×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 25 - 34,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 447

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Túžite nielen po zmyselnej intímnej masáži, ale aj po uvoľnení svalov po celom tele? Masážna hlavice Paloqueth je navrhnutá tak, aby splnila všetky vaše masážne sny. Jej zamatovo hebká hlava vám ponúkne 5 výkonných rýchlostí a 10 vibračných režimov. Majte ju po ruke a uvoľnite sa po každom náročnom dni.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Chubby Dildo 10.5" Brown

    Snívate o dokonale realistickom penise s rozmermi presne pre vás? Toto hnedé Lovetoy dildo vás ohromí každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    Potešte sa nádherným párom sexy kozičiek, ktoré sa už nemôžu dočkať, kedy ich pomačkáte alebo medzi ne vsuniete svoj penis. Kokos Bouncing Titties je realistická hračka vyrobená z perfektne mäkkého a pružného materiálu podobajúceho sa ľudskej koži. Prsia ako také sú nielen príjemne veľké, autenticky zaguľatené, ale tiež pevné a prosíkajúce o to, aby ste sa s nimi pohrali.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Snívate o silnom a hlbokom prirážaní alebo snáď o dvojitej penetrácii? Dovoľte svojim predstavám, aby sa stali skutočnosťou, a vychutnajte si absolútne uspokojenie. Tento šukací stroj si nastavíte podľa svojich požiadaviek a diaľkovým ovládačom si budete vyberať rýchlosť prirážania. Moderný dizajn a kvalitné prevedenie si zamilujete rovnako ako rýchlosti a všetky dostupné možnosti potešenia. Prestaňte snívať a poďte svoje sny žiť!

    769 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Nechajte si vziať dych týmto jedinečným masturbátorom Leten A380 Super. Jeho moderný dizajn v sebe ukrýva mocný stroj, ktorý vám poskytne realistické zážitky z vašich chvíľ sebalásky a vy sa už nikdy nebudete chcieť vrátiť len k svojej ruke. Vďaka silnej prísavke bude pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu a vďaka pohybom tam a späť sa vy nebudete musieť ani hnúť. Leten A380 Super je nabíjateľný, má odnímateľný umývateľný vnútorný rukáv, čo veľmi uľahčuje čistenie, lebo masturbátor nie je vodotesný a nemal by byť ponorený do vody.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Oknyeo Masturbator

    To, o čom ste snívali, je teraz nadosah. Nebojte sa vyblázniť. Vypočujte svoje túžby. Zoznámte sa Oknyeou. Je vyrobená z mäkučkého a pružného TPE materiálu, ktorý je veľmi podobný ľudskej koži. Do vagíny alebo do prdelky? V oboch dierkach vám bude dobre, hoci v každej z nich inak.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple L

    Prejdite bránou pekla a vstupte do kráľovstva zla! Je tu nový vládca trónu rozkoše a bolesti, ohňa, vody, temnoty a svetla, jeho meno je HellHound! Je to pekelný pes, bestie, ktoré potrebuje nakŕmiť, nenasýtne monštrum, ktoré sa chce zaboriť do vašej diery a prinútiť vás vyť rozkošou.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Rabbit Vibrator with Vibrating, Thrusting, Rotating & Warming Function

    Dámy, pozor, tento krásavec vie všetko! Jeho ohnivá farba je rovnako vášnivá ako funkcia zahrievania až na 42 °C! Vaša vagína si zamiluje dômyselné prirážanie koncovej hlavy hračky a až ju prestane baviť, môžete vyskúšať rotáciu. Aby toho nebolo málo, klitorisu budú dopriate zmyselné vibrácie. Vibrátor je z kvalitného hebkého silikónu, je nabíjateľný a vodotesný, takže čo viac si priať?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Plena Double Penetration Adjustable Strap on Harness

    Teraz môžu obaja partneri zažiť príjemné potešenie z penetrácie s týmto inovatívnym strap-onom. Je perfektným doplnkom pre dve ženy alebo pre páry, ktoré majú rady pegging. Menšie dildo ľahko a pohodlne vkĺzne do svojej nositeľky a malý výstupok bude stimulovať jej klitoris. Väčšie dildo je zas tenké a elegantné, umožní vám príjemné análne alebo vaginálne prenikanie. Sexy nastaviteľný postroj udrží dildo vždy na svojom mieste a to aj v prípade, ak budú vaše zábavy divokejšieho charakteru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB17 Strong Plug One 34cm

    Dráždite svoje zvierače týmto hladkým dildom veľkých rozmerov. Dildo z mäkčeného latexu má praktický tvar pre príjemné dráždenie análneho otvoru. Dĺžka 33,5 cm a priemer 4,5 - 6,5 cm.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Yoo-Hoo HT03

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Yoo-Hoo je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Basix Rubber Works 12" Suction Cup Dong - Dildo 30cm Telová

    Realistické dildo z prírodnej gumy najvyššej kvality, neobsahuje latex a je 100% hypoalergénne. S jemným žilkovaním a krásnym žaluďom pre vaše potešenie. Vyrobené v USA.

