×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 10 - 14,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 922

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Size Matters Clear Sensations Enhancer Sex Sleeve

    Podporte svoju erekciu a doprajte svojmu náprotivku vychutnanie si dômyselnejšieho prenikania. Nebudete k tomu potrebovať žiadne krémy ani tabletky, tento návlek na penis všetko vyrieši pohodlne a účinne. Jeho vonkajšia textúra bude vášho miláčika stimulovať každým prírazom a otvorený dizajn zaručuje ideálne padnutie pre všetky veľkosti. Zároveň návlek váš penis stiahne pri semenníkoch a okolo koreňa, takže sa môžete tešiť na intenzívnejšie vyvrcholenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    Vibrátor Multifun 2 povzbudí vaše libido úplne unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostné hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v objemnej hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú vzrušujúce vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento ružový multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Wave T-Plug je vysoko mäkký a zaručuje tak pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análikom sa razom stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Je tisíckrát lepší ako váš najobľúbenejší kolík, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Massager Ružová

    Malý ale veľmi účinný stimulátor klitorisu so 4 vymeniteľnými hlavicami, ktoré vás dostanú na vrchol blaha. Tento mini vibrátor skrýva všetku svoju silu v hornej časti, kde rozvibrováva textúrované nadstavce, ktoré sa nemôžu dočkať, než budú priložené k vášmu klitorisu alebo bradavkám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Niekedy je jednoducho ťažké sa rozhodnúť, tiež to poznáte? Proste a jednoducho neviete, či vagínu, análik alebo pusinku? Váš problém je vyriešený! Táto sada obsahuje svätú trojicu všetkých otvorov v samolubrikačnom prevedení. Takže pridajte kvapku vody, zasuňte, masturbujte, a keď budete chcieť, pridajte si aj vibrácie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Vychutnajte si stimuláciu prostaty a hrádze zároveň! Tento perfektne tvarovaný análny vibrátor s jemne textúrovanou špičkou poláska vašu prostatu a jeho široká základňa bude stimulovať hrádzu. Jeho mäkký povrch je príjemný na dotyk a 2 motory to vedia rozbehnúť o 7 režimoch.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Set - Venušiny kuličky sada Ružová/Fialová

    Sada guľôčok Joyballs vám umožní účinne posilniť svaly panvového dna a zároveň vám dopraje jemnú stimuláciu, ktorá vás príjemne pripraví na vášnivý večer s partnerom. Tento produkt je navrhnutý ženami pre ženy, má estetický krásny vzhľad, ergonomický tvar a jeho použitie je veľmi jednoduché. Joyballs Secret Set je luxusná sada venušiných guľôčok odporúčaná gynekológmi aj úplným začiatočníkom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Chcete, aby bola vaša kvetinka ešte citlivejšia a pôžitky ešte zmyselnejšie? Táto anatomicky tvarovaná vákuová pumpa vám vaše prianie splní! Okrme funkcie podtlaku vie tiež vibrovať a jej ovládanie pomocou drôtového ovládača je veľmi jednoduché a pohodlné. Objavte nové pôžitky sama alebo s partnerom pri predohre.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Simply Anal Baloon - Nafukovací análny kolík

    Vďaka možnosti zväčšovať a zmenšovať veľkosť kolíka si každý môže zvoliť najviac vyhovujúcu veľkosť. Kolík je určený rovnako pre začiatočníkov, ako aj pre pokročilých.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase skrz aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Značka Anal Fantasy plní vaše análne sny! Teraz prichádza s týmto stimulátorom prostaty, ktorý sa pre vás nielen vášnivo rozvibruje, ale bude vás aj láskať vzrušujúcimi elektrickými šokmi. Tvar stimulátoru je príjemne ergonomický, silikónový materiál je hodvábne hebký, e-stimulácia je neuveriteľne výkonná a ten najlepší orgazmus je preto konečne nadosah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Alice Masturbator

    Vychutnajte si dokonalý zážitok s Alicou, masturbátorom z kolekcie realistických masturbátorov Kokos. Je vyrobená z mäkučkého a pružného TPE materiálu, ktorý je veľmi podobný ľudskej koži. Naplácajte jej a potom jej ukážte svoje chlapáctvo! Do vagíny alebo do prdelky? Ako chcete...

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Butt Plug Black

    Chcete začať objavovať análne vzrušenie? Zaobstarajte si tento silikónový análny kolík za bezkonkurenčnú cenu! Je priam perfektný pre začiatočníkov a začiatočníčky, má totiž úžasný tvar a skosenú špičku pre ľahké zavádzanie. Široká základňa je praktická a zabráni prílišnému zasunutiu. Silikónový materiál je hebký a príjemný na dotyk a vďaka nemu kolík do vášho análika s kvapkou lubrikantu vkĺzne ako po masle.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim E-Box Series 2B Kit

    Skutočne silný a univerzálny elektrický zdroj pre všetkých náročných milovníkov elektrosexu a stimulácie. 2B je na vrchole pomyselného rebríčka elektrických zdrojov vyvinutých pre tento vzrušujúci účel. Jeho funkcie a sila vás úplne ohromia!

