×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Nevibračné análne kolíky pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 217

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Aneros Peridise Unisex Anal Stimulator 2 pack

    Chystáte sa objaviť vzrušujúce tajomstvo análnych hier? Dvojica análnych sprievodcov Peridise má rovnako ako ostatné Aneros produkty inteligentný tvar prispôsobený telu a jeho reakciám. Ráčte otvoriť zadné vrátka a vychutnajte si vzrušujúce análne orgazmy.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Fialová

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análny hry. Kolík Jelly Rancher Ripple T-Plug je vysoko mäkký, čím zaručuje pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análom sa rázom stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Large

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Rozmer large je vhodný ako pre pokročilé začiatočníčky, tak pre ostrieľané análne milovníčky. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renagade Knock Knock Plug Black

    Zažite jedno z najskvelejších potešení s týmto análnym kolíkom Knock Knock. Jeho anatomicky tvarované telo v sebe ukrýva oceľovú guličku, ktorá v závislosti na vašich pohyboch naráža do vnútornej strany stien kolíku a dopraje tak vášmu análiku príjemnú stimuláciu. Kolík je vyrobený z hebkého a príjemného silikónu a vďaka svojmu tvaru sa veľmi pohodlne zavádza.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Play Butt Plug Basic 3 Inch Glass

    Viete, aká je najväčšia výhoda sklenených análnych kolíkov? Dajú sa ľahko zahriať alebo ochladiť a vy si s nimi môžete užívať úžasne intenzívne pocity! Takýto kolík má hladký povrch, je zakončený bezpečnostnou základňou a vďaka úzkej špičke sa ľahko zavádza. Objavte nové možnosti análnych hier.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sneaky Stainless Steel Butt Plug with Swarovski Crystal

    Luxusný análny kolík, s ktorým príjemne a štýlovo otvoríte svoje zadné dvierka vzrušujúcemu svetu análnych hier. Jeho skosený hrot sľubujete ľahké zavádzanie a jeho hladký dizajn sa pohodlne do zadočka zasúva. Široká základňa má praktickú aj bezpečnostnú funkciu a je zdobená oslnivým kryštálom Swarovski, ktorý kolíku dodáva šmrnc a lesk. Oddajte sa svojmu malému tajomstvu s týmto nádherným kolíkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Anal Plug Metal L 4cm Turquoise

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Butt Plug

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold si zamilujete! Tento análny kolík budete zbožňovať pre jeho luxusný vzhľad a kvalitný hliníkový materiál. Vyskúšajte ho pred použitím zahriať alebo ochladiť, teplotné hrátky vás určite budú baviť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Alphona Butt Plug Size S 6.8 cm x 3.5 cm Black

    Hľadáte elegantný análny kolík na príjemné naplnenie zadných navijakov? Alphona má veľmi premyslený tvar a tiež zaoblenú špičku pre hladké a ľahké zavádzanie. Jeho široké telo vás príjemne vyplní a praktická základňa zabráni prílišnému zasunutiu. Vychutnajte si okamihy slasti s týmto kolíkom vo svojom análiku!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Booty Poppers Silicone Anal Trainer Set Purple

    Chcete zvýšiť svoje análne limity? Táto trojica silikónových kolíkov bude na análny tréning ideálna, pretože každý z kolíkov má inú veľkosť a sú tak vhodné pre úplných začiatočníkov i skúsenejších milovníkov. Užite si super vzrušenie a stimuláciu vďaka zakrivenému dizajnu a objavte nové pôžitky a možnosti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Diamond Heart Butt Plug Regular Black

    Hľadáte romantický kolík pre vaše obľúbené análne hry? Tento kolík je vyrobený z hebkého silikónu a jeho základňa v tvare srdiečka je ozdobená trblietajúcim sa kamienkom. Užite si pocit, keď v zadočku máte šperk, ktorý vás príjemne stimuluje a zároveň vyzerá super sexi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Dolmen Butt Plug Silicone Black Size M 10.5 cm x 3 cm

    Análny kolík s príjemným jednoduchým tvarom! Má zaoblenú špičku pre pohodlné zavádzanie a tiež koncovú obdĺžnikovú základňu pre maximálnu bezpečnosť a pohodlné držanie. Vyrobený je z prémiového silikónu, takže je hebký na dotyk. Dajte mu šancu stať sa vašou obľúbenou hračkou!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Rosebud Butt Plug Set Pink 3 pcs

    Začínate s objavovaním análneho vzrušenia? Je dôležité mať k tomu aj kvalitných pomocníkov. Táto sada 3 análnych kolíkov vás dostane nielen skleneným materiálom, z ktorého sú kolíky vyrobené, ale aj svojim tvarom s prekrásnou koncovou ružičkou v základni. Skúste ich ohriať alebo ochladiť a podľahnite teplotnému potešeniu.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Pure Plug L

    Bude žiariť až tam, kam slnko nedosiahne! Tento análny kolík z najkvalitnejšej chirurgickej ocele je elegantnou pomôckou pre všetkých priaznivcov análnej stimulácie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Spectra Gels Anal Stuffer Tool

    Tento análny kolík je na pokraji dokonalosti. Vyrobený je zo špeciálneho antibakteriálneho materiálu Sil-A-Gel, ktorý je veľmi príjemný a, samozrejme, bezpečný pre telo. Jeho veľkosť je pre čo najväčšie potešenie z análnej stimulácie premenlivá a je vybavený prísavkou, vďaka ktorej si môžete užívať báječné hands-free hrátky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Purple

