×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 15 - 19,9 cm hladký

Položky 161 až 192 z celkom 533

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • FUN FACTORY Limba Flex M Deep Sea Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich preferencií. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktorý drží rôzne tvary a uhly, podľa toho ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky ?!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Locker Room Hose 15cm Modrá

    Análna sprcha z vysoko flexibilného materiálu od obľúbenej značky Sport Fucker.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Chcete si vychutnať dlhšiu erekciu a zmyselné vibrácie? Nasaďte si túto klasickú erekčnú slučku, zovretie si upravte podľa svojich potrieb a zapnite vibrácie, ktoré si pri milovaní bude užívať aj vaša partnerka. Užite si všetky svoje erotické fantázie a milujte sa vzrušujúco a dlho!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrátor pre parádne rozmanité potešenie za bezkonkurenčnú cenu! Je príjemne mäkký, dômyselne zakrivený a má výrazný koniec pre presnú stimuláciu g-bodu. Jeho telo je mierne zvlnené a umožňuje tak dráždenie klitorisu alebo análu. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory so samostatným ovládaním, ktoré ponúka 10 vibračných režimov a 5 rýchlostí. Uchopte ho za praktickú rukoväť a urobte si dobre tak, ako práve potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Massive Steel Butt Plug L Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík vás očarí svojim relatívne štíhlym tvarom a dlhou dĺžkou. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    S týmto králikom budete mať Veľkú noc pokojne každý deň! Má sexy realistický tvar, telovú farbu a ukrýva v sebe dva silné motory. Jeden motor je v špičke a druhý v stimulátore na klitoris, čo sľubuje dych vyrážajúce duálne láskanie. Je tiež veľmi flexibilný, takže sa prispôsobí vašim kontúram a so žiaducou presnosťou dosiahne na tie najcitlivejšie miesta. Vyberte si z 30 intenzívnych vibračných režimov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Snívate o nádhernej Ase Akire iba pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov na použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu, zmyselnému čaru a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush spája vzrušujúcu technológiu tlakových vĺn so zakriveným, vibračným driekom z poddajného silikónu. Klitoris aj bod G je tak možné stimulovať intenzívnymi vibráciami cez intuitívny ovládací panel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Nechajte sa rozžiariť! Dildo z kolekcie Metallic Shine vás oslní intenzívnou metalickou farbou a tiež príjemným materiálom. Je vyrobené z tzv. liquid silikónu, čo je vysoko kvalitný a mäkký materiál, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Dildo je tiež vybavené prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Celosvetový bestseller konečne aj na slovenskom trhu! Ráčte sa zoznámiť s vibrátorom Sassy značky Pillow Talk vyžarujúcim krásu, eleganciu, vzrušenie a silu. Jeho mäkké a flexibilné telo z prvotriedneho silikónu vám pomôže vďaka svojmu tvaru zacieliť presne na váš G-bod. Kryštál Swarovski, ktorý značku zdobí, zas robí zo Sassy skutočný skvost a dopraje vám pocit luxusu. Nechajte sa zľákať dômyselným tvarom, účinnými funkciami a pôvabným dizajnom vibrátoru, ktorý ženy po celom svete nechcú dať preč z ruky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Feelz Toys FemmeFit Pelvic Muscle Training Set 6 pack

    Táto sada pre tréning panvového dna má veľa "naj". Je navrhnutá tak, aby vás nenásilne a príjemne previedla tréningom od samého začiatku až po koniec. Vaginálne guľôčky sú vysoko kvalitné, príjemné, účinné, ale tiež vkusné rovnako ako celé balenie. Chcete posilniť svoje panvové dno, mať silnejšie orgazmy a zabrániť inkontinencii? S touto sadou to pôjde ľahko, pohodlne a bezpečne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Tréning, stimulácia, vibrácie a prírazy, môže byť niečo viac? Tieto nabíjacie vaginálne guličky RC Love Balls od Javida budete milovať. Funkcia prírazov v špičke vás dokonale rozparádi a 10 tichý, ale intenzívnych pulzujúcich režimov to celé ešte podporí. Tak sa chopte ovládača s dosahom 5 metrov a nachystajte si tú najlepšiu predohru všetkých čias!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibračná hlavica nemusí byť vždy nutne ťažká a veľká, aby plnila svoj účel a Aida je toho dôkazom. Táto malá, hodvábne hebká vibračná hlavička vám poskytne 10 silných vibračných režimov, pohodlne vám padne do ruky a vďaka vodotesnosti s vami pôjde pokojne aj do vane alebo do sprchy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Gallant Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Gallant je značka ideál! Má sexy a elegantný tvar pre príjemné použitie, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel bioplastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Je vhodný na stimuláciu ako vnútra vagíny, tak klitorisu, je štíhly, má zúženú špičku a ponúkne vám niekoľko úrovní vibrácií! Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický vibrátor!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 18cm

