×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Latex a BDSM

Položky 97 až 128 z celkom 244

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Cottelli Bondage Shelf Bra Set 2221241 Black

    Podmanivý vzhľad, z ktorého pôjde hlava okolo! Táto sada spodnej bielizne je výstredná a nevídaná! Mierne vystužená podprsenka disponuje kosticami pre nádherný výstrih, podväzkový pás má nastaviteľné popruhy a tangá zas otvorený rozkrok. Najlepšie však sú odnímateľné putá na paže, ktoré sú pripevnené pomocou retiazok.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal s dlhým rukávom je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje zipsom cez rozkrok, ktorý bude radosť rozopínať. Overal má zmyselný stojačik, výstrih na chrbte a zapína sa na zadnej strane. Oblečte si ho a radujte sa z toho, že padne ako druhá koža a dáva neuveriteľne najavo vaše fetiš túžby!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Sleeveless Vinyl Jumpsuit 2851571 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás svojim zmyselne lesklým materiálom a strihom zvýrazňujúci postavu premení na neodolateľnú dračicu. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé nohavice a hlboký výstrih do V cez celý chrbát. Najlepší je však praktický a erotický trojsmerný zips, ktorý začína vo výstrihu na zadnej strane, pokračuje cez zadok a rozkrok a konči v dolnej časti bruška. Dajte najavo svoju osobnosť a chúťky.

    99,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Toylie Latex Gloves Black

    Predstavte si, ako si na ruke oblečiete tieto bezšvíkové latexové rukavice a budete sa dotýkať svojho náprotivku a realizovať svoje vysnívané a vytúžené BDSM scenáre. Páči sa vám to? Tak nie je na čo ďalej čakať! Latexové rukavice od Toylie majú perfektný anatomický strih a sú unisex. Hodí sa na rôzne príležitosti a určite sa stanú vašou obľúbeným kúskom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Shirt 2910020 Black

    Absolútna nevyhnutnosť v šatníku každého milovníka či milovníčky latexu! Toto unisex latexové tričko s krátkym rukávom a okrúhlym výstrihom ľahko skombinujete s čímkoľvek. K vášmu telu priľne ako druhá koža, zvýrazní prednosti a podporí vaše fetiš túžby. Dajte v ňom najavo svoj postoj a chute!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Jumpsuit 2910306 Black

    Vaša druhá sexy latexová koža! Tento zmyselný overal bez rukávov je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje praktickým zipsom, ktorý bude radosť rozpínať. Práve zips bude lákať pozornosť na vaše prednosti a podnecovať fantáziu. Podporte svoje túžby a vášne a oblečte si tento kúsok, v ktorom sa budete cítiť jednoducho skvele!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Malé čierne latexové! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodný stojačik. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Zo zadnej strany majú zips pre ľahké obliekanie a hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže sú aj príjemne pružné.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zvodná kombinácia lesklého vinylu a sexi priehľadného materiálu! Tieto krátke šaty od Black Level sú vyrobené z lesklého čierneho vinylu, avšak okrem časti cez prsia, ktorá je z priehľadného tylového materiálu. Rozšírená sukňa je vzadu o niečo dlhšia, než vpredu. V prednej časti sa tiež pne erotický zips, ktorý začína vo výstrihu a končí už pri spodnom leme sukne.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Dress 2901331 Black

    Večerné šaty pre latexové parádnice! Sexy šaty pre všetky milovníčky latexu sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a majú zvodnú dlhú dĺžku a okrúhly výstrih z prednej i zadnej strany. Budú pôsobiť ako vaša druhá koža a zvýraznia vašu postavu. Ich elegantný štýl absolútne podčiarkne vaše túžby, postoje a vášne!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Shimmer Vinyl Body 2840774 Silver

    Chcete žiariť tým najzmyselnejším spôsobom? Toto strieborné body sa o splnenie tohto vášho priania postará! Prichádza s ním značka Black Level a je ušité zo strieborného materiálu vinylového lesku. Jeho priliehavý strih, výstrihy v oblasti bokov, extravagantný golier a šnurovanie, to je štýl, ktorý budete milovať!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Crotchless Leggings 2851482 Black

    Horúce vinylové legíny s ešte horúcim otvoreným rozkrokom! Ušité sú z kvalitného vinylového materiálu a pochádzajú z dielne Black Level. Majú pružné vsadky na vnútornej strane av oblasti rozkroku, takže pohodlne sadnú, priľahnú a bude ich radosť nosiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body Zip 2840707 Red