    Vaše hrátky so zadnými vrátkami môžu byť o teraz ešte o niečo estetickejšie! Kolík Bush Temptasia je totiž zakončená pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak i oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Play with Me Jolly Plug Pink

    Chcete začať experimentovať so vzrušením, ktoré sa ukrýva za vašimi zadnými vrátkami? Tento kolík je perfektný pre všetkých začiatočníkov aj začiatočníkov! Má skosenú špičku pre ľahké zavádzanie a je dostatočne malý, takže bude úplne pohodlný aj pre dlhodobé nosenie. Použitá špeciálna technológia StayPut zabezpečí, že kolík zostane za všetkých okolností na svojom mieste. Rozšírená základňa je praktická a sľubuje jednoduchú manipuláciu a pôvabné farebné prevedenie budete zbožňovať.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Butt Plug 556831 Blue

    Láka vás vyskúšať análne hrátky? Tento kolík na to bude super ideálny! Je nielen úžasne roztomilý, ale má aj príjemný zakrivený dizajn a skosenú špičku, ktorá ľahko dosiahne na prostatu. Praktická široká základňa uľahčí manipuláciu a zabráni prílišnému zasúvaniu. Prvotriedny silikón so Silk Touch povrchom si zamilujete na prvý dotyk, a čo viac, kolík je flexibilný, takže sa prispôsobí vašej anatómii a je pohodlný na nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Play Butt Plug Basic 5 Inch Glass

    Viete, aká je najväčšia výhoda sklenených análnych kolíkov? Dajú sa ľahko zahriať alebo ochladiť a vy si s nimi môžete užívať ešte intenzívnejšie pocity! Tento kolík má hladký povrch, je zakončený bezpečnostnou základňou a vďaka úzkej špičke sa ľahko zavádza. Objavte nové možnosti análnych hier.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Play Butt Plug Basic 4 Inch Black

    Klasika, ktorá by nemala chýbať v žiadnej základnej erotickej výbave! Tento čierny análny kolík je vyrobený z gumy a zakončený silnou a praktickou prísavkou. Má hladký povrch, zakončený je bezpečnostnou základňou a vďaka úzkej špičke sa ľahko zavádza. Niet nad klasiku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Prince Purple Medium

    V tme sviec bol análny kolík Firefly Prince starostlivo navrhnutý presne tak, aby ste s ním zažili skutočné potešenie. Je vyrobený z kvalitného silikónu, je pevný ale zároveň pružný a, samozrejme, tiež bezpečný pre telo. Stredná veľkosť pohodlne padne začiatočníkom aj skúseným análnym milovníkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Anal Dilators Set

    Vstúpte do nového sveta análnej slasti s touto sadou análnych dilatátorov b-Vibe. Všetky sú vyrobené zo skla av sade nájdete hneď 4. Každý z nich je navrhnutý tak, aby vám pomohol uvoľniť análny zvierač a trochu vás otvoriť, hovorí sa tomu análny tréning. Kužeľový tvar je na to priam ideálny, rovnako tak borosilikátový sklenený materiál odolný proti rozbitiu. Užite si maximálne pohodlie aj pri dlhšom nosení.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Rugops - Análny kolík 18cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky DINO.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Plug Crystal Gem Black

    Ak sa vyžívate v skvostných a luxusných hračkách, tento kolík budete zbožňovať! Zdobí ho totiž koncová ozdoba v tvare diamantu! Je vyrobený z vysoko kvalitného nerozbitného skla a svojím vzhľadom pripomína umelecké dielo. A čo je najlepšie? Kolík môžete veľmi ľahko zahriať alebo ochladiť a užiť si tak ešte viac zmyselného vzrušenia!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Wave L

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Zz Rocket ZZT56C Transparentná

    Análny kolík od celosvetovo uznávanej značky Zizi, ktorá sa špecializuje nielen na análne hračky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Stimulation Plug Black

    Hľadáte príjemný análny kolík za super cenu? Tento od Pretty Love vás rozhodne nesklame! Má pomerne malé rozmery, takže sa bude hodiť skôr pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých a vyrobený je z kvalitného a na dotyk hebkého silikónu. Zaoblená špička uľahčí zavádzanie a praktická základňa zabráni prílišnému zasunutiu. Objavte kúzlo za zadnými vrátkami!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Large

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje krištáľovú čistotu, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončený je ligotavým červeným kamienkom v tvare srdiečka. Noste ho ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots SLT Self Lubrication 5 Inch Buttplug Flesh

    Toto nie je len tak nejaký análny kolík! Pýši sa technológiou samolubrikácie a je vždy pripravený otvoriť vaše zadné vrátka. Stačí trochu nasliniť a klzké vzrušenie môže začať. Okrem toho má úplne ideálny tvar a je vyrobený z príjemného TPE materiálu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Aluminium Buttplug Red Rose

    Rovnaka ako väčšina žien milujete kvetiny a predovšetkým ruže? Tento hliníkový análny kolík s koncovou ružičkou si tiež zamilujete. Má nádherný lesklý dizajn, a ešte krásnejší je kvet ruže, ktorý sa bude vynímať vo vašom zadočku. Doprajte svojmu partnerovi nádherný pohľad a sebe úžasnú stimuláciu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Anal Plug Metal S 2.8cm Turquoise

    Vitajte vo svete Coquette a objavte kvalitné a krásne kovové análne kolíky. Majú klasický tvar, ktorý umožňuje jednoduché zavádzanie a pohodlné nosenie pri akýchkoľvek pohyboch. Pohrajte sa s ním počas predohry a dovoľte mu, aby hneval i zdobil análik aj pri milovaní!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 217

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.