    Hľadáte pružného realistického šulínka, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Skúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Red

    Viete, čo je lepšie než lano? No predsa páska! Dá sa s ňou priamo čarovať! Nelepí, takže neťahá kožu, ale zároveň je dostatočne silná a účinná. Pohrajú sa s ňou ako začiatočníci, tak skúsení milovníci. Objavte možnosti neposlušnej pásky a nové zmyselné pôžitky!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Prestige Feather Tickler Black

    Stimulujte vášho partnera týmto jemným pierkom s dĺžkou 15 cm. Je príjemné, nežné, praktické na držanie a šteklenie, ktoré s ním spôsobíte, bude neuveriteľne rozkošné. Pierka sú skvele mäkké a ideálne na párové hrátky. Vychutnajte si brnenie, ktoré bude odpoveďou na šteklenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Spojte príjemné s užitočným! Tieto guľôčky vedia zmyselne vibrovať, čo vám bude vzrušujúco príjemné a tiež s nimi posilníte svoje panvové dno, čo zas bude vášmu zdraviu prospešné. Tak uchopte ovládač a vyberte si úroveň vibrácií!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Curvy Companions Kit - Súprava análnych kolíkov Čierna 3ks

    Sada 3 análnych kolíkov z kolekcie Anal Play od značky ToyJoy. Ich elegantný dizajn a tvarovanie zaručujú príjemné pohodlie, rovnako ako hodvábne mäkký silikón, z ktorého sú vyrobené. Ich rozšírená základňa má bezpečnostnú funkciu a vďaka svojej prvotriednej kvalite sú perfektnou voľbou pre všetkých vášnivých análnych milovníkov, ktorým nie je jedno, čo si strkajú do zadku. Objavujte svoje análny možnosti hravým spôsobom a podľahnite vzrušujúcemu dobrodružstvu, ktoré so sebou tieto hry prinášajú.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB40 análny kolík 17cm

    Kvalitný, čierny, vinylový análny kolík od obľúbenej značky All Black.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S týmto kompaktným obšťastňovačom z príjemného silikónu vyťahuje Satisfyer Vibes z klobúku naozaj roztomilé prekvapenie. Magic Bunny vás svojimi čarodejníckymi trikmi v podobe súčasnej stimulácie bodu G a klitorisu privedie k netušeným orgazmom. Vyzerá síce drobne a nevinne, ale za jeho ušami sa skrýva plná králičia sila, ktorá vám učaruje 2 neuveriteľne silnými motormi a 12 vibračnými programami! Aká úžasná náhoda, že vďaka svojmu kompaktnému dizajnu je Magic Rabbit navyše ideálnym spoločníkom na cesty. Síce ho nevyčarujete z klobúka, ale môžete ho jednoducho vytiahnuť z kabelky, keď nabudúce dostanete chuť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03C Clear

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silky Ribbon - Hodvábne putá Červená

    Zaistite si nadvládu nad vaším milencom hodvábnou stuhou Ouch a objavte vzrušenie z dominantných hier. Použite svoju predstavivosť a rozhodnite, ako svojho otroka spútate.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Tetrad ZZT26C Transparentná

    Análny kolík od celosvetovo uznávanej značky Zizi, ktora sa špecializuje nielen na análne hračky.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Túžite po prvotriednej hračke pre zmyselné potešenie? Kolekcia 3some splní vaše priania a do vášho života prinesie jedinečné sexuálne zážitky a intenzívne orgazmy. Rock N'Ride v sebe ukrýva 2 výkonné motory a je pripravený vás trojnásobne tešiť! Poďte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Imperium Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Imperium je značka ideál! Má sexy realistický dvojitý tvar, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína a anál ráči!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Čierna

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalcom pánskeho análneho potešenia! Zážitok, ktorý vám ponúkne, si nenechajte ujsť!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 533

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.