×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 25 - 34,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 447

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Realistic Long Vibrating Dildo 11" Flesh

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto telové Lovetoy vibračné didlo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie rázom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Thai Toy Beads Fialová

    Cenovo dostupné análne koráliky pôsobivej fialovej farby, vhodné pre úplnych análnych začiatočníkov, ale aj pre pokročilých milovníkov. 10 guľôčok sa postupne zväčšuje, čo príjemne zvyšuje intenzitu stimulácie.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP03 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 6 vzrušujúcich režimov sania a 7 režimov vibrácií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok podporí. Objavte jeho vnútorne mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je navrhnutý tak, aby vám pomohol skúmať možnosti vášho tela so smelosťou vám vlastnou. Je vybavený dvoma vymeniteľnými hlavicami: Klasickým guľatým nadstavcom a nadstavcom na stimuláciu bodu G. Kompatibilný s bezplatnou aplikáciou Satisfyer - k dispozícii pre iOS a Android. Obsahuje 2 vymeniteľné hlavice. Vďaka vodotesnej úprave (IPX7) sa táto hračka dá bezpečne používať vo vode a ľahko sa čistí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Fleshlight on a Mission

    Milujete svoj Fleshlight a stále premýšľate, ako by to s ním mohlo byť ešte o niečo lepšie a realistickejšie? Keď ho umiestnite do tohto modelu Liberator, budete doňho prenikať v dokonalom uhle v misionárskej polohe. Prizvite k svoju partnerku a užite si to pokojne aj s ňou!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Portable Fucking Machine Black

    Portable Fucking Machine v preklade znamená prenosný šukací stroj a tento názov hovorí úplne za všetko! Vďaka silnej prísavke priľne na akomkoľvek vhodnom hladkom mieste a razom je pripravený predviesť vám ohromujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vzrušujúcich 7 vibračných režimov. Nechajte sa perfektne uspokojiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Snívate o niečom jedinečnom? Táto moderná vákuová pumpa vás bude príjemne stimulovať tesnou komôrkou z hebkého TPE materiálu so zmyselnou textúrou. Na výber dostanete z 3 rýchlostí vákuového nasávania, alebo si môžete vybrať špeciálnu funkciu, ktorá striedavo saje a uvoľňuje. Splňte si svoje fantázie a pridajte i vibrácie!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Long Dildo 11" Flesh

    Snívate o dokonale realistickom penise s rozmermi presne pre vás? Toto telové Lovetoy dildo vás ohromí nielen dlhou dĺžkou, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on - Pripínací penis 30cm Čierna

    Sex s pripínacím hračkami na maximum! Extrémne veľký, dutý pripínací penis, dlhý 30 cm s priemerom 5,6 cm, je vždy pripravený. Vhodné pre ňu aj pre neho, vnútorná dĺžka 15 cm, vnútorný priemer 3,5 cm.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 12" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxusné realistické dildo 31cm Čierna

    Uspokojte svoju túžbu po poriadne veľkom dildu s týmto obrom od obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho masívna dĺžka 31 cm a obvod 7,5 cm vás dostanú do kolien rovnako ako realistické zachytenie žaluďa a pokrivené žilky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Mini Dong - Obojstranné dildo 30cm Fialová

    Double Mini Dong je kvalitné, fialové, obojstranné dildo vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi rôznych veľkostí.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD38 Orochi Monster Dildo 25.7cm Turquoise

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu monštruózne? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Ditu a získajte tak sexymilenku aj chápajúcu partnerku, ktorá vás vďaka svojej menšej veľkosti môže sprevádzať aj na cestách. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Tease - Hodvábne jemné šteklítko

    Luxusné svetlo sivé pierko na šteklenie z kolekcie Fifty Shades of Grey.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Krása a sila v jednej jedinej modernej masážnej hlavici! Podľahnite neuveriteľnej sile vibrácií, ktorými môžete zahaliť nielen klitoris, ale tiež stuhnuté svaly na celom tele, alebo ju radšej použijete na dráždenie partnera? Dobíjacia hlavica AkuWand II sľubuje orgazmus všetkým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Dobíjacia automatická pumpa so 4 intenzitami sania posilní a zintezívni vašu erekciu! Vďaka priehľadnému valcu bduete môcť sledovať zväčšovaie a zároveň sa tak rovo radovať z toho, ako sa váš penis stáva silnejším, dlhším a tvrdším. Stlačte tlačidlo a nechajte sa pohltiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Snívate o sexi prdelke, ktorá sa bude vášnivo chvieť? Nič vám neurobí tak dobre ako táto Elite Milk Me Silly Mega zadnica! Váš penis si v nej užije to najintenzívnejšie a najrealistickejšie dráždenie ever. Je obrovská a vybavená 2 výkonnými motormi, ktoré vibrujú a masírujú súčasne. Vyberte si z 5 funkcií rotácií a 5 vibrácií pre neskutočne vzrušujúce pocity.

