×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm hladký

Položky 97 až 128 z celkom 524

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Anal Beads 273 - Análne guľôčky

    Ak ste ešte nikdy neskúsili análne hry, Pretty Love Anal Beads je ideálna pomôcka na preskúmanie tohto úžasného sveta stimulácie. Guľôčky majú zúženú špičku a každý ďalší korálik je o niečo väčší.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Dream Biela

    Nežne biely a krásny vibrátor Dream od značky Vibe Therapy splní všetky vaše sny. Disponuje 7 režimami tichých, avšak silných vibrácií, ktoré si vaše telo zamiluje rovnako ako nápaditý a ergonomický dizajn tejto hračky. Vyrobený je z kvalitného lekárskeho silikónu v kombinácii s ABS plastom a je absolútne bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Kegel Tighten Up I Pink

    Chcete sa pochváliť posilneným panvovým dnom? Je na čase začať trénovať! Tieto silikónové guľôčky v sebe ukrývajú ešte ďalšie pohyblivé guľôčky, ktoré spôsobujú miernu, avšak príjemnú stimuláciu. Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silky Ribbon - Hodvábne putá Čierna

    Zaistite si nadvládu nad vaším milencom hodvábnou stuhou Ouch a objavte vzrušenie z dominantných hier. Použite svoju predstavivosť a rozhodnite, ako svojho otroka spútate.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Colourful Love Strap On Solid Dildo

    Láka vás výmena rolí a chcete to urobiť vo farbách dúhy? Love Dildo so strap-onom bude ideálnou pomôckou priaznivcov Pride! Dildo je vyrobené zo silikónu hebkého na dotyk, neobsahuje ftaláty a zdobia ho jasné dúhové farby v kombinácii s univerzálnou čiernou. Postroj si upravíte podľa svojich proporcií a už vám nebude nič brániť tomu realizovať vaše vášne.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Gypos - Análny kolík 19,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Vaše obľúbené lodičky v 3 rôznych farbách, spodná bielizeň z najjemnejšieho hodvábu alebo nový Satisfyer Luxury Prêt-à-porter z extra mäkkého lekárskeho silikónu s pravou čiernou kožou a detaily z pravého kovu – jednoducho preto, že si to zaslúžite! Prepychový dizajn, najkvalitnejšie materiály a štipka luxusu navyše – že to znie presne ako vaša šálka čaju? Potom je tento klenot z novej kolekcie Satisfyer Luxury ideálnym prírastkom do vašej zbierky erotických pomôcok.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming XL

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus. Kolík b-Vibe je dostatočne veľký, bezpečný pre telo, bezproblémový, príjemne silikónový a vyvinutý presne tak, aby stimuloval tie najcitlivejšie body na vašom tele.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Malý kolík prinášajúci veľké potešenie! Black Velvets Silicone Vibration Plug je hebký silikónový análny kolík pomerne malých rozmerov, ktorý vie veľmi príjemne a zároveň diskrétne ticho vibrovať. Užite si 5 vibračných úrovní, ktoré vám ponúkne, a zaistite si svoj análny orgáč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Pohárik šampanského v bare vysoko nad strechami mesta, wellness hotel s nekonečným bazénom alebo nový Satisfyer Luxury High Fashion z lešteného hliníku - doprajte si to, pretože si to zaslúžite. Krúžok z extra mäkkého lekárskeho silikónu s ľahkou eleganciou obklopí váš klitoris a obšťastní ho dych berúcou stimuláciou na báze tlakových vĺn Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Nechajte si ho vyfajčiť kedykoľvek budete chcieť! Boners Vibrating Blowjob dokonale napodobní orálny sex a svojím silným motorom s 10 vibračnými režimami vám ukáže skutočnú slasť. Je vyrobený z mäkkého silikónového materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk, a dobíja sa cez USB kábel. Na kvalitný blowjob už nebudete potrebovať ženu, tak si to užite!

