×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Clinic pomôcky silikón

Položky 33 až 64 z celkom 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Boners Liquid Silicone Ball Stretcher Grey

    Chcete, aby vaše prirodzenie vyzeralo ešte viac sexi? V tomto elegantnom naťahovači semenníkov bude ešte mužnejšie! Je pomerne široký a vyrobený z mäkkého a pružného silikónu, ktorý je kvalitný a veľmi odolný. Noste naťahovač počas vašich divokých sexuálnych dobrodružstiev a objavte nové pôžitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Čierna

    Zoznámte sa s Cum Stopper od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dajte tak novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda na stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekčný krúžok s ťažkými plugmi pre (análnu) stimuláciu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Cock Nails

    Klince do penisu z vysoko kvalitného silikónu! Užite si stimuláciu močovej trubice zvnútra a objavujte nové pocity. Tieto klince sú flexibilné, ich použitie je vzrušujúce a ich čistenie je veľmi jednoduché.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Objevte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na varníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich varlat sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Vyskrutkujte si extázu skrz stimuláciu močovej trubice týmito skrutkami! Sada 3 extrémne dlhých dilatátorov vám urobí radosť rôznymi veľkosťami a hmotnosťami. Je ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých a príjemná bude predovšetkým ich textúra.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Hovoríte si, čo je asi toto za pomôcku? Radi vám toto sladké tajomstvo odhalíme! Je to špeciálny doplnok navrhnutý pre ženské telo a jeho potešenie. Ohnete ho podľa potreby tak, aby hrbolček uprostred pomáhal stimulovať G-bod, zatiaľ čo ohybné ramienka roztiahnu pysky ohanbia. Vaše intímne partie tak budú perfektne vystavené na obdiv, vagína bude otvorená a čo sa bude diať ďalej, bude len na vás.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Predstavte si, aké by to bolo, keby ste mali namiesto každého prsta jednu erotickú hračku! S touto stimulačnou rukavicou FISTIT budete mať v spálni navrch. Každému vášmu prstu dá iný vzrušujúci tvar a textúru pre vaginálne aj análne dráždenie. Vyskúšajte každý z piatich prstov a prebuďte svoje citlivé body k vášni!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dodajte novú hĺbku svojim soundingovým hrátkam, teda stimulácii močovej trubice zvnútra. Probe Sound je vyrobená zo super silného a zároveň flexibilného silikónu, ktorý je príjemne hladký na dotyk a rýchlo sa zahreje na teplotu tela. Probe Sound je naozaj dlhá, ale to ešte nemusí znamenať, že je určená len pre skúsených milovníkov, užijú si s ňou aj začiatočníci. Nezabúdajte používať sterilné lubrikanty a po každom použití hračku hygienicky vyčistiť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Dick Screws

    Skrutky do penisu z vysoko kvalitného silikónu! Užite si stimuláciu močovej trubice zvnútra a objavujte nové pocity. Tieto skrutky sú flexibilné, ich použitie je vzrušujúce a ich čistenie veľmi jednoduché.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Weighted Ring Large

    Vychutnajte si zmyselné potešenie s touto dômyselnou hračkou od značky Colte. Krúžok si navlečte okolo penisu, kde posilní vašu erekciu, a guľôčku potom schovajte do miest, kam slnko nesvieti. Vďaka flexibilite a príjemnému, zdravotnému nezávadnému materiálu sa hračka veľmi pohodlne nosí a je jedno, či sa s ňou chystáte vyraziť von, alebo vydrhnúť celý byt.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Milujete veci 2 v 1 a milujete mučenie penisu? Brutus Cruncher je drtič semenníkov zo silného silikónového materiálu a zároveň je tiež väzením pre semenníky, pretože ho môžete zamknúť na zámok. Ostré hroty nedovolia semenníkom spať a kľúč od zámku nemusí nutne patriť len vám. Poďte skúsiť niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Silicone Beaded Lube Launcher

