×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Roubíky

Položky 97 až 128 z celkom 138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Ride Me Mouth Gag Black

    Potrebujete utíšiť svoj náprotivok a zároveň naplniť svoj otvor lásky? V tom prípade potrebujete tento kolík s lesklým čiernym dildom z vonkajšej strany. Odolný nastaviteľný kožený popruh sa zapína za hlavou a kovové cvočky okolo úst vytvárajú sexy vhľad. Tak naplňte svojmu náprotivku ústa štepcom a na sadnite na dildo v tesnej blízkosti jeho tváre!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Head Harness with a Gag Black

    Krásny a zároveň netradične vzrušujúci vzhľad a pohodlie zároveň získate jedine s týmto výstredným doplnkom od Bad Kitty. Je to maska na hlavu, ktorá je navyše vybavená vrúbkom s priemerom 4 cm. Jej štýlový kožený vzhľad (imitácia kože) vyzerá super sexy, a to aj vďaka detailom z kovu rose-gold farby. Vďaka prackám si masku nastavíte tak, aby vám dokonala padla a aby ste sa v nej cítili nielen vášnivo jedinečne, ale aj pohodlne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ozdobte svoju tvár náhubkom s ružou. Má zmyselnú červenú farbu a čipkovaný remienok, je pohodlný a neuveriteľne krásny vďaka realistickej kvitnúcej ruži. Nastavíte si ho podľa svojich požiadaviek a budete si vychutnávať pohodlné nosenie. Nechajte ružu rozkvitnúť z vašich úst.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Dogbone Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak môžete skúsiť aj trochu zvieraciu úroveň, pretože kolík je vybavený psou kosťou a čo je najlepšie, je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Bone Ball Gag White

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento kolík s kosťou, ktorá priamo nabáda k tomu robiť psie kusy. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties GLO In The Dark Bondage Ball Gag

    Nechajte svoje vášne žiariť! Kolekcia GLO In The Dark predstavuje zvrat vo vašom fetiš divokom dobrodružstve. Všetky produkty, ktoré obsahuje, totiž zmyselne svietia v tme! Vrátane tohto náhubku, ktorý nesmie chýbať vo výbave akéhokoľvek BDSM nadšenca.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    Sú vaše sny poriadne divoké a BDSM je vaša obľúbená disciplína? Tak pozor, tento kolík by sa vám mohol vážne hodiť! Okrem gagu do pusinky nositeľa či nositeľky má tiež VAC-U-LOCK koncovku z nerezovej ocele. Inak je vyrobený z kvalitnej kože a jeho dĺžka je nastaviteľná. Akú svoju obľúbenú Vac-u-lock či Hang hračku k nemu pripevníte ako prvú?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Funnel Mouth Gag

    Čo by ste chceli robiť s týmto vrúbkom s nalievacou nádobkou? A čo by ste svojmu submisívnemu náprotivku dopriali za tekutinu? Konečné rozhodnutie, ako túto kvalitnú a jedinečnú hračku využijete je samozrejme na vás. Isté však je, že tieto mokré hrátky nebudú mať obdoby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Saffron Soft Bit Gag

    Snívate o nezabudnuteľných erotických zážitkoch? Je potrebné sa na ne pripraviť a vybaviť! Vhodným doplnkom určite bude aj tento Soft Bit Gag, kolík navrhnutý tak, aby bol pohodlný na nosenie a zaistil maximálnu tichosť. Jeho žiarivá šarlátová farba pridáva na luxuse a skvele sa kombinuje s ďalším príslušenstvom. Tak vdýchnite život svojim tajným túžbam!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Bit Gag with Nipple Clamps Black

    Ak stojíte na strane moci, určite si prajete tento kolík so svorkami pre svojho otroka alebo otrokyňu. Ak však stojíte na druhej strane, určite vám už bežia hlavou predstavy, ako sa zahryznete do prémiového silikónu a vaše bradavky budú bolestivo stlačené. Neposlušnosť sa nevypláca! Splňte si svoje erotické túžby!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Brace Ball Gag