    Horúco červené body! Pochádza z dielne Black Level, takže je ušité z lesklého a jasne červeného vinylu. Body je priliehavé a svojim strihom odhaľuje boky a zadok. Erotický a zároveň praktický obojsmerný zips začína pri stojačiku, pokračuje cez rozkrok a končí v horí časťou zadočku. Rozopnite ho rýchlo a dravo alebo pomaly a zvodne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Suspender Belt Black

    Základný kúsok pre všetkých, ktorí zbožňujú latex! Klasický a zároveň skutočne prekrásny podväzkový pás od LateX z čierneho prírodného latexu. Má 4 kovové spony na širokých podväzkových popruhoch. Pás je pomerne široký, pretože končí priamo pod prsiami, takže vám krásne vytvaruje siluetu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body with 3 Open Laces 2840758 Black

    Milujete šnurovačky? Toto body je tvorené hneď tromi! Je super extravagantné, priliehavé a vyrobené z čierneho vinylu. Vďaka šnurovačkám sa úplne prispôsobí vašim proporciám a zvýrazní vašu siluetu. Stredná šnurovačka sa navyše pne cez rozkrok až nad zadoček. V zadnej časti sa body zapína na zips. Vychutnajte si pocit maximálneho sex-appealu!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Corsage 2840642 Black

    Chcete zvýrazniť svoje krivky tým najviac sexi spôsobom? Oblečte si tento lesklý korzet od Black Level. Ušitý je z lesklého čierneho vinylu a má nastaviteľné ramienka a odnímateľné podväzkové popruhy. Všité tvarujúce kostice zaručujú perfektné padnutie a zadná šnurovačka je zmyselný pútač očí. Zips v prednej časti uľahčuje obliekanie aj vyzliekanie. Súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Pants 2910071 Black

    Tak v tomto latexovom kúsku bude váš úd na neprehliadnutie! Tieto priliehavé kraťasy totiž myslia aj na váš penis av rozkroku sú vybavené jedinečným návlekom na penis, inak sú krátke a aj extrémne sexy! Obopnú vás ako druhá koža a pokiaľ sa vzrušíte, dáte to v nich okamžite najavo a nebudete nič tajiť. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Gloves 2870061 Black

    Doplňte svoj outfit o tieto luxusné vinylové rukavice a podporte tak svoj dravý a sexy vzhľad! Sú veľmi dlhé a pochádzajú dieliky kvalitnej značky Black Level. Čierny lesklý vinylový materiál upúta pozornosť a je tiež úžasne pružný, takže sú neuveriteľne pohodlné na nosenie a zmyselne priliehavé.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Zip 2850052 Black

    Vzrušujúce lesk od hlavy až po päty! Tento sexy overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z kvalitného lesklého vinylu na zaviazanie za krkom na saténovú stuhu. Perfektne priľahne k telu a jeho dlhé nohavice zaistia optické zoštíhlenie. Vrcholom je praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Bustier Black

    Základný kúsok pre všetky milovníčky latexovej módy! Tento krásny latexový kúsok pre vaše poprsie urobí väčšiu parádu, než si možno myslíte. Obopne vás ako druhá koža, zvýrazní vaše prsia a vytvorí štýlový výstrih. Nastaviteľné zadné zapínanie na patentky zaručí dokonalé padnutie a nosiť ho môžete ako podprsenku alebo ako top.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Captivate Spanking Mini Dress

    Je úplne nevyhnutné, aby ste sa cítili sexi, pohodlne a sebavedomo! Každá sme nejaká, ale každá z nás si chce pripadať krásna sama pre seba. Kolekcia bielizne Fifity Shades je navrhnutá pre všetky proporcie! Tieto minišaty sú tvorené zmyselnou čipkou, ktorá obopne vaše krivky, zvýrazní dekolt a zadoček nechá odhalený a nachystaný tak k výpraskom alebo maznaniu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2642239 Black

