×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masáž prostaty čierna

Položky 129 až 160 z celkom 197

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najpresnejšia a najvzrušujúcejšia stimulácia prostaty! Cieľom tejto hračky je vaša prostata, ktorú poláska dvojrotačný hriadeľ s motorom, ktorý vás ohromí svojou silou. Vychutnajte si duálne pocity, stimulátor hrádze totiž využíva technológiou air suction, ktorá vás dostane do kolien vďaka najintenzívnejším pôžitkom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Často vo svojej hlave počujete naliehavý hlas, ktorý vás prosí o stimuláciu? To k vám hovorí vaša prostata! Chcete ju utíšiť? Potešte ju týmto luxusným stimulátorom z hodvábne hebkého silikónu a na diaľkové ovládanie. Ukojí vašu prostatu 10 vibračnými režimami, splní ich potreby a vo vašom tele rozospieva orgazmické zvony slasti. Počúvajte svoje telo a oddajte sa nekonečne príjemnej stimulácii.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros MGX Syn Trident

    To naj, čo môžete svojej prostate dopriať, v novom kabáte! Cielená a presná stimulácia vnímavá k citlivým miestam a elegantný silikón, to je minimalizmus, krása, účinnosť, ktoré Aneros MGX Syn Trident predstavuje. Maximalizujte svoje potešenie a nechajte sa pohltiť orgazmickou extázou.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Snívate o skúmaní vlastného tela a o objavovaní nového a odvážnejšieho potešenia? Objavte 8 vzrušujúcich nastavení Lelo Billy 2 vibrátora na prostatu. Jeho neuveriteľná sila vás uspokojí intenzívne, ale aj jemne, a verte, že neexistuje luxusnejšia hračka, ktorá by vám poskytla tak dokonalú masáž citlivej prostaty.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus THRUST Remote Control Thrusting Prostate Massager Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento prirážajúci a vibrujúci masážny prístroj na potešenie prostaty na diaľkové ovládanie.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance P-Spot Shower Massager

    Sprchovanie nemusí byť viac len o sprchovaní, ale jeho nedeliteľnou súčasťou sa môže vstať aj vzrušenie! Nesprchujte sa sami, sprchujte sa s týmto stimulátorom prostaty od Zero Tolerance! Poteší vás totiž 10 silnými vibračnými funkciami, hebkým silikónovým materiálom a koncovým očkom. Tým ho zavesíte na háčik s prísavkou, ktorý je súčasťou balenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Mad Tapper Black

    Nechce sa potešiť hneď 3 motormi! Ukrýva ich v sebe táto očarujúca hračka, ktorá vám sľúbi, že sa postará o všetky vaše citlivé miesta. Je maximálne flexibilná, príjemne textúrovaná a dômyselne šikmá. Vyberte si z 10 rýchlostí vibrácií v hlave, 5 rýchlostí poklepávania a objavte aj pulzujúcu guľu pre hrádzu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Čo sa stane, až táto pomôcka začne klopkať na váš P-bod alebo prostatu? Začnete sa vznášať na vlnách neuveriteľného orgazmu. Tap It je pevný vibrátor na prostatu s vyskakujúcim tlačidlom vo svojej špičke, ktorý bol navrhnutý tak, aby simuloval klopkanie prstom. A to nie je všetko! Okrem vzrušujúceho klopania na prostatu vie tap It tiež vibrovať a to dokonca pod vodou, pretože je vodotesný.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Túži vaša prostata po šikovnom a elegantnom stimulátore? Nalone bude tým pravým! Je vyrobený z mäkkého silikónu a má textúrovaný povrch, ktorý si zamilujete pre jeho stimulačné schopnosti. A čo ďalej? Tiež masáž hrádze vďaka dolnému ramienku, 2 motorom, 7 vibračným nastaveniam a diaľkovému ovládaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC L Seeker Silicone Prostate Plug Black

