×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Pančuchy a legíny elastan

Položky 97 až 128 z celkom 203

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Gatta Tan 02 Nero

    Sieťované podkolienky sú hitom tohtoročnej jari, leta a inak tomu nebude ani na jeseň. Doprajte si tiež jedny!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Candy Black

    Hľadáte kvalitné a skvele padnúce legíny? Tieto od Bas Bleu môžeme len odporučiť! Sú ušité z nepriehľadného Anticelulite materiálu, ktorý silne modeluje postavu, zoštíhľuje nohy a nadvihuje zadok (push-up efekt). Navyše tento materiál obsahuje aj prírodné zložky, ktoré podporujú boj proti celulitíde a majú aj ďalšie priaznivé vlastnosti pre pokožku.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Rosalia 40 Honey

    Príjemné matné pančuchové nohavice s jemnosťou 40 DEN. Sú vyrobené z mikrovlákna, ktoré si na nosenie iste obľúbite, sú nepriehľadné a nemajú vyznačený sed.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Satti Matti 90 - Pančuchové nohavice Nero

    Elegantné dámske pančuchové nohavice s matnou štruktúrou z inovatívnej priadze Lycra 3D. Mäkké a hodvábne na dotyk. Hrúbka 90 DEN zaistí perfektné krytie.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Dotsy 14 Nero

    Chcete, aby boli vaše nôžky ešte pôvabnejšie? Oblečte ich do týchto krásnych pančuchových nohavíc s výnimočným vzorom. Sú z príjemného materiálu a budete sa v nich cítiť pohodlne aj v prípade celodenného nosenia. Urobte z nich hlavnú časť vášho outfitu a nebudete ľutovať, vyzerať budú skvelo za všetkých okolností!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Imagin White+Blue

    Chcete sa pri športe cítiť pohodlne a sebavedome zároveň? Tieto legíny so sieťovanými prvkami sú ušité z materiálu Plush-zero Archroma, ktorý je plne nepriehľadný, príjemne pružný a tvaruje postavu. Zároveň má aj funkčné vlastnosti, ktoré sú pri športe nevyhnutné. Je priedušný a vďaka chemickej úprave štruktúry vlákov (Archroma) výrazne zvyšuje prúdenie vzduchu a efektívne tak odvádza vlhkosť od tela.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Letica Stockings Black

    Čierne pančuchy pre podväzkový pás s očarujúcou kvetinovou čipkou. Budú správnou odpoveďou na akékoľvek otázky a vaše nohy budú rozmaznávať príjemným materiálom. Sexy čipka, ktorá obopne vaše stehno, bude lahodiť očiam vášho partnera, a vy ani nebudete musieť vynaložiť moc veľké úsilie na jeho zvádzanie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Thin Skin Golden

    Takmer neviditeľné ľahučké pančuchové nohavice vhodné nielen pre teplejšie jarné a letné dni. Sú z modernej japonskej priadze s priedušnými vlastnosťami a ich 3D efekt dodá vašim nôžkam prirodzený rozjasňujúci efekt. Zamilujte si ich, nebude to ťažké!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Funny 06 Tights Nero Black

    Kvalitné pančucháče od značky Gatta s veľkými hviezdičkami. Podčiarknite týmto zábavným vzorom váš ktorýkoľvek outfit!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Irbis White+Multicolor

    Chcete sa pri športe cítiť pohodlne a sebevedome zároveň? Tieto legíny so zvieracím vzorom na bokoch sú ušité z materiálu Plush-zero Archroma, ktorý je plne nepriehľadný, príjemne pružný a tvaruje postavu. Zároveň má aj funkčné vlastnosti, ktoré sú pri športe nevyhnutné. Je priedušný a vďaka chemickej úprave struktury vlákmi (Archroma) výrazne zvyšuje prúdenie vzduchu a efektívne tak odvádza vlhkosť od tela.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Justine Black

    Úžasne pohodné a skvele vyzerajúce elastické úpletové legíny so super push-up efektom a desaťcentimetrovou pružnou zoštíhľujúcou gumou v páse! Sú ušité z príjemného a pružného materiálu Squeeze, ktorý je vyrobený z prídzi renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex. Navyše majú legíny super modelujúce a push-up efekt, zoštíhlia váš pás a nohy a zdvihnú zadok. Pocíťte sebavedomie a pohodlie zároveň!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Riley 90 Black

