×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá 3 - 3,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 236

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Je zmyselne zakrivené a vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Vďake jeho dômyselnému tvaru a koncovým guľôčkam s ním pohodlne nájdete bod G a potešíte ho vzrušujúcim tlakom pre rozsiahlu škálu vnemov! Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Beige

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Čo takto skúsiť dvojité dildo? Je úžasne realistické a na každom konci má pôvabný žaluď pre ešte väčšiu stimuláciu. Je vyrobené z príjemného a kvalitného PVC materiálu a veľmi ľahko sa čistí. Podľahnite mu a užite si ho!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size S Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobné veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    Snívate o modernom a štýlovom dilde? Avant je ručne vyrobené dildo, ktorého krivky sú tvarované tak, aby vám prinášali čo najväčšie potešenie. Je z úžasne hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, bezpečný pre telo a ľahko sa tiež čistí. Užite si cestu k cieľu s kvalitným dildom Avant D7!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 66

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Dong with Suction-base 18cm

    Masívne transparentné dildo s autentickým žilkovaním a zvýrazneným žaluďom.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Super Eight 8" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Cici Dildo Purple

    Stále hľadáte to pravé dildo, ktoré bude kompatibilné s postrojom? Možno ste ho našli práve teraz! Táto horúca hračka od značky Blush vám bude poskytovať maximálne potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Má dokonalý tvar na zacielenie na citlivé miestečká a je vyrobená z čistého, vysoko kvalitného silikónu. Užite si luxusné dildo z luxusného materiálu a nechajte svoje ústa kričať vzrušením!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Sweetheart Glass Dildo

    Milujete skvostné a láskyplné doplnky? Toto romantické sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný a nežný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hry ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo sa dá zahriať alebo ochladiť, zmyselné zakrivenie vám vezme dych a koncové srdiečko rozbúši vaše vlastné srdce. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku i vagíne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 8.5 Inch Vibrating Realistic Cock With Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug P&G Size S Metallic Lilac

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug P&G vás úplne oslní svojim odvážnym dizajnom. Jeho skosený tvar a zaoblená špička z neho robí úplného odborníka na G-bod a na prostatu. Užite si vzrušenie a úchvatnú slasť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA12 Lifelike Silicone Dildo Quick Air Flesh 17cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úžasné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z báječne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má Quick Air koncovku a v kombinácii s vašou šukacou mašinou vás vyložene donút zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného, lepšieho sveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Chocolate

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot pre anál alebo vagínu! Toto extra dlhé dildo tvorené z guľôčok vás ohromí každým ďalším zasunutím a tiež elektro-stimuláciou. Bal(l)zac je vyrobený z prvotriedneho hliníku a môžete ho ľahko zahriať alebo ochladiť. Užite su guľôčku po guľôčku a jedinečnú rozkoš spôsobenú elektrickými výbojmi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Cock with Balls Tan

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildóm! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože působí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončený silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné varlatky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kendall Purple

    Hľadáte pôvabné a kvalitné dildo s moderným vzhľadom? Tu ho máte! Kendall je luxusné silikónové dildo príjemne mäkké a hebké na dotyk. Zakončené je silnou prísavkou a jeho špeciálny špirálovitý tvar zasiahne tie správne miesta vo vašom tele za všetkých okolností. Nechajte sa ním rozmaznávať a rozšírte svoju erotickú zbierku o kvalitnú hračku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Dildo & Plug Swirl

    Milujete designové skvosty? Toto krásne sklenené didlo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho oba použiteľné konce príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen to, taktiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho môžete veľmi ľahko zahriať či ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dielom - skleneným dildom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Colours Pride Edition 8 Inch Dildo Rainbow

    Dildo s pruhmi vo farbách dúhy! Limitovaná kolekcia Pride Edition poteší nielen všetkých Pride priaznivcov. Jeho pevný a zamatovo hebký silikón je príjemný na dotyk a koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Dajte najavo svoje vášne!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Pink

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi a pôvabným dildom krásnej farby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Tentacle Glass Dildo Pink

    Milujete designové skvosty? Toto krásne sklenené didlo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho vrúbkovaný povrch bude príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen to, taktiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho môžete veľmi ľahko zahriať či ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dielom - skleneným dildom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal mini e vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Soft Realistic Dildo Purple S

    Hľadáte kvalitné realistické dildo pre rozmanité hrátky? Máte ho! Toto dildo je vhodné na vaginálne i análne použitie, má úchvatné realistické spracovanie vrátane pôvabných semenníkov a vymodelovaných žiliek. Vychutnajte si s ním vášnivé chvíľky a nezabudnite ani na koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 43

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Smooth Spot Dildo with Suction Cup 17cm Transparent

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne číre a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Posable Dildo Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hedvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal je vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA108 Metal Bead Anal Dildo KlicLok 8.48"

    Chcete sa nechať omámiť žiarivo lesklým kovom a vyskúšať jeho chlad na vlastný anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka, má luxusný guličkový tvar a taktiež sexy strieborný povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a vybuchnite v cieli omamným orgazmom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Purple

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi a pôvabným dildom krásnej farby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 89

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 5 Inch Posable Dildo Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hodvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 236

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.