fool Around! Card Game English Version

    Máte chuť byť výstredná a radi zdieľate romantiku? Táto kartová hra je určená pre dvoch hráčov alebo pre početnú skupinu priateľov bez zábran. Pozvite tých najlepších kamarátov a vzájomne sa odviažte k sexi akciám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Lip Balm Lime 12g

    Máte suché a popraskané rty? Doprajte im perfektnú výživu a ochranu s týmto Fair Squared balzamom na rty. Vaše pery budú razom jemnejšie a vláčnejšie. Vďaka ľahkej textúre sa balzam ľahko nanáša, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva jemný lesk.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Oxygen Fresh 200ml

    Vďaka umývaciemu gélu Lactacyd® Oxygen Fresh sa budete cítiť sviežejší ako kedykoľvek predtým, a to po celý deň.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Intimate Wash Comfort 200ml

    Lactacyd® Comfort upokojuje podráždenie a pomáha zaistiť úľavu od drobných nepríjemností, ako sú pocity pálenia alebo svrbenia. Odporúča sa používať v prípade miernych intímnych nepríjemností (svrbenie, začervenanie a mierne podráždenie). Vhodné na každodenné použitie.

    8,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Acne Facial Tonic 200ml

    Pleťové tonikum s upokojujúcim účinkom pre aknóznu a problematickú pleť. Účinne tonizuje, sťahuje póry, dočistí pokožku a pomáha predchádzať prejavom akné.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Essential Oil Oregano 10ml

    100% prírodný esenciálny olej (dobromyseľová silica) je známy pre svoju schopnosť podporiť dobrú náladu, uvoľniť a významne podporiť celkovú koncentráciu

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Veet Natural Inspirations Face Wax Strips with Argan Oil 20 pcs

    Trápia vás chĺpky na tvári? Rozlúčte sa s nimi! S týmito voskovými depilačnými pásikmi od Veet ich účinne odstránite. Hodí sa aj pre citlivú pleť, pretože sú obohatené o výživný arganový olej a majú prírodné zloženie. Užite si hydratovanú pleť bez podráždenia, a hlavne bez chĺpkov!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Bath Salt Cocoa 50g

    Milujete kúpele? S touto kakaovou soľou do kúpeľa sa vaša vaňa premení na božský kúpeľ, z ktorého sa vám nebude chcieť von. Len si predstavte, ako sa vaše telo ponorí do teplej a voňavej vody! Nechajte sa rozmaznávať a užite si zaslúženú relaxáciu s touto luxusnou Fairtrade kúpeľovou soľou.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kheper Games Boobs & Boners Card Game English Version

    Pri tejto hre nebudete na suchu! Obsahuje otázky, ktoré vás možno pobúria a budete na ich zodpovedanie potrebovať odvahu. Hra spočíva v tom, že sa rýchlo obracajú karty a následne sa porovnávajú prsia, penisy a zadky. Znie vám to šialene? Tak počkajte, až dôjde na otázky a pravdivé odpovede a úlohy s pitím.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lactacyd Intimate Wash Prebiotic Plus 200ml

    Umývacia emulzia Lactacyd® Prebiotic Plus je navrhnutá na posilnenie prirodzenej mikroflóry vašich intímnych partií.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Angry Beards Hand Job Hand Cream 75ml

    Vaše ruky sú prvé na rane, nech už robíte čokoľvek. Tak na to nezabúdajte a doprajte im tú správnu kombináciu vitamínov, byliniek a ďalších živín. Zaslúži si to! Tento krém vaše ruky krásne vyživí, hydratuje a pomôže pokožku upokojiť. Je otestovaný na chlapský hroší kožu, vytunený čisto len pre vás dievčatá. Teraz už chlapom fakt nemáte čo závidieť. Až na to cikánie v stoji.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Soothing Lavender Facial Tonic 200ml

    100% prírodné tonikum bez alkoholu s upokojujúcim účinkom pre jemnú levanduľovú tonizáciu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Soothing Lavender Cleansing Foam 150ml

    Čistiaca pena na tvár s upokojujúcim účinkom a levanduľou z Provence si vás získa na prvé použitie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.