×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 20 - 24,9 cm klitoris 2 v 1

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Prahnete po dokonalej stimulácii bodu G a klitorisu zároveň? Omg a kto nie? Tento Selfie vibrátor je tu pre to, aby vám presne také láskania poskytol. Je báječne flexibilný a v hebkom silikónovom tele skrýva 2 motory s 10 vibračnými režimami pre úplnú slasť. Navyše, je vodotesný, tak neváhajte ho so sebou vziať aj do vane!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je prekrásny duálne stimulujúci vibrátor, ktorý bude robiť radosť každej žene! Sú silu totiž sústredia do dvoch ramien z pevného a mierne pružného silikónu, ktoré budú láskať vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Ukrýva v sebe 2 silné motory pre hlboké vibrácie. Vychutnajte si s nežným Cocem chvíle sama pre seba!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Purple

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte ožiť svoje fantázie a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Potešenie pre vagínu, bod G, klitoris i konečník! Tento vibrátor myslí proste na všetko! Zajačie ušká budú láskať váš klitoris, perfektne tvarovaná prostredná časť si vezme do parády bod G a guľôčky budú zmyselne rozmaznávať anál. Vychutnajte si 7 vibračných režimov pre bod G a 3 režimy pre klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Aimi premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie vibrácií i ramienka, ktoré sa neuveriteľne trepotá a dráždia klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Myslíte si, že vám nemôže žiadna erotická hračka nahradiť zážitky zo skutočného sexu? Nie, to by malo byť skôr naopak. Žiadny muž nedokáže to, čo tento úžasný vibrátor od Paloqueth! Zábava začína 7 pulsačnými režimami, ktoré simulujú pohyb a prinášanie naozaj úchvatné pocity podobné prírazom. K tomu pridajte 10 vibračných režimov v ramienku na klitoris, ktoré rozkmitajú malý, ale šikovný jazýček. Ako to asi skončí? Tým najlepším orgazmom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Tento delfínik poľúbi všetky vaše citlivé miestečká. Jeho hlava sa otáča v 8 úrovniach a malé ramienko dráždi klitoris pomocou intenzívnych vibrácií. Nájdite si na seba chvíľku času a preplávajte s týmto delfínikom oceán.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Touch Me Red

    Vibrátor rabbit Touch Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Tri výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod G a delený stimulátor klitorisu má dve ramená pre intenzívnejšiu stimuláciu klitorisu.

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou čiernej a zlatej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Štýlové ženy potrebujú aj štýlové erotické pomôcky! Elegantná kolekcia hračiek Bloom vyniká prekrásnym dizajnom a tiež účinnou technológiou. Ponúkne vám 5 úžasných vibračných režimov a 5 intenzít, medzi ktorými budete prepínať prejdením prsta po lístočkoch v dolnej časti hračky. Zamatovo hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a stuha na oči, ktorá je súčasťou balenia, vám ukáže nový spôsob, ako prebudiť svoju erotickú fantáziu. Nechajte sa zvádzať touto pôvabnou a pôsobivou hračkou.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dômyselné vibrácie + báječné nasávanie klitorisu = dokonalý orgazmus! Tento vibrátor je nielen krásny na pohľad vďaka úchvatným detailom, ale poteší vás predovšetkým svojimi funkciami. Rozvibruje sa pre vás v 7 režimoch, poteší bod G a funkcie sania v 6 režimoch vám potom ukážu vrchol skrz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Me Red

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tím, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr ako zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Lepšie ako sex! Lepšie ako orálny sex! Lepšie ako čokoľvek! Javida je zázrak, ktorý bude nasávať váš klitoris a zároveň stimulovať G-bod, neznie to neodolateľne? Jednoduché ovládanie si čoskoro osvojíte a hodvábne hebký silikónový materiál si ihneď zamilujete. Majte sa rada. Rozmaznávajte sa. Urobte sa.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Mira Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Mira premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 10 funkcií vášnivého rotujúceho koráliku pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Vibrátor rabbit Touch Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Tri výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod G a delený stimulátor klitorisu má dve ramená pre intenzívnejšiu stimuláciu klitorisu.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibrátor vás ohromí dokonalou duálnou stimuláciou pre vnútornú aj vonkajšiu časť vagíny. Uvoľnite sa, odhoďte zábrany a nechajte sa unášať dech vyrážajúcimi orgazmami!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Zjete po prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto flexibilnému králičkovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou g-bodu cez energické prírazy a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu zahrievania až na 55 ° C pre realistické a príjemné pocity. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale aj luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykové!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Chcete zažiť čistú radosť? Tento prirážajúci králik vám bude počúvať a rozumieť. Je super výkonný a disponuje flexibilným stimulátorom klitorisu a rotujúcimi guličkami na orgazmické potešenie. 2 výkonné motory vám poskytnú 10 vibračných režimov na stimuláciu klitorisu a 3 efektné režimy prírazov/rotácií. Vyberte si a podľahnite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a ponúkne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotačný králičí vibrátor s prísavkou a vodotesným diaľkovým ovládaním s dosahom 10 metrov. Chcete modernizovať svoju kúpeľňu? Zoznámte sa s Whir-Pulse vibrátorom s diaľkovým ovládaním, ktorý je určený predovšetkým na používanie vo vani, sprche, vírivke, bazéne, či kdekoľvek inde!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Čo je potrebné na šťastie? Vibrátor Bess! Pohodlne vám padne do ruky a nabídne vám tú najpresnejšiu stimuláciu vďaka inovatívnej technológii DirectPower. Znamená to, že sa sústredí na tie najcitlivejšie body a tie dráždia vibráciami silného motora s otáčkami až 10.000 za minútu. Takú šikovnú, luxusnú a pohľadnú hračku jednoducho chcete!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon vyniká medzi ostatnými hračkami! Je zmyselne čierny s chrómovaným detailom na základni. Vyrobený je z tzv. liquid silikónu, ktorý je hodvábne hebký a mäkký na dotyk a tlačidlá vám zaistia pohodlné ovládanie. Vychutnajte si jeho mäkkú špičku, zakrivený tvar so stimulujúcimi hrebeňmi a dosiahnite na svoj G-bod a pri tom jemne poláskajte aj klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Nilo Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Nilo premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám rotačnú špičku s 10 funkciami pre G-bod a 10 + 10 funkcií vibrácií pre G-bod a klitoris. Nechajte sa ním urobiť a použite tiež tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou striebornej a ružovej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantný vibrátor s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjací Vive Dual Pulse Wave Rabbit premení vaše sny na skutočnosť! Ponúkne vám 3 motory a ohromujúce funkcie pulzných vĺn cieliaci aj na vnútornú klitoris. Vyberte si z 10 rýchlostí a funkcií a nechajte sa ním urobiť a použite aj tlačidlo climax pre zaručený nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Snívate o nekonečných nociach plných neprekonateľného potešenia? Vibrátor TardeNoche vám milo rád bude robiť spoločnosti! Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, takže je príjemne hodvábne jemný a mäkký. Najlepšie sú však jeho výkonné funkcie, vďaka ktorým sa budete môcť baviť na tisíc rôznych spôsobov. Račte zistiť viac!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Chcete pre seba len to najlepšie? G-Flutter je horúcim kandidátom na vášho nového potešiteľa! Disponuje jedinečnou funkciou nafukovania a okrem toho samozrejme tiež vibruje a ramienkom sa zamiera na váš klitoris. Objavte orgazmickú extázu s touto modernou a kvalitnou hračkou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AWAQ.U Vibrator 01

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho 2 výkonné motory vám ponúknu 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte sa s ním hneď trojito!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.