×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Štipce a svorky na bradavky

Položky 33 až 64 z celkom 198

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey The Pinch - Svorky na bradavky

    Krásne svorky na bradavky zdobené korálkami z kolekcie Fifty Shades of Grey. Sila tlaku na bradavky sa dá regulovať vďaka kovovým kolieskam, ktoré posúvate po celej dĺžke svorky.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 2 Twist Cups Black L 31mm

    Prísavky na bradavky, ktoré vlastne môžete použiť aj na akékoľvek iné miesto na tele! Otáčavým pohybom vytvoríte v priehľadnom valci podtlak a nachystáte si tak nádherný vzrušujúci pocit. Prebuďte v bradavkách maximálnu citlivosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubujú tieto priehľadé prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Nechajte svoju vagínu a bradavky brnieť vzrušujúcou radosťou s týmito svorkami na bradavky a vibračným vajíčkom od Pretty Love! Pohodlne padnutie a pôvabné spracovanie, to sú vlastnosti, ktoré vás úplne uchvátia. A keď k tomu pridáte 7 vibračných funkcií a 1 funkciu a 3 úrovne elektro-stimulácie, podlomia sa vám kolená vzrušením!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Freed All Sensation Nipple And Clitoral Chain

    Luxusný šperk z kolekcie Fifty Shades. Ozdobte sa zvodne a vzrušujúco zároveň. Táto nádherná retiazka spojí vaše bradavky s vaším klitorisom a dá vám okúsiť skutočne neodolateľné pocity. Prajete si potešenie alebo bolesť? Všetko je možné, svorky majú nastaviteľný silikónový koniec, takže jemné zovretie môže okamžite vystriedať intenzívna bolesť. Ste pripravená byť krásna, zvodná a vzrušujúca?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Nipple Clamps

    Potrebuje, aby váš submisívny náprotivok dal svoje pokorné vlastnosti ešte viac najavo? Nasaďte mu tento kolík a svorky na bradavky v jednom. Nebude môcť hovoriť a bude úplne bezmocný a oddaný bolesti. Svorky visí za strany kolíka z mäkkého kvalitného silikónu. Užite si to!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednoduché, vkusné, elegantné, avšak celkom účinné, presne také sú tieto dve ultra magnetické guľôčky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker Just Sensation Beaded Clitoral Clamp

    To, že klitoris obsahuje viac než 8 000 nervových zakončení, nie je žiadna novinka, ale vedeli ste, že väčšina z nich je umiestnená na stranách?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Hrátky s dudlíkmi lásky sú odjakživa vaše najobľúbenejšie? Tieto prísavky na bradavky budete milovať! Jednoducho ich stlačte, čím vytlačíte vzduch a nasaďte na bradavky. A čo ďalej?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Objavujte nové možnosti vzrušenae, prebuďte svoju zúrivosť a zažite príjemnú bolesť v podobe sania. Stlačte, alebo uvoľnite, a podľahnite dychberúcej citlivosti.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Tieto drsniacke prísavky na bradavky od obľúbenej značky Mister B majú o niečo väčší otvor než väčšina klasických prísaviek. Sú teda ideálne na hry s väčšími, či prepichnutými bradavkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Tweezers with Pearls Gold

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou prsníkov. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s perličkami. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok pre možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrylové thajské tyčky pre rozmanité hrátky! Sú ideálne na bradavky a ďalšie časti tela. Majú dĺžku 12,5 cm a je možné ich pomocou krúžkov jednoducho nastaviť. Užite si jemné štiepanie aj ultra drsné potešenie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Crystal Nipple Clamps

    Svorky na bradavky a zároveň pôvabný šperk, ktorý zvýrazní sexepíl. Darujte svojej drahej tieto nádherné Crystal Nipple Clamps! Tvoria ich odolné svorky, ktoré pokrývajú gumové nadstavce, a sú ideálne pre začiatočníkov aj pre skúsených milovníkov bradaviek. Disponujú tiež skrutkou, pomocou ktorej si nastavíte tlak pôsobiaci na bradavky. Trblietajúce kryštáliky potom dodávajú svorkám šarm a eleganciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Bull Nose Nipple Clamps

    Nasadenie týchto svoriek je naozaj hračka. Pristanú úplne každému a vzhľadom na retiazku, ku ktorej sú pripojené, môžete kontrolovať, koľko potešenia alebo bolesti svojej polovičke doprajete.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Pleasure Pumps Vibrating Nipple Teasers Black

