×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy 5 - 9,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 508

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Sona Cruise Cerise

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom. Je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red M

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červene žiariť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Fialová

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Blue S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Twilight Booty Jewel Medium

    Milujete šperky? Tento krásny dúhový kolík s ligotavým kamienkom v základni budete tak milovať tiež! Má elegantný tvar pre ľahké zavádzanie a príjemné nosené a čarokrásny dúhový kamienok v rozšírenej základni. Vyrobený je z hliníka, je hladký na dotyk a bezpeční pre telo. Dodajte svojom análnemu dobrodružstve očarujúce a farebný nádych.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure L

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej sliatiny a vo svojej základni má hebučký líščí ocko, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdelujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Aké je jej najhorúcejšie tajomstvo? Vibrátor na prsty, ktorým si to dokáže urobiť v posteli, ale ešte radšej ho používa ako spoločníka vo svojich čipkovaných nohavičkách. Hladký silikón je jej telu dokonale príjemný a motorček počúva jej klitoris. Jej srdce bije rýchlejšie, jej prst stláča tlačidlo a pridáva na vibračnej intenzite.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej vrecková veľkosť je priam roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúmať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Od tej doby, čo jej jej kamarátka povedala, že po posilňovaní svalov panvového dna má oveľa intenzívnejšie orgazmy, robí to tiež. Ale trochu inak, viac vzrušujúcim spôsobom. Pomáha jej k tomu toto roztomilé vibračné vajíčko, s ktorým sa hrá prevažne sama, ale občas zverí jeho ovládač do rúk svojho priateľa.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Glams Mini Rainbow Gem

    Zábavný, roztomilý a dúhový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne farebným kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto okúzľujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Long Self Adhesive Pads

    Samolepiace elektro-vodivé vankúšiky sú najuniverzálnejšie elektródy, ktoré sú k dispozícii. Sú ideálne pre párové hry, ale môžu vám slúžiť aj počas masturbácie na posilnenie vzrušenia. Majú dlhší a štíhlejší tvar než štvorcové vankúšiky, takže s nimi oveľa lepšie zacielite stimuláciu okolo genitálií a hrádze .

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Heart Vibe French Rose - Vibrátor v tvare srdiečka

    Rozkošný nabíjací vibrátor v tvare srdiečka je ideálnym darčekom. Nenápadný vzhľad vám umožní mať tohto spoločníka kedykoľvek a kdekoľvek pri sebe. Hladký silikónový povrch a veľmi silný motorček s 10 rýchlosťami sa o všetko postará.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Vďaka praktickému magnetu drží model Sexi Secret diskrétne v nohavičkách a stimuluje klitoris svojím ergonomickým tvarom a intenzívnymi vibráciami. Pomôcku dopĺňa príjemný a šetrný silikón a možnosť ovládania cez aplikáciu Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Pisa Butt Plug with LED Lights Silver

    Nechajte váš zadoček žiariť! S análnym kolíkom Pisa to pôjde ľahko. Vďaka svojmu tvaru sa jednoducho zavádza, hliníkový materiál parádne reaguje na teplotu, ale najlepšie sú rozhodne 3 LED svetla v základni! Vyberte si z 3 režimov svietenia a urobte si v spálni párty, v ktorej hlavnú úlohu bude mať svietiaci kolík Pisa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Finger - Análny kolíček Číry

    You2Toys Anal Finger - Análny kolíček Číry je vyrobený z kvalitného gélového materiálu v transparentnej farbe. Je vybavený návlekom na prst pre ľahkú manipuláciu.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Bullets #Fun Vibrating Bullet Fuchsia

    Čo takto si do spálne pozvať niečo zábavné, koketné a neuveriteľne vzrušujúce? Toto malé a ultra hladké silikónové vajíčko s pohonom na USB má báječne silné vibrácie a tiež praktický ovládač, ktorý vám umožní pohodlne prepínať medzi 20 vibračnými režimami. Užite si sexi hravý dizajn a všetky tie OMG pôžitky!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Fialová

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Pink

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a rovnako štýlová, ako ste vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Glams Mini Pink Gem

    Zábavný, roztomilý a ružový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne ružovým kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto očarujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Aké je najväčšie bohatstvo v živote? Je to vzrušenie, vášeň, potešenie, uspokojenie a kvalitný orgazmus. Zamilujte sa do OhMiBod, ktorý je stále dokonalejší a obľúbenejší a bude vaším najcennejším pokladom. Jeho čaro spočíva v tom, že ho môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou a ovládať jeho funkcie pokojne aj z druhého konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 S Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Putá a análny kolík od značky Fetish Collection, ktorá presne vie, po čom vaše nezbedné srdce túži! Kolík je prepojený s putami pomocou retiazok a vďaka 3 visiacim zámkom nebude mať nositeľ žiadnu možnosť úniku! Kovový kolík skúste pred použitím zahriať v teplej vode alebo ochladiť v chladničke a objavte ešte ďalšie vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Jediná hračka, ktorá vie všetko! S Kegel Master Balls si vychutnáte hodiny vzrušujúcej zábavy a erotického podpichovania a pri tom posilníte svaly panvového dna pomocou aplikácie Magic Motion. Vzrušenie, zmyselné vibrácie a zdraviu prospešné posilňovanie hrou!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará o vonkajšie aj o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zabezpečí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické zážitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Fugu Green

    Hľadáte hračku, ktorá by vám robila spoločnosť, zatiaľ čo bude váš partner preč, alebo vám poslúžila aj pri vašich spoločných hrách? Magic Motion Fugu je hebké, textúrované vibračné vajíčko, ktorého funkcie sa dajú cez aplikáciu ovládať odkiaľkoľvek! A čo viac, môžete si s ním vyraziť i večer von a nechať sa jeho vibráciami rozpáliť na vášnivú noc, ktorá bude nasledovať doma. Takže, kto prevezme kontrolu nad vibráciami a bude vajíčko ovládať?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Pink M

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Clitoral Pumping System with Detachable Acrylic Cylinder

    Chcete, aby bol váš klitoris ešte citlivejší? Docielite to s touto pumpou, ktorú mimo iné môžete použiť aj na bradavky a okrem citlivosti zvýši tiež potešenie! Umiestnite priehľadný valec na požadované citlivé miesto, stlačte ručnú pumpu a vytvorte podtlak, ktorý budete pociťovať ako sanie a váš klitoris o niečo zväčší. Objavte úžasnú silu podtlaku, zvyšujte citlivosť a hrajte sa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure Red S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej slitiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 508

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.