    689 €

    439 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravte sa na poriadny rock'n'roll s P-Rockom stimulátorom prostaty od značky California Exotics. Táto inovatívna hračka pre mužov má na prvý pohľad jedinečne zakrivený dizajn, vďaka ktorému ľahko a rýchlo zacielite na svoje najcitlivejšie miestečko na tele, ktorým je prostata. Ovládanie P-Rocku je veľmi jednoduché, slúži k nemu iba jedno tlačidlo, ktorým ovládate silné vibrácie motora. Vyrobený bol z vysoko kvalitného silikónu, vďaka ktorému je príjemne hebký a super flexibilný, odolný, bezpečný a bez problémov sa prispôsobí krivkám vášho tela. Ste pripravení zažiť svoj najintenzívnejší orgazmus?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Love Shower - Análna sprcha (klystír)

    Vodná sprcha (klystír) You2Toys Love Shower je kombinovaná výplachová sprcha s pumpičkou v jednom.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Friend with Benefits Nicole Adams Masturbator

    Pripadáte si niekedy trochu sami? Nicole Adams tu bude vždy s vami! Teda aspoň jej anál v podobne kompaktného masturbátora. Očarí vás svojou hebkosťou a realistickým pocitom, ktorý vám vďaka vnútornej štruktúre dopraje. Nenechajte sa prehovárať a nechajte sa zviesť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    Chcete potešiť svoje zadné vrátka? Nechajte do nich vstúpiť tento pôvabný análny kolík s klasickým tvarom. Jeho design a praktická ergonomická základňa dohromady tvoria produkt, ktorý perfektne sedí a je vhodný i pre úplných začiatočníkov. Urobte si zadočkovú radosť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Čierna

    Experimentujte s dráždením bradaviek a príjemným saním s Nipple Play Vacuum Twist Suckers. Sú to diskrétne a kompaktné poháriky, ktoré prisajete na bradavky a necháte ich podľahnúť vákuovému tlaku a intenzívnej stimulácii, ktorú okamžite spôsobia spolu s orgazmickými pocitmi. Radujte sa, krúťte, užívajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Silný 10-rýchlostný mini vibrátor Zlatá

    Elegantný a diskrétny vibrátor pre nekonečne príjemné chvíle. Jeho štýlový tvar, pripomínajúci rúž, v kombinácii s ružovo-zlatou farbou tvoria dohromady krásny estetický kúsok, ktorý sa nebudete hanbiť ukázať najlepšej kamarátke, nieto svojmu partnerovi. Už sa tešíte na 10 výkonných funkcií a stimuláciu klitorisu zúženou špičkou?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Plug do penisu umožňujúci močenie aj ejakuláciu. Pocíťte ho vo svojej močovej trubici, masírujte ju a užívajte si! Penis Plug Piss Play od You2Toys bude skvelým doplnkom pre všetkých, ktorí túžia po novom druhu potešenia. Tento dutý plug určený pre sounding je vyrobený zo 100% silikónu, je flexibilný a zároveň bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    Toto malé realistické dildo s prísavkou splní vaše priania. Je vhodné nielen pre začiatočníkov, ale aj pre všetkých, ktorí preferujú menšie veľkosti. Vyrobené je z príjemne mäkkého PVC, je flexibilné a bezpečné pre telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Coral

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozvášnia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Naviac sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hry na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    209 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ste divoká šelma alebo vycvičené šteniatko? S týmto vibračným análnym kolíkom s dlhým chlpatým chvostíkom uskutočníte svoje zvieracie sny! Má 3 vibračné rýchlosti a 7 režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkové ovládanie. Zamilujte si ten pocit, keď vás pošteklí mäkký našuchorený kožúšok a v análiku sa rozhýbu mocné, vzrušujúce vibrácie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Milujete elektro-stimuláciu? S touto sadou doprajete vzrušujúce elektrické šoky svojej močovej trubici zvnútra a tiež penisu zvonka. Súčasťou je totiž uni-polárny kovový dilatátor a tiež popruh na penis. Bude to skutočne výbušná slasť a možno aj bolesť, trúfnite si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo - Roubík s dildom

    Niekedy nie je potrebné nič hovoriť, stačí použiť luxusný roubík a róbertka. Tento roubík dva v jednom poteší oboch partnerov. Kožený opasok a sponu môžete jednoducho prispôsobiť vašej veľkosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 922

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.