×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá 3 - 3,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 236

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Chisa Novelties Double Dildo Purple 20cm

    Toto pôvabne fialkové, dvojité dildo nielen realisticky vyzerá, ale tiež vám realistické pocity dopraje! Prvý z penisov ubytujete vo svojej vagíne a druhý sa prispôsobivo zabýva vo vašom zadočku, sú 2 v dome lepšie než jedno? Jasné, že áno! Využite silnú prísavku a hrajte sa bez použitia rúk, bude to výborná párty!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Cock 6" with Scrotum Skin

    Pôvabné realistické dildo, ktorému sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, povšimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje silnou prísavkou a je vyrobené z príjemnej gumy.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo Blue

    Dildo, ktoré sa nestratí ani v tme! Mimoriadne krásne a realistické dildo Glow in the Dark vás bude príjemne stimulovať svojimi autentickými tvarmi a vďaka silnej prísavke si s ním budete môcť užiť aj bez použitia rúk. Objavte jeho zmyselnú žiaru aj v tej najhlbšej tme!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rounded Double-ended Steel Dildo

    Hľadáte kvalitné a pôvabné dildo na celý život? Vsaďte na toto dildo vyrobené z prvotriednej ocele! Aby vás neprestalo len tak baviť, má oba konce použiteľné, jeden z nich tvorí 5 guľôčok a druhý koniec má tvar klasického análneho kolíku. Objavte s ním vzrušenie skryté v análi alebo vo vagíne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 24

    Pôvabné dildo s rôznymi typmi stimulačných výstupkov z naružovelého skla. Elegantný dizajn pripomínajúci morského koníka môžete vystaviť aj ako dekoráciu. Dokonale hladký povrch s použitím lubrikantu krásne kĺže.

    84,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Laox Dildo

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného penisu vola a je vyrobené z príjemne mäkkého PVC, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Double dildo 12"

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy díld vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými hračkami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Milujete prekvapenie? Keď toto dildo namočíte do horúcej farby, zmení farbu! Vysoká teplota premení jeho farbu na vesmírne fialovú a izbová na neónovo ružovú. Zamilujte sa do jeho nesmierne príjemného materiálu a silných vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Sweet N Hard 4 Clear Lila

    Keď dildo, tak pekné a kvalitné za rozumnú cenu! Tento klasický kamarát od Blush má silnú koncovú prísavku a je vyrobený z príjemného a mäkkého PVC materiálu. Obohaťte svoju zbierku erotických hračiek týmto nepostrádateľným kúskom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 6 Purple

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého materiálu Silexpan, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše ak ho zahřejete, bude ešte mäkkší, zatiaľ čo ak ho ochladíte, mírne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 24cm

    Hľadáte pružný realistický penis, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Okúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Double Whammy Purple

    Dvojité, flexibilné, veselo farebné a dlhé, také je toto dildo z kolekcie Classix od značky Pipedream. Je pevné, ale zároveň mäkké s 2 koncami, ideálne je teda na hrátky v páre alebo na dvojitú penetráciu. Ľahko sa čistí a vďaka jeho pružnosti sa s ním hravo dostanete presne tam, kam potrebujete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 7" with Balls Vanilla

    Každý ho chce! Uncut D je ručne vyrobené dildo s neobrezanou predkožkou, uspokojivými proporciami, vnútrom pevným ako kamenná erekcia a vonkajšou časťou hodvábne hebkou ako skutočný penis. Vďaka silnej koncovej prísavke bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dopraje vám vzrušujúce hands-free hry. Tak na čo ešte čakať?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 5 Inch Posable Dildo Vanilla

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hedvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ridged Anal Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Ma dva zmyselne tvarované konce a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Jeden koniec pripomína análny kolík a druhý tvorí 5 vzrušujúcich guľôčok na sexi vyvádzanie. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 29

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovanými detailmi, ktoré vyrážajú dych. Svoju jedinečnosť si získava svojím vzhľadom z fúkaného skla.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Glow Dicks Kandi Blue

    S dildom svietiacim v tme bude žhavá noc ešte žhavejšia! Blush Glow Dick má realistický tvar a zakončený je silnou prísavkou. Je z príjemného PVC materiálu a je tiež bezpečné pre telo. Vezmite si ho do spálne, alebo ho pozvite niekam na party, či sa rozhodnete toto svietiace potešenie darovať? Poďte do toho!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Limba Flex M Deep Sea Blue

    Limba flex je flexibilné dildo, ktoré môžete prispôsobiť a ohnúť podľa vašich preferencií. Každé telo je totiž iné a rozmanitosť je súčasťou skvelého sexu, a preto je tu dildo Limba flex s ohybným drôtom vo vnútri, ktorý drží rôzne tvary a uhly, podľa toho ako chcete vy. Dnes si môžete prispôsobiť všetko, prečo by ste si nemohli prispôsobiť aj erotické hračky ?!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock with Balls 7" Flesh

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak uspokojí vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho rozmery, ktoré sú tak akurát! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude pôvabnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Toto dildo Steel Double Header vám vďaka svojmu miernemu zakriveniu nachystá extrémne príjemné zážitky! Jeho ergonomický design si zamilujete rovnako ako novú úroveň elegancie, ktoré dildo predstavuje. Vychutnajte si ho osamote aj v páre!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size L Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 38

    Elegantný, prvotriedny, ručne robený, so zameraním na detail a jeho sklenená rukoväť vám vyrazí dych svojou ojedinelosťou a hladkým povrchom. Je vyrobený z hypoalergénneho skla a úplne bezpečný.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Pink

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Čo takto skúsiť toto dvojité dildo? Je úžasne realistické a na každom svojom konci má pôvabný žaluď pre ešte väčšiu stimuláciu. Je vyrobené z príjemného a kvalitného PVC materiálu a veľmi ľahko sa čistí. Podľahnite mu a užite si ho!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Sweet N Hard 4 Pink

    Keď dildo, tak pekné a kvalitné za rozumnú cenu! Tento klasický kamarát od Blush má silnú koncovú prísavku a je vyrobený z príjemného a mäkkého PVC materiálu. Obohaťte svoju zbierku erotických hračiek týmto nepostrádateľným kúskom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 45

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Gallant Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Gallant je značka ideál! Má sexy a elegantný tvar pre príjemné použitie, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Big Wand

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Je pomerne veľké, zmyselne zakrivené a vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Vďaka jeho dômyselnému tvaru a koncovým guľôčkam s ním pohodlne nájdete bod G a potešíte ho vzrušujúcim tlakom pre rozsiahlu škálu vnemov! Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 18cm

    Hľadáte pružného realistického šulínka, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Skúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx G-Spot Gemstone

    Dildo alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Toto dildo je špeciálne tvarované, aby ste s ním pohodlne zasiahli tie najcitlivejšie miesta, a modrá špirála, ktorá sa týči po jeho tele, vás bude pri zavádzaní neuveriteľne stimulovať. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 18

    Luxusné sklenené dildo Icicles No. 18 - čarovná univerzálna erotická pomôcka, ktorú je možné používať análne aj vaginálne. Takto elegantný predmet je súčasne aj vhodným - nenápadne vzrušujúcim - erotickým darčekom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Nechajte sa rozžiariť! Dildo z kolekcie Metallic Shine vás oslní intenzívnou metalickou farbou a tiež príjemným materiálom. Je vyrobené z tzv. liquid silikónu, čo je vysoko kvalitný a mäkký materiál, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Dildo je tiež vybavené prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 236

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.