×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Clinic pomôcky

Položky 33 až 64 z celkom 350

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Vice Grip Urethral Stretcher

    Uretrálny naťahovač s 2 tyčinkami, ktoré roztiahnu vašu močovú trubicu. Užite si kúsok slastnej bolesti! Navlečte pomôcku na žaluď a pomocou matiek začnite pomaly odďalovať tyčinky od seba a tým rozširovať močový otvor. Hračka z nerezovej ocele určená pre CBT, drsnejšie hrátky, ale aj odvážnych mužov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Milujete elektro-stimuláciu? S touto sadou doprajete vzrušujúce elektrické šoky svojej močovej trubici zvnútra a tiež penisu zvonka. Súčasťou je totiž uni-polárny kovový dilatátor a tiež popruh na penis. Bude to skutočne výbušná slasť a možno aj bolesť, trúfnite si!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tenký a hladký dilatátor močovej trubice pre elektrosex. Perfektne sedí na špeciálnu stimuláciu penisu.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Anal Speculum

    Kovové análne zrkadlo vyrobené z kvalitného materiálu. Ponúkne vám dve možnosti úprav veľkosti pomocou skrutiek na jeho stranách.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Silver

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte aj aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Táto brutálna hračka vdýchne život vašim CBT fantáziám. Naťahovač a drvič semenníkov zároveň, proste kombo! Zaskrutkujte ich do tohto neúprosného zariadenia a dajte im trest, aký si zaslúžia. Každá škrupina má 13 nebezpečných skrutiek a súčasťou balenia sú aj 2 visiace zámky pre nemožnosť úniku. Podľahnite extrémnej hre!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Piss Play Sound

    Kvalitný plug z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker určený pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    Zábavná a výstredná hračka pre všetkých milovníkov BDSM! Funguje na princípe zámku a pracuje so zmrznutou vodou, takže vytvára úplne nový a jedinečný spôsob, ako sa nebezpečne pohrať. Naplňte zámok vodou, nechajte ho v mrazničke zmrznúť a podľa vôle ho potom zaveste napríklad na reťaz alebo kamkoľvek budete chcieť. Zámok sa uvoľní hneď, ako rozmrzne!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 15 Chastity 3.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Keď vtáčika chytajú, sladko mu spievajú! Toto ale nie je len tak nejaká klietka, ako bonus totiž disponuje dilatátorom do močovej trubice. Dilatátor je vyrobený z hladkého, flexibilného lekárskeho silikónu a klietka z polykarbonátu, ktorý bude príjemný aj na dlhodobé nosenie. Pripravte sa na lapenie vášho vtáka!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Sada silikónových dilatátorov 4ks

    Objavte svoje hlboké, citlivé miesta s týmto setom silikónových dilatátorov. Táto sada je ideálna pre všetkých mužov, ktorí chcú posúvať svoje hranice. Začnite s najmenším a postupne sa dostanete k najväčšiemu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Čierna

    Skvelý vibračný dilatátor, určený na čoraz viac obľúbený sounding, teda stimuláciu penisu zvnútra.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Plug do penisu umožňujúci močenie aj ejakuláciu. Pocíťte ho vo svojej močovej trubici, masírujte ju a užívajte si! Penis Plug Piss Play od You2Toys bude skvelým doplnkom pre všetkých, ktorí túžia po novom druhu potešenia. Tento dutý plug určený pre sounding je vyrobený zo 100% silikónu, je flexibilný a zároveň bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty a spĺňa prísne nariadenia EÚ REACH.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Luxusná sada pomôcok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Otvorte čierne puzdro a pohľaďte na 8 lesklých krásavcov na červenom hebkom podklade. Každý z dilatátorov má inú veľkosť a vy si užijete rozmanité zážitky. Naplňte svoje túžby!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Intenzívne pocity, ohromujúca bolesť a nekonečné vzrušenie, to všetko získate s týmto extrémnym zariadením na drvenie semenníkov s 10 elektrizovanými režimami na rytmickú stimuláciu. Prichádza s tým značka Master Series a oproti iným drvičom semenníkov vyniká schopnosťou potešiť vaše semenníky elektrickými impulzmi, ktoré sú v ponuke v 6 intenzitách. Pomocou skrutiek si ľubovoľne volíte tlak na semenníky prostredníctvom trvanlivých plastových dosiek.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Dutý plug určený pre obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 6-15mm

