×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Harness

Položky 65 až 96 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Grey Velvet Leatherette Chain Harness Set 4-pcs

    Chcete podporiť svoju osobnosť, túžby a vášne? Oblečte sa do tejto bondage sady, ktorá všetko povie za vás! Tvoria ju pásky a obrovské množstvo úchvatných retiazok. Všetko, čo potrebujete k tomu cítiť sa takpovediac vo svojej koži.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Satin Elastic Harness Teddy KI4040 Black

    Uvoľnite sa, buďte sama sebou a prebuďte v sebe svoju divoko-vášnivú stránku. Ako to? Recept je veľmi jednoduchý, stačí si obliecť toto odvážne body/postroj do Leg Avenue. Je maximálne sexi, nastaviteľný a zdobený krúžkami striebornej farby. Vychutnajte si ten pocit skutočného sex-appealu a sebavedomia!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kinky Diva Luxury Harness Briefs Black

    Milujete ten pocit, keď si pripadáte ako nekonečne zvodná a vášnivá bohyňa? V tom prípade vo vašej zbierke spodnej bielizne nesmie chýbať tento Kinky Diva bestseller! Tvoria ho vzrušujúce saténové elastické popruhy, ktoré obopnú zadok, boky aj bas a vytvoria BDSM nádych. Popruhy sú plne nastaviteľné, takže sa prispôsobia vašim krivkám.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kinky Diva Spider Harness Body Black

    Milujete ten pocit, keď si pripadáte ako nekonečne zvodná a vášnivá bohyňa? V tom prípade vo vašej zbierke spodnej bielizne nesmie chýbať toto body s geometrickým efektom pre vzrušujúce spoločné chvíle. Tvoria ho sofistikované lesklé popruhy, ktoré si môžete nastaviť podľa svojich potrieb a kovové detaily rose-gold farby. Vychutnajte si pocit maximálneho sexappealu!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Bra Harness

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto hrudným postrojom, ktorý úchvatne rozžiari a zvýrazní vaše krivky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Grey Velvet Leatherette Chain Harness Set 3-pcs

    Chcete podporiť svoju osobnosť, túžby a vášne? Oblečte sa do tejto bondage sady, ktorá všetko povie za vás! Tvorí ju postroj s retiazkami, ozdoby na bradavky a tiež tangá. Všetko, čo potrebujete k tomu cítiť sa takpovediac vo svojej koži.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Allesia Bondage Full Body Harness with Handcuffs Black

    Viete, aké to je cítiť sa príťažlivo a mocne? Môžete to vyskúšať s týmto celotelovým postrojom menom Allesia! Budete v ňom ešte viac dominantná a dynamická a premeníte svoj úbohý nudný sexuálny život na niečo, na čo môžete byť hrdá!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Vegan Leather Harness Teddy KI4045 Red

    Teplota bude stúpať až k horúčke, pokiaľ si oblečiete tento 2dielny postroj od Leg Avenue. Vyrobený je z vysoko kvalitnej vegánskej kože, ktorú dopĺňajú O-krúžky, cvočky, golier a čelenka. Vychutnajte si hranie roliek a noste kúsky na holom tele alebo vyskúšajte vrstvenie!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kinky Diva Deluxe Multi Chain Top Black

    Milujete ten pocit, keď si pripadáte ako nekonečne zvodná a vášnivá bohyňa? V tom prípade vo vašej zbierke spodnej bielizne nesmie chýbať tento bezkonkurenčný top pre vzrušujúce spoločné chvíle. Tvoria ho sofistikované lesklé popruhy, ktoré si môžete nastaviť podľa svojich potrieb, a bohaté retiazky a kovové detaily rose-gold farby. Vychutnajte si pocit maximálneho sexappealu!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Open Cup Bra, G-String, Cuffs KI4050 White

    Vstúpte do sveta romantiky as touto 3-dielnou sadou perličkového prádla od Leg Avanue. Je to prejav nežnej neposlušnosti, sada totiž obsahuje otvorenú perličkovú podprsenku s retiazkovými detailmi, perličkové tangá a perličkové putá. Noste kúsky na holom tele alebo vyskúšajte vrstvenie!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Satin Elastic Harness KI4041 Black