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Prepadli ste soundingu? Stimuláciu penisu zvnútra si užijete aj s touto hračkou, ktorá bude vibrovať aj zvonku a neuveriteľne dráždiť žaluď. Penis Head Teaser je vyrobený z hebkého a flexibilného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a zároveň sa prispôsobí vášmu telu. Skombinujte sounding s vibráciami na žaluď!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Massive Steel Butt Plug L Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim relatívne štíhlym tvarom a dlhou dĺžkou. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vaginal Trainers Pink

    Tréningová sada pre panvové dno, análny strečing a ďalšie! Obsahuje 3 rôzne veľké dildá a jemnú úzku špičku pre ľahké zavádzanie. Sú mierne pružné, ľahko sa s nimi manipuluje a disponujú praktickým koncovým očkom. Vyrobené sú z kvalitného a príjemného silikónu, ktorý vám bude maximálne príjemný!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Aké retro nikdy nevyjde z módy? Také, ktoré je účinné aj po rokoch, rovnako ako tento vibrátor. Má klasický tvar, hladký povrch a je vyrobený z hygienického ABS plastu. Ľahko sa ovláda skrz spodnou otočnou časťou a má niekoľko úrovní vibrácií. Vydajte sa objavovať intenzívne orgazmy s rokmi prevereným vibrátorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvý biologicky rozložiteľný a recyklovateľný vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Je vhodný na stimuláciu ako vnútra vagíny, tak klitorisu, je štíhly, má zúženú špičku a ponúkne vám niekoľko vibračných úrovní. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický vibrátor!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zaručený orgazmus je zaručený spôsob, ako si zaručene zlepšiť aj ten najhorší deň! Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás svojou jedinečnou technológiou Pleasure Air bude orgazmicky tešiť kedykoľvek budete chcieť. Vychutnáte si s nám pocit podobný saniu, objavíte nové slastné pôžitky a tiež tie najlepšie vrcholy, ktoré budete chcieť znovu a znovu.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    Zamatový povrch a elegantný dizajn týchto vaginálnych guľôčok poteší nielen oko, ale i celé telo.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Užite si veľa vzrušenia za príjemnú cenu. Tento pôvabne fialový vibrátor s perleťovým leskom vám pomôže zacieliť na všetky citlivé miesta, ktoré si jeho pozornosť vyžadujú. Je vyrobený z hladkého a bezpečného ABS plastu a rozvibrujú ho 2 AA batérie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Velvet Balls Purple

    Silná trojica guľôčok pre zmyselné potešenie! Každá z guľôčok v sebe skrýva ďalšiu ťažšiu guľôčku, ktorá bude pri každom pohybe narážať do stien tej vonkajšej a príjemne vás dráždiť. Praktický koncový chvostík zaistí pohodlné vytiahnutie a silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Vyvinuté pre stimuláciu a maximalizáciu orgazmu! Toto nádherné fantasy dildo je dokonale zakrivené a má ideálny tvar na to, aby vám poskytol jedinečne vzrušujúce zážitky! Bude cieliť presne na G-bod a poteší ho svojimi silnými vibráciami. Zamilujte si jeho funkcie, tvar aj úžasné galaktické prevedenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 2 Pink

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše, ak ho zahrejete, bude ešte mäkkšie, zatiaľ čo ak ho schladíte, mierne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Realistic Vagina

    Realistické potešenie v štýlovom balení! Tento biely a ľahko uchopiteľný obal v sebe ukrýva dokonale realistickú vagínu, ktorá vás úplne pohltí svojou vnútornou stimulačnou textúrou. Pôsobí takmer ako živá, a to na dotyk aj na pohľad, navyše ju môžete z puzdra ľahko vybrať a vyčistiť. Vstúpte do ríše uspokojenia a vášne!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    Necháte sa rada potešiť vzrušujúcimi vibráciami vnútri vašej vagíny? Toto kvalitné vibračné vajíčko sýto červenej farby by nemalo uniknúť vašej pozornosti. Poskytne vám mimoriadne intenzívne vibrácie o 7 rytmoch a 3 úrovniach, ktoré si budete voliť gombíkom na konci chvosta. Vajíčko je vodotesné a rado bude vaším spoločníkom aj vo vani alebo v bazéne. Zverte mu svoje potešenie a nebudete ľutovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Spojte príjemné s užitočným, posilnite svaly panvového dna a zároveň si užite slastné pocity hýbajúcich sa vnútorných guľôčok.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Čierna

    Inovatívny bi-polárny stimulátor prostaty s pôsobivým tvarom. Jeho telo tvoria 3 oválne guľôčky, ktoré zaisťujú naozaj intenzívne dráždenie. Veľkou výhodou je flexibilita hračky, pretože je vyrobená zo 100% lekárskeho silikónu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Purple

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše ak ho zahrejete, bude ešte mäkšie, zatiaľ čo ak ho ochladíte, mierne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 524

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.