    Dávkujte svojmu análu či vagíne lubrikant presne, príjemne a len jednou rukou! Tento praktický dávkovač si obľúbite na prvé použitie, naplniť ho môžete akoukoľvek tekutinou (okrem silikónového lubrikantu) a potom ho jednoduchým jedným ťahom dostať tam, kde ho potrebujete mať. Dávkovač je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a svojím tvarom vám zároveň dopraje aj príjemnú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Objavte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na semenníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich semenníkov sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Aj ženy si môžu užívať uretrálne potešenie! S týmto dutým dilatátorom s odnímateľnou zátkou to pôjde bez problémov, pretože je vyrobený z toho najlepšieho silikónu s jemnou textúrou. Zároveň je tiež veľmi flexibilný a ľahko sa zavádza. Splňte si svoje erotické sny!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Piss Play with Glans Ring & Stopper

    Hračka pre všetkých expertov na stimuláciu močovej trubice zvnútra! Tento dutý plug disponuje pohyblivým krúžkom a tiež odnímateľnou zátkou. Je vyrobený z vysoko kvalitného, hladkého silikónu a nezostáva nič viac, než s ním odštartovať vzrušujúcu zábavu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajete neuveriteľnú stimuláciu. Užite si vzrušujúci dizajn v tvare skrutiek, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Hľadáte niečo jednoduché a zároveň šikovné na vaše semenníky? Tento kvalitný naťahovač od značky Brutus má rozmer 40 x 34 mm a je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je príjemný na nosenie. Doprajte si to, o čom snívate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nová úroveň hrania sa doktora! Táto pomôcka je totiž vibračná a tiež svietiaca, takže vám pomôže vidieť presne tam, kam vidieť chcete alebo potrebujete. Má teda integrované LED svetlo a zavádzať ju môžete vaginálne alebo análne. Pomôže vám roztiahnuť otvor až na 2 cm a horná čepeľ je lepší výhľad priehľadná!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste skúsený odvážlivec a milujete elektro-sex a tiež stimuláciu močovej trubice zvnútra? Táto flexibilná sonda vám urobí veľkú radosť! Je vyrobená z patentovaného vodivého ho silikónu a jej poslaním je prinášať príjemné elektro-pocity. Nezáleží na tvare a veľkosti penisu, sonda sa vám perfektne prispôsobí vy si vychutnáte každučký jej kúsok!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Počuli ste už o soundingu? Je to stimulácia močovej trubice zvnútra, ktorá prináša intenzívne pocity a uspokojenie. Viviana je pomôcka vhodná práve na túto praktiku. Je vyrobená z vysoko kvalitného silikónu bez obsahu škodlivín a vďaka svojmu hladkému povrchu a priemeru 6 mm je vhodná aj pre začiatočníkov a objaviteľov. Poďte sa baviť!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je úžasný silikónový naťahovač semenníkov navrhnutý tak, aby dômyselne natiahol vaše guľky. Je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu Pure Platinum, takže je úžasne mäkký, hladký a zároveň dostatočne pevný. Zaistite si intenzívne orgazmy a príjemné natiahnutie s jedným z najdlhších a najobľúbenejších ballstretcherov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxball miluje semenníky a pomôcky na ne. Preto niet divu, že aj tento naťahovač semenníkov pochádza z jej dielne. Tento dômyselný kus silikónu Clone silne a vzrušujúco vaše vrecúško stlačí a natiahne! Chcete ten pocit skúsiť? Máte možnosť!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Ste skúsený odvážlivec a milujete elektro-sex a tiež stimuláciu močovej trubice zvnútra? Táto flexibilná sonda vám urobí veľkú radosť! Je vyrobená z patentovaného vodivého ho silikónu a jej poslaním je prinášať príjemné elektro-pocity. Nezáleží na tvare a veľkosti penisu, sonda sa vám perfektne prispôsobí a vy si vychutnáte každučký jej kúsok!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je dômyselne zakrivený naťahovač semenníkov vystužený industriálnej textúrou. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu Pure Platinum a je tak veľmi pružný, mäkký a hladký pre pohodlne naťahovanie semenníkov. Nechajte si stiahnu guľky trochu dole a objavte nové zážitky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Semenníky na celom svete milujú naťahovač semenníkov Bullballs! Je totiž vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, je príjemne mäkký a hebký a zaručuje tak pohodlné nasadzovanie i nosenie. Jeho elegantný industriálny dizajn vás svojou jednoduchosťou uchváti na prvý pohľad. Nechajte si svoje gule zatlačiť dole od tela a spoznajte intenzívnejšie orgazmy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 68

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.