×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky pre mužov hladký silikón

Položky 65 až 96 z celkom 439

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvý análny kolík ovládateľný cez aplikáciu! Prekvapí vás úchvatnými a hebučkým chvostíkom z králičej kožušiny rex. Vychutnajte si jeho nosenie, keď jeho ovládanie bude mať pod kontrolou váš náprotivok skrz aplikáciu. Výkonný motor vás potom nečakane rozparádi divokými vibráciami a kolík si môžete v análi nechať aj pri sexe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Gleaming Jack Anal Douche

    Táto silikónová análna sprcha by nemala chýbať v žiadnom nočnom stolíku všetkých análnych milovníkov! Dôkladne váš análik vyčistí a pripraví na vzrušujúce dobrodružstvo. Vyrobená je zo silikónu a ABS plastu, ktorý je bezpečný pre telo. Úzka tryska sa zavádza do análu, zatiaľ čo guľatá časť sa plní vodou a stláča, čím sa voda dostáva do konečníka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob M

    Milujete análnu stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlbšie hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hosed Extreme Silicone Anal Plug Black 40cm

    Koľko palcov zvládnete poňať? Otestujte svoje limity a užite si 15 palcov hlbokého preniknutia s touto silikónovou pomôckou! Je úžasne flexibilná a prispôsobí sa vášmu telu. Zúžená špička uľahčuje zavádzanie a postupné rozširovanie vás úžasne zaplní! Využite tiež silnú koncovú prísavku, vďaka ktorej bude pomôcka držať na akomkoľvek hladkom povrchu, napríklad v kúpeľni!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Small Pink

    Milujete šperky? Tento kolík ozdobí váš análik blyštivým kamienkom a vy sa zmyselne rozžiarite. Kolík je vyrobený z hodvábne hladkého silikónu, ktorý je nielen príjemný, ale aj bezpečný pre telo. Vhodný je pre ňu aj pre neho a má pohodlný tvar. Vyzbrojte sa šperkom s pridanou potešujúcou hodnotou.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty - luxusná masážna erotická pomôcka. Stimuluje vašu prostatu, tak aj oblasť pod semenníkmi. Veľmi príjemné vibrácie vás budú dráždiť skutočne dokonale.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Túži váš análik po niečom väčšom? Napríklad po tomto análnom kolíku Black Velvets? Má klasický tvar, je vyrobený z príjemne hebkého silikónu a zakončený prísavkou. Verte, že vo vašej zbierka erotických pomôcok sa nestratí!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Something Forbidden - Análny kolík

    Análny kolík Something Forbidden z čierneho matného silikónu s nápisom Fifty Shades of Grey. Je flexibilný, anatomicky tvarovaný, vhodný na análne dráždenie.

    24,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Premium Silicone Hose 1m

    Tiež niekedy potrebujete vyčistiť svoj anál skutočne hlboko? Práve na hluché čistenie sa vám bude hodiť táto silikónová hadica od Clean Stream. Jej metrová dĺžka príjemne a bezpečne vyčistí tie najhlbšie intímne miesta a vďaka silikónovému materiálu je šetrná aj k citlivým tkanivám. Na konci hadice je hladká gulička z hliníkovej silikónu, ktorá vám pomôže zvládnu všetky krivky a bude jemne tlačiť na vaše vnútornosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Odhaľte tajomstvo, ktoré ukrýva stimulácia prostaty, a preskúmajte s touto sadou nové možnosti vzrušenia. Jej súčasťou sú 4 sametové hladké hračky z luxusného silikónu a každá z nich je iná. Použite na svojej ceste za objavením nových a intenzívnych orgazmov moderné a kvalitné produkty, ktoré sú vodotesné, účinné a bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Šikovný potešiteľ pre pánov, ktorý sa postará o penis aj prostatu. Tento análny vibrátor z kolesa Anal Fantasy Elite poteší všetky citlivé miesta. Jeho efektívne zakrivená špička svojou funkciou pohybu dômyselne poklepe na prostatu a erekčný krúžok tento zážitok ešte navýši. 2 motory s 10 vibračnými režimami sú tu len pre vás a vašu spokojnosť!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