    Uzamknite svoju vášeň v tomto jedinečnom postroji od Leg Avenue. Je to nádherná saténová sada elastických postrojov, s ktorým každá vaša nová spodná bielizeň získa novú úroveň. Jeho súčasťou je zlato-ružový zámok a kľúč a tiež putá na zápästie s karabínkou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Statement Harness Rose Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento pôvabný postroj. Vyrobený je z lesklého ružovo-zlatého kovu, je veľmi elegantný a hodí sa ako na holú kožu, tak na nosenie cez oblečenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Grey Velvet Erotic Chain Harness Set

    Chcete podporiť svoju osobnosť, túžby a vášne? Oblečte sa do tejto bondage sady, ktorá všetko povie za vás! Tvorí ju podprsenka s obrovským množstvom úchvatných retiazok, ozdoby na bradavky a tiež tangá. Všetko, čo potrebujete k tomu cítiť sa takpovediac vo svojej koži.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Faux Pearl Halter Harness KI4049 Black-White

    Elegancia a divokosť išla v ruke v ruke a tým vznikla táto úchvatná 2dielna sada perlového postroja od Led Avenue. Dopraje vám skutočne ohromujúci vzhľad! Tvorí ju postroj z umelej kože a perál. Noste kúsky na holé telo alebo vyskúšajte vrstvenie!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A765 Harness Golden

    Ste pripravená na veľa potešenia? V tomto postroji na hruď zažijete tie najlepšie chvíle vášho života! Bude tak zábavné a zmyselné ho nosiť, pretože popruhy zvýraznia vaše prsia a zlatá farba podporí váš sexappeal. Nebudete vyzerať nevinne, naopak budete pokušiteľkou, ktorej vzrušujúci vzhľad nepôjdete prehliadnuť! A čo je najlepšie? Postroj je nielen krásny, ale aj pohodlný na nosenie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kinky Diva Multi Ring Bra Black

    Milujete ten pocit, keď si pripadáte ako nekonečne zvodná a vášnivá bohyňa? V tom prípade vo vašej zbierke spodnej bielizne nesmie chýbať taká nádherná otvorená podprsenka pre vzrušujúce spoločné chvíle. Zdobia ju štýlové zlaté krúžky a hodia sa na nosenie nielen do spálne, ale na vrstvenie na top alebo iný zvršok.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Strappy Wet Look O-Ring Garter Harness KI4036 Black

    Postavte svoje prednosti do centra pozornosti s tým jedinečným podväzkovým pásom od Leg Avenue! Má sexy mokrý vzhľad a remienkové detaily a tiež o-krúžky, ktoré vytvárajú vzhľad, ktorý sa perfektne hodí k akejkoľvek sexi bielizni, pančuchám alebo nahej koži!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Giorgia Bondage Full Body Harness Black

    Viete, aké to je cítiť sa príťažlivo a mocne? Môžete to vyskúšať s týmto celotelovým postrojom menom Giorgie! Budete v ňom ešte viac dominantná a dynamická a premeníte svoj úbohý nudný sexuálny život na niečo, na čo môžete byť hrdá!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Harness Dare

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii so striebornými kovovými prvkami. Patrí do nej aj tento úchvatný hrudný postroj, ktorý sa hodí nielen do spálne, ale bude vyzerať štýlovo a šik aj na festival či na párty. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerá.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Buckle Jock Strap 780

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s touto spodnou bielizňou, ktorá svietiacou časťou pása zvýrazní vaše krivky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Kinky Teddy and Eye Mask KI4017 Black

    Chcete byť pre dnešný večer nebezpečne erotická? Oblečte si tento zvodný a rajcovný kúsok a vaše túžby uzrú svetlo sveta. Toto body tvorené popruhmi s otvorenými košíčkami priamo nabáda k bondage hrátkam a súčasťou jeho balenia aj jeden extra popruh, ktorý môžete použiť ako masku na oči alebo jej zviazať ruky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Baci Sexy Strappy Body Harness

    Súhlasíte s tým, že menej je viac? Dokazuje to aj tento úchvatný minimalistický postroj v sexi čiernej farbe. Začína chokerom pri krku, pokračuje elegantným zmyselným remienkom a končí 3 pásiky cez rebrá pod prsiami. Podčiarknite svoju krásu a zmyselnosť a dajte najavo svoje túžby v tomto úžasnom modernom sexi kúsku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Attitude Eco Leather Crossed Chest Strap Harness Men Black

