×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 922

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Anal Dildo Black

    Prémiové dildo za bezkonkurenčnú cenu! S týmto pružným a dômyselne zakriveným dildom so zaoblenou špičkou si užijete zmyselné masáže prostaty alebo pokojne aj G-bodu. Koncovú prísavku môžete upevniť na hladký povrch a zároveň zabráni prílišnému zasunutiu. Vyrobené je z kvalitného silikónu a zaisťuje tak príjemné pohodlie aj bezpečnosť pre telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Swordsman Blue

    Krúžok na penis s možnosťou nastavenia veľkosti Satisfyer Swordsman zosilňuje erekciu a predlžuje milovanie vďaka efektu prekrvenia. Objemný vlnitý stimulátor klitorisu vyrobený zo silikónu navyše stimuluje oboch partnerov intenzívnymi vibráciami.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    Potešenie, nová orgazmická sila a spríjemnenie aj tých najvšednejších dní. Presne to vám prinesú tieto strieborné venušine guľôčky. Ukrývajú v sebe ďalšiu ťažšiu guľôčku, ktorá bude pri vašich pohyboch narážať do stien vonkajšej guľôčky a neobvyklým spôsobom vás tak stimulovať. Zároveň sú guľôčky praktickým nástrojom na posilnenie svalov panvového dna pre intenzívnejšie orgazmy. Pridajte sa k ženám, ktoré si ich účinky nemôžu vynachváliť!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Páni, ráčte zažiť skutočnú rozkoš! Tento stimulátor prostaty vám ju dopraje. Má flexibilnú hlavu a jeden z jeho motorov poháňa masážne guličky s pohybom hore a dole. Druhý motor má na starosť rotujúce guličky a tretí sa venuje hrádzi. Zabolený tvar sľubujete ľahkú a príjemnú penetráciu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penisplug Piss Play with Glans Ring

    Dutý dilatátor pre všetkých neposlušných, ktorí ho budú môcť nosiť kamkoľvek, ak si na to trúfnu. Umožňuje močenie aj ejakuláciu, je veľmi flexibilný, mäkký, ľahko sa zavádza a príjemne sa nosí. Pružný silikón sa prispôsobí vášmu penisu a vkĺzne do jeho hĺbky až 10,7 cm!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug XL Clear

    Táto novinka Vám umožní zadoček svojho partnera či partnerky otvoriť dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa ním môžete pozrieť až tam, kam Vaše oko dovidí. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa len pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    64,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je vylepšená verzia masturbátora Revo 2. Stealth má navyše diaľkové ovládanie umožňujúce väčšiu slobodu, ktoré môžete použiť buď vy alebo váš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Rhinestone Handle Whip 2626

    Ručne pletený kožený bič dlhý necelých 137 cm s nádhernou rukoväťou, ktorá je zdobená drobnými drahokamami.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Vďaka svojmu tvaru sa zameria na citlivú prostatu a bude vás láskať naozaj intenzívne, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Girl Next Door Megan

    Chcete mäkučkú vreckovú vagínu? Zoznámte sa s Megan! Je nádherne realistická a príjemne textúrovaná z vnútornej strany. Je to jednoducho dievča od vedľa, ktorá vám to parádne urobí. Vyrobená je z odolného TPE materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Je tiež skvele flexibilná a jej otvorený tunel lásky sa tu bez obáv prispôsobí vašej veľkosti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    Vy, váš miláčik a Vick = dokonalá trojka. Vick bude váš vzrušujúci parťák, je špeciálne navrhnutý na použitie v páre a má dva výkonné a oddelené motory na intenzívnu stimuláciu zvonku aj zvnútra. Jej bude stimulovať G-bod a klitoris zároveň a jemu prostatu a hrádzu. Takže kto prvý vezme do ruky ovládač? Vy alebo váš partner? Rozhodnite sa!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Slim

    Rotačný masér prostaty a hrádze Nexus Revo Slim je výbornou hračkou pre začiatočníkov a všetkých, ktorí majú radi hračky trochu menších rozmerov. Funguje na rovnakej a osvedčenej technológii ako ostatné výrobky Nexus z radu Revo, takže si môžete byť istí tým, že vašu prostatu rozmazná dokonale cielenou stimuláciou a zároveň nezabudne ani na vašu hrádzu, čím ešte zvýši vzrušenie. Užite si viacstupňové otáčanie a ľahké čistenie vďaka vodovzdornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch! A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bcute Classic Ružová

    Vibrátor Bswish Bcute Classic je mini vibrátor s veľmi silnými, ale tichými vibráciami. Vďaka svojmu jemnému hladkému povrchu je vhodný k intenzívnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Mini Masturbator

    Malý, avšak účinný masturbátor pre mužov, ktorý vyzerá a pôsobí ako pravá ľudská koža.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Twin Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Venušine guľôčky You2Toys Twin Balls sú vyrobené z kvalitného plastu ABS a TPR bez ftalátov. Na dotyk sú veľmi príjemné a na pohľad veľmi lákavé. Guľôčky sú zakončené putkom pre ľahkú manipuláciu hlavne pri vyberaní.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Cage Set

    Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? No predsa v tejto klietke cudnosti, ktorú ti nasadí tvoja milá, aby mala tvoje vzrušenie vo svojej moci! Áno, táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete na skrotenie erekcie a prevzatie kontroly nad potešením svojho náprotivku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Penis Lock with Hollow Curved Penis Stick

    Nádherná a zákerná klietka na penis! Disponuje dutou tyčkou, ktoré zapláva do močovej trubice a tiež visiacim zámkom, ktorý podčiarkne jej zákernosť. Kvalitná leštená nerezová oceľ pôsobí luxusne a chladne. Tak čo, zaslúži si to váš otrok?

