×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Clinic pomôcky pre mužov

Položky 33 až 64 z celkom 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Elegantný a moderný penisplug z kolekcie značky Stell Power Tools bude vaším obľúbeným doplnkom pri hrách spojených so stimuláciou močovej trubice. Pre ľahkú manipuláciu je vybavený koncovou smyčkou. Jeho reliéfna silueta je dômyselne navrhnutá tak, aby vás príjemne dráždila. Tento doplnok je absolútne bezpečný pre telo a zaručuje aj dlhú trvanlivosť.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Objavte silu tohto špeciálneho erekčného krúžku! Používa sa v mieste medzi penisom a semenníkmi alebo pri koreni penisu. Je vyrobený z kvalitného TPE materiálu a pochádza z dielne značky Powering. Nechajte ho, aby vám pomohol zvýšiť váš výkon a tiež zintenzívniť vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper

    Zasuňte pružný modrý plug do svojej močovej trubice a vychutnajte si pocity, ktoré vám váš nový milenec poskytne. Pre bezpečné zaobchádzanie je zakončený guličkou a vyrobený je zo 100% pružného a príjemného silikónu, ktorý neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Chcete potešiť svoju špičku penisu zvnútra i zvonku? Priamo na tento je kompaktný a veľmi ľahko ovládateľný masturbátor. Ponúkne vám vzrušujúce vibrácie a jemné stimulačné bodky, ktoré potešia žaluď a uzdičku. Chcete viac? Pridajte jeden z 3 flexibilných dilatátorov a vychutnajte si stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Plug, určený na obľúbený soundig, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penis sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Chcete si užiť dlhšie a vzrušujúcejšie milovanie? Pomôže vám k tomu tento erekčný krúžok na penis z kvalitného TPE materiálu od Powering. Zabráni totiž prietoku krvi a vaša erekcia tak bude ešte pevnejšia a vyvrcholenie intenzívnejšie. Vyskúšajte to s ním a je dosť možné, že už nikdy to nebudete chcieť inak.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collins

    Táto unikátna pomôcka z nerezovej ocele pomôže splniť všetky vaše nielen lekárske fantázie.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Iba pre tých, ktorí sa neboja extrému! Mister B Extreme CBT je nebezpečná multimučiaca hračka pre váš penis aj semenníky. Je to také all-in-one zariadenie, ktorého súčasťou je aj nevyhnutný análny kolík. Vaša nová najlepšia hračka vo vašej CBT zbierke!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Prepadli ste soundingu? Stimuláciu penisu zvnútra si užijete aj s touto hračkou, ktorá bude vibrovať aj zvonku a neuveriteľne dráždiť žaluď. Penis Head Teaser je vyrobený z hebkého a flexibilného silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a zároveň sa prispôsobí vášmu telu. Skombinujte sounding s vibráciami na žaluď!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Milujete hrátky s močovou trubicou? Tento jedinečný kúsok z nerezovej ocele dodá vašim hrám novú úroveň. Má 4 silné nastaviteľné ramená, čo vám umožní intenzívne roztiahnutie. A čo potom? Až trubicu roztiahnete na požadovanú veľkosť, môžete pokračovať zavádzaním obľúbených pomôcok!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Chcete, aby vaše prirodzenie vyzeralo ešte viac sexi? V tomto elegantnom naťahovači semenníkov bude ešte mužnejšie! Je pomerne široký a vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý je kvalitný a veľmi odolný. Noste naťahovač počas vašich divokých sexuálnych dobrodružstiev a objavte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set - Sada oceľových dilatátorov 8ks

    Kolekcia prémiových dilatátorov určených na dokonalú a účinnú stimuláciu močovej trubice.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Chcete spoznať svoje limity? Toto závažie na semenníky na to bude priamo ideálne! Zemská príťažlivosť bude pracovať a odolný kovový materiál si vyberie svoju daň. Zvládnete aj pridanie koncových guľôčok na retiazky? Vyskúšajte, kam až môžete zájsť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Objevte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na varníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich varlat sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má korálkový tvar a koncovú časť pre jednoduchú manipuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Cock Nails

    Klince do penisu z vysoko kvalitného silikónu! Užite si stimuláciu močovej trubice zvnútra a objavujte nové pocity. Tieto klince sú flexibilné, ich použitie je vzrušujúce a ich čistenie je veľmi jednoduché.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Túžite po neuveriteľnom mučení semenníkov? Hardware Ball Crusher and Stretcher je dômyselná pomôcka z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá bude vaše semenníky napínať a trápiť svojimi hrotmi. Je síce na prvý pohľad elegantná a luxusná, ale nenechajte sa zmiasť, je rovnako ako vy pekne nebezpečná!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Máte chuť na trochu drsnejšie hrátky spojené s drtením semenníkov? Túžite po troške bolesti a chcete skúsiť, čo vydržíte? V tom prípade je tento akrylový výtvor vaším splneným snom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Chcete sa hrať na doktorov alebo proste iba okoreniť svoje BDSM kratochvíle? Triune pomôcky sú určené skôr pokročilým milovníkom, sála z nich nebezpečia a sú vyrobené z luxusnej nerezovej ocele. Toto Speculum tvoria 3 hroty, ktoré dohromady tvoria guľatú sondu. Skúsite to s ním?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Hračka, ktorá vás rozdrví, ohromí a rozhodne nesklame.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Ak potrebujete vyskúšať niečo nové, táto hračka je ideálnym riešením. Jedná sa o plug do penisu, ktorý bude stimulovať vašu močovú trubicu zvnútra, užijete si s ním úžasne citlivé a dokonalé orgazmy. Navyše je dutý, a preto ním pohodlne prejdú spermie. Ľahko sa s ním manipuluje, môžete ho zahriať či ochladiť v teplej alebo naopak v studenej vode a okúsiť tak ešte ďalšie rozmanitejšie prežitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.