    Páči sa raj v análi za pár kačiek? Dajte šancu tomuto dômyselnému stimulátoru prostaty premysleného tvaru. Je vyrobený z príjemného silikónu, ktorý je šetrný k pokožke a hladký na dotyk. Základňa slúži na bezpečný úchop a zakrivený dizajn šikovne dosiahne na to najcitlivejšie miesto vášho tela.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    Túži váš análik po mrštnom spoločníkovi na každý deň? Junior je kompaktný stimulátor z dielne Aneros vhodný na každodenné používanie. Jeho dokonale premyslené telo a hlava budú intenzívne stimulovať vašu prostatu pri každom pohybe. Či už ste pokročilý milovník prostaty alebo iba ich možnosti začínate objavovať, Aneros Progasm Junior vás nesklame!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Premýšľate, aké by to asi bolo začať dychberúci orgazmus skrz stimuláciu vašej prostaty? Tak prestaňte iba premýšľať a nechajte tento stimulátor konať. Jeho ergonomický tvar do vás zapadne ako uliaty a jeho duálny motor sa postará ako o stimuláciu prostaty, tak hrádze. Úroveň vibrácií si budete určovať cez ovládač s dosahom až 10 metrov. Nenechávajte svoju prostatu príliš dlho čakať!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Prostate Hero

    Najväčší hrdina a kráľ, čo sa stimulácia prostaty týka! Nie, nepreháňame, ale vyskúšať to musíte na svoj anál, to je jasné. Hero bol navrhnutý na stimuláciu prostaty, pri ktorej sa bude venovať aj citlivej hrádzi. Je príjemne pružný a vyrobený z kvalitného silikónu bezpečného pre telo. Zverte svoje potešenie 2 výkonným motorom a vyberte si z 9 vibračných režimov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Spoznajte radosť skrz prostatu. Spoznajte vzrušenie skrz Spark Ignition. Spoznajte nevšedné, rôzne spôsoby stimulácie! Táto pohodlná hračka zo silikónu najvyššej kvality zapadne do vášho análiku ako uliata, je flexibilná, má 10 vibračných funkcií a jej elegantný vzhľad poteší každé očko. Vychutnajte si pohodlie, vzrušenie a explóziu, váš život sa zmení!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s technológiou prirážania, z ktorej sa vaša prostata zblázni od vzrušenia. A to nie je všetko, tento stimulátor vás bude dráždiť duálne, pretože bez povšimnutia nenechá ani hrádzu. Užite si uspokojivé pôžitky novej úrovne!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obyčajné stimulátory prostaty vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Boost s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe hneď dva výkonné motory so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií na stimuláciu prostaty i hrádze. Chopte sa diaľkového ovládača a poďte na to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Chcete cítiť slasť, ktorú ukrývajú vaše zadné vrátka? Pozvite do nich tento stimulátor s 2 silnými motormi po oboch stranách! Jeho baňatá špička bude poklepávať na vašu prostatu a vyvolávať tak búrlivé pocity, ktoré povedú až k intenzívnemu vyvrcholeniu. Tak uchopte ovládač alebo ho zverte svojmu náprotivku, objavujte a užívajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Snívate o dvojnásobné potešenie za vašimi zadnými vrátkami? Plex with Flex vám ponúkne nekonečné kombinácie intenzívnych vibrácií! Vďaka svojej jedinečnej flexibilnej základni je maximálne ergonomický a spline s pohybmi vášho tela. Vychutnajte si vynikajúce pohodlie a cielenú stimuláciu prostaty.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nie je novinkou, že prostata je zdrojom nekonečných orgazmov, lebo je nabitá tisíckami nervových zakončení! Stimulátor Optimate zasiahne presne toto citlivé miesto a bude ho láskať jedným zo 7 vibračných vzorcov. Užite si komfortný dizajn tejto hračky, pohodlné diaľkové ovládanie a podporte svoje sexuálne zdravie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rocker Plug Black

    Rock'n'roll za vašimi zadnými dvierkami! Tento ergonomický stimulátor prostaty bude vzrušivo tlačiť na vašu prostatu a jeho rozšírená základňa vás doslova posadí na zadok. Jeho kúzlo spočíva v dokonalom tvare a vnútornom závaží, ktoré sa hýbe a vytvára v análi úchvatnú stimuláciu, ktoré neskončia inak ako dokonalým orgazmom!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Chcite niečo lepšie než priemerný análny kolík! Lumen ponúka nové zážitky pre všetkých, ktorí sa neboja premeniť svoju spálňu na javisko. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu s technológiou Velvet Wave, čo je polstrovaný textúrovaný silikón, ktorý prináša ako pohodlie, tak blažené potešenie. Bude hviezdou vašej show, a to nielen vďaka koncovému diamantovému svetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Curved Prostate Probe Black

