×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Súpravy s nastaviteľnými ramienkami

Položky 33 až 64 z celkom 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Passion Shelly Bra Black

    Potešenie pre telo aj pre oči. Táto otvorená podprsenka je nekonečne sexy, pretože priláka pozornosť na vaše prsia a ešte vám okolo krku ovinie čipkovaný obojočok. Nastaviteľné ramienka zaručujú skvelé sadnutie a kvalitné materiály zas budú príjemné vašej pokožke. Vyskúšajte, aké to je cítiť sa naozaj zvodná.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Pleasure Set Black-Turquoise

    Tejto sade erotickej spodnej bielizne sa len tak niečo nevyrovná! Má elegantnú čiernu farbu, ktorú dopĺňa moc pekný modrý vzor. V sade nájdete otvorenú podprsenku, podväzkový pás a tiež tangá. Riasené ramienka a časť okolo krku vyzerá sexi a zároveň hravo a riasenie sa objavuje aj na podväzkovom páse, takže kúsky spolu úžasne ladia. Čerešničkou na torte sú tangá, ktorá si tiež určite nezabudnite obliecť!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Badossa 2-pcs Set

    Oblečená, neoblečená? To sedí! V tejto sexi bielizni bude zvýraznená všetka krása vášho tela a zároveň popustí uzdu vašej fantázii. Nechajte sa unášať na vlne rozkoše a dostaňte sa až k nezabudnuteľnému koncu, o ktorom tak dlho snívate!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Estell Set

    Odvážne-romantická súprava spodnej bielizne pre všetky nežné dračice! Podprsenka zvýrazní pôvab vašich pŕs a tangá prilákajú pozornosť vďaka otvorenému rozkroku. Ramienka sú nastaviteľné a môžete si tak byť istá pohodlným padnutím. Ozdobte sa roztomilými červenými mašličkami na rajcovných pásikoch!

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé 2 pc Hollywood chemise & g-string set Červená

    S touto sexy košieľkou budete krásna ako filmová hviezda. Košieľka Hollywood chemise je zvodná a krásna, ozdobená čiernou čipkou na košíčkoch a v dolnej časti. Vzadu má zmyselné šnurovanie.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Mango Set Black

    Elegancia a luxus, to presne predstavuje tento nádherný set spodnej bielizne! Kombinuje lesklý saténový materiál s blyšťavými kamienkami a vytvára tak naozaj vznešený dojem. Obsahuje otvorenú podprsenku s nastaviteľnými ramienkami a tangá tvorené popruhmi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Bra Top, Garterbelt & String 86119 Black

    Minimalistické prúžky a zmyselné čipky robia tento set jedinečným a príťažlivým. A taká v ňom budete aj vy - jedinečne príťažlivá. Podprsenka, podväzkový pás a tangá vás premenia na neprehliadnuteľnú bohyňu, ktorej nebude možné odolať.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Clarisse Set with Open Bra Black

    Hľadáte bielizeň, ktorá bude hovoriť za vás? Táto súprava predstavuje eleganciu a zmyselnosť! Obsahuje otvorenú podprsenku s kosticami, ktorá priláka pozornosť na vaše poprsie, sexy podväzkový pás a tangá s otvoreným rozkrokom pre okamžitú akciu. Elastické a kvalitné materiály sú príjemné na nosenie a čierna farba pôsobí sofistikovaným a ženským dojmom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SpaLeXLine Nozomi Set White

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bolo toto nádherné a luxusné spodné prádlo, ktoré podporí vašu smyslnosť aj sebavedomie? Tvorí ho podprsenka s pôvabnou čipkou a modernými popruhmi, ktoré pomôžu vykúzliť sexy siluetu. K tomu pridajte perfektne padnúce tangá jedinečného strihu a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama seba) av tomto prádle to tak bude!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SpaLeXLine Himeri Set Claret

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bola táto nádherná a luxusná spodná bielizeň, ktorá podporí vašu zmyselnosť i sebavedomie? Tvorí ho podprsenka s pôvabnou čipkou a modernými popruhmi, ktoré vykúzlia sexy výstrih. K tomu pridajte perfektne padnúce tangá a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama sebe) av tejto bielizni to tak bude!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Magali Set with Open Bra Red

