×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masáž prostaty čierna

Položky 65 až 96 z celkom 197

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Hugo 2 Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky, a dokonca ho môžete spárovať s aplikáciou v telefóne. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Táto šikovná hračka bude tým najlepším sprievodcom pre začínajúcich objaviteľov krás stimulácie prostaty. Je vyrobená z plastu v kombinácii s hodvábne hebkým a hladkým silikónom a zakrivenie stimulátora sľubuje dokonalé zacielenie na prostatu. Robustná rukoväť tu je pre bezpečné a ľahké použitie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvý pohľad obyčajný análny kolík klasického tvaru. Na druhý pohľad dômyselná hračka, ktorá splní vaše sny a dopraje vám skutočne hlboké a intenzívne zážitky. Disponuje totiž technológiou Kinetic stimulujúcou super silný pohyb hore a dole vo vnútri stimulátoru a zároveň aj vo vnútri vášho análiku. Vďaka diaľkovému ovládaniu to bude pohodlné a fajn aj na hranie sa s partnerom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Wave Edition Black

    Simul8 vás poteší hneď v niekoľkých bodoch. Takže začneme tým najlepším, čo je 5 režimov zmyselného pohybu v použiteľnej časti, ktorá prináša úžasnú stimuláciu hlavne prostaty. Vibračná základňa poškodí hrádzu a erekčný krúžok a krúžok na semenníky podporí a posilní erekciu. Táto hračka bude baviť nositeľa aj jeho náprotivok.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, kedy je vaša prosta intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? S Pre 7x P MILKER si na svoje príde aj vaša hrádza a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom prostaty, ktorý vám ukáže vrchol mužskej rozkoše. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Jedine s týmto kolíkom si budete za svojimi zadnými dvierkami vychutnávať super silné prírazy! Budú vás vzrušovať k zblázneniu, to nám verte. Vybrať si budete môcť hneď z 10 rozmanitých rytmov a rýchlostí, tak si to nechajte páčiť a skúmajte svoje potešenie bez použitia rúk vďaka jednoduchému diaľkovému ovládaniu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný vibrátor RC E-Stim G&P-Spot od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude buď na G-bod alebo na prostatu. Jeho kratšie ramienko sa postará o vonkajšie citlivé miesta a nebude zaviazať v nohavičkách, takže si s ním môžete pokojne vyraziť aj von, jeho chod je diskrétne tichý.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    Súhlasíte s tým, že análna stimulácia je neoddeliteľnou súčasťou sexuality? Ak áno, tak práve aj vy určite oceníte tento bezkonkurenčný stimulátor prostaty Ampex. Má schopnosť vzrušujúceho teleskopického pohybu a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre vaše extra potešenie.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Elegantný čierny análny vibrátor od obľúbenej značky EasyToys vás dostane fantastickou stimuláciou prostaty.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Máte, čo ste chceli! Značka Nexus prichádza so stimulátorom prostaty, ktorý vás svojou šírkou dokonale naplní a následne bude krúživými pohybmi láskať vašu citlivú prostatu. Aby toho nebolo málo, tak vonkajšia časť s výstupkami bude ešte zmyselne vibrovať na hrádzu. Nexus Revo rozumie mužom a nový Revo Extreme Supersized vás svojím rozmerom a funkciami ohromí a dostane! Idete do neho?

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Čo tak potešiť prostatu? S týmto análnym vibrátorom to pôjde samo, má totiž tvar, ktorý presne dosiahne na vaše najcitlivejšie miesto na tele! Zaujme vás nielen svojim tvarom, ale aj 10 vibračnými funkciami. Okrem toho sa bude texturovanou základňou venovať aj hrádzi. Zatvorte oči a vychutnávajte.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto stimulátorom prostaty a hrádze! Má príjemný tvar pre pohodlné zacielenie na P-bod a textúrovanú časť na vonkajšom ramene pre dráždenie hrádze. Jeho funkcia sa pohodlne volí cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete nechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojitá stimulácia a mimoriadne ohromujúci orgazmus? So Spottym RC to nebude žiadny problém! Na trh s ním prichádza značka Nomi Tang a oproti jeho predchodcovi ho obohatila o diaľkový ovládač aj schopnosť pohyblivej hlavy otočiť sa až o 360°. Telo tohto stimulátora obsahuje dva motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe. Prvý z nich bude skrz otáčajúcu sa hlavu láskať vašu prostatu a druhý sa prostredníctvom vibrácií pohrá s vašou hrádzou. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí presným zacielením, dychberúcim výkonom a neuveriteľným orgazmom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Sono No.93 Prostate Stimulation Set 3-Piece Black

    Nezáleží na tom, či ste nováčik alebo skúsený milovník stimulácie prostaty, túto trojicu masážnych hračiek si zamilujete za všetkých okolností. Každý jeden člen tejto sady má elegantný skosený tvar a dokonale dosiahne na prostaty. Vyrobené sú z hladkého lekárskeho silikónu a nemôžu sa dočkať až poteší vašu prostatu aj hrádzu naraz!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Úplná a nekonečná spokojnosť pre všetkých! Pre vás. Pre vášho partnera. Pre vás oboch. Super pružný stimulátor prostaty s dômyselným erekčným krúžkom a krúžkom na semenníky vás udrží dlho v pozore! Vibrátor zatiaľ bude dráždiť prostatu a hrádzu neuveriteľne príjemným spôsobom. Vďaka ergonomickému tvaru vám navyše padne ako uliaty.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Vychutnávajte si intenzívne vzrušenie, ktoré vám dopraje len a len stimulácia prostaty. Tento kolíček je ideálny pre začiatočníkov, ktorí sa rozhodli otvárať svoje zadné vrátka a experimentovať s pôžitkami. Plastový materiál v kombinácii so silikónom vám bude príjemný a robustná rukoväť vám umožní jednoduché použitie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 197

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.