×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 4 - 4,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 729

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pop Peckers 7.5" Dildo with Balls Light

    Realistické potešenie za všetkých okolností! Toto autentické dildo so žilkovanou textúrou, zmyselnými semenníkmi a koncovou silnou prísavkou vám splnia vaše erotické sny. Rozbehnite to s ním až do maximálnej orgazmickej extázy!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Excellent Power Erection Assistant Hollow Strap-On

    Snívate o tom, aby váš penis bol vždy tvrdý a pripravený na akciu? Niektoré priania sú nesplniteľné a iná zas áno. To vaše splní toto duté realistické dildo pripevnené k pružnému, nastaviteľnému a pohodlnému postroju. Zahoďte obavy, toto dildo sa bude páčiť vám i vašej drahej polovičke.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vákuová pumpa a výkonný masturbátor v jednom jedinom super účinnom výrobku. Pomocou balónika si môžete vytvoriť podtlak, ktorý blahodárne pôsobí na proces zväčšovania penisu a následne spúšťa vibrácie, ktoré vám v kombinácii s dráždivými výstupkami zaistia skutočne intenzívne masturbačné prekvapenie. Vyberte si silné alebo slabšie vibrácie a pozorujte, čo sa deje vo vnútri! Pre dokonalý komfort je vnútorný valec odnímateľný, vďaka čomu sa ľahko čistí.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Classic Small

    Keď klietka na penis, tak ale pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si aj tak nezaslúži. Do tejto kovovej klietky mu uzamknete penis a zabránite mu tak dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrator Big Jelly 23cm

    Vibrátor, ktorý je hodný vašej nekonečnej lásky od obľúbenej značky You2Toys.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Brent Everett Dildo

    Dildo Brent Corrigan od obľúbenej americkej firmy Fleshlight zo série Flashjack Boys. Penis je vyrobený z lekárskeho silikónu, ktorý prirodzene drží tvar, a jeho povrch pripomína na dotyk skutočnú pokožku.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 8" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Čierna

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Bird Cage

    Chrómová klietka cudnosti od obľúbenej značky Kiotos.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Large Cock Ring Set

    Užite si intenzívny vzrušujúci zážitok s touto 3 dielňou súpravou erekčných krúžkov! Krúžky sú vyrobené z mäkkého a pružného silikónu pre dobré a pohodlné nosenie. Umiestnite krúžok okolo koreňa penisu, keď je penis ochabnutý. Počas erekcie krúžok obmedzí prietok krvi pre tvrdšie a dlhotrvajúce erekcie. Vďaka tomu sú orgazmy tiež intenzívnejšie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Elegantný vibrátor Trinity ponúka ohromujúce trojaké potešenie, ktoré poskytuje naraz a súčasne! Jeho premyslená konštrukcia zahŕňa pevné telo, výkonný stimulátor klitorisu a úžasný dráždič zadných vrátok. Všetky vaše vlhké sny sa teraz môžu stať skutočnosťou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Double Penetration Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Prahnete po dvojitej radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne a v nízkych teplotách tvrdne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Power Ring L - Erekčný krúžok

    Erekčný krúžok inovatívneho a ergonomického dizajnu zo silikónu najvyššej kvality s priemerom 4,5 cm.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je i táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dychberúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pubic Enemy No 1 Cock Cage

    Elegantná a transparentná klietka cudnosti s elektro-stimulačnou funkciou. Udržte ho pod zámkom, potlačte jeho búrlive túžby a obmedzte jeho slobodu. V klietke nebude mať možnosť vzrušiť sa a vy budete jediná, kto bude mať kľúč a tým pádom aj všetku moc. A čo viac, klietka má odnímateľné vodivé plochy, cez ktoré svojej polovičke pošlete elektrické záchvevy, zášklby a pulzácie presne v takej intenzite, akú si práve zaslúži.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Double Header 18" Veined - Obojstranné dildo 46cm Čierna

