×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Roubíky

Položky 65 až 96 z celkom 138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento kolík a náhubok zároveň? Upína sa na celú hlavu a je pre pohodlné padnutie nastaviteľný.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Elegantný a účinný kolík z pravej kože s nafukovacím balónikom.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Rose Ball Gag

    Keď ide krása ruka v ruke s vášňou a túžbou po nežnom BDSM, tak vznikajú krásne veci ako tento luxusný náhubok s odnímateľnou ružou. Vďaka vysoko kvalitnému silikónovému materiálu bude náhubok v ústach príjemný a otvor na ružu si môžu vyskúšať zvedavé prsty. Užite si nové a nezabudnuteľné rozmery vášne s týmto prekrásnym náhubkom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento náhubok, ktorý zvýši pocit bezmocnosti a umlčí svojho nositeľa. Zvýšte ním svoje vzrušenie a zamilujte si sexi dizajn s pôvabnými zlatými detailmi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Head Harness Black

    Aký hodný koník! S týmto postrojom na hlavu skrotíte každé neposlušné zviera aj otroka! Je vyrobený z vysoko kvalitnej kože a disponuje pevným priehľadným bitom (trubičkou) do pusy. Maska na oči aj vodítko sú odnímateľné a popruhy sú pomocou praciek nastaviteľné pre dokonalé padnutie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish TPE Penis Gag with Padlock Black S

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento kolík v tvare penisu? Umlčíte ním svoj náprotivok, do úst mu vložíte sexy tvar a ešte ho môžete zamknúť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Spider Gag and Nose Hooks Black

    Zapojte do hry nos a ústa! Tento zvodný postroj je totiž vybavený háčikmi nielen do úst, ale aj do nosa, čo znamená, že tieto otvory udržia zvodne otvorené za každú cenu. Vďaka nastaviteľným prackám postroj na hlavu pekne padne a vytvorí vzrušujúcu dynamiku sily, vášne a naplní vaše BDSM túžby.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Red

    Chcete, aby váš submisívny náprotivok bol úplne potichu a ešte k tomu, aby na neho bol vzrušujúci pohľad? Nasaďte mu tento pohodlný náhubok s koženými remienkami, ktorý splní vaše otrocké túžby. Je jednoduchý, pretože v jednoduchosti je krása a časť do úst je pomerne veľká, tak ústa bude dokonale blokovať. Podľahnite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Cock Head Silicone Mouth Gag

    Zažite vzrušenie z plných úst s týmto jedinečným náhubkom Cock Head Silicone Mouth Gag. Už žiadny krik ani kvílenie, ale čistá bezmocnosť bude to jediné, čo zaplaví celé vaše telo. Vďaka nastaviteľnému popruhu sa náhubok výborne prispôsobí veľkosti vašej hlavy a jeho polstrovanie prispeje k príjemnej pohodlnosti, aby ste ho mohli nosiť pokojne niekoľko hodín vkuse. Produkt je vyrobený z PU kože, kovu a časť, ktorú budete vkladať do úst, je zo silikónu bezpečného pre telo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Solid Ball Gag Black

    Nájsť ten pravý náhubok môže byť niekedy oriešok, avšak Ouch! Solid Ball Gag má slušný potenciál sa ním stať. Tvoria ho kvalitné kožené remenčeky s elegantným prešívaním a 10 otvormi pre nastavenie dĺžky. Skúste ho svojmu neposlušnému náprotivku a uvidíte, že to bude ono.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ball Gag

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pôvabný náhubok má nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Nasaďte ho svojmu náprotivku a vypočujte svoje túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Transparent Pacifier Gag

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento transparentný kolík s „cumlíkom“? Svojím prevedením dokonale zvýrazní submisívne vlastnosti vás alebo vášho náprotivku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Ball Gag with Large Silicone Ball Black

    Milujete ten pocit, keď máte veci pod kontrolou a žilami vám prúdi pocit sily a moci? S týmto rubíkom všetky tieto emócie ešte znásobíte! Pomôže vám umlčiť váš submisívny náprotivok a vďaka jeho extra veľkosti ho ocenia aj tie najskúsenejší milovníci a milovníčky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na kolík so svorkami na bradavky? Vďaka otvorom sa cez neho príjemne dýcha a svorky majú pogumované konce, takže perfektne držia!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Open Ring Gag Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento kolík, ktorý udrží ústa vášho suba stále otvorené. Vyrobený je z kvalitného silikónu a vegánskej kože. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Open Mouth Spider Gag Gold-Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento zlato-červený kolík, ktorý vášmu partnerovi vezme slová z úst. Jeho pusa totiž budete široko otvorená a pripravená na čokoľvek, čo do nej budete chcieť vložiť. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Breathable Silicone Ball Gag Size M Ball 4.5cm Pink