    68,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M for Men Sofia Mocha

    Mäkučká Sofie sa stane vašou najlepšou kamarátkou, ktorú budete môcť mať neustále pri ruke, aby vás potešila svojimi vibráciami. Pojme akokoľvek veľký penis, pretože má oba konce otvorené. Vnútorná stimulačná textúra pripomína skutočnú vagínu a keď pridáte vibrácie, nezostane vám nič iné ako sa so Sofiou jednoducho urobiť.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Fascinate Fialová

    Vibe Therapy Fascinate - venušine guličky sú vyrobené z hypoalergénneho 100% lekárskeho silikónu a sú úplne zaliate, preto nie je možné akékoľvek priľnutie nečistôt či baktérií.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator - Vibračný uretrálny dilatátor Ružová

    Ružový dilatátor so 7 vibračnými režimami. Jeho malé rozmery prinášajú bezodné možnosti ako ho využiť, vašej fantázii sa medze nekladú! Vyrobený je zo silikónu a ABS, je bezpečný pre telo, bez ftalátov a spĺňa prísne nariadenia EU REACH. Batérie sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Pre tie najlepšie spoločné orgazmy! Tento párový vibrátor sa postará o spokojnosť vás oboch. V prvom rade sa pripevní k penisu a semenníkom, čo bude zmyselné, v druhom rade bude vibráciami láskať klitoris, ale pozor v treťom rade táto hračka urobí vás penis hrubším a vy obaja si budete užívať nádhernú tesnosť. Vychutnajte si dlhú erekciu a milovanie s hračkou, ktorá držia na svojom mieste.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Pomôcka pre dokonalé análne potešenie! Zjednoťte stimuláciu prostaty so stimuláciou hrádze a skrz krúžky pozvite k hre tiež penis a semenníky. P-Pleaser je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a ponúkne vám 9 rôznych vibračných režimov. Predĺžte si vďaka krúžkom erekciu a vďaka stimulátoru prostaty si užite to najlepšie potešenie, nie je čas strácať čas!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Greygasms Apprentice 3 Piece Silicone Anal Trainer Set - Sada análnych kolíkov 3ks

    Sada 3 hladkých a rôzne veľkých análnych kolíkov. Ich ergonomický dizajn napodobňuje prirodzené krivky tela, a keď k tomu pridáte ešte fakt, že sú kolíky vyrobené z pevného a jemného silikónu, razom tu máme úplne ideálnu a pohodlnú sadu análnych kolíkov, ktorú si obľúbia aj začiatočníci. Mierne zaoblené špičky uľahčia zavádzanie a koncová prísavka umožní na hladkom povrchu obľúbenú hands-free zábavu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Úplne diskrétne, ale zároveň super vzrušujúce! Chcete si trochu zablbnúť na verejnosti a užiť si sexi zábavu? Tento malý vibrátor sa postará o váš bod G a klitoris zároveň a bude vaším nezbedným tajomstvom. Ovládač môžete zveriť do rúk svojmu náprotivku a nechať ho vybrať vám jeden z 10 vibračných režimov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a ostatné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že nech je na, vnútri, pod alebo medzi - tento multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Nature Skin 2in1 Extension + Masturbator Vagina

    Návlek na penis a masturbátor zároveň! Táto realistická replika penisu s dokonale vymodelovaným žaluďom a ďalšími detailmi funguje ako šikovný masturbátor, ale tiež ako návlek, s ktorým bude vaše prirodzenie dlhšie a silnejšie. Materiál, dôverne podobný ľudskej pokožke, je príjemný na dotyk a úžasne flexibilný. Užite si s hračkou 2 v 1!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Fresh Innocence Abbey

    Užívajte si masturbáciu s touto šťavnatou vagínkou a pevným análikom tak ako nikdy predtým. Realistické kontúry masturbátora Fresh Innocence Abbey sú vymodelované s citom pre detail. Ľahko vám padne do ruky, perfektne priľne k vášmu penisu a hygienický TPR materiál sa postará o to, aby ste nemuseli mať žiadne obavy o svoje zdravie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Doteraz ste si vystačili so svojím prstom, ale teraz začínate mať pocit, že mu niečo trochu chýba? To niečo budú iste vibrácie! Tento mini vibrátor je vhodný ako prvá erotická hračka, ktorá nahradí váš prst alebo ako vibrátorik pre nenáročných. Skúste to s ním!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Red Hot Ember

    Dizajnový stimulátor Ember je pripravený splniť všetky vaše túžby a svojou štíhlou zakrivenou špičkou potešiť každý citlivý kúsok vášho tela. Jedinečný tvar, 10 vibračných režimov, prvotriedny lekársky silikón a dobíjacia lítium-iónová batéria - presne taký je Ember a už sa nemôže dočkať, keď vykúzli vo vašom tele to najintenzívnejšie uspokojenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 922

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.