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Túžite po nekonečnej jazde na stoporenom penise? Máme tu pre vás tú najpodstatnejšiu časť z muža v životnej veľkosti, s ktorou si užijú dámy aj páni. Pôvabný penis je veľmi realistický a uspokojivý tak v análiku, ako i vo vagíne. Urobte radosť buď sebe, alebo tento skvost darujte ako vtipný či veľmi účinný darček!

    379 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink The Really Big Dick Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 12 Inch 30cm Black

    Really Big Dick z kolekcie Kinky bol so svojou dĺžkou 30 cm navrhnutý tak, aby dokázal potešiť aj potrestať. Dildo je ručne vyrobené z jedinečného ULTRASKYN materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej kože, je totiž príjemne mäkký, ale zároveň vďaka vnútornému jadru pevný a vytvára tak pocit ozajstného tvrdého penisu s nadpozemskými proporciami. Súčasťou balenia je aj odnímateľná prísavka a dildo je kompatibilné s Vac-U-Lock produktmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

    Chcete mať svoju erekciu aj veľkosť pod kontrolou? Táto automatická vákuová pumpa vám s tým pomôže! Ponúkne vám 5 výkonných úrovní sania, medzi ktorými budete snáď prepínať pomocou tlačidla. Veľkou výhodou je, že balenie obsahuje 2 rôzne tesniace krúžky a taktiež erekčný krúžok, s ktorým predĺžite svoju erekciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine - Luxusný super silný šukací stroj

    Predstavujeme vám nový vibračný stroj The Saddle Deluxe Sex Machine od celosvetovo obľúbenej a uznávanej značky LoveBotz. Jedná sa o úplne revolučnú novinku na poli ženských masturbačných pomôcok.

    1 349 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Krásna vákuová pumpa, ktorá vám ho urobí väčším! Čerpadlo vám pohodlne padne do ruky a pumpovanie môže začať. Kým budete vytvárať vákuum, budete môcť sledovať, ako je vaša mužskosti ešte mužnejšia a na stupnici sledovať svoj progres v číslach. Súčasťou balenia sú 3 TPE nadstavce pre dlhšiu životnosť produktu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Túžite po niečom trochu väčšom, čo by uspokojilo vaše požiadavky? Práve ste to našli! tento masívny vibrátor vám ponúkne 32 cm potešenia, zaujme realistickým tvarom a pružným PVC materiálom. Jediné, čo budete potrebovať na to, aby sa tento obor rozvibroval, sú dve AA batérie.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Snívate o dokonale realistickom a zmyselne vibrujúcom penise s rozmermi presne pre vás? Toto hnedé Lovetoy vibračné dildo vás ohromí nielen svojou dĺžkou a intenzívnymi vibráciami, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Ona miluje orálne uspokojovanie a nikdy si neželala nič viac, než aby ho mohla zažívať kedykoľvek sa jej zachce. Konečne sa jej sen splnil! Avšak najprv začala s vibráciami, stisla tlačidlo a priložila si hladký silikónový koniec na klitoris, následne ho zasunula dovnútra do vagíny, aby podráždila G-bod.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong - Dildo 29,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    87,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Vera Realistic Male Masturbator

    Nezáleží na tom, či jej budete hovoriť Vera alebo Věra, záleží hlavne na tom, že s ňou budete zažívať tie najlepšie noci vášho života. Vera je úplne realistická a predstavuje torzo ženského tela. Vyrobená je z mäkkého nadýchaného materiálu a môžete ju ľubovoľne stláčať a užívať si s ňou bez žiadneho obmedzenia. Nechajte sa pozvať do jej vagíny, navštívte aj nenásytný anál a samozrejme pri tom nezabudnite stláčať jej bujaré erotické poprsie.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Chcete si vychutnávať zmyselne teplučké vibrácie a realistické prirážanie noc čo noc? RoMAX je moderný a šikovný vibrátor s funkciou zahrievania, ktorú si zamilujete, a s funkciou prirážania, ktorá vytvára skutočne realistické pôžitky. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie o 10 sexi režimoch. A počkajte, až na svojich intímnych miestach pocítite hebký dotyk príjemného silikónu, ach!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Roztiahnite svoj análny otvor do nových šírok s nafukovacím dildom. Detailne tvarovaná pomôcka z vinylu pre náročných zákazníkov sa po stlačení pumpičky nafúkne a naplní análny otvor širokou stimuláciou.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 447

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.