    Hľadáte kvalitné a skvele padnúce legíny? Tieto od Bas Bleu môžeme len odporučiť! Sú ušité z nepriehľadného Anticelulite materiálu, ktorý silne modeluje postavu, zoštíhľuje nohy a nadvihuje zadok (push-up efekt). Navyše tento materiál obsahuje aj prírodné zložky, ktoré podporujú boj proti celulitíde a majú aj ďalšie priaznivé vlastnosti pre pokožku.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Fusion 70 Multicolor

    Chcete sa pri športe cítiť pohodlne a sebavedome zároveň? Tieto ¾ legíny s modernou potlačou z vonkajšej strany sú ušité z materiálu Plush-zero Archroma, ktorý je plne nepriehľadný, príjemne pružný a tvaruje postavu. Zároveň má aj funkčné vlastnosti, ktoré sú pri športe nevyhnutné. Je priedušný a vďaka chemickej úprave štruktúry vlákov (Archroma) výrazne zvyšuje prúdenie vzduchu a efektívne tak odvádza vlhkosť od tela.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Marika Black

    Snívate o pohodlnej a úchvatnom vzhľade zároveň? Tieto hrejivé legíny z elastického úpletu budete zbožňovať hlavne v chladnejšom počasí. Ušité sú z materiálu Plush Soft, ktorý je nepriehľadný, pružný a tvaruje postavu. Z vnútornej strany má jemný kožúšok, ktorý má úžasné hrejivé vlastnosti, a navyše je vyrobený z priadzí renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Glade Multicolor

    Chcete sa pri športe cítiť pohodlne a sebevedome zároveň? Tieto legíny s krásnym potlačou sú ušité z materiálu Plush-zero Archroma, ktorý je plne neprůhledný, príjemne pružný a tvaruje postavu. Zároveň má aj funkčné vlastnosti, ktoré sú pri športe nevyhnutné. Je priedušný a vďaka chemickej úprave struktury vlákmi (Archroma) výrazne zvyšuje prúdenie vzduchu a efektívne tak odvádza vlhkosť od tela.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Calypso Multicolor

    Chcete sa pri športe cítiť pohodlne a sebavedome zároveň? Tieto legíny s krásnym potlačou sú ušité z materiálu Plush-zero Archroma, ktorý je plne neprůhledný, príjemne pružný a tvaruje postavu. Zároveň má aj funkčné vlastnosti, ktoré sú pri športe nevyhnutné. Je priedušný a vďaka chemickej úprave struktury vlákmi (Archroma) výrazne zvyšuje prúdenie vzduchu a efektívne tak odvádza vlhkosť od tela.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Iggy Black

    Úžasne pohodné a skvele vyzerajúce elastické úpletové legíny so super push-up efektom! Sú ušité z príjemného a pružného materiálu Squeeze, ktorý je vyrobený z priadzí renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex. Navyše majú legíny super modelujúce a push-up efekt a zvýraznia a vymodelujú váš zadoček! Pocíťte sebavedomie a pohodlie zároveň!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST119 Stockings 20 Den White

    Neuveriteľne sexy samodržky so zmyselne ženským vzorom a nádhernou čipkou na stehne pre každú výnimočnú príležitosť, kedy chcete, aby vaše nôžky boli neodolateľne zvodné.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion S019 Tights Black

    Super sexi pančušky s otvoreným rozkrokom od značky Passion. Upútajte pozornosť na svoje nôžky a následne ho prekvapte otvoreným rozkrokom. Dodajte si sebavedomie a zažite nekonečnú vášeň. Vyrobené sú z príjemného materiálu, ktorý je radosť nosiť!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Inspire Black+Pink

    Chcete sa pri športe cítiť pohodlne a sebevedome zároveň? Tieto legíny so sieťovanými prvkami sú ušité z materiálu Plush-zero Archroma, ktorý je plne nepriehľadný, príjemne pružný a tvaruje postavu. Zároveň má aj funkčné vlastnosti, ktoré sú pri športe nevyhnutné. Je priedušný a vďaka chemickej úprave struktury vlákov (Archroma) výrazne zvyšuje prúdenie vzduchu a efektívne tak odvádza vlhkosť od tela.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ST121 Stockings 60 Den White