    Patríte medzi ženy, ktoré presne vedia, čo chcú? V tom prípade nie je divu, že ste klikli práve na toto body! Je na prvý pohľad absolútne zmyselné a vyžaruje z neho vášeň a túžba po nových zážitkoch, čo bude vyžarovať aj z vás, až sa do neho oblečiete. Je rozkrok je otvorený rovnako ako prsia a súčasťou balenia sú aj krajkové podväzky s pripevnenými putami. Vychutnajte si erotické okamihy, na ktoré len tak nezabudnete!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Pre všetkých milovníkov kože! Tento harness je vyrobený z pravej byvolej kože a tvorí ho sexy remienky s cvočkami a prepojovacie oceľové krúžky. Je nastaviteľný na pracky a disponuje aj špeciálnym krúžkom na penis alebo semenníky. Doprajte si skutočnú kvalitu!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Skirt Black

    Váš malý erotický klenot! Táto úchvatná priliehavá mini sukňa vyrobená z latexu priľne k vašim krivkám a zvýrazní ich pôvab. Je kombinovateľná úplne s čímkoľvek a hodí sa tak ako súčasť akéhokoľvek outfitu. Je to skutočný must have, ktorý nikdy nevyjde z módy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Mini Skirt Black

    Toto nie je obyčajná sukňa pre výkonnú sekretárku, ale úplne zvodná latexová mini sukňa od Me You Us. Stane sa skvostom vášho šatníka a vďaka jej všestrannosti ju využijete na rôzne príležitosti! Zvýraznite v nej svoj zadoček, boky a siluetu a realizujte svoje vysnívané BDSM scény alebo si ju oblečte na párty alebo len tak!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2901285 Black

    Latexový sen od hlavy až po päty! Tento latexový overal bez rukávov je vyrobený z kvalitného prírodného latexu a disponuje praktickým trojsmerným zipsom, ktorý končí až nad zadočkom. Zips je ideálny na spontánne vyzliekanie a uľahčuje obliekanie a vyzliekanie. Hrúbka latexu je len 0,4 mm, takže je overal aj príjemne pružný.

    279 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Baci Lace Love Slave Set

    Tieto úžasné, jemné, čierne, čipkované bikiny vyzývajú k vzrušujúcim hrám. Jemná podprsenka so zaväzovaním vzadu na krku a odhaľujúce otvorené tangá sú zdobené hravými mašľami.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851520 Black

    Čaká vás párty a chcete vyčnievať z davu? Oblečte si tento sexi overal z lesklého čierneho vinylu od Black Level. Je zmyselne priliehavý a jeho krátke nohavice odhalia vaše pôvabné nohy. Vrcholom všetkého je praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína pri stojačiku, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Ukážte svoje prsia v tomto pôvabnom oblečku! Tento vyzývavý kúsok odhalí vaše prsia a postaví ich do centra pozornosti. Košíčky s kosticami vám pomôžu vaše poprsie vytvarovať a pružné ramienka prilákajú pozornosť očí. Predná strana je tvorená lesklým vinylovým materiálom a sieťovinou. Pružná zadná vsadka zaistí pohodlné nosenie a zips zas uľahčí obliekanie aj vyzliekanie.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Extrémne erotický a zvodný vzhľad! Tento sexi kúsok podčiarkne vaše dominantné ja a dá to svetu zaručene najavo. Ušitý je čierneho lesklého vinylu a má zabudované tvarujúce kostice pre krásnu siluetu. Zips z prednej strany uľahčí obliekanie aj vyzliekanie a nastaviteľná šnurovačka zozadu upúta pozornosť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Gloves Long 58cm Black

    Láka vás predstava zahaliť svoje ruky do týchto dlhých rukavíc? A čo ďalej? Dotýkať sa vášho náprotivku? Seba? Alebo nimi chcete len podčiarknuť nebezpečnú a sexy zvodnosť vášho outfitu? Nech už sú vaše fantázie a predstavy akékoľvek, tieto rukavice ich naplnia. Sú vyrobené z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F193 PVC Corset with Adjustable Lacing on The Back

    Tento úchvatný korzet z lesklého a príjemného PVC materiálu odhalí krásy vášho tela. Na chrbte má dokonalú šnurovačku, s ktorou si nastavíte adekvátne stiahnutie pása. Kombinujte korzet s ďalšími kúskami z tejto kolekcie alebo ho noste len tak, je to na vás!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unigloves Select Black 300 Long Surgical Gloves 100pcs

    Potrebujete skutočne kvalitné jednorazové rukavice? Tieto od nemeckého výrobcu Unigloves sú na trhu rozhodne číslo jedna! Vyrobené sú z prírodného latexu a sú skutočne príjemné a pohodlné na nosenie.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 244

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.