    Zmyselná geometrická hra popruhov na vašom tele zvýši váš sexappeal na maximum! Túto jedinečnú bielizeň od európskej značky Passion tvoria červené popruhy a zlaté ozdobné krúžky, ktoré dokopy tvoria úplne sexi komplet. Zvýrazní vašu siluetu a poprsie a rozkrok zostane otvorený pre okamžitú akciu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Pauline Set Black

    Elegantná a zároveň zvodná sada spodného prádla Pauline od obľúbenej značky Passion dostane do kolien každého muža a vám dodá potrebné sebavedomie. Podprsenka vytvaruje vaše prsia a aj pod oblečením na ne upozorní vďaka jednoduchému, ale dômyselnému popruhu. Súprava je ušitá z veľmi príjemného materiálu saténového vzhľadu, ktorý v kombinácii s krajkou pôsobí veľmi luxusne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Polyos Bijou Set

    Ozdobte sa touto sexi bielizňou! Originálna a pikantná podprsenka je zmyselne otvorená a tvorená modernými popruhmi a nádhernými retiazkami striebornej farby. Tangá, ktoré sú súčasťou balenia, sú potom tiež z popruhov a opäť nechýba zvodná retiazka. Podľahnite vášni, ktorá z tejto bielizne srší.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Floris Set Black

    Nádherná sada podprsenky, podväzkového pásu a nohavičiek pre všetky vášnivé krásky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Silentia Set White

    Nežná biela sada spodnej bielizne na zvýraznenie vášho romantického ja! Zvýrazní vaše prednosti a priláka pozornosť predovšetkým na prsia. Podprsenka je polopriehľadná a vaše prsia v nej budú vyzerať skutočne skvostne. Nezabudnite ani na sexi tangá a podväzkový pás, ku ktorému pripevníte svoje obľúbené pančuchy. Dajte najavo svoju výnimočnosť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Rayen Set Červená

    Zvodná sada spodnej bielizne z vysoko príjemného materiálu od obľúbenej značky Avanua.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Yassmyne 3-pcs Set Blue

    Hľadáte nevšedne sexy bielizeň, ktorá by dokonale zvýraznila nielen vaše fyzické prednosti, ale aj vašu osobnosť a hriešne myšlienky? Oblečte si túto zvodnú súpravu, ktorá je nielen prekrásna, ale zároveň aj pohodlná. Nebeský vzor a moderné popruhy rozpália vaše zmysly a dovedú vás k milostným extázam.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Aurelia Set Čierna - Erotický komplet

    Luxusné kúsok prevažne pre majiteľky nádherných pŕs a neodolateľného tela.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Blanita 2-pcs Set Black

    Snívate o nových vzrušujúcich zážitkoch? Oblečte si očarujúcu súpravu bielizne Blanita a vaše prianie sa stane skutočnosťou. Súpravu tvorí saténová podprsenka a sexy čipková sukňa. Hoci sa môže zdať, že oba kúsky sú zdanlivo nevinné, verte, že opak je pravdou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Saria Set with Open Bra Black

    Prekrásna sada spodnej bielizne od európskej značky Passion. Tvorí ju otvorená podprsenka, ktorá je zdobená čipkovanými detailmi, a tiež otvorené tangá. Kombinácia čipky a popruhov je vskutku neodolateľné a výrazne ženská. Pocíťte svoj sexappeal!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F157 Powerwetlook Bralette with Elastic Tape with Closing on Hooks

    Nádherná podprsenka, ktorú môžete, ale nemusíte schovávať pod oblečením. Vďaka elastickým popruhom je veľmi pohodlná a zapína sa na háčiky v zadnej časti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Lauren Set with Open Bra Red

    Chcete sa cítiť zmyselne a sexy? Je na čase zaobstarať si tiež bielizeň, v ktorej budete neodolateľná! Táto súprava od značky Casmir je ušitá z elastického saténu červenej farby, ktorý s čiernou čipkou tvorí pôvabný kontrast. Oblečte si otvorenú podprsenku, tangá aj podväzkový pás a pocíťte svoj sexappeal.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Open Bra & Strings Set 2213958

