×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Clinic pomôcky penis

Položky 33 až 64 z celkom 109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Chcete potešiť svoju špičku penisu zvnútra i zvonku? Priamo na tento je kompaktný a veľmi ľahko ovládateľný masturbátor. Ponúkne vám vzrušujúce vibrácie a jemné stimulačné bodky, ktoré potešia žaluď a uzdičku. Chcete viac? Pridajte jeden z 3 flexibilných dilatátorov a vychutnajte si stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Plug, určený na obľúbený soundig, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Chcete si užiť dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie? Pomôže vám k tomu tento erekčný krúžok na penis z kvalitného TPE materiálu od Powering. Zabráni totiž prietoku krvi a vaša erekcia tak bude ešte pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie. Vyskúšajte to s ním a je dosť možné, že už nikdy to nebudete chcieť inak.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Iba pre tých, ktorí sa neboja extrému! Mister B Extreme CBT je nebezpečná multimučiaca hračka pre váš penis aj semenníky. Je to také all-in-one zariadenie, ktorého súčasťou je aj nevyhnutný análny kolík. Vaša nová najlepšia hračka vo vašej CBT zbierke!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Prepadli ste soundingu? Stimuláciu penisu zvnútra si užijete aj s touto hračkou, ktorá bude vibrovať aj zvonku a neuveriteľne dráždiť žaluď. Penis Head Teaser je vyrobený z hebkého a flexibilného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a zároveň sa prispôsobí vášmu telu. Skombinujte sounding s vibráciami na žaluď!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Milujete hrátky s močovou trubicou? Tento jedinečný kúsok z nerezovej ocele dodá vašim hrám novú úroveň. Má 4 silné nastaviteľné ramená, čo vám umožní intenzívne roztiahnutie. A čo potom? Až trubicu roztiahnete na požadovanú veľkosť, môžete pokračovať zavádzaním obľúbených pomôcok!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dlhý a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Dokonalá a krásna sada dilatátorov z najkvalitnejšej nerezovej ocele, vyrobená na účely úžasného zmyslového pôžitku.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Krása a elegancia vyžarujúce z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom na sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Čím odzbrojiť a zároveň ozdobiť žaluď? Skúste tieto silikónové krúžky! Bude skrášľovať špičku vášho penisu a vykúzli vám úsmev na tvári. Ich nosenie si zamilujete a verte, že takéto prstienky sa skvele hodia aj ako darček!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Pomôcka pre všetkých skúsených milovníkov soundingu, ktorí chcú svoje potešenie posunúť na novú úroveň. The Tremler disponuje vibračnou funkciou, ktorú si vychutnáte buď v močovej trubici, alebo pokojne na inej časti tela. Ste pripravení na skutočne intenzívny vibračný zážitok?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Máte chuť na trochu drsnejšie hrátky spojené s drtením semenníkov? Túžite po troške bolesti a chcete skúsiť, čo vydržíte? V tom prípade je tento akrylový výtvor vaším splneným snom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    Hrátky s močom sú vaše topka? Úplne to chápeme a máme radosť, že vám môžeme urobiť radosť touto novinku! Svet sa zmení na úžasné miesto vo chvíli, keď si na penis navlečiete tento návlek a necháte moč (alebo pokojne aj spermie) prúdiť dlhou priehľadnou hadičkou. Aký bude cieľ tohto toku? To už necháme na vás, ale tak trochu si myslíme, že to budú ústa vášho partnera!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    7 trpaslíkov z nerezovej ocele s priemerom od 5 do 11 mm. Sú ideálni nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Ich prevedenie je duté, takže umožňujú priechod telesných tekutín a ich korálikové spracovanie vám poskytne intenzívnu stimuláciu. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Hovoríte si, čo je asi toto za pomôcku? Radi vám toto sladké tajomstvo odhalíme! Je to špeciálny doplnok navrhnutý pre ženské telo a jeho potešenie. Ohnete ho podľa potreby tak, aby hrbolček uprostred pomáhal stimulovať G-bod, zatiaľ čo ohybné ramienka roztiahnu pysky ohanbia. Vaše intímne partie tak budú perfektne vystavené na obdiv, vagína bude otvorená a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Tento dilatátor je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Jemné hrbolčeky sľubujú intenzívnu stimuláciu a materiál zase ľahkú údržbu. Odvážte sa skúsiť doteraz nepoznané!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 14ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Stimuláciu močovej trubice ste už skúšali a teraz hľadáte dokonalú hračku, s ktorou by ste svoje chvíľky vášne posunuli na novú úroveň? Táto pomôcka sa nevolá Devil čiže diabol len tak! Vyrobená je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, je elegantná, pevná a poskytne vám intenzívne zážitky. Doprajte si luxus a dokonalú stimuláciu močovej trubice zároveň.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 109

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.