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Tento postroj rozhodne podporí atmosféru!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Satin Elastic Crotchless Teddy KI4047 Black

    Máte chuť byť stredobodom pozornosti? V tomto nezbednom postroji od Leg Avenue to ani nepôjde inak. Stanete sa kráľovnou večera v tomto bode tvorenom elegantnými popruhmi a detailmi ružovo zlatej farby, ktorým dominuje zámok na krku! Noste ho na holom tele alebo vyskúšajte vrstvenie!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Darom Male Chest Bondage Harness Vegan Leather Black

    Objavte svoju najhnevejšiu stránku s kolekciou Intoyou! Jej súčasťou je aj tento pánsky hrudný postroj, s ktorým môžete na vlastnej koži zažiť svoje BDSM fantázie. Má sexy tvar a tvorí ho nastaviteľné popruhy, ktoré jednoducho prispôsobíte svojej postave. Navyše k veľkému krúžku z prednej aj zadnej strany môžete pripojiť obľúbené príslušenstvo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Cosmo Harness Crave

    Milujete krásne veci? Tak pozor! Nová holografická kolekcia Cosmo je jemná dúhová žiara v kombinácii s rose-goldkovovými prvkami. Patrí do nej aj tento úchvatný hrudný postroj, ktorý sa hodí nielen do spálne, ale bude vyzerať štýlovo a šik aj na festival či na párty. Vychutnajte si s ním všetky vnemy a kochajte sa tým, ako krásne vyzerá.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Attitude Eco Leather Crossed Shoulder Strap Harness Men Black

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajemstvo smyslného otroctva? Tento postroj rozhodne podporí atmosféru!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kinky Diva Open Cup Bra Deluxe Black

    Milujete ten pocit, keď si pripadáte ako nekonečne zvodná a vášnivá bohyňa? V tom prípade vo vašej zbierke spodnej bielizne nesmie chýbať taká nádherná otvorená podprsenka pre vzrušujúce spoločné chvíle. Zdobia ju štýlové zlaté krúžky a hodia sa na nosenie nielen do spálne, ale na vrstvenie na top alebo iný zvršok.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kinky Diva Open Cup Bra + O-Ring Collar Black

    Milujete ten pocit, keď si pripadáte ako nekonečne zvodná a vášnivá bohyňa? V tom prípade vo vašej zbierke spodnej bielizne nesmie chýbať taká nádherná otvorená podprsenka a obojok pre vzrušujúce spoločné chvíle. Ako obojok, tak podprsenku tvoria vzrušujúce saténové elastické popruhy, ktoré si môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Vychutnajte si pocit maximálneho sexappealu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kinky Diva Open Diva Bra & Diva Necklace Black

    Milujete ten pocit, keď si pripadáte ako nekonečne zvodná a vášnivá bohyňa? V tom prípade vo vašej zbierke spodnej bielizne nesmie chýbať taká nádherná otvorená podprsenka a náhrdelník pre vzrušujúce spoločné chvíle. Zdobia ju štýlové zlaté retiazky a hodia sa na nosenie nielen do spálne, ale na vrstvenie na top alebo iný zvršok.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Teddy with Strappy Open Back KI4033 Black

    Chcete prebudiť vášeň a nastoliť erotickú atmosféru? V tomto body to pôjde samo! Jeho nezbedné vinylové prevedenie s mokrým vzhľadom je super sexy a strih s chokerom a odhaleným chrbtom zvádza na prvý pohľad. Elastické popruhy zvýraznia vaše prednosti a siluetu a detaily v podobe krúžkov striebornej farby pridávajú na dravosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kinky Diva Suspender Belt Deluxe Black

    Milujete ten pocit, keď si pripadáte ako nekonečne zvodná a vášnivá bohyňa? V tom prípade vo vašej zbierke spodnej bielizne nesmie chýbať tento Kinky Diva podväzkový pás. Tvoria ho saténové elastické popruhy, ktoré sú plne nastaviteľné, takže si môžete byť istá pohodlným padnutím. Stehenné popruhy je možné odopnúť a klipy tak môžete použiť na prirobenie obľúbených pančúch.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.