×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 2 v 1

Položky 129 až 160 z celkom 595

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luxusná slasť? Áno! Masážna hlavica z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Hračka dokáže potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale tiež unavené svaly na celom tele. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Phat Ass White Girl

    Tento šťavnatý zadoček patrí kráske vašich snov, domyslite si k nej kohokoľvek, je to jedno, dôležité je chytiť ju za polovičky a vyblázniť sa v jej vagíne! Extreme Phat Ass White Girl je vaša nová láska so sladkým a guľatým zadočkom. Ten je útly a kontrastuje s ružovučkou vagínkou. A čo je najlepšie, je na dotyk podobný ľudskej koži, možno ešte o niečo príjemnejší. Vyrobený je totiž z mäkkého Fanta Flesh materiálu, ktorý je hebký aj bezpečný pre telo. Bojíte sa, že by vás tento krásny zadoček čoskoro omrzel? Máme riešenie, je ním vibračná gulička, ktorá rozvibruje zadoček aj vagínu!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Purple

    Pocíťte dvojitú rozkoš s týmto obojstranným dildom s dĺžkou 40,6 cm. Toto pôvabne fialové dildo bude ideálnou pomôckou pre lesbické páry aj pre všetky dámy túžiace po dvojitej penetrácii. Na oboch koncoch disponuje realistickým žaluďom a je príjemne flexibilné. Vyrobené je z parfumovaného PVC, ktoré neobsahuje ftaláty, je bezpečné pre telo a ľahko sa udržiava.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

    Milujete ho strkať do vagíny aj do análu a často sa nemôžete rozhodnúť kam s ním skôr? Double Fucker je niečo pre vás! Ponúkne vám dvojnásobnú intímnu zábavu v jednej hračke, lebo má ako vaginálny, tak análny otvor. Je tesný, príjemný a dokonale tvarovaný. Urobte svojmu penisu radosť a doprajte mu tie najlepšie dámske dierky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NMC It's Two's Company

    Čo je malé, to je pekné! Neveríte? Tak sa pozrite na túto roztomilú ružovú vagínku, ktorá je tu preto, aby vaše chvíle sebalásky urobila ešte príjemnejšími. Vyrobená je z vysoko pružného a nelepkavého TPR materiálu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo a bez obsahu ftalátov. Užite si realistické pocity a vyberajte medzi vaginálnym a análnym otvorom tohto sofistikovaného masturbátoru.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Double Penetration Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Prahnete po dvojitej radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne a v nízkych teplotách tvrdne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bill Purple

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne Billa, ktorý vám pomôže opäť rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa počas styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dajú okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň vagínu príjemne zúži. Úžasným spoločníkom sa však stane pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite s Billom sile vzrušenia!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hanna Onahole Real Hips Masturbator

    Máte to najradšej zozadu? Práve pre vás je tu Hanna! Ultra realistická a originálna replika zadočku, vagíny a análneho otvoru. Nastaví sa vám pre prienik zozadu a predstavuje 3D repliku skutočného originálu, a to zvnútra aj zvonku. Vnútri je pekne pevná a jej proporcie pripomínajú mladú pannu vo veku zhruba 20 rokov, je to presne to, čo práve chcete? Tak nechajte Hanne splniť váš sen!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    Perfektné prenikanie obohatené o vibrácie a možnosť nafukovania časti pre nositeľku! Užite si s týmto diaľkovo ovládateľným strap-onom bez postroja, ktorý bude perfektne rozumieť vášmu telu. Je príjemne na nosenie, kratší koniec bude držať vaginálne svaly a môžete si ho dokonca nafúknuť podľa svojich potrieb.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Skin

    Roztomilá prcina a hladný zadoček! Vychutnajte si maximálne realistické potešenie v akejkoľvek polohe s týmto autentickým masturbátorom. Predstavuje dokonalú repliku dolnej časti trupu s veľkými zadkami a hornou časťou nôh. Prenikať do neho môžete z akýchkoľvek polôh, pretože sa dá otáčať. Vnútri vás uvítajú tesné, ale flexibilné kanály s rôznorodou textúrou pre intenzívnu vzrušujúcu masáž.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Chcete si užívať svoju sexualitu? S touto masážnou hlavicou z kolekcie Moove to pôjde tým najjednoduchším a najpríjemnejším spôsobom. Vychutnáte si s ňou 10 vibračných funkcií, ktorými môžete tešiť svoje intímne partie alebo taktiež masírovať svaly kdekoľvek na telá. A to nie je všetky, hračka vám ponúkne vibrácie aj z druhej strany! Doprajte si s vibráciami intenzívne a vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Nova 2

    Po stopách klasických rabbit vibrátorov kráčala značka We-Vibe, aby dala vzniknúť králikovi, ktorý predčí všetky svojich predchodcov. Sľubuje nepretržité potešenie pomocou presných vibrácií, ktoré vyústa v explozívny duálny orgazmus. Dokonalé zacielenie na správne miesta vďaka flexibilite v kombinácii s ovládaním cez aplikáciu dohromady tvoria králika snov. Okúste jeho funkcie a už nikdy nebudete chcieť iného!

