×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm hladký

Položky 33 až 64 z celkom 644

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Vibrátor Multifun 2 povzbudí vaše libido úplne unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostné hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v objemnej hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú vzrušujúce vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento ružový multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Beads

    Priehľadná análna retiazka z korálok s jemným odtieňom ružovej farby. Tvoria ju 4 guličky, ktoré sa od špičky postupne zväčšujú, prvá z nich má pre jednoduché zavádzanie tvar kvapôčky. Korálky sú zakončené prísavkou, s ktorou si môžete vziať hračku do kúpeľne, pripevniť ju na kachličky a užívať si tak výborné hands-free potešenie. Vyrobené sú z TPR materiálu, ktorý neobsahuje ftaláty, je bezpečný pre telo a spĺňa aj prísne EU REACH nariadenia.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Simply Anal Baloon - Nafukovací análny kolík

    Vďaka možnosti zväčšovať a zmenšovať veľkosť kolíka si každý môže zvoliť najviac vyhovujúcu veľkosť. Kolík je určený rovnako pre začiatočníkov, ako aj pre pokročilých.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Round Butt Plug Large

    Análny kolík guľovitého tvaru s plochou základňou. Strednú veľkosť 7 cm ocenia predovšetkým experti na análne hry.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Coral

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozvášnia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Naviac sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hry na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    209 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Butt Plug Black

    Chcete začať objavovať análne vzrušenie? Zaobstarajte si tento silikónový análny kolík za bezkonkurenčnú cenu! Je priam perfektný pre začiatočníkov a začiatočníčky, má totiž úžasný tvar a skosenú špičku pre ľahké zavádzanie. Široká základňa je praktická a zabráni prílišnému zasunutiu. Silikónový materiál je hebký a príjemný na dotyk a vďaka nemu kolík do vášho análika s kvapkou lubrikantu vkĺzne ako po masle.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Verge - Vibračný krúžok

    Novinka od We-Vibe, s ktorou zažijete nové a vzrušujúce potešenie. Ako všetky krúžky na penis, tak i Verge zaručuje dlhšiu a silnejšiu erekciu, rovnako ako intenzívnejší orgazmus. K tomu však ešte pridáva úžasné vibrácie a plošinku stimulujúcu hrádzu. Je vyrobený z toho najkvalitnejšieho, hodvábne hladkého silikónu a jeho tvar je dokonale ergonomický. Verge je jednoduchý, komfortný, vnímavý a ohromujúci.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravte sa na poriadny rock'n'roll s P-Rockom stimulátorom prostaty od značky California Exotics. Táto inovatívna hračka pre mužov má na prvý pohľad jedinečne zakrivený dizajn, vďaka ktorému ľahko a rýchlo zacielite na svoje najcitlivejšie miestečko na tele, ktorým je prostata. Ovládanie P-Rocku je veľmi jednoduché, slúži k nemu iba jedno tlačidlo, ktorým ovládate silné vibrácie motora. Vyrobený bol z vysoko kvalitného silikónu, vďaka ktorému je príjemne hebký a super flexibilný, odolný, bezpečný a bez problémov sa prispôsobí krivkám vášho tela. Ste pripravení zažiť svoj najintenzívnejší orgazmus?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    Chcete potešiť svoje zadné vrátka? Nechajte do nich vstúpiť tento pôvabný análny kolík s klasickým tvarom. Jeho design a praktická ergonomická základňa dohromady tvoria produkt, ktorý perfektne sedí a je vhodný i pre úplných začiatočníkov. Urobte si zadočkovú radosť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Love Shower - Análna sprcha (klystír)

    Vodná sprcha (klystír) You2Toys Love Shower je kombinovaná výplachová sprcha s pumpičkou v jednom.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona Wave Fialová

    Hľadáte niečo revolučné? My už sme našli! Lelo útočí s novou WaveMotion Technology a je isté, že toto bude poriadna jazda.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim O(h!)-thello e-stim dildo

    Zmyselne oválne elektro-stimulačné dildo vhodné na vaginálne i análne použitie. Jeho hladké krivky vám poskytnú intenzívnu stimuláciu, ktorá začne už so zavedením prvého valčeka. Užite si príjemné elektro-chvenie, s ktorým vás Thelle dovedie až k nečakanému orgazmu.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Purple

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Tie najlepšie orgazmy zažijete iba s vibrátorom Eternal Love. Je zmyselne hravý a ponúkne vám hneď 3 ohromujúce funkcie, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Vibrácie budú masírovať pošvovú stenu, pulzačná časť bude cielene dráždiť G-bod a dokonalé mikro-vibrácie poláskajú klitoris. Dohromady to bude to najlepšie potešenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Roubík s dildom

    Niekedy nie je potrebné nič hovoriť, stačí použiť luxusný roubík a róbertka. Tento roubík dva v jednom poteší oboch partnerov. Kožený opasok a sponu môžete jednoducho prispôsobiť vašej veľkosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Nechajte sa vystreliť do nadpozemských výšin potešenia touto vibračnou análnou raketou! Je z nádherne hebkého dvojvrstvého silikónu a veľmi jednoducho sa ovláda pomocou tlačidla na základni. Vychutnajte si ergonomický tvar a všetky vášnivé pôžitky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Fialová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Šikovný prstík (nielen) pre vaše zadné vrátka! Tento flexibilný stimulátor prostaty, pripomínajúci prst, je ideálny na stimuláciu prostaty a hrádze, avšak využiť ho môžete na dráždenie bodu G a klitorisu. Má odnímateľný mini-vibrátor a užijete si s ním tie najslastnejšie chvíľky svojho života!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Čierna

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Slimline Butt Plug Vibračný análny kolík

    Slimline je análny kolíček s dĺžkou 11 cm, ktorý je určený predovšetkým pre začiatočníkov s análnym potešením.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibračný análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík dokonalého tvaru z toho najkvalitnejšieho lekárskeho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Layla Tulipán - Vaginálna činka

    Ideálna gulička pre všetky začiatočníčky v tomto smere. Má pohodlnú veľkosť a vyrobená je z úplne jemného silikónu. Pomôže vám začať s tréningom svalov panvového dna, ktoré je dobré posilňovať nielen kvôli zúženiu vagíny, ale predovšetkým zo zdravotných dôvodov, napríklad pre predchádzanie inkontinencie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - Análny kolík s erekčným krúžkom

    Zažite najintenzívnejšie vyvrcholenie vášho života. Zamatovo jemný análny kolík perfektného tvaru spolu s erekčným krúžkom je najlepšiou kombináciou, ktorú môžete skúsiť.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Análny šperk Strieborná/Transparentná

    Nádherný análny kolík z lešteného hliníka s ešte nádhernejším koncovým krištáľom nie je nič iné ako šperk, ktorý elegantne a príťažlivo ozdobí váš zadoček. Keďže je vyrobený z hliníka, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či v studenej vode. Má cibuľovitý tvar, ktorý spája dômyselnú stimuláciu s eleganciou, a vzniká tak jedinečná a neodolateľná erotická pomôcka pre všetkých vášnivých milovníkov análu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Ružová

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 3 Heads Enema Shower Attachment

    Luxusná strieborná análna sprška z kvalitného hliníku. Disponuje 3 vymeniteľnými nadstavcami so 7 striekajúcimi otvormi. Sprcha sa hodí pre všetky štandardné sprchové hadice a je navrhnutá tak, aby vám váš análik čistila dlhé roky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 644

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.