    S týmto rubíkom domina či dominant neprejaví žiadne zľutovanie so svojím náprotivkom! Vložte guľôčku do úst, povoľte skrutky, nasaďte nerezovú časť a zase skrutky utiahnite. Hladká lišta sa usadí okolo zadnej časti krku a nerezová oceľ bude príjemne studiť. Je vhodný aj na dlhodobé nosenie, a hlavne je neuveriteľne cool!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Breathable Ball Gag with Rose

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento nádherný kolík s ozdobnou ružou a nastaviteľným popruhom. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Rose Gag Black

    Vložte svojmu náprotivku do úst kvet a nechajte ho/ju rozkvitať blahom! Tento kolík v celej našej ponuke naozaj vyniká! Je totiž zdobený krásnym kvetom z kvalitného flexibilného silikónu. Padne do každej pusinky a vďaka 3 malým dýchacím otvorom tam vydrží pekne dlho.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag Head Harness with Plug Stopper Black

    Milujete pocit moci? Dajte priestor svojej dominantnej stránke a vášmu submisívnemu náprotivku nasaďte tento postroj, ktorý udrží jeho/jej ústa otvorené. Pohľad na neho/ni bude tak vzrušujúce! Zraniteľnosť a bezmocnosť na seba nenechajú dlho čakať a pokiaľ zatúžite po tichu, špunt na retiazke rozhodne príde vhod.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Mouth Gag Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento podmanivý kolík v sexi ružovo-zlatom štýlovom prevedení s pôvabnou ružou. Má nastaviteľný popruh pre dokonalé padnutie a je vyrobený z príjemnej vegánskej PU kože, takže sa tešte na komfort pri nosení. Umocnite obľúbené pocity bezmocnosti a doprajte si intímne dobrodružstvo spojené s odovzdaním a zvýšenou rozkošou.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Deep Throat Gag Black

    Ako udržať ústa otvorené? Jedine s týmto pôvabne-nebezpečným rubíkom si zaistíte, že váš submisívny náprotivok nezavrie pusu a zároveň nebude môcť hovoriť nieto volať o pomoc. Roubík tvoria dva stredové pevné krúžky z kvalitnej nerezovej ocele, ktoré pomôžu submisívnym milovníkom a milovníčkam vzdať sa kontroly. Čo bude nasledovať? Nechceme predvídať budúcnosť, ale myslíme, že deep throat.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Head Harness with Mouth Cover and Solid Ball Gag Black

    Čo myslíte, pristal by tento postroj s rubíkom vášmu otrokovi alebo otrokyni? Obopne celú hlavu a ústa prekryje rúškom s nepriedušným štetcom v tvare guličky. Vaše BDSM chvíle s ním dostanú nový rozmer, žiar i zmysel. Navyše vyzerá úplne podmanivo, a ešte prináša vytúžené ticho. Vychutnajte si v bezmocnosti!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Kam až necháte tento kolík zájsť? Záleží na tom, ako veľmi je hlboké vaše hrdlo. Deep Throat Screwed kolík posunie vaše BDSM hry na novú úroveň. Je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a kože, takže je odolný a tiež pohodlný na nosenie. Guľôčka je nastaviteľná pomocou skrutkovania a je len na vás, či nositeľovi či nositeľke rubíku zaistíte pohodlie alebo pravý opak.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Head Harness with Mouth Cover and Breathable Ball Gag Black

    Čo myslíte, pristal by tento postroj s rubíkom vášmu otrokovi alebo otrokyni? Obopne celú hlavu a ústa prekryje rúškom s priedušným štetcom v tvare guličky. Vaše BDSM chvíle s ním dostanú nový rozmer, žiar i zmysel. Navyše vyzerá úplne podmanivo, a ešte prináša vytúžené ticho. Vychutnajte si v bezmocnosti!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Open Mouth Gag with Plug Stopper Black

    Milujete pocit moci? Dajte priestor svojej dominantnej stránke a svojmu submisívnemu náprotivku nasaďte tento kolík, ktorý udrží jeho/jej ústa otvorené. Podhľad na neho/ni bude tak vzrušujúce! Zraniteľnosť a bezmocnosť na seba nenechajú dlho čakať a pokiaľ zatúžite po tichu, špunt na retiazke rozhodne príde vhod.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Amor Ball Gag Red