    Neuveriteľne sexy samodržky s nádherným vzorom a čarokrásnou ženskou čipkou na stehne pre každú výnimočnú príležitosť, kedy chcete, aby vaše nôžky boli neodolateľne zvodné.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Thin Skin Nero

    Takmer neviditeľné, ľahučké pančuchové nohavice vhodné nielen pre teplejšie jarné a letné dni. Sú z modernej japonskej priadze s priedušnými vlastnosťami a ich 3D efekt dodá vašim nôžkam prirodzený rozjasňujúci efekt. Zamilujte si ich, nebude to ťažké!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Leggings Weedy Hot - Legíny

    Pohodlné a komfortné legíny Weedy Hot z mäkkej priadze (93% mikrovlákno, 7% elastan), dlhé. Poskytujú príjemný pocit, priliehajú k telu ako druhá koža.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion TIOPEN 010 Tights 20 Den Beige

    Super sexy pančušky s otvoreným rozkrokom od značky Passion. Upútajte pozornosť na svoje nôžky, dodajte si sebavedomie a zažite nekonečnú vášeň. Vyrobené sú z príjemného materiálu, ktorý je radosť nosiť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Trendy 02 Knee Socks Nero

    Vsaďte všetko na detail v podobe týchto pôvabných vzorovaných podkolienok! Vďaka svojmu kvetinovému vzoru si zaslúžia čestné miesto vo vašom šatníku a siahnete po nich kedykoľvek budete chcieť zvýrazniť svoj outfit. Sú z jemného materiálu, ktorý je príjemný na nosenie, a pod kolenami majú mäkký elastický pás.

    5,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Velvet Touch 300 Den Nero

    Chcete, aby vaše nohy boli v teple a pohodlí aj v zime alebo na jeseň? Tieto pančuchové nohavice od prestížnej značky Gatta ich príjemne zahrejú! Sú vyrobené pomocou technológie 3D z vysoko kvalitného mikrovlákna s prídavkom elastanu. Užite si plyšový dotyk ich vnútornej časti a pohodlie pri nosení.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ST106 Stockings 20 Den Beige

    Neuveriteľne sexi samodržky s elegantným vzorom, prerušovaným zadným švom a nádhernou čipkou na stehne na každú výnimočnú príležitosť, keď chcete, aby boli vaše nôžky neodolateľne zvodné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Velvet Touch 600 Den Leggings Nero

    Chcete, aby vaše nohy boli v teple a pohodlí aj v zime alebo na jeseň? Tieto legíny od prestížnej značky Gatta ich príjemne zahrejú! Sú vyrobené pomocou technológie 3D z vysoko kvalitného mikrovlákna s prídavkom elastanu. Užite si plyšový dotyk ich vnútornej časti a pohodlie pri nosení.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bas Bleu Maddie Black

    Hľadáte kvalitné a skvele padnúce legíny? Tieto od Bas Bleu môžeme len odporučiť! Sú ušité z džínsového materiálu, ktorý je vyrobený z priadzí renomovaných výrobcov s medzinárodným certifikátom Oeko-Tex. Navyše majú legíny super push-up efekt a zvýraznia váš zadoček! Pocíťte sebavedomie a pohodlie zároveň!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Flash&Black 02 Nero

    Príjemné a kvalitné pančuchové nohavice vhodné aj pre chladnejšie dni. Vyrobené sú z priadze, ktorá je veľmi pohodlná aj na celodenné nosenie. Zdobené sú pôvabným vzorom a rozhodne v nich zažiarite!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gatta Thin Skin Visone

    Takmer neviditeľné, ľahučké pančuchové nohavice vhodné nielen pre teplejšie jarné a letné dni. Sú z modernej japonskej priadze s priedušnými vlastnosťami a ich 3D efekt dodá vašim nôžkam prirodzený rozjasňujúci efekt. Zamilujte si ich, nebude to ťažké!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion TIOPEN 015 Tights 20 Den Black

    Super sexy pančušky s otvoreným rozkrokom od značky Passion. Upútajte pozornosť na svoje nôžky, dodajte si sebavedomie a zažite nekonečnú vášeň. Vyrobené sú z príjemného materiálu, ktorý je radosť nosiť!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 203

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.