    Nahliadnite dovnútra, ako vyzerá vaša obľúbená dierka s týmto tunelovým plugom, ktorý vášho partnera otvorí dokorán.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision XPANDER X4+ Large - Stimulátor prostaty

    Najnovšia generácia stimulátorov prostaty, ktorá prebáda a rozšíri vašu sexualitu. Vďaka unikátnemu princípu XPANDER sa vyvinula najnovšia technológia na sexuálne uspokojenie.

    129 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom prostaty, ktorý vám ukáže vrchol mužskej rozkoše. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Blob S

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Modrá

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 76

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend Small - Análny kolík so stimulačnou guľôčkou

    Čierny análny kolík v rotujúcej vnútornej guľôčke, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Helix Syn Trident

    Užite si dokonalú stimuláciu prostaty! Táto revolučná pomôcka menom Aneros Helix Syn Trident vás na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným dizajnom, rovnako ako vás na prvé použitie dostane do kolien svojou účinnosťou a schopnosťami, ktoré vám vyrazia dych. Model Helix je vhodný ako pre análnych začiatočníkov, tak pre skúsených milovníkov stimulácie prostaty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Black Mont Silicone Douche Tube Black

    S análnymi hrami je úzko spojená tiež potrebná hygiena, s ktorou vám pomôže táto análna sprcha. Je hladká a jej použitie je veľmi jednoduché. Vďaka závitu sa naskrutkuje namiesto sprchy a vďaka svojej dĺžke 32,7 cm vám dopraje naozaj hlbokú čistotu. Pripravte sa na análne vyvádzanie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lure me Beaded Anal Plug Black

    Už ste objavili vzrušenie, ktoré sa ukrýva v zadočku každého z nás? Tiet malé análne koráliky z hladkého silikónu majú odstupňovanú veľkosť a naplnia vás vlnou orgazmickej stimulácie. Ich mierne zakrivený tvar bude presne rozumieť vášmu telu a vďaka flexibilite sa mu tiež dokonale prispôsobí. Vyskúšajte ich tiež bez použitia rúk vďaka ko

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Silicone Plug Medium - Análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík MEDIUM veľkosti z kvalitného lekárskeho silikónu. Rozmery: 110 mm x 36 mm.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming XL

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus. Kolík b-Vibe je dostatočne veľký, bezpečný pre telo, bezproblémový, príjemne silikónový a vyvinutý presne tak, aby stimuloval tie najcitlivejšie body na vašom tele.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Beads 273 - Análne guľôčky

    Ak ste ešte nikdy neskúsili análne hry, Pretty Love Anal Beads je ideálna pomôcka na preskúmanie tohto úžasného sveta stimulácie. Guľôčky majú zúženú špičku a každý ďalší korálik je o niečo väčší.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné dvierka a objaviť vzrušenie, ktoré sa za nimi ukrýva? Táto sada k tomu bude ideálna! Obsahuje 3 análne kolíky rôznych veľkostí, ktoré majú perfektný tvar. Zakončené sú praktickou základňou, ktorá sa uvelebí medzi vašimi polovičkami a vyrobené sú zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň flexibilný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Trio Plug - Bezdrôtový vibračný kolík Čierna

    Prémiový vibračný análny kolík s premysleným tvarom a 3 výkonnými motormi. Podľahnite tejto kvalitnej hračke a neprekonateľnej análnej stimulácii, ktorú vám dopraje.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Malý kolík prinášajúci veľké potešenie! Black Velvets Silicone Vibration Plug je hebký silikónový análny kolík pomerne malých rozmerov, ktorý vie veľmi príjemne a zároveň diskrétne ticho vibrovať. Užite si 5 vibračných úrovní, ktoré vám ponúkne, a zaistite si svoj análny orgáč!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Pink

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 439

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.