×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 4 - 4,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 729

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Big Boy

    Nech si hovorí, kto chce, čo chce, vám na veľkosti jednoducho záleží? Big Boy vás dostane! Je to realistický vibrátor s dokonalým žilkovaním z mäkkého materiálu a s niekoľkými rýchlosťami vibrácií. Premeňte svoje veľké sny v skutočnosť s vibrátorom Big Boy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Telová

    Jeho meno hovorí za všetko .. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 17cm Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený fešák s úžasne mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to i s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Small 102 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu nevšednú stimuláciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    3 motory sú niečo ako 3 oriešky pre Popolušku, ktoré potešia G-bod, P-bod a klitoris! Tento strap-on myslí jednoducho na všetko, rozumie ľudskej anatómii, má ohybný krk, je pevný a flexibilný zároveň a úroveň jeho vibrácií si budete voliť cez ovládač. Našli ste to, čo hľadáte!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Absolútne dokonalá stimulácia s erekčným krúžkom a análnym kolíkom. Pevnejšia erekcia a intenzívnejší orgazmus. Každým pohybom stimulujete prostatu pripojeným kolíkom. Veľmi flexibilný materiál sa prispôsobí vašej veľkosti a ľahko nadvihne semenníky.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masážna hlavica a perlový vibrátor v jednom! Wand & Pearl Vibrator od značky Javida predstavuje kombináciu klasickej masážnej hlavice z jednej strany a vibrátora s rotujúcimi perličkami zo strany druhej. Hlavica je dômyselne zakrivená a pružná, takže s ňou ľahko dosiahnete na všetky dôležité miesta. Vychutnajte si 7 režimov vibrácií a 3 režimy rotácií perličiek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Steroid En-Garde Dildo

    Je vaša dierka stále viac hladná? Ukojte jej potreby týmto nadpozemským ľudom! Dostane vás svojim vzrušujúcim zvlneným tvarom. Bude to jazda na horskej dráhe, strmá zjazdovka, nekonečný tobogán. Ste pripravení?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Najpredávanejšie séria značky Fun Factory STRONIC teraz prichádza s prevratnou novinkou, ktorá okrem inovatívneho dizajnu a najsilnejšieho motora ponúka aj funkcie, kombinujúce ťahy, pulzy a vibrácie.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Snívate o úplne realistickom dilde s úžasnými funkciami a silikónovým povrchom? Master Ben je najlepší z najlepších! Má hebký silikónový povrch, disponuje diaľkovým ovládaním a ukrýva v sebe veľmi výkonný motor. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a neúnavný autentický pohyb hore a dole.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Metal Worx Cock Cage - Pás cudnosti

    Exkluzívny pás cudnosti vo forme klietky na penis v oceli vyleštenej na maximálnu dokonalosť.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 9" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Chcete si vychutnávať zmyselne teplučké vibrácie a realistické prirážanie noc čo noc? RoMAX je moderný a šikovný vibrátor s funkciou zahrievania, ktorú si zamilujete, a s funkciou prirážania, ktorá vytvára skutočne realistické pôžitky. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie o 10 sexi režimoch. A počkajte, až na svojich intímnych miestach pocítite hebký dotyk príjemného silikónu, ach!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravte sa na poriadny rock'n'roll s P-Rockom stimulátorom prostaty od značky California Exotics. Táto inovatívna hračka pre mužov má na prvý pohľad jedinečne zakrivený dizajn, vďaka ktorému ľahko a rýchlo zacielite na svoje najcitlivejšie miestečko na tele, ktorým je prostata. Ovládanie P-Rocku je veľmi jednoduché, slúži k nemu iba jedno tlačidlo, ktorým ovládate silné vibrácie motora. Vyrobený bol z vysoko kvalitného silikónu, vďaka ktorému je príjemne hebký a super flexibilný, odolný, bezpečný a bez problémov sa prispôsobí krivkám vášho tela. Ste pripravení zažiť svoj najintenzívnejší orgazmus?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 9" Flesh

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale tiež každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázie razom ožijú! Dildo je pevné, ale tiež ohybné podľa vašich potrieb a je zakončené silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Pozvite si do svojich zadných vrátok Heavy Hita a nebudete ľutovať! Je dômyselne zakrivený a veľmi pohodlný na nosenie. Príjemne sa utrie o vašu prostatu a bude ju láskať svojich zamatovo hebkým zovňajškom aj ťažkou hmotnosťou vnútorného kovu. Nechce sa naplniť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherom. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou slúžiacou k oddialeniu semenníkov od penisu a zároveň k ich miernemu natiahnutiu. Krúžok tvorí dve polovice, ktoré spolu drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (je súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývania, ťahania... . A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 8" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP02 je úžasne diskrétny a ponúkne vám vzrušujúci pohybe hore a dole, a tiež vibrácie v 5 rýchlostiach a 10 režimoch. Okrem toho si istotne obľúbite špirálovitý rotačný pohyb. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 3 9.5" Brown

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation 8 Ring

    Dvojitý erekčný krúžok v modernom dizajne vás rozžeraví k najvyšším výkonom a zaistí dokonalú erekciu, ktorú iste ocení predovšetkým vaša partnerka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Vzrušujúce tlakové vlny stimulujú klitoris bezdotykovo v 11 intenzitách. Okrem toho tento model Love Breeze nadchne hlavou z mäkkého silikónu, dobíjacou batériou a ergonomickým, vodotesným prevedením.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Špeciálna nafukovacia pohovka s realisticky tvarovaným vibrátorom. V strednej sedacej časti je zosilnený, po bokoch má dve držadlá pre ľahkú manipuláciu. Plynulo regulovateľná intenzita vibrácie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Thrust-Bot Handheld Versatile Sex Machine

    Nič nemá väčšiu silu než tento sexuálny prístroj, ktorý disponuje až 2000 otáčkami za minútu! Užívajte si s ním buď pomalé prenikanie, alebo poriadne rýchle a tvrdé šukanie. Vďaka bezpečnostnému tlačidlu sa nemusíte báť, že by sa hrátky vymkli vašej kontrole. Prirážky realistického dilda si môžete užívať bez akýchkoľvek obáv. Pripojte dildo k prístroju, okúste pocit akoby ste v rukách držali motorovú pilu a ukážte sebe alebo svojmu náprotivku extra penetračnú silu, ktorú vám dokáže ponúknuť len a len Lovebots Thrust Bot Handheld Versitile Sex Machine.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Objavte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a zmyselné vibrácie budete zdieľať so svojim náprotivkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkám a prvotriedny silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring M - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Vibrátor, ktorý vie poriadne pritlačiť! Vyniká totiž funkciou ťahu, takže si s ním môžete užívať vzrušujúce prirážanie pokojne i každý večer. Táto funkcia má samostatné ovládanie rovnako ako i vibrácie, ktoré hračka ponúka v 5 rôznych úrovniach. Push it! je vyrobený z TPE materiálu, ktorý je nielen príjemný a pohodlný, ale aj bezpečný pre telo, lebo neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EU REACH.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 6" Triple Density Cock

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 18,7cm

    Snívate o úplne realistickom didle, ktoré vám dopraje tú najpríjemnejšiu zábavu? Dajte šancu dildu od Nature Skin s pohyblivou kožičkou! Je skvele flexibilné, maximálne realistické, má veľké semenníky a vypuklý žaluď. Zakončené je silnou prísavkou, s ktorou si užijete zábavu bez použitia rúk, a zároveň je vďaka nej dildo kompatibilný s postrojmi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 729

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.