×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Nevibračné análne kolíky pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 217

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Ripple T-Plug je vysoko mäkký, čím zaručuje pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análom sa hneď stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red L

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červeno žiariť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Purple

    Vaša hrátky so zadnými vrátkami môžu teraz byť ešte o niečo estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak oči.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu nevšednú stimuláciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend Medium - Análny kolík so stimulačnou guľôčkou

    Čierny análny kolík v rotujúcej vnútornej guľôčke, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Curvy Companions Kit - Súprava análnych kolíkov Čierna 3ks

    Sada 3 análnych kolíkov z kolekcie Anal Play od značky ToyJoy. Ich elegantný dizajn a tvarovanie zaručujú príjemné pohodlie, rovnako ako hodvábne mäkký silikón, z ktorého sú vyrobené. Ich rozšírená základňa má bezpečnostnú funkciu a vďaka svojej prvotriednej kvalite sú perfektnou voľbou pre všetkých vášnivých análnych milovníkov, ktorým nie je jedno, čo si strkajú do zadku. Objavujte svoje análny možnosti hravým spôsobom a podľahnite vzrušujúcemu dobrodružstvu, ktoré so sebou tieto hry prinášajú.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Bob Soft Anal Plug L

    Exkluzívny dizajn a flexibilný materiál, ktorý je zároveň šetrný k telu. Optimálne a bez problémov sa prispôsobí anatómii vášho tela a dopraje vám naozaj príjemné a vzrušujúce zážitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • All Black AB40 análny kolík 17cm

    Kvalitný, čierny, vinylový análny kolík od obľúbenej značky All Black.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend Large - Análny kolík so stimulačnou guľôčkou

    Čierny análny kolík v rotujúcej vnútornej guľočke, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Pink

    Vyjadrite svoju aktuálnu náladu a rozpoloženie análnym kolíkom s koncovým smajlíkom od značky NS Novelties. Cítite sa šťastne, zamilovane a vzrušene? Tento kolíček bude zdieľať vaše pocity! Vyrobený je z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, a už sa nemôže dočkať, kedy do vašej spálne prinesie trochu spestrenia a zábavy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Fialová

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Wave T-Plug je veľmi mäkký a zaručuje tak pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko príjme a vaše erotické hry spojené s análikom sa okamžite stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Large 100 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu, nevšednú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Tetrad ZZT26C Transparentná

    Análny kolík od celosvetovo uznávanej značky Zizi, ktora sa špecializuje nielen na análne hračky.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Mr. Swirly Double Ended Glass Dildo & Butt Plug

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hry ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo možno zahriať alebo ochladiť a dildo má zámerne 2 rôzne konce pre viac možností stimulácie. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Small

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom v tvare srdiečka! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Play Butt Plug Basic 3 Inch Black

    Klasika, ktorá by nemala chýbať v žiadnej základnej erotickej výbave! Tento čierny análny kolík je vyrobený z gumy a zakončený silnou a praktickou prísavkou. Má hladký povrch, je zakončený bezpečnostnou základňou a vďaka úzkej špičke sa ľahko zavádza. Niet nad klasiku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Medium

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Rozmer medium je vhodný ako pre odvážne začiatočníčky, tak pre ostrieľané análne milovníčky. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Basic Plus Wave Seafoam

    Vedeli ste, že análna oblasť obsahuje vysokú koncentráciu nervových zakončení a zavedenie análneho kolíka môže spôsobiť naozaj úžasné pocity? Tento kolík Bfilled Basic rozumie vášmu telu, má stimulačnú zvlnenú textúru a odborne navrhnuté kontúry. Objavte s ním svet análnej slasti a vďaka pohyblivej vnútornej časti si vychutnajte ešte viac vzrušenia!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Jolly Plug Blue

    Chcete začať experimentovať so vzrušením, ktoré sa ukrýva za vašimi zadnými vrátkami? Tento kolík je perfektný pre všetkých začiatočníkov aj začiatočníčky! Má skosenú špičku pre ľahké zavádzanie a je dostatočne malý, takže bude úplne pohodlný aj pre dlhodobé nosenie. Použitá špeciálna technológia StayPut zaistí, že kolík zostane za všetkých okolností na svojom mieste. Rozšírená základňa je praktická a sľubuje jednoduchú manipuláciu a pôvabné farebné prevedenie budete zbožňovať.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Purple

