×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 2 v 1

Položky 161 až 192 z celkom 595

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrátor, ktorý splní čo sľúbi! Užijete si s ním vo dvojici aj o samote. Tešte sa na inovácie, nové zážitky, radosť a vzrušenie. A ak vám to v poslednej dobe v posteli veľmi neklape, tak žiadne strachy, tento vibrátor vášeň zase prebudí!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Purple M

    3 motory sú niečo ako 3 oriešky pre Popolušku, ktoré potešia bod G, bod P i klitoris! Tento strap-on myslí jednoducho na všetko, rozumie ľudskej anatómii, má ohybný krk, je pevný a flexibilný zároveň a úroveň jeho vibrácií si budete voliť cez ovládač. Našli ste to, čo hľadáte!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Strapless Strap-On Vibrator Purple

    Láka vás vymeniť si v spálni role? Tento strap-on bez popruhu pre vás bude ideálnou pomôckou. Má dva použiteľné konce, jeden určený pre nositeľku a druhý pre jej partnera. Vibrátor je príjemne ergonomicky tvarovaný, drží na svojom mieste a má 10 režimov silných vibrácií vrátane špeciálneho režimu Burs Mode. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a dobíjajte svoju hračku cez USB kábel.

    87,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a jej mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Úchvatné vibračné dildo s pacičkou, ktorá sa postará o váš klitoris! Jeho dokonalé realistické spracovanie vás úplne uhranie a akonáhle pridáte vibrácie o 20 režimoch ovládateľné cez diaľkový ovládač, dostanete sa na hranu príjemného vzrušenia. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a vyskúšajte aj hrátky bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Pre spoločné vyvrcholenie! Táto párová hračka kombinuje krúžok na penis a semenníky s flexibilným vibrátorom a stimulátorom klitorisu. Po tom, čo sa krúžky nasadia na penis a semenníky, usadí sa plochý vibrátor so stimulačnou textúrou na penise a bude spríjemňovať prenikanie. Dámy, nebojte sa, vďaka vlnitému stimulátoru si na svoje príde aj klitoris. Zrátané, podčiarknuté – toto bude omamná stimulácia pre všetkých!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Supreme Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Supreme je značka ideál! Má sexy realistický tvar pre obojstranné použitie, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Double Dildo Purple 20cm

    Toto pôvabne fialkové, dvojité dildo nielen realisticky vyzerá, ale tiež vám realistické pocity dopraje! Prvý z penisov ubytujete vo svojej vagíne a druhý sa prispôsobivo zabýva vo vašom zadočku, sú 2 v dome lepšie než jedno? Jasné, že áno! Využite silnú prísavku a hrajte sa bez použitia rúk, bude to výborná párty!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše túžby nie sú ukojené, je vám smutno a potrebujete rozveseliť? Toto je Tracy, váš nový milenec, ktorý je pripravený vám do života priniesť slastné šťastie! Je príjemne hladký, báječne flexibilný a dokonale tvarovaný tak, aby potešil ako bod G, tak i klitoris. Nechajte sa unášať 7 intenzívnymi režimami a noc čo noc zažívajte orgazmus za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iRide Pink

    Osedlajte iRide a prejdite sa na ňom tak vzrušujúco, až pokiaľ nebudete v orgazmickom cieli. Sama si vyberte rytmus aj rýchlosť a vlastným pohybom tela si budete určovať spád svojej jazdy. Jedinečný Doc Johnson iRide vás pri vašej jazde bude stimulovať 2 nezávisle na sebe ovládanými časťami, ktoré cielia priamo na vaše erotogénne zóny. Prirodzene zakrivená konštrukcia umožňuje zmyselné rytmické pohyby, kým polstrovaný vankúšik sa postará o to, aby všetko prebehlo hladko a úplne príjemne. Váš nový najvernejší milenec je vyrobený z ABS/TPR materiálu najvyššej kvality a je tu pre vás, aby vám ukázal vzrušujúcu extázu zábavnou a hravou formou.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenzívny potešiteľ všetkých vašich citlivých bodov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Snug Double Fucker Pussy/Ass

    Milujete ho strkať do vagíny aj do análu a často sa nemôžete rozhodnúť kam s ním skôr? Double Fucker je niečo pre vás! Ponúkne vám dvojnásobnú intímnu zábavu v jednej hračke, lebo má ako vaginálny, tak análny otvor. Je tesný, príjemný a dokonale tvarovaný. Urobte svojmu penisu radosť a kedykoľvek mu doprajte tie najlepšie dámske dierky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Kompaktná realistická hračka Doggie Style Debbie má všetko, čo k šťastiu potrebuje každý muž milujúci doggie style. Ponorte sa do jej vagíny, pohľaďte jej nožičky a očami spočiňte na zadočku čakajúcom na vaše stlačenie. Je ideálny pre všetkých, ktorí chcú niečo viac! Debbie je vyrobená z patentovaného UltraSkyn materiálu, ktorý by ste len sotva rozoznali od skutočnej ľudskej kože.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Black

