×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy 5 - 9,9 cm

Položky 161 až 192 z celkom 514

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Aké je najväčšie bohatstvo v živote? Je to vzrušenie, vášeň, potešenie, uspokojenie a kvalitný orgazmus. Zamilujte sa do OhMiBod, ktorý je stále dokonalejší a obľúbenejší a bude vaším najcennejším pokladom. Jeho čaro spočíva v tom, že ho môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou a ovládať jeho funkcie pokojne aj z druhého konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Putá a análny kolík od značky Fetish Collection, ktorá presne vie, po čom vaše nezbedné srdce túži! Kolík je prepojený s putami pomocou retiazok a vďaka 3 visiacim zámkom nebude mať nositeľ žiadnu možnosť úniku! Kovový kolík skúste pred použitím zahriať v teplej vode alebo ochladiť v chladničke a objavte ešte ďalšie vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Heavy Plug Medium 75g

    Premýšľate, ako si zintenzívniť análnu stimuláciu? Vyskúšajte tento análny kolík a podľahnite každému jeho centimetru. Na povrchu je zamatovo mäkký, jeho krk je príjemne flexibilný a vďaka svojmu kužeľovitému tvaru sa bude pohodlne zavádzať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Šťavnatý, mrštný a neúnavný jazýček pre váš klitoris, ktorý vás roztrasie blahom! Realistický stimulátor v tvare úst je ľahko ovládateľná hračka z príjemného TPR materiálu. Stačí pusinku nasadiť na vibrátor a potom už len chytiť do ruky drôtový ovládač a užiť si toľko orálneho sexu, koľko budete chcieť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Black

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak i o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sono 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo váš ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 Cruise od jednej z najlepších značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Funkcia Cruise potom zaistí, že keď Sonu pritlačíte bližšie k telu, úroveň stimulácie sa zvýši. Doprajte si elegantnú hračku a nekonečné orgazmické pôžitky!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Fialová

    Luxusné análny kolík perfektného tvaru so Swarovski kryštálom. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí bezpečne šperk na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj tento elegantný a romantický vibračný análny kolík so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným kolíkom s neodolateľnými funkciami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Purple

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik blyštivým kamienkom a vy sa smyslne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hedvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Bullets #Happy Vibrating Bullet Purple

    Čo takto si do spálne pozvať niečo zábavné, koketné a neuveriteľne vzrušujúce? Toto malé a ultra hladké silikónové vajíčko s pohonom na USB má báječne silné vibrácie a tiež praktický ovládač, ktorý vám umožní pohodlne prepínať medzi 20 vibračnými režimami. Užite si sexi hravý dizajn a všetky tie OMG pôžitky!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 79

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej série slenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám zoberú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantný a vkusný mini vibrátor s jednou výkonnou vibračnou rýchlosťou oslní akékoľvek vaše nervové zakončenia, ktorá mu dovolíte navštíviť.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Ste pripravení na orgazmické potešenie? My Orgasm Egg poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež rotujúcou špičkou. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red L

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červeno žiariť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cheek Retractor Dental Mouth Gag

    Na prvý pohľad celkom nenápadný výrobok. Na druhý pohľad účinné a premyslené zariadenie pre´vášho otroka.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Ťukáte si po čele? Ale no tak, tento luxusný doplnok si obľúbi každá žena! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, čím dala vzniknúť tomuto šperku a zároveň vibrátoru, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Čistá nerezová oceľ sa bude vynímať na vašom dekolte a zamilujú si ju aj vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Príjemne hebký minivibrátor, s ktorým budete môcť stimulovať čokoľvek, čo budete chcieť! Okrem toho je kompatibilný s väčšinou stimulátorov prostaty od Zero Tolerance. Je tiež vodotesný a dobíjací, takže paráda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Zuna Couples Vibrator

    Štýlova a nezbedná hračka pre vášnivé páry, ktoré si chcú užívať ešte intenzívnejšie pôžitky pri milovaní! Zuna je párový vibrátor, ktorý bude počas sexu stimulovať oboch partnerov súčasne. V balení nájdete tiež pôvabnú leopardiu taštičku, do ktorej môžete hračku ukladať, alebo ju osiť ako ľadvinku. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktoré potešia bod G, klitoris i penis.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Vaša hrátky so zadnými vrátkami môžu teraz byť ešte o niečo estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak oči.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Pink

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Silver

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaše vzrušujúce tajomstvo v nohavičkách! Oblečte si zmyselné ružové čipkované tangá, ukryte do nich výkonný mini vibrátor a ovládač prenechajte svojmu náprotivku. Už vám hlavou beží konkrétny scenár? Áno! S touto súpravou premeníte každú príležitosť na vzrušujúci sexi zážitok, ktorý nemôže skončiť inde než v posteli.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Viete, ako obľúbená bola škola hrou? A čo aj keby posilňovanie svalov panvového dna sa stalo hrou? Perifit je pomôcka určená na tréning panvového dna pomocou hry v mobile. Princíp je jednoduchý - zatínate svaly a uvoľňujete ich, čím sa zároveň hýbete v hre. Perifit je navrhnutý lekármi a je odporúčaný všetkým ženám, ktoré si chcú svoje panvové dno spevniť nielen zábavným, ale tiež účinným spôsobom.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Blackgem Metalic Butt Plug with Black Jewel Size M

    Pôvabný análny šperk s koncovým černým kamienkom. Bude sa vynímať vo vašom zadočku a zmyselne ho zdobiť. Vyrobený je z kvalitného a trvanlivého materiálu, ktorý nebude vášmu telu nijako nepríjemný. Experimentujte a nazerajte na svet erotickým videním.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Čo keby ste mohli nechať vášho partnera doslova horieť zakaždým, keď sa vás dotkne? Toto je nový doplnok pre Noen Wadn ™ od značky KinkLab®, je ľahko ovládateľný a zaručuje úplne novú úroveň vašich iskriacich hier. Teraz môžete vytvárať vzrušujúce iskry kedykoľvek a kdekoľvek.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Mini Metal Butt Plug Anal Pleasure White S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexy? Tento prekrásny elegantný kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej zliatiny a vo svojej základni má lesklý kamienok, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a blysnite sa s týmto análnym šperkom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Túžia vaše bradavky po niečom riadne masívnom? Doprajte im tieto prísavky v unikátnom dizajne, ktoré sú veľké a vytvoria naozaj silné vákuum. Takúto citlivosť ste ešte nezažili. Prísavky sú vyrobené zo silikónu a stanú sa super doplnkom pri sexe a predohre.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters See-Thru Nipple Boosters

    Vychutnajte si vzrušujúce sanie, ktorým zvýšite prietok krvi a posilníte citlivosť bradaviek. Umiestnite prísavku na bradavku a stláčajte koncový balónik, až kým nevytvoríte efektívny podtlak. Následne budú prísavky na bradavkách držať aj bez stláčania a vy ich môžete sledovať cez priehľadný materiál.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Vyjadrite svoju aktuálnu náladu a rozpoloženie análnym kolíkom s koncovým smajlíkom od značky NS Novelties. Cítite sa šťastne, zamilovane a vzrušene? Tento kolíček bude zdieľať vaše pocity! Vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, a už sa nemôže dočkať, kedy do vašej spálne prinesie trochu spestrenia a zábavy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Purple

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 514

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.