    Provokatívna bielizeň, ktorá nič nezakryje, a naopak všetko ukáže! Podprsenka má otvorené košíčky a nohavičky majú otvorený rozkrok. Oba kúsky tvoria pružné zamatové ramienka a rose gold retiazky s krúžkami. Pružná čipka cez zadok upúta pozornosť a nastaviteľné ramienka zaručujú perfektné padnutie. Niektoré retiazky môžete vďaka karabínkam zložiť a odnímateľná je aj časť na stehnách.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Frivolla 4 pcs Set Black

    Táto sada je tak sexy, že mu vezme dych, to nám verte! A vám dodá nekonečné sebavedomie, lebo v nej budete naozaj neodolateľná. Jemne romantická čipka, hravé popruhy, jedinečný koketný dizajn, taká je sada Frivolla.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Shelf Bra Set Sparkle

    Čistý luxus! Zdvihnite si sebavedomie v tejto krásnej sade spodnej bielizni zo zamatovo mäkkého saténového materiálu. Podprsenka je otvorená, veľmi mierne vystužená a dominujú jej zlaté trblietavé retiazky a kamienok. Rovnaké retiazky sa nachádzajú aj zo zadnej strany nohavičiek a kamienok tiež spredu. Urobte nezabudnuteľný dojem!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Sisi Set Pink

    Sladučká, romantická, ale zároveň aj neuveriteľne sexy, taká je táto ružová sada spodnej bielizne. Jej jemný tyl bude príjemný pre vaše telo a biela čipka zas pre vaše oči. Nežné volániky a mašličky potom spolu tvoria úplne neodolateľný komplet. Chcete byť princeznou v spálni? Oblečte sa do Sisi košieľky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SpaLeXLine Mikka Set Black

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bola táto nádherná a sexy spodná bielizeň, ktorá podporí vašu zmyselnosť i sebavedomie? Tvorí ho podprsenka s polootvorenými krajkovými košíčkami a podväzkový pás z rovnakého krajkového materiálu. K tomu pridajte perfektne padnúce tangá jedinečného strihu a je to. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama sebe) av tejto bielizni to tak bude!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Neddy Set Čierna

    Buďte neuveriteľne sexy a sebavedomá v Nedde čiernom komplete. Lesklý, čierny materiál je elastický a vďaka kovovým odleskom ešte viac zvýrazní vaše krivky.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Orihime Set White

    Mysleli ste si, že sexi bielizeň nemôže byť zároveň pohodlné? Sada Orihime vás vyvedie z omylu! Je to kombinácia nežnej bielej čipky a zvodných čiernych popruhov, ktorá proste priláka pozornosť na prvú dobrú. Staňte sa neodolateľnou a kúpte si bielizeň, tak pohodlnú, že ju budete môcť využívať aj na každodenné nosenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Demoniq Lady X LXAdora001 Set Black

    Čo takto zvýrazniť svoju krásu v tejto sexi sade spodnej bielizne od kvalitnej značky Demoniq? Obe časti sú ušité z materiálu, ktorý je sieťovaný a príjemný na dotyk a majú nastaviteľné popruhy pre dokonalé padnutie. Zamilujte sa do seba v tejto bielizni, nebude to ťažké!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive 810-SEG 3 pcs Set Black

    Elegantná čierna sada spodnej bielizne symbolizujúca romantickú vášeň! Má pôvabný strih a jej príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Je bohato zdobená kvetinovou čipkou a podprsenka má polstrované košíčky, ktoré pôvabne zvýraznia vaše poprsie. Vychutnajte si ten pocit, keď sú vaša ženskosť a sexappeal zvýraznené na maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Alina Set with Open Bra Black

    Súprava Alina je určená všetkým odvážnym ženám, ktoré chcú podporiť svoju krásu. Obsahuje otvorenú podprsenku, ktorá stimuluje predstavivosť, podväzkový pás so sexy zadnou šnurovačkou a nevyhnutné tangá. Celý komplet pôsobí harmonicky, elegantne a zmyselne podporuje sexappeal.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.