×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Latex a BDSM

Položky 129 až 160 z celkom 244

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Cottelli Bondage Body 2641771 Black

    Ak je bondage vašou obľúbenou kratochvíľou, tak bude toto body vašim obľúbeným oblečením. Má prísne dominantný vzhľad a ušité je z mäkkého pružného materiálu, takže sa skvele prispôsobí vašej postave. Jeho matný vzhľad s kovovými detailmi a popruhmi na podväzky budí rešpekt. Zipsy cez prsia a ozdobné cvočky dodávajú odvahu a obojsmerný zips cez rozkrok je sexy a praktický. Vložte paže do pút na suchý zips a dajte najavo svoje erotické chúťky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Briefs with Open Crotch Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové vysoké nohavičky s otvoreným rozkrokom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Latex Mini Dress Black

    Neodolateľné mini šaty pre všetky milovníčky a milovníkov latexu! Sú ideálne pre všetkých, ktorí hľadajú vysoko kvalitné fetiš oblečenie na okorenenie ružných zmyselných príležitostí. Tieto šaty vás zmyselne obopnú a čistú túžbu budú prebúdzať v každom, komu sa v nich rozhodnete ukázať. Zvýraznite v nich svoje prednosti a siluetu a realizujte svoje vysnívané BDSM scény.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glossy Wetlook Bodysuit Delilah Black

    Ako dať najavo svoju absolútnu zvodnosť a divokosť zároveň? Postačí vám k tomu správne zvolené oblečenie a týmto sexi body rozhodne neurobíte krok vedľa. Má nastaviteľné ramienka, strih v štýle táng, odhalený chrbát, a hlavne falošnú šnurovačku a mašličku v prednej časti. Vďaka pružnému materiálu body pekne padne a vy sa budete cítiť komfortne a sebavedome.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Shorts with Open Backside Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové šortky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoj zadok, ktorý zostane odhalený. A čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šortky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Ladies G-String Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové tangá? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že tangá vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage-Set 2492962

    Ste odvážna a milujete otrocké hrátky v akejkoľvek intenzite? Podporte ich v tomto neodolateľnom oblečku! Jeho nebezpečný vzhľad podčiarkujú kovové cvočky a vďaka pružnosti materiálu a možnosti nastavenia vám perfektne padne a vydržíte v ňom aj dlhé hodiny. Objavte novú úroveň vzrušenia!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F189 PVC Mini Skirt with Long Hidden Zipper on The Side

    Famózna PVC suknička s dlhým skrytým zipsom na boku! Urobíte v nej dojem na akejkoľvek fetiš párty, v spálni alebo pokojne aj na diskotéke či festivale.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Shorts Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové šortky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu a prednosti. A čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šortky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Lesklý a neuveriteľne provokatívny outfit! Tieto krátke šaty bez rukávov od značky Black Level sú vyrobené výhradne z lesklého čierneho vinylu a zdobia ich pružné sieťované vložky po oboch stranách. Pozornosť určite upúta aj stojačik s prackou a krásne zvýraznený dekolt. Ďalšie 3 pracky zdobia aj prednú časť, cez ktorú sa pne zips.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Chcete zažiť wow efekt? Tak si oblečte tieto šaty! Pochádza z dielne Black Level, sú bez rukávov a kompletne vyrobené z čierneho lesklého vinylu. Sú pomerne vypasované, takže zvýraznia vaše prednosti. Obojsmerný zips začína pri zvodnom výstrihu a končí až pri spodnom leme. Stojačik sa zapína na cvočky v prednej časti, a to najlepšie na záver - šnurovačka cez chrbát a sexy výstrih.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Pants Black

    Neodolateľná kombinácia latexu, ktorý je zvodný sám o sebe, a sexi strihu vás dostane! Tieto kraťasy od LateX sú vyrobené z čierneho prírodného latexu s hrúbkou 0,4 mm. Nohavice sú skôr dlhšie a určite oceníte aj praktický zips, ktorý sa pne cez rozkrok a končí až v hornej časti zadku.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Bra 2820129 Black

    Najlesklejšia podprsenka vo vašom šatníku! Táto zvodná podprsenka od Black Level je vybavená kosticami a je ušitá z čierneho kvalitného vinylu. Vykúzli vám dych vyrážajúci dekolt a zapínanie na zadný háčik je pohodlné a praktické. Ramienka sú nastaviteľné a dokonalé padnutie je tak zaručená. Nutnosť pre všetky milovníčky vinylu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Shirt Black

    Láka vás predstava obliecť si toto sexi latexové tielko? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu a povahu. A čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že tielko vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené je z kvalitného latexu, je pružné a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Ladies Briefs with Dildo Inside 12x3.5cm & Outside 14x4cm Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky s dildom pre vás aj pre váš náprotivok? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu ak tomu si užijete príjemnú stimuláciu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, ktorý je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini šaty a kabátik zároveň! Tieto veľmi krátke mini šaty s dominantným nádychom od Black Level sú ušité z nádherného lesklého čierneho vinylu prvotriednej kvality. Zvýrazní vašu postavu, a to predovšetkým pás. Ich kabátový štýl, dlhý rukáv a golier pôsobia maximálne eroticky. Čerešničkou na torte je zaväzovanie na opasok z rovnakého materiálu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Mini Dress 2851539 Black

