×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 20 - 24,9 cm klitoris 2 v 1

Položky 33 až 64 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Faust Purple

    Milujete zo všetkého najviac orálny sex? S týmto stimulátorom ho budete môcť mať pokojne každý deň, jeho šikovný jazýček sa vám bude dôsledne venovať hneď o 12 režimoch. Až budete chcieť niečo iné, stačí ho otočiť a vychutnať si vibrácie vo vnútri vagíny cielené na G-bod. Váš najlepší milenec vo vašej ruke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pýtate sa samej seba, ako by ste mohli dosiahnuť absolútnu slasť? Odpoveď je jednoduchá - stimulujte obe svoje citlivé miesta zároveň. Vibrátor Jazz Rabbit na to bude ideálnym pomocníkom, pretože bude láskať ako vnútornú časť vagíny, tak i vonkajší bod G pomocou kratšieho ramena. Nechcite len niečo, chcite rovno všetko!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Bloom Intimate Body Pump Red

    Nechajte svoju kvetinu rozkvitnúť. Dopomôže vám k tomu táto červená vákuová pumpa so 4 vymeniteľnými hlavicami, mäkučkými silikónovými okrajmi a kvalitným spracovaním, ktoré predstavuje značka Doc Johnson. Je navrhnutá tak, aby rozumela vášmu telu a jeho krivkám. Vyberte si zo 7 vibračných vzorov a 7 sacích funkcií a objavte úžasnú slasť.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Chcete potešiť všetky citlivé body na svojej kvetinke? Nechajte tohto zajačika, aby ich ochutnal! Bude neúnavne prirážať, guľôčky pod žaluďom budú rotovať a menšie ramienko bude vzrušujúco vibrovať na váš klitoris. Ružový First Thuster vás vezme v orgazmickom náručí až do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia než kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice, a vám nezostane nič iné, než sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Sužuje vás chladná samota? Vibrátor Cornelius ju nahradí vzrušujúcim teplom. Jeho hlava má totiž jedinečnú schopnosť zahriať sa až na úžasných 48 °C. Navyše máte tiež dômyselný tvar na zacielenie na bod G a pozornosť bude venovať i klitorisu. Nechajte svoju vagínu doslova vzplanúť vášňou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať zvnútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám ponúknu 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Tam, kde končia zábrany, začína trojitá stimulácia! Tento vibrátor vás dostane do ríše slasti a použije na to prírazy, dráždenie klitorisu a análne korálky. Ukrýva v sebe 3 motory a rotujúce guličky. Vyberte si z 3 rýchlostí, zamilujte sa do 10 vibračných režimov a nechajte sa rozvádzať trojakým spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Dokonalý zajačik na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tým pádom stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Záleží na veľkosti? Áno! S Lady Bi od Fun Factory si užijete hlboké pocity, ktoré budú hlbšie než kedykoľvek predtým, aj silnú atmosféru, ktorá bude silnejšia ako kedykoľvek predtým, pretože Lady Bi dosiahne až na vaše najcitlivejšie miesto pri krčku maternice a vám neostane nič iné ako sa prosto a jednoducho urobiť.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Dokonalý králiček na pošteklenie všetkých citlivých miest na vašom tele. Jeho hlava sa zmyselne otáča v 8 rôznych úrovniach a bod G tak stimuluje presne a intenzívne. Ramienko mieriace na klitoris vás poteší vibráciami a raj slasti bude razom priamo na dosah.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Tani Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacie Vive Tani premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií finger motion, čo je vzrušujúca simulácia pohybujem prsta cieliaci na G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Nechcete riskovať? Stavte na klasiku! Tento realistický vibrátor bude vašou obľúbenou pomôckou, kedykoľvek vašu myseľ ovládnu hriešne myšlienky. Jeho sexi dizajn v kombinácii s miernym zakrivením sľubuje naplnenie túžby, a to nielen vo vnútri vagíny, ale vďaka hrbolčekom tiež v oblasti klitorisu. Vyberajte si úroveň vibrácií pomocou otočnej časti a užívajte si dotyk hebkého silikónu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné ku šťastiu? Vibrátor Bess! Pohodle vám padne do ruky a ponúkne vám tu najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždi vibráciami silného motoru s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku proste chcete!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gene Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Geneho, úžasný vibrátor, ktorý polaská vonkajšiu aj vnútornú časť vagíny! Poskytne vám skutočne intenzívne potešenie, a to vďaka 30 vibračným funkciám. Má dômyselne zakrivený tvar, aby pohodlne dosiahol g-bod, ale zároveň si do parády vezme aj toľko citlivý klitoris. Tak urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Geneho!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Cato Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Cato premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej pulzácie pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Niva Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Niva premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivej rotačnej špičky pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrátor Vibe Therapy Delight je úžasný a tichý vibrátor pre ženy, jeho zahnutá špička na dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt. Druhým dráždiacim bodom je výstupok v tvare zajačika s vibráciami na stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.