×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm hladký

Položky 65 až 96 z celkom 655

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Šikovný prstík (nielen) pre vaše zadné vrátka! Tento flexibilný stimulátor prostaty, pripomínajúci prst, je ideálny na stimuláciu prostaty a hrádze, avšak využiť ho môžete na dráždenie bodu G a klitorisu. Má odnímateľný mini-vibrátor a užijete si s ním tie najslastnejšie chvíľky svojho života!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Fialová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Slimline Butt Plug Vibračný análny kolík

    Slimline je análny kolíček s dĺžkou 11 cm, ktorý je určený predovšetkým pre začiatočníkov s análnym potešením.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibračný análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík dokonalého tvaru z toho najkvalitnejšieho lekárskeho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Layla Tulipán - Vaginálna činka

    Ideálna gulička pre všetky začiatočníčky v tomto smere. Má pohodlnú veľkosť a vyrobená je z úplne jemného silikónu. Pomôže vám začať s tréningom svalov panvového dna, ktoré je dobré posilňovať nielen kvôli zúženiu vagíny, ale predovšetkým zo zdravotných dôvodov, napríklad pre predchádzanie inkontinencie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Nádherná a zákerná klietka na penis! Disponuje dutou tyčkou, ktoré zapláva do močovej trubice a tiež visiacim zámkom, ktorý podčiarkne jej zákernosť. Kvalitná leštená nerezová oceľ pôsobí luxusne a chladne. Tak čo, zaslúži si to váš otrok?

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Set - Venušiny kuličky sada Ružová/Fialová

    Sada guľôčok Joyballs vám umožní účinne posilniť svaly panvového dna a zároveň vám dopraje jemnú stimuláciu, ktorá vás príjemne pripraví na vášnivý večer s partnerom. Tento produkt je navrhnutý ženami pre ženy, má estetický krásny vzhľad, ergonomický tvar a jeho použitie je veľmi jednoduché. Joyballs Secret Set je luxusná sada venušiných guľôčok odporúčaná gynekológmi aj úplným začiatočníkom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - Análny kolík s erekčným krúžkom

    Zažite najintenzívnejšie vyvrcholenie vášho života. Zamatovo jemný análny kolík perfektného tvaru spolu s erekčným krúžkom je najlepšiou kombináciou, ktorú môžete skúsiť.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Silný 10-rýchlostný mini vibrátor Zlatá

    Elegantný a diskrétny vibrátor pre nekonečne príjemné chvíle. Jeho štýlový tvar, pripomínajúci rúž, v kombinácii s ružovo-zlatou farbou tvoria dohromady krásny estetický kúsok, ktorý sa nebudete hanbiť ukázať najlepšej kamarátke, nieto svojmu partnerovi. Už sa tešíte na 10 výkonných funkcií a stimuláciu klitorisu zúženou špičkou?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Čierna

    Experimentujte s dráždením bradaviek a príjemným saním s Nipple Play Vacuum Twist Suckers. Sú to diskrétne a kompaktné poháriky, ktoré prisajete na bradavky a necháte ich podľahnúť vákuovému tlaku a intenzívnej stimulácii, ktorú okamžite spôsobia spolu s orgazmickými pocitmi. Radujte sa, krúťte, užívajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 3 Heads Enema Shower Attachment

    Luxusná strieborná análna sprška z kvalitného hliníku. Disponuje 3 vymeniteľnými nadstavcami so 7 striekajúcimi otvormi. Sprcha sa hodí pre všetky štandardné sprchové hadice a je navrhnutá tak, aby vám váš análik čistila dlhé roky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Glorious Duo

    Satisfyer Glorious Duo je vďaka kompaktnému, objemnému tvaru, vibračnému stimulátoru klitorisu a dvom krúžkom na penis a semenníky ideálnym spoločníkom na dlhé noci.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Plug do penisu umožňujúci močenie aj ejakuláciu. Pocíťte ho vo svojej močovej trubici, masírujte ju a užívajte si! Penis Plug Piss Play od You2Toys bude skvelým doplnkom pre všetkých, ktorí túžia po novom druhu potešenia. Tento dutý plug určený pre sounding je vyrobený zo 100% silikónu, je flexibilný a zároveň bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je teraz ešte väčší! Vytvorili sme Ace análny kolík tak, aby Vám dal všetko, čo ste od análnych kolíkov kedy chceli.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Douche Nozzle Čierna

    Čierna análna sprcha, ktorá sa môže pripojiť k štandardnej sprchovej hadici.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Delicious Fullness - Vibračný análny kolík

    Vibračný análny kolík Delicious Fullness sa zameriava na cielenú stimuláciu citlivých nervových zakončení v oblasti konečníka. Môže byť použitý ako s vibráciou, tak aj bez nej pre zmyselný úvod do análnych hier.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Fascinate Ružová

    Vibe Therapy Fascinate - venušine guličky sú vyrobené z hypoalergénneho 100% lekárskeho silikónu a sú úplne zaliate, preto nie je možné akékoľvek priľnutie nečistôt či baktérií.

    28,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Pink

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazmu zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa tak bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Amelia Harper Masturbator

    Pripadáte si niekedy trochu sami? Amelia Harper tu bude vždy s vami! Teda aspoň jej vagína v podobne kompaktného masturbátora. Očarí vás svojou hebkosťou a realistickým pocitom, ktorý vám vďaka vnútornej štruktúre dopraje. Nenechajte sa prehovárať a nechajte sa zviesť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-spot vibrátor

    Vibrátor Mini Fifty Shades of Grey We Aim to Please - elegantný mini vibrátor z kolekcie Fifty Shades of Grey je hebký a veľmi príjemný na dotyk.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker - Vibračná vákuová pumpa

    Vibračná vákuová pumpa pre vašu vagínu. Pomocou odsávania vzduchu pumpičkou do vonkajších pyskov a klitorisu nahrnie viac krvi, čo spôsobí dočasné ,niekoľkonásobné zväčšenie ich objemu. Celá oblasť je potom oveľa citlivejšia!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Vychutnajte si stimuláciu prostaty a hrádze zároveň! Tento perfektne tvarovaný análny vibrátor s jemne textúrovanou špičkou poláska vašu prostatu a jeho široká základňa bude stimulovať hrádzu. Jeho mäkký povrch je príjemný na dotyk a 2 motory to vedia rozbehnúť o 7 režimoch.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • O-Products Bunny Tail Pink

    Chcete šukať ako králiky? Dotvorte si autentickú atmosféru zvieracieho vyvádzania s týmto super nežným chvostíkom. Sladká ružová farba, hebučký kožúštek a príjemne vzrušujúci pocit vo vašom análiku, to všetko s kolíkom Bunny Tail od O-Products získate za veľmi priaznivú cenu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Túži váš análik po niečom väčšom? Napríklad po tomto análnom kolíku Black Velvets? Má klasický tvar, je vyrobený z príjemne hebkého silikónu a zakončený prísavkou. Verte, že vo vašej zbierka erotických pomôcok sa nestratí!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 655

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.