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento ružový kolík s priedušnými otvormi a nastaviteľným popruhom. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Flexibilný a veľmi príjemný kolík z vysoko kvalitného silikónu! Má nastaviteľný dĺžku, takže padne všetkým s obvodom hlavy 37 – 54 cm. Samotný gag má priemer 4,5 cm, takže príjemne padne do úst a vďaka otvorom bude pohodlný aj na dlhodobejšie nosenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Watersport Strap-On Gag Black

    Tekuté hrátky snov? Áno! Tento náhubok vám zaručí, že váš otrok nebude môcť utiecť vašim tekutinám. Na tvár sadne ako uliaty, rovnako aj do úst, kam z mini pisoáru vedie trubička. Užívajte si piss hry, ktoré budú teraz ešte drsnejšie než predtým!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Breathable Silicone Ball Gag Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM hier.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Velvet & Velcro Adjustable Breathable Gag Black

    Prevezmite kontrolu a nasaďte svojmu náprotivku tento náhubok! Je nastaviteľný na suchý zips a bude len na vás, kedy ho potom svojmu otrokovi dáte dole a dovolíte mu rozprávať. Gag je taký guľatý a disponuje otvormi, ktoré prispievajú k pohodliu. Vhodný je pre začínajúcich i pokročilých milovníkov a ich intenzívne BDSM scény.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Killer Leather & Silicone Ball Gag

    Náhubok pre tých najdrsnejších zabijakov! Nasaďte ho svojmu otrokovi alebo otrokyni, upevnite okolo hlavy pomocou pevného koženého remienka s prackou a do úst mu vložte gag. Potom vezmite do ruky kľučku a začnite skrutkovať. Že takto tvrdá BDSM hra bude vzrušujúca, to nám určite veríte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Kinky Gag with Plug Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento zlato-červený kolík s čiernou zátkou, ktorý vášmu náprotivku vezme slová z úst. Jeho pusa totiž budete buď široko otvorená, alebo zašpuntovaná. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Head Harness with Breathable Ball Gag and Nose Hooks Black

    Zapojte do hry nos a ústa! Tento zvodný postroj na hlavu je totiž vybavený nielen štetcom, ale aj háčikmi do nosa, čo znamená, že obmedzí možnosť voľne dýchať. Vďaka nastaviteľným prackám postroj na hlavu pekne padne a vytvorí vzrušujúcu dynamiku sily, vášne a naplní vaše BDSM túžby.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Oval Silicone Ball Gag Black

    Chcete, aby váš submisívny náprotivok bol úplne potichu a ešte k tomu, aby naňho bol vzrušujúci pohľad? Nasaďte mu tento pohodlný náhubok s koženými remienkami, ktorý splní vaše otrocké túžby. Je jednoduchý, pretože v jednoduchosti je krása a časť do úst je pomerne veľká, tak bude ústa dokonale blokovať. Podľahnite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Inflatable Mouthgag with Pump 8079

    Premyslená hračka, ktorá poriadne okorení vaše BDSM hry. Vychutnajte si vzájomné naplnenie, nafukovanie a vzrušovanie.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Ball Gag Blue

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý náhubok? Bondage Couture si zamilujete! Je vyrobený z prvotriednych materiálov a má prekrásne detaily, čím dohromady tvorí dokonale elegantný kúsok . Nechajte svoj náprotivok, aby vám vložil loptičku do úst a za hlavou náhubok zapol.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Gag with Silicon Ball and Headstrap 7583

    Dômyselný kožený náhubok cez celú hlavu so silikónovou guľou o priemere 4,4 cm.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Silicone Breathable Ball Gag Size S Ball 4cm Pink

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento ružový kolík s priedušnými otvormi a nastaviteľným popruhom. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Zaslúži si váš submisívny náprotivok trochu poníženia? Urobte s ním ľudský popolník s týmto netradičným a veľmi zlým zariadením pre všetkých milovníkov tabakových výrobkov. Váš náprotivok bude úplne ticho, lebo mu ústa zaplnia silikónový kolík a zároveň sa stane užitočný, lebo bude chytať odpadávajúci popol z vašich obľúbených cigariet.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Pink

    Flexibilný a veľmi príjemný kolík z vysoko kvalitného silikónu! Má nastaviteľný dĺžku, takže padne všetkým s obvodom hlavy 37 - 54 cm. Samotný gag má priemer 4,5 cm, takže príjemne padne do úst a vďaka otvorom bude pohodlný aj na dlhodobejšie nosenie.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.