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Chcete vdýchnuť život svojím erotickým fantáziám? Kira Noir vám s tým pomôžete! Práve si totiž prezeráte dvojitý masturbátor, pre ktorý bola inšpiráciou. Je mäkký, pružný, poddajný a vyrobený z príjemného TPE materiálu. Okúsite najskôr vagínu alebo anál? Nezabudnite si k tomu stiahnuť aj video s Kirou Noir, ku ktorému získate prístup.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Red

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Chcete zažiť potešenie dva v 1, ktoré bude dvojnásobne intenzívnejšie? Táto dômyselná pomôcka prepojí váš penis s vašou prostatou, ktorú zároveň poláska 10 výkonnými vibračnými režimami. Mini vibrátor sa dá zo silikónového obalu vybrať a dobíja sa cez USB kábel. Objavte silnú dvojitú rozkoš!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve

    Okamžitá transformácie vášho penisu! Tento návlek uspokojí váš náprotivok na prvú dobrú a vám dopraje dlhšiu a pevnejšiu erekciu. Je cenovo dostupný, super pružný, prispôsobiteľný a posiaty hrbolčekmi pre dokonalú stimuláciu. Otvorený koniec neochudobní žaluď o žiadne zážitky pri sexe a keď návlek otočíte naruby, môžete ho pri sólo hrátkach použiť ako masturbátor.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a taktiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Chceli by ste si pri sexe užívať o niečo viac? Tento premyslený krúžok poteší vás oboch a bude radosť ho nosiť! Vzrušujúco rozdelí semenníky, zovrie penis pri koreni, čím podporí jeho erekciu a mini vibrátor svojimi silnými vibráciami môže tešiť klitoris, ak ho umiestníte hore. Pružný silikón sa prispôsobí vašim proporciám a vy si nebudete môcť vynachváliť nosenie krúžku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Chorus Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú totiť majstrami erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolúte vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú tak omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez nej. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo sa vášnivých pôžitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Ass-gasm Cock Blocker

    Nie nadarmo sa hovorí - dôveruj, ale preveruj! Táto klietka na penis premení otrokovo trápenie na skutočnú rozkoš, má totiž nastaviteľný erekčný krúžok. Ten zaručuje bezpečné zachytenie po celý čas nosenia, a práve vďaka nemu sa klietka hodí na akúkoľvek veľkosť penisu. A čo to prekvapenie na druhej strane? To je čerešnička na torte - pančuchy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hanna Onahole Masturbator

    Máte to najradšej na misionárov? Práve pre vás je tu Hanna - ultra realistická a originálna replika vagíny a análneho otvoru. Nastaví sa vám pre prienik vpredu a predstavuje 3D repliku skutočného originálu, a to zvnútra aj zvonku. Vnútri je pekne pevná a jej proporcie pripomínajú mladú pannu vo veku zhruba 20 rokov, je to presne to, čo práve chcete? Tak nechajte Hanne splniť váš sen!

    329 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Strapless Strap-On Vibrator Purple

    Láka vás vymeniť si v spálni role? Tento strap-on bez popruhu pre vás bude ideálnou pomôckou. Má dva použiteľné konce, jeden určený pre nositeľku a druhý pre jej partnera. Vibrátor je príjemne ergonomicky tvarovaný, drží na svojom mieste a má 10 režimov silných vibrácií vrátane špeciálneho režimu Burs Mode. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte svoju hračku cez USB kábel.

    87,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Chcete si natrénovať dokonalý sexuálny výkon a zároveň si užiť intenzívne orgazmy? Tento dobíjací stimulátor prostaty a hrádze je prepojený s erekčným krúžkom, takže si do parády vezme všetky vaše citlivé miesta. Užite si 10 výkonných vibračných režimov, stimulačné drážky a tiež ovládanie cez diaľkový ovládač, bude to jazda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 595

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.