    Lesklá a vyzývavá zbraň vo vašom šatníku! Tieto nádherne lesklé šaty bez rukávov od Black Level sú vyrobené výhradne z kvalitného čierneho vinylu. Šaty majú priliehavý strih, hlboký výstrih a tiež malý stojačik. V prednej časti im dominuje praktický erotický obojsmerný zips a zo zadnej časti priláka pozornosť očí zvodná šnurovačka.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tento sexy latexový korzet s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že korzet vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobený je z kvalitného latexu, je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš šiel ruka v ruke s módou a vznikli z toho tieto krásne šaty z lesklého čierneho vinylového materiálu. Majú priliehavý strih a tiež sexy šnurovačku cez obrovský výstrih do písmena V. Rozšírená a rozviata sukňa s kratším strihom v prednej časti odhalí vaše nohy. Šaty sa zapínajú vzadu na zips a tiež za krkom na cvoček.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Cat Mask 2870118 Black

    Chcete sa stať vrcholom každej fetiš párty? Táto maska od Black Level je na to priam ideálna! Je vyrobená z kvalitného lesklého čierneho vinylu a má pôvabné a zároveň nezbedné mačacie prevedenie. Malé špicaté ušká a veľké otvory v tvare mačacích očí, to je spôsob, ktorým uhraniete kohokoľvek budete chcieť.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Captivate Spanking Tights

    Na prvý pohľad úplne normálne čierne pančuchové nohavice. Ale čo na druhý pohľad zozadu? Super sexi kúsok odhaľujúci zadoček a vyzývajúci k výprasku alebo maznaniu. Sú súčasťou kolekcie erotických oblekov od Fifty Shades a môžete sa tešiť na kvalitný a pohodlne padnúci materiál.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Net 2851512 Black

    Hriešne lesklý obleček! Tento overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z čierneho vinylového materiálu a má priehľadnú zadnú časť. Jeho priliehavé prevedenie s dlhými úzkymi nohavicami a ozdobným pásikom sa pútavou sponou v prednej časti zvýrazní vašu postavu. Najlepšie je rozhodne praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2851580 Black

    Malé čierne lesklé ako ohromujúci klenot vášho šatníka. Sú z dielne prestížnej značky Black Level a vyrobené sú z lesklého čierneho vinylu. Majú priliehavý strih, prepracované košíčky, rozšírenú sukňu a široké pružné ramienka na ozdobných krúžkoch. Integrovaný zips zo zadnej strany uľahčí obliekanie.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Stockings 2900998 Black

    Vadí vám komplikované obliekanie latexových kúskov? Tak pozor, tieto pančuchy také nie sú! Na ich oblečenie nebudete potrebovať žiadny púder ani olej, sú totiž vyrobené z tzv. chlórovaného latexu, ktorý predstavuje perfektnú voľbu, pretože sa extrémne ľahko oblieka na telo a nelepí sa na pokožku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Catwoman Vinyl Body 2840766 Black

    Máte radšej Catwoman alebo Batwoman? V tomto extravagantnom body od Black Level to bude vlastne jedno! Jeho priliehavý strih v kombinácii s maskou vás zahalí do lesklého vinylového materiálu a predný výstrih so šnurovačkou bude rozhodne lákať pozornosť očí.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl String 2810093 Black-White

    Lesklý klenot medzi vašou aktuálnou zbierkou táng! Tieto tangá sú oproti ostatným úplne výnimočné, a to preto, že sú vyrobené z lesklého čierneho vinylu s pôvabným kontrastným bielym lemovaním. Na každej strane majú nastaviteľné pracky na dokonalé padnutie a pohodlné nosenie. Budete prekvapená, aké sú sexy a zároveň príjemné!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Vinyl Claw Gloves A2897 Black

    Ste šelma, ktorá sa nebojí vystrčiť pazúriky? Presne pre vás sú tieto rukavice! Dodajú vášmu outfitu nezbedný nádych, pretože sú dokonale odvážne. Vyrobené sú z tzv. wet look materiálu, ktorý je pružný a prispôsobí sa vašim dlaniam. Rukavice sú dlhé, siahajú až po bicepsy a zakončené sú ostrými lesklými pazúrmi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Pants 2910071 Skin

    Tak v tomto latexovom kúsku bude váš úd na neprehliadnutie! Tieto priliehavé kraťasy totiž myslia aj na váš penis av rozkroku sú vybavené jedinečným návlekom na penis, inak sú krátke a aj extrémne sexy! Obopnú vás ako druhá kože a pokiaľ sa vzrušíte, dáte to v nich okamžite najavo a nebudete nič tajiť. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Open Cup Shirt & Crotchless Thong Set 2480506 Black

    Jedine tento extravagantný komplet dá na prvý pohľad najavo vaše skutočné túžby a vášne! Okrem toho odhalia vaše prsia aj rozkrok a mäkká a pružná vegánska koža bude rozmaznávať vašu pokožku. Využite podľa ľubovôle jeho krúžky a karabínky a nachystajte sa na nezabudnuteľné zážitky.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Briefs with Sleeve Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexy latexové slipy s návlekom na penis? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoje mužstvo! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že slipy vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Hand Bracelet Harness Black

    Vložte ukazovák do popruhu a druhý koniec nastavte podľa veľkosti zápästia. Maze Hand Bracelet Harness je dômyselný doplnok, ktorý vynikne v kombinácii s akýmkoľvek outfitom, spodným prádlom alebo ďalšími produktmi z kolekcie Maze od Bijoux Indiscrets. Pre pohodlné padnutie majú tieto postroje na ruky nastaviteľnú veľkosť okolo zápästia a vyrobené sú z materiálov, ktoré sú zo 100% vegánske.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851644 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás svojim zmyselne lesklým materiálom, variabilnou šnurovačkou a strihom zvýrazňujúci postavu premení na neodolateľnú dračicu. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé nohavice a tenké odnímateľné ramienka. Najlepší je však praktický a erotický trojsmerný zips, ktorý začína vo po šnurovačke na zadnej strane, pokračuje cez zadok a rozkrok a končí na dekolte. Dajte najavo svoju osobnosť a chúťky.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 244

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.