    57,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Caramel Skin

    Ste sám a proste vám to chýba? To je jasné a pochopiteľné! Ani tá najšikovnejšia pravačka plne nenahradí ženskú vagínu či anál, tento masturbátor ich však nahradí úplne dostatočne. Je to prekrásny realistický trup s veľkými prsiami (DD), pôvabnou vulvou a zadočkom, ktorý prahne po vašom mužstve. Ukojte sa do sýtosti!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Frison Horse Dildo AN15

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného konského penisu a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Vibrátor, ktorý vie poriadne pritlačiť! Vyniká totiž funkciou ťahu, takže si s ním môžete užívať vzrušujúce prirážanie pokojne i každý večer. Táto funkcia má samostatné ovládanie rovnako ako i vibrácie, ktoré hračka ponúka v 5 rôznych úrovniach. Push it! je vyrobený z TPE materiálu, ktorý je nielen príjemný a pohodlný, ale aj bezpečný pre telo, lebo neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Legendary King Sized Realistic Dildo 10.5" Flesh

    Preskúmajte každý centimeter legendárneho realistického dilda kráľovskej veľkosti od prestížnej značky Love Toys. Uspokojte sa s každou žilkou, krivkou a vybuleninou tejto presnej obrie repliky, ktorá vyzerá a pôsobí, ako by vaša fantázia ožila.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Rinchenia - Dildo 30cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok realistického tvaru a nežných farieb, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo TPE Dildo 03 Black

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného TPE materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Chcete pre seba to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurenčnú relaxáciu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie aj stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Massage Wand Black

    Doprajte zmyselné vibrácie akejkoľvek časti vášho tela! Táto ultra silná, ale zároveň ultra tichá masážna hlavica bude svojou mäkkou silikónovou hlavou stimulovať nielen váš klitoris, ale pokojne aj unavené svaly na krku alebo kdekoľvek inde. Rýchlo sa prispôsobí telesnej teplote a nesklame vás ani za túto bezkonkurenčne nízku cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Schlong HT13

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Schlong je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Ružová

    Vášnivé dámy pozor! Máme tu pre vás niečo naozaj senzačné, čosi, čo vás dostane do extázy, čosi, čo si zamilujete, čosi, čo poteší váš G-bod, klitoris i zadné vrátka súčasne. Zoznámte sa s multifunkčným silikónovým vibrátorom Triple Pleasure Rabbit prekračujúcim limity a odpovedajúcim na neutíchajúce túžby každej z nás.

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Screw My Nasty Fuckholes 15kg Skin

    Chce riťku, ktorú budete môcť poriadne pohladkať a užiť si s ňou? Tento masturbátor s neuveriteľnou hmotnosťou 15 kg vás ohromí svojím realistickým spracovaním a maximálnym potešením nielen z plieskania, ale tiež šukanií. Vyrobený je z vysoko kvalitného TPE materiálu, má dokonale vymodelovanú vagínku a vnútorné otvory majú príjemne vzrušujúcu textúru.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné pre svoj anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež sexi mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Mini Simply Flogger Red

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tieto mini pokarhania? Vie hnevať nežným aj drsným spôsobom, záleží len na vás, ako sa ich chopíte!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Chcete okúsiť vzrušujúce funkcie ukryté v nádhernom realistickom dilde? Ráčte sa zoznámiť s týmto King Cock Plus frajerom! Má autentický tvar a vzhľad penisu a vyrobený je z dokonale príjemného Fanta Flesh materiálu. Ponúkne vám funkciu zahrievania, vibrácie a tiež prírazy, proste všetko, čo potrebuje na to, aby vaše autoerotické zážitky boli plné realistickej vášne. Uchopte ho, stlačte tlačidlo a rozbehnite to!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Welding Will Dildo Black

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock

    Tento najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Destructor Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 447

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.