    Chystáte sa objaviť tajomstvo svojich zadných vrátok? Bibi sada na to bude perfektná! Krásna krabička v sebe ukrýva 3 zvodne fialové análne kolíky rôznych veľkostí z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je úplne bezpečný pre telo. Ráčte vyskúšať niečo nové a od najmenšieho kolíku sa dostanete až k najväčšiemu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Beaded Plug Black

    Milujete análnu stimuláciu a chcete skúsiť niečo trochu iné? Tento kolík je tvorený 3 rôzne veľkými guľôčkami pre intenzívne pôžitky. Vzrušujúce bude nielen jeho nosenie, ale predovšetkým zavádzanie a vyberanie. Vzrušuje vás už tá predstava? Skúste ho na vlastnom análi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Buttplug Small Clear

    Potrpíte si na šperkoch a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Má elegantnú rose-gold farbu, pochrómovaný povrch a zakončený je romantickým blyštivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Poďte sa hrať! Táto dvojica análnych kolíkov bude baviť vás oboch! Kolíky majú príjemný textúrovaný povrch a sú zakončené bezpečnostnou základňou s prísavkou. Objavujte s nimi svet za zadnými vrátkami osamote alebo so svojím milovaným náprotivkom, tak či tak to bude super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    Hľadáte príjemný análny kolík za super cenu? Tento od Pretty Love vás rozhodne nesklame! Jeho tvar si zamiluje predovšetkým vaša citlivá prostata a bude len na vás, či sa s ním budete pohrávať len tak osamote, v páre alebo si ho necháte v sebe pri sexe. Vyrobený je z kvalitného a na dotyk hebkého silikónu a jeho pevný a zároveň pružný tvar sa pohodlný na zavádzanie. Vychutnajte si maximálne uspokojenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 L Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Chcete pre svoj análik len to najlepšie? Plugz je kolekcia krásnych análnych kolíkov, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného lekárskeho silikónu a sú tiež nielen veľmi príjemné na dotyk, ale tiež bezpečné pre telo. Všetky Plugz kolíky majú zaoblenú základňu, ktorá zaisťuje maximálnu úroveň análneho vzrušenia a budú vás dráždiť pri každom pohybe. Vychutnajte si s nimi každú sekundu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Plug Rose Pink

    Viete, že každá žena miluje kvetiny? A každá žena bude tiež milovať tento nežný ružový kolík s koncovou ružičkou. Je vyrobený z vysoko kvalitného nerozbitného skla a svojím vzhľadom pripomína umelecké dielo. A čo je najlepšie? Kolík môžete veľmi ľahko zahriať alebo ochladiť a užiť si tak ešte viac zmyselného vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Gem Anal Plug Silver Small

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie Fem Rose

    Ste osoba s vagínou a hľadáte análny kolík, ktorý by bol v súlade s vašou anatómiou? Alebo chcete okúsiť, aké to je mať sex a zároveň zavedený análny kolík? Račte sa zoznámiť s BOOTIE FEM, análnym kolíkom s lahodným tvarom tulipánu. Je skvele pohodlný aj pre úplných nováčikov a pomôže vám objaviť FUNtastické mega-orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus All Day Long Silicone Butt Plug S

    Nová úroveň klasického análneho kolíka! Tento Brutus kolík s inovatívnym dizajnom je vyrobený z prémiového hodvábne hladkého silikónu a pri zavádzaní si budete vychutnávať každý jeho centimeter, to nám verte! Jeho priemer sa postupne od základne rozširuje a jeho základňa má pohodlný a praktický tvar. Tak nad čím ešte premýšľať?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Pink

    Chystáte sa objaviť tajomstvo svojich zadných vrátok? Bibi sada na to bude perfektná! Krásna krabička v sebe ukrýva 3 nežne ružové análne kolíky rôznych veľkostí  z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je úplne bezpečný pre telo. Ráčte vyskúšať niečo nové a od najmenšieho kolíku sa dostaňte až k najväčšiemu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 217

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.