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Double Stuffed Flesh

    Chcete skúsiť niečo odvážne a dvojité? Je tu dvojitý Dr. Skin! Ponúkne vám realistický tvar, po ktorom túžite a to hneď dvakrát. Vaše fantázie o dvoch milencoch zároveň môžu byť konečne uskutočnené a vďaka silnej prísavke aj bez použitia rúk. Vyskúšajte ten báječný pocit mať v sebe 2 naraz!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Brown

    Roztomilá prcina a hladný zadoček! Vychutnajte si maximálne realistické potešenie v akejkoľvek polohe s týmto autentickým masturbátorom. Predstavuje dokonalú repliku dolnej časti trupu s veľkými zadkami a hornou časťou nôh. Prenikať do neho môžete z akýchkoľvek poloh, pretože sa dá otáčať. Vnútri vás uvítajú tesné, ale flexibilné kanály s rôznorodou textúrou pre intenzívnu vzrušujúcu masáž.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Traning Master Double Side Stroker Mouth and Pussy Flesh

    Túžite po skutočných pocitoch? Dajte šancu tomuto masturbátoru, ktorý vás dostane do realistického raja a potrénuje vašu výdrž. Je obojstranný, báječne pružný a príjemný, lebo jeho vnútorná časť je vyrobená z kvalitného TPE materiálu. Zasuňte a nechajte sa rozparádiť stimulačnou autentickou textúrou!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + so svojim zahnutým stimulátorom stimuluje prostatu aj citlivé tkanivo perinea. Dva motory aktivujú silné vibrácie, zatiaľ čo funkcia zahrievania silikónu zaručuje realistické pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Timo Purple

    Moderný výkonný vibrátor pre vašu absolútnu slasť! Timo bude stimulovať váš klitoris i G-bod zároveň, pretože v sebe skrýva hneď 2 výkonné motory s 10 intenzívnymi funkciami. Vyberte si z vibračných a pulzujúcich režimov to pravé pre vás a užite si dotyk hebkého a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Od pradávna je známe, že číslo 3 je magické a magická bude aj trojitá stimulácia s týmto Revolution Hera vibrátorom! Je úžasne flexibilný a pripravený potešiť váš bod G, análik i klitoris zároveň. Užite si hebkosť kvalitného silikónu, silu presne cielených vibrácií a nadpozemskú slasť skrz trojitú stimuláciu!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Túžite po niečom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug tu je pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Strapless Strap-On

    O tomto snívala už naozaj dlho. O slobode, blízkosti a vzrušujúcej hre bez popruhov. Zasunula teda kratšiu časť do seba a bola prekvapená, ako dokonale sa v nej uvelebila. Zrak sklopila dolu a pocítila nadšenie. Silikónové dildo držalo bez námahy a bolo pripravené na akciu. Cítila sa sexi, vzrušená a nekonečne mocná.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Jamie, vibrátor v štýle králika s jedinečnou funkciou prírazov o 5 režimoch a tiež intenzívnymi vibráciami o 10 úrovniach. Má realistické prevedenie a silné telo čiernej farby, čo je super erotické kombo, ktorým si splníte všetky svoje erotické sny!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring + Plug

    Čo takto prepojiť svoje vzrušenie? Táto 3 v 1 pomôcka vám poskytne trojitú stimuláciu od penisu cez semenníky až po anál. Stiahnutie penisu pri koreni posilní erekciu a pôžitky zo stimulácie prostaty tak budú ešte intenzívnejšie. Hodvábne hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako dychberúce trojité potešenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Máte pocit, že toho občas chcete viac, než ponúkajú aj tie najlepšie erotické hračky? Tak práve pre vás je tu táto jedinečná novinka! Je perfektná pre každú príležitosť, pretože má hneď 3 výkonné nezávislé motory a vy sa budete môcť rozhodnúť pre jednu alebo viac funkcií naraz. Čítajte ďalej a objavte 3 režimy tejto pomôcky, ktorá vás nikdy neomrzí!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Stimulátor Renne z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch na bezdrôtové diaľkové ovládanie. Venovať sa bude vagíne, klitorisu alebo análu. Hračky Elite bude milovať každý z vás!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 595

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.