    Double Header Dong je kvalitné, čierne, obojstranné dildo vyrobené z PVC s antibakteriálnou prísadou Sil-A-Gel. Užite si vašu novú hračku sami, alebo sa rozdeľte s partnerom, dĺžka 46 cm je dostačujúca pre oboch.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 70

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Túžite po hrejivom objatí? Tento vibrátor vám vaše prianie splní! Má výrazný textúrovaný povrch, pomerne realistický žaluď, a predovšetkým funkciu zahrievanie až na 45 °C. Okrem toho vás bude tiež láskať vibráciami o 12 rôznych režimoch, tak sa nechajte zlákať a kúpte si milenca, ktorý vás nikdy nesklame!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 3 9.5" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" with Remote Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií ovládaných cez diaľkové ovládanie. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva na pomaznanie, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Cock Tan

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Nude

    Klasický, veľký vibrátor z kolekcie Get Real od ToyJoy je kvalitný pomôckou s úžasnými schopnosťami, ktoré zvýšia vaše intímne potešenie. Jeho sexi realistický dizajn v podobe drobných žiliek a výrazného žaluďa vás spoločne s miernym zakrivením naplnia túžbou. Výkonné vibrácie, ktoré sa ovládajú otočným kolieskom, vás budú tešiť rovnako ako príjemný silikón, z ktorého je hračka vyrobená.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Smoothy Prober Clear Lavender - Dildo dvojité Unisex 20cm

    Toto levanduľové obojstranné dilko bude parádnym doplnkom pre všetkých nerozhodných milovníkov a milovníčky, ktorí často premýšľajú nad tým, či dať dnes prednosť vaginálnemu alebo análnemu potešeniu. Vyrobené je z PVC a je unisex.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je váš penis pomerne malý a potrebujete klietku, ktorá by mu padla? Práve ste ju našli! Je vyrobená z luxusnej nerezovej ocele a jej súčasťou je odnímateľný dutý uretrálny dilatátor. Nesmie chýbať ani visiaci zámok, ktorý zabráni možnosti úniku!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Fantasstic Anal Training Kit Red Stone

    Trojica kvalitných análnych kolíkov v sade od značky Dream Toys. Každý z nich je vyrobený z veľmi príjemného a kvalitného silikónu, ktorý si doslova zamilujete. Základňu každého z kolíkov zdobí lesklý červený kamienok a vytvára sexy dojem. Trénujte svoj análik a vychutnajte si poteší s každým kolíkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Captain Cock 20cm

    Vyzerá ako živý, ale nie je živý. Budete ho chcieť v sebe, ale budete na to potrebovať ruky. Na dotyk je realistický, ale skutočný penis to nie je, čo je to? No predsa Captain Cock! Kapitán dildo vyzerajúce ako naozajstné so silnou koncovou prísavkou. Poďte si vychutnať jeho báječných 20 cm!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Size Realistic Ladykiller Tapered Double Penetration 14" Flesh

    Snívate o niečom veľkom a dvojitom? Stavíme sa, že dosť možno je to práve toto kvalitné dildo s dvoma koncami. Užijú si s ním ako začiatočníci, tak pokročilí. Zamilujte sa do jeho dokonalého tvaru, žilkovanej textúry a prerážajte ním ako vaginálne, tak análne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Ponorte sa do hlbokej noci as týmto magickým masážnym prístrojom od Pretty Love. Jeho kúzelné vibrácie budú masírovať váš klitoris až do hypnotického tranzu, ktorý bude naplnený úžasnými orgazmickými pocitmi, ktorými sa nebudete môcť nabažiť. A čo viac, súčasťou balenia sú aj 2 nástavce, takže svojich milencov môžete ľubovoľne striedať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys European Lover

    Realistické dildo s účinnou prísavkou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Push Thrusting Vibrator Black

    Čo môže byť viac než zmyselné prirážanie od čierneho macka, ktorý sa toho jednoducho nebojí? Push je váš nový najlepší kamarát, milenec, potešil, čokoľvek budete chcieť. Ponúkne vám 3 rýchlosti prirážania a 7 vibračných režimov. Objavte vášeň ukrytú v čiernom realistickom prirážajúcom vibrátore.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 729

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.