    Hľadáte láskyplný kolík, s ktorým by ste si vyskúšali objavovanie BDSM hier? Tento má tvar srdiečka a vezme vám slová z úst. Vďaka priedušnosti sa skvele hodí pre začiatočníkov aj začiatočníčky a pomocou nastaviteľnej pracky ho prispôsobíte svojej veľkosti. Nechajte sa zlákať novými zážitkami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart GiD Silicone Ball Gag Black

    Čo hovoríte na kombináciu ticha a žiary? Tento nevšedný kolík zapchá ústa vášmu submisívnemu náprotivku a dovolí mu/ju už ani čakať. Je to nevyhnutný doplnok pre vaše otrocké hrátky a to, že svieti v tme vám dopraje skutočne ohromujúci zážitok z hry!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Mouthgag with Opening and Stopper Black

    Chcete netradičný BDSM doplnok vysokej kvality? Tento kolík otvára dvere mnohým vzrušujúcim možnostiam. Je vyrobený z kvalitného a na dotyk veľmi hebkého silikónu, takže je príjemný a bezpečný na nosenie. Najlepšie na ňom je však špunt pripevnený na retiazke, ktorý priamo nabáda k hrátkam s tekutinami. Ale ako s ním vo finále naložíte, bude len na vás a na vašej zvrátenej fantázii!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Horsebit Gag

    Vyžaduje váš náprotivok, aby ste sa k nemu správali ako je zvieraťu? Konkrétne ku koni? Ok, tak mu nasaďte tento konský kolík a bude postarané! Prinúti ho držať jazyk za zuby a robiť to, čo rozkážete. Vyrobený je z mäkkého silikónu, takže je príjemný na skús a vhodný aj na dlhodobé nosenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Ball Gag Black

    Mlčať zlato! Tento kolík z kvalitnej vegánskej kože je navrhnutý tak, aby budil rešpekt! Zároveň pohladí tvárea do úst umiestni guľôčku s otvormi, ktoré umožňujú dýchanie. Nezáleží na tom, či ste v BDSM nováčikovia alebo pokročilí, tento kolík budete milovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Solid Ball Gag

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto štetcom svietiacim v tme. Skombinujte ho s ďalšími doplnkami z kolekcie Glow in the Dark a užite si prekrásne vášnivé zážitky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Splnený sen všetkých dominantných fajčiarov a fajčiarok! Váš otrok vám teraz s popolníkom pri ústach bude bez slova vždy po ruke, keď si budete chcieť jednu zapáliť. Nasaďte mu/jej tento kolík z kože a nerezovej ocele, s ktorým neprehovorí ani slovo, a ešte vám bude pokorne pridržiavať popolník.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses Rosegasm Bloom Silicone Gag Red

    Milujete krásne doplnky? V tom prípade by vašej pozornosti nemala uniknúť nová kolekcia Secret Kisses! Všetky hračky, ktoré obsahuje, boli navrhnuté s cieľom dopriať vám perfektné zmyselné zážitky a inak tomu nie je u tohto roubíku s nádhernou ružou. Príjemne a pohodlne padne do úst a vďaka tomu, že je priedušný, ho budete môcť bez obáv nosiť aj dlhšiu dobu. Naplňte si s ním svoje výstredné fantázie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Rose Gag Pink

    Vložte svojmu protivníku do úst kvet a nechajte ho/ju rozkvitať blahom! Tento kolík v celej našej ponuke skutočne vyniká! Je totiž zdobený krásnym kvetom z kvalitného flexibilného silikónu. Padne do každej pusinky a vďaka 3 malým dýchacím otvorom tam vydrží pekne dlho.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Cylinder Gag

    Trochu sa v poslednom čase nudíte? Skoncujte s tím s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užíť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto štetcom svietiacim v tme. Zkombinujte ho s ďalšími doplnkami z kolekcie Glow in the Dark a užite si prekrásne vášnivé zážitky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Forbidden Removable Rose Gag Black

    Hľadáte v našom sortimente niečo viac než len obyčajný kolík? Dovoľte nám predstaviť vám tento zvodný fetiš doplnok pre vaše zmyselné erotické hry. Je to okrúhly kolík s nádhernou odnímateľnou ružou. Stane sa vašou ozdobou alebo prostriedkom určujúcim podriadenie?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 138

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.