    Robí s vami stimulácia bradaviek divy? Tak si len skúste predstaviť, čo s vami budú robiť tieto vibračné prísavky na bradavky! Vyrobené sú zo silikónu, takže sú príjemne mäkké a pôvabne nasajú vaše gombíčky. Potom k tomu pridajte vibrácie a nechajte sa uniesť do iného sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Či už patríte medzi tie šťastnejšie, ktoré môžu vyvrcholenie pomocou stimulácie bradaviek dosiahnuť samy, alebo ste niekto, kto stále objavuje potenciál hry s bradavkami, sú tieto svorky najrýchlejším a najjednoduchším spôsobom, ako nájsť svoju cestu k bradavkovému nebu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sextreme Nipple Chain

    Sú vaše sexuálne hry skôr extrémne? Sextreme bude značka priamo pre vás! Z ich kolekcie sú tieto svorky na bradavky spojené retiazkou z lesklého kovu. Nastavte si zovretie pomocou skrutiek a užívajte si vzrušujúcu bolesť, ktorá bude ešte intenzívnejšia, keď za retiazku zaťaháte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Pink 2pcs

    Hľadáte recept za zaručene sexi predohru? Skúste hru s bradavkami! Tieto silikónové prísavky vaše bradavky pohltia mocným vákuom a zvýšia ich citlivosť na ďalšie láskanie. Sú ľahko použiteľné, príjemne hebké a mäkké a hlavne bezpečné pre telo. Tak neotáľajte a poškádlete dudlíky na prsiach!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Nipple Clamps & Silicone Gag Ring

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s vibračnou funkciou. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok pre možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia. Vyberte si medzi 10 vibračnými režimami!!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tieto pôvabné svorky na bradavky s obojkom majú nádherný čierno-červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Nasaďte ich svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Šaliete zo stimulácie bradaviek? Ánooo! Tak si poďte užiť tieto vzrušujúce stimulátory bradaviek so šikovnými skrutkami. Na pohľad sú naozaj skvostné, majú guľatý tvar a pozor majú aj ostré zúbky a skrutky, ktoré utiahnete, ako práve chcete. Vychutnajte si napätie, bolesť a zmyselnú milosť a nemilosť skrz bradavky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Milujete dráždenie bradaviek? Rozvibrujte ich s týmito svorkami a pridajte aj vzrušujúce iskry! Sú plne nastaviteľné, takže budú vyhovovať všetkým veľkostiam a ich mäkký materiál sľubuje maximálne pohodlie. Vyberajte zo 7 vibračných funkcií a 3 úrovní elektro-stimulácie, čaká vás neuveriteľná citlivosť a aj slasť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s krásnym zdobením. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok pre možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Úchvatná dvojica svoriek na bradavky, spojených reťazou, všetko v čiernej povrchovej farbe.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Labia Spreader with Clamps Black

    Vdýchnite život svojim najhlbším erotickým fantáziám! Práve si prezeráte hračku pre všetkých, ktorí sa neboja ísť v ústrety novým zážitkom a príjemnej bolesti. Sú to popruhy z kvalitnej PU kože, ktoré sa omotajú okolo vašich stehien a pripnú na pysky ohanbia. Vulva tak bude vystavená v celej svojej roztvorenej kráse a nachystaná na škádlení, potešenie a hry, v ktorých hlavnú rolu hrá podriadenosť a dominancia.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series XL Plungers Extreme Nipple Suckers

    Túžia vaše bradavky po niečom riadne masívnom? Doprajte im tieto prísavky v unikátnom dizajne, ktoré sú veľké a vytvoria naozaj silné vákuum. Takúto citlivosť ste ešte nezažili. Prísavky sú vyrobené zo silikónu a stanú sa super doplnkom pri sexe a predohre.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Heavy Duty Adjustable Clamps Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s retiazkou. Sú ideálne pre skúsenejších jedincov, ktorí chcú dať nový divokejší rozmer svojim bradavkovým hrám.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Contemporary Nipple Spoke Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto nádherné a štýlové svorky na bradavky z pozláteného kovu. Objavte s nimi zážitok zo stimulácie citlivých bradaviek a nastavte si zovretie podľa vašich predstáv.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers 3 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 198

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.