×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 25 - 34,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 447

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Láka vás objavovanie nových pôžitkov, alebo ste souding už vari vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, pretože má nielen pôsobivú textúru, ale odnímateľný krúžok pre pohodlné uchytenie za žaluď. Okúste maximálne potešenie skrz citlivé nervové zakončenia v močovej trubici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Rotuje, masíruje a vibruje tak, že už to nikdy nebudete chcieť inak. Tento dobíjací masturbátor s 3 funkciami od You2Toys kombinuje rotácie, funkciu ťahu v spodnej časti s vibráciami v hornej časti. To znamená, že sa o váš penis postará tak intenzívne a precízne, že objavíte tie najlepšie vrcholy!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Donkey Dildo Black

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Donkey v tvare oslieho prirodzenia je vyrobené v Európe z príjemného TPE materiálu bez obsahu ftalátov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Giant Family Horny Hand Palm 33cm

    Splňte si všetky vaše sexuálne túžby spojené s fistingom s touto extra veľkou rukou z gélového PVC. Toto inovatívne a pôsobivé dildo je pevné a má realistický tvar. Sľubuje tie najpríjemnejšie pocity a ohromujúci orgazmus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong Clear

    Xiong je celkom extrémna hračka použiteľná análne aj vaginálne. Jeho rozširujúci sa tvar je ideálny na rozťahovanie vášho otvoru vášne a jeho rebrovaná textúra pre vás bude príjemne stimulujúca. Dĺžka i hmotnosti dildá sú impozantné!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 70

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys XXL Vibrator

    Tento veľký vibrátor poteší každú vášnivú vagínu, ale aj všetky nenásytné análky. Jeho dĺžka 31 cm je proste výzva a jeho priemer 6 cm doslova plní priania. Samozrejmosťou bude použitie lubrikantu, ale aj bez neho je povrch hračky príjemne mäkký a klzký. Za pozornosť stojí rozhodne aj realistické spracovanie, detailne vytvarované žilky a mierne zahnutý žaluď na zahryznutie. Užite si sexy hrátky s týmto obrom, prijmite výzvu, pomaly zdolávajte kúsok po kúsku a pri tom sa stimulujte jedným z vibračných režimov, medzi ktorými volíte pomocou koncového kolieska.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Okúste magickú silu tejto masážnej hlavice z kolekcie Kink od Doc Johnson. Maximálna intenzita, vyzývavá farebná kombinácia, 8 funkcií a 8 rýchlostí, odnímateľná hlavica z prvotriedneho silikónu - taká je táto jedinečná masážna hlavica Power Wand Ultra Powerful. Urobte si s ňou dobre pri sólo hrátkach alebo si ju zoberte so sebou do svojej spálne, ktorú vám pomôže premeniť na mučiareň.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Black Mont Silicone Douche Tube Black

    S análnymi hrami je úzko spojená tiež potrebná hygiena, s ktorou vám pomôže táto análna sprcha. Je hladká a jej použitie je veľmi jednoduché. Vďaka závitu sa naskrutkuje namiesto sprchy a vďaka svojej dĺžke 32,7 cm vám dopraje naozaj hlbokú čistotu. Pripravte sa na análne vyvádzanie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Domestic Partner War Head Čierna

    Veľké vinylové dildo od obľúbenej značky Domestic Partner vás dostane do kolien predovšetkým svojimi rozmermi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 11" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Rád ste svojím pánom a strojcom svojho šťastia? S Power-Bator si nastavíte potešenie, ako budete chcieť. Vyberte si úroveň ťahov, sexi stonanie i zahriatie. Jedinečná technológia dostane vaše intímne chvíľky na novú úroveň. Vychutnajte si to podľa svojich predstáv!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD22 Huge Riesiger Arthropod Dildo 26cm Brown

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným stimulačným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s sním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 10" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • TitanMen Squirting Cock Vac-U-Lock Skin

    Hovorí sa, že ženy nikdy nebudú úplne spokojné, kým z penisov nebude miesto spermie striekať čokoláda. Dámy, vaša spokojnosť je konečne na dosah! Ba čo viac, dildo Titanmen Squirting Cock nemusí ejakulovať len tekutú čokoládu, ale pokojne aj niečo ostrejšie. Prajete si namiesto spermií napríklad vodku? Alebo máte radšej sladké a necháte si postriekať tvár realistickou smotanou alebo salkom?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Daddy Extender Čierna

    Chcete mať poriadny obvod a dĺžku? V tom prípade nevyhnutne potrebujete Oxballs Daddy Extender, ktorý je tučný, mäsitý a požičia vášmu nástroju novú, neodolateľnú tvár.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 76

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push Thrusting Vibrator Black

    Čo môže byť viac než zmyselné prirážanie od čierneho macka, ktorý sa toho jednoducho nebojí? Push je váš nový najlepší kamarát, milenec, potešil, čokoľvek budete chcieť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 vibračných režimov. Objavte vášeň ukrytú v čiernom realistickom prirážajúcom vibrátore.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masíži, ale tiež po uvoľneni svalov na celom tele? Masážna hlavica Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 premení vašu masturbáciu v nezabudnuteľné zážitky, a to od žaluďa až po semenníky. Je totiž vybavený špeciálnym stimulátorom na semenníky, a okrem toho vám ponúkne zmyselné a silné sanie, ktoré vás skutočne ohromí. Bude to búrka senzačných pocitov! Prispôsobte si ho svojim osobným a aktuálnym prevenciám a vychutnajte si to s ním na maximum!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vibrátor Electric Eric od obľúbenej značky Mystim spája účinné vibrácie s obľúbenou elektrickou stimuláciou v jednom prístroji. Vibruje, brní, pulzuje, všetko v jednom!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný pulzátor Modrá

    Povesť predchádza tomuto modrému kladivu, ktoré si pretĺka cestu k bráne toho najväčšieho potešenia.

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Vaša sebaláska dostane nový rozmer takej úrovne, že len ťažko jej bude môcť niečo konkurovať. Použite lubrikant a potom sa už o nič nestarajte, teleskopický pohyb bude váš penis hýčkať a dopraje mu maximálne potešenie a to aj vďaka funkcii zahriatia. Vyskúšajte 7 rôznych programov, 3 rýchlosti a podporte autentickosť zážitku stonaním.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Dong - Obojstranné dildo 30cm Červená

    Double Dong je kvalitné obojstranné dildo vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Masáž alebo masturbácia? Nemôžete sa rozhodnúť? Táto hračka vám bude nápomocná k obidvom a okrem zmyselných vibrácií vám dopraje aj vzrušujúce prirážanie a tiež jedinečnú funkciu zahriatia. Načúvajte svojmu telu a vždy mu doprajte presne to, po čom zrovna túži!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Chýba vám k šťastiu 8 centimetrov navyše a vibrácie? Tento flexibilný návlek na penis s diaľkovým ovládaním od značky Rebel vaše priania vypočuje! Pomôže vám dostať sa do formy a poteší nielen vás, ale aj vašu partnerku, pretože masívny žaluď zaistí predĺženie hneď o 8 cm! Nechajte ho tesne priľahnúť, podporiť erekciu a zachyťte ho za semenníky, aby nespadol!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Dobberman Dildo AN12

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného penisu psa dobermana a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Annihilator Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov a milovníčky pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 447

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.