    Hľadáte odolný dilatátor pre vašu močovú trubicu? Predstavujeme Dip Stick z luxusnej nerezovej ocele pre vaše pohodlie aj pokrok. Tento materiál je príjemne odolný, ľahko sa čistí a je hygienický, čo je pri hrátkach tohto typu priam nevyhnutný. Sledujte na vyznačenej stupnici, ako hlboko sa dostanete!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 8mm

    Hľadáte novú pomôcku na stimuláciu vašej močovej trubice zvnútra? Bendable Beads sú poddajné guľôčky dvoch veľkostí z nerezovej ocele, ktoré sú flexibilné, hladké a super leštené. Užite si s nimi zábavu, vzrušenie a extra pocity, ktorých by ste s inou pomôckou len ťažko dosahovali.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    V tomto návleku na semenníky budú vaše mužné tvary ešte mužnejšie! Je vyrobený z vysoko príjemného a kvalitného liquid silikónu, ktorý je pružný a zároveň pevne drží. Noste ho počas erotických večerov, ktoré tak budú ešte intenzívnejšie alebo aj pod oblečením, aby vaša guľa medzi nohami bola ešte výraznejšia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Penis Extender Black

    Premeňte svoje sny o väčšom penise na skutočnosť s touto dômyselnou pomôckou od značky California Exotics. Odolný silikónový popruh udrží zariadenie na svojom mieste, kým počas niekoľkých málo sekúnd pomocou matiek skonštruujete celú konštrukciu presne tak, aby mohlo dôjsť k naťahovaniu. Vďaka polstrovaniu a použitým materiálom sa nemusíte bať o svoje pohodlie a môžete si nastaviť Extender presne tak, aby vyhovoval vašim požiadavkom. Súčasťou balenia sú aj odnímateľné predlžovacie tyčky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Chcete potešiť svoju špičku penisu zvnútra i zvonku? Priamo na tento je kompaktný a veľmi ľahko ovládateľný masturbátor. Ponúkne vám vzrušujúce vibrácie a jemné stimulačné bodky, ktoré potešia žaluď a uzdičku. Chcete viac? Pridajte jeden z 3 flexibilných dilatátorov a vychutnajte si stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug with Glans Cage Black

    Táto mäkká hračka na váš penis padne ako čiapočka! Koráliky budú stimulovať žalude a dilatátor sa vloží do močovej trubice. Flexibilný silikónový materiál sľubuje pohodlnú manipuláciu, zavedenie i nosenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Objavte silu tohto špeciálneho erekčného krúžku! Používa sa v mieste medzi penisom a semenníkmi alebo pri koreni penisu. Je vyrobený z kvalitného TPE materiálu a pochádza z dielne značky Powering. Nechajte ho, aby vám pomohol zvýšiť váš výkon a tiež zintenzívniť vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Oceľový erekčný krúžok od celosvetovo obľúbenej značky Steel Power Tools. Je to elegantný a moderný doplnok vyrobený z nerezovej ocele najvyššej kvality. Jeho hlavným účelom je posilniť a zvýšiť odolnosť vasej erekcie, aby trvala tak dlho, ako budete chcieť, a váš následný orgazmus bol vskutku ohromujúci.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je vyrobený z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je vysoko pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 8mm

    Krása a elegancia vyžarujúca z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom na sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Silicone Dilator Hollow

    Užite si stimuláciu močovej trubice v kombinácii so vzrušujúcimi vibráciami a okúste dosiaľ nepoznané intenzívne pocity. You2Toys Vibrating Silicone Dilatory Hollow je dutý vibračný dilatátor, ktorý vám ponúkne 7 rôznych vibračných režimov. Je vyrobený z jemného a hlavne pre telo bezpečného silikónu. Neobsahuje ftaláty a spĺňa všetky nariadenia EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penis sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Objavte nové análne zážitky! S touto pomôckou zažijete zmyselné roztváranie análneho otvoru. Zasuňte hroty a otáčajte matický, kým sa zadok neotvorí tak, ako budete chcieť. Rozťahovaciu pomôcku môžete použiť aj vaginálne! Vyrobená je zo 100% hladko leštenej nerezovej ocele.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 350

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.