    To najlepšie potešenie zo stimulácie prostaty? Apollo je tu pre vás! Má dokonalý dizajn, perfektné zakrivenie a poteší nielen prostatu, ale aj celý análny kanál. Navyše je príjemne ohybný, odolný a má rukoväť na jednoduchú a pohodlnú manipuláciu. Dosiahnite s ním tie najzmyselnejšie vrcholy!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Claw Glove Black

    Chcete vidieť kúzlo? Tak si na ruku navlečte túto gumovú rukavicu a sledujte, ako sa z vašej ruky stanú 3 úžasné dildá, ktoré dosiahnu kamkoľvek. Môžete nimi vzrušovať, hladkať, stimulovať, rozťahovať, proste čokoľvek! Rukavica je báječne pružná a do jedného jej dilda sa schovajú 2 vaše prsty, ktoré budú udávať šírku dilda. Preskúmajte nekonečné možnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed P-Spot Trainer Kit Prostatic Massagers Black

    Láka vás objavovanie vzrušenia za vašimi zadnými dvierkami? Táto sada je na to ideálna! Obsahuje kolíky 3 rôznych rozmerov, ktorých tvar je úplne perfektný na stimuláciu prostaty. Praktická základňa ich postará o hrádzu aj o to, aby sa kolík nedostal príliš hlboko. Užite si dotyk hebkého silikónu a pozvite si ďalej jeden z 3 kolíkov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Počujete svoju prostatu, ako doslova prosí, aby sa jej niekto venoval? Vypočujte jej priania a kúpte jej tento stimulátor dokonalého tvaru. Vzplanie vášňou! Na svoje si totiž príde nielen prostata, ale aj hrádza. Super príjemný silikón v kombinácii so silným motorom vytvorí kvalitný a účinný produkt na diaľkový ovládač. Okúste raj!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čom asi sníva vaša prostata? Jej túžby preskúmate s týmto stimulátorom menom Mustang! Objavujte jeho funkcie osamote alebo so svojím náprotivkom. Mužský bod G by si žiada pozornosť, za ktorú sa vám odmení dych vyrážajúcimi orgazmami!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Spoznajte radosť cez prostatu. Spoznajte vzrušenie cez Spark Ignition. Spoznajte nevšedné, rôzne spôsoby stimulácie! Táto pohodlná hračka zo silikónu najvyššej kvality zapadne do vášho análiku ako uliata, je flexibilná, má 10 vibračných funkcií a jej elegantný vzhľad poteší každé očko. Vychutnajte si pohodlie, vzrušenie a explóziu, váš život sa zmení!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Archenemy Black

    Snívate o zmyselných zážitkoch za vašimi zadnými dvierkami? Je jasné, že na to budete potrebovať šikovnú hračku, ktorá vám s tým pomôže! Tou môže byť napríklad tento stimulátor prostaty od Pretty Love. Má hladký a dômyselne zakrivený dizajn a dopraje vám funkciu pulzovania v špičke. Vyberte si 12 úžasných režimov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento duálny masážny prístroj na potešenie prostaty a hrádze.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Snívate o extrémnej stimulácii? Tak jedine s Ride Extreme od prestížnej značky Nexus! Jeho dva silné motory prinášajú dokonalé uspokojenie a postarajú sa vašu prostatu aj hrať. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si svoje potešenie.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Ultimate P-Spot Massager Black

    Presná a precízna stimulácia prostaty! Tento vibrátor za všetkých okolností zacieli priamo na vašu prostatu a bude ju masírovať 10 vibračnými režimami. Má dômyselný tvar a taktiež stimulačné drážky. Široká základňa zaistí jednoduchú manipuláciu a bezpečné použitie, pretože bráni prílišnému zasunutiu. A ak to máte najradšej v kúpeľni, radujte sa, Ultimate P-spot je totiž vodotesný.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Hľadáte všestrannú súpravu báječných plugov s úžasným tvarom? G-Play naplní vaše požiadavky! Obsahuje 3 rôzne veľké kolíky so 6 vibračnými funkciami! Vyrobené sú z vysoko kvalitného silikónu a motor je odnímateľný, takže si s nimi môžete užiť aj bez vibrácií. Užite si jednoduché ovládanie cez USB i vodotesnosť!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 197

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.