×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky pre mužov hladký silikón

Položky 129 až 160 z celkom 443

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Velvets Anal Beads

    Čisté potešenie korálik po koráliku! Táto šestica análnych korálikov s rôznou veľkosťou bude tešiť vaše zadné vrátka pri zavádzaní aj pri vyťahovaní. Sú mierne flexibilné a vyrobené z príjemne hebkého silikónu. Nechajte sa uniesť ich úžasnou dĺžkou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorčeku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Goldplay Blob XL

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Mojis Plug #ILY Black

    Vyjadrite svoju aktuálnu náladu a rozpoloženie análym kolíkom s koncovým smajlíkom od značky NS Novelties. Cítite sa šťastne, zamilovane a vzrušene? Tento kolíček bude zdieľať vaše pocity! Je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo, a už sa nemôže dočkať, až prinesie trochu spestrenia a zábavy do vašej spálne.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Horny Pony Plug - Análny kolík s konským chvostíkom

    Máte radi submisívne hry? Tak si osedlajte toho svojho. Análny kolík Horny Pony so stimulačným výstupkom je vyrobený zo zamatovo hladkého silikónu a dopraje vám hravé análne uspokojenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Máte, čo ste chceli! Značka Nexus prichádza so stimulátorom prostaty, ktorý vás svojou šírkou dokonale naplní a následne bude krúživými pohybmi láskať vašu citlivú prostatu. Aby toho nebolo málo, tak vonkajšia časť s výstupkami bude ešte zmyselne vibrovať na hrádzu. Nexus Revo rozumie mužom a nový Revo Extreme Supersized vás svojím rozmerom a funkciami ohromí a dostane! Idete do neho?

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Kolík v-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guľôčky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíku. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hry na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa skrz USB.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podporí prednú časť a rozpáli zadnú časť! Táto jedinečná hračka v sebe kombinuje krúžok na penis a semenníky s análnymi korálkami. Všetko je prepojené, erekčný krúžok má nastaviteľné zovretie a vy sa tak budete môcť radosť z dokonalého vzrušenia a prekrvenia! Vychutnajte si mnohonásobnú slasť a stimuláciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Bubble Butt Powerful Inflatable Vibrating Pink

    Nechajte svoje zadné vrátka zblázniť sa od vzrušenia! Tieto vibračé nafukovacie guľôčky vkĺznu dovnútra vo vyfúknutom stave a následne sa nafúknu tak, že vás naplnia po okraj. Použite diaľkové ovládanie a vyberte si zo 7 intenzívnych vibračných rýchlostí v ergonomickej základni a objavujte nezabudnuteľné zážiky pokojne každý deň!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačným kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie L Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti L. Je dlhý 11,1 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,9 - 4,05 cm.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring + Plug

    Čo takto prepojiť svoje vzrušenie? Táto 3 v 1 pomôcka vám poskytne trojitú stimuláciu od penisu cez semenníky až po anál. Stiahnutie penisu pri koreni posilní erekciu a pôžitky zo stimulácie prostaty tak budú ešte intenzívnejšie. Hodvábne hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako dychberúce trojité potešenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Glams Mini Rainbow Gem

    Zábavný, roztomilý a dúhový, taký je tento kolík od značky NS Novelties, ktorý bude zdobiť váš anál nádherne farebným kamienkom. Vyrobený je zo zamatovo hebkého a kvalitného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo. Jeho zaoblená špička uľahčuje zavádzanie a koncový kamienok z neho robí nevšedný šperk. Užívajte si vzrušujúce chvíle so svojím náprotivkom a ozdobte sa týmto okúzľujúcim doplnkom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a ešte vás bude tešiť zmyselnými vibráciami. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Túžite po niečom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug tu je pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Clyde Beaded Butt Plug with Easy Pull Ring Silicone Black

    Chcete posunúť svoje análne hrátky na ďalšiu úroveň? Skúste to s Clydom! Objavíte s ním naozaj príjemné a vzrušujúce pocity, tvoria ho totiž mäkké a flexibilné korálky z vysoko kvalitného silikónu. Zaoblená špička sľubuje ľahké zavádzanie a koncový krúžok v tvare srdca zas pohodlnú manipuláciu. Či už sa radíte medzi začiatočníkov alebo pokročilých, tieto análne korálky vás za vašimi zadnými vrátkami poriadne rozparádia!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Užite si luxus vo svojom análiku s týmto vibračným kolíkom s nádherným koncovým kamienkom! Je z príjemného silikónu, ktorý je báječne hladký a poddajný. Ukrýva v sebe dva silné motory s 10 intenzívnymi režimami. Nechajte svoj dych, aby sa zatajil vplyvom dômyselných vibrácií, ktoré vás vezmú až do análneho neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Arrow A Delicious Introduction Silicone Anal Pearls Ružová

    Exkluzívny dizajn a flexibilný materiál, ktorý je zároveň šetrný k telu, vás zaujme na prvý pohľad. Telo tejto hračky je navrhnuté tak, aby vám poskytlo dokonalú análnu stimuláciu bez obáv o vaše zdravie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Peeker Kit Black

    Ktože by sa nechcel pozrieť dnu, však? Táto trojica dutých análnych kolíkov umožní zvedavému oku nahliadnuť, zvedavým rukám si siahnuť a tým najväčším zvedavcom dokonca dovnútra niečo strčiť alebo naliať. Objavte nový spôsob vzrušenia a postupujte od najmenšieho kolíku až po najväčší.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Dúhový kolík Prider pre vašu spokojnú zadok! Buďte hrdí na svoje dúhové zmýšľanie a vyberte si taký kolík, ktorý vám bude hovoriť z duše. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, takže je veľmi príjemný na dotyk a zároveň má ergonomický tvar pre vaše sexuálne potešenie!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Elegantný čierny análny vibrátor od obľúbenej značky EasyToys vás dostane fantastickou stimuláciou prostaty.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Medium Fialová

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 443

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.