×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 65 až 96 z celkom 216

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Glass Romance Beaded Dildo GS09C Clear

    Toto priezračné vlnité dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne mnoho výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať či ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), je to materiál bezpečný pre telo, je neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho aj radi vo svojej spálni vystavíte!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Double dildo 12"

    Žiarivo transparentná séria Lovetoy díld vás vezme za srdce! Konečne máte možnosť objaviť nové úrovne potešenia so super realistickými hračkami, ktoré vám poskytnú maximálne vnemy. Tak smelo do toho!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Alex Realistic Dildo 15cm Skin

    Kolekcia No-Parts prináša rozmanité dildá a špičkové postroje, z ktorých je radosť vyberať! Objavíte s nimi nové dobrodružstvá (sólo aj v páre) a hodí sa ako pre začínajúcich, tak pre skúsených milovníkov. Dildo Alex je príjemne mäkké a zároveň pevné, má realistický dizajn a žilnatú textúru. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Hitsens 6 Purple

    Milujete, keď je niečo naozaj hebké a kvalitné? Toto dildo je vyrobené z prémiového mäkkého materiálu Silexpan, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Navyše ak ho zahřejete, bude ešte mäkkší, zatiaľ čo ak ho ochladíte, mírne stvrdne. Užite si intenzívne pocity.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB15 Dildo 28cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi, predovšetkým dĺžkou, ktorá je 28 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ridged Anal Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Ma dva zmyselne tvarované konce a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Jeden koniec pripomína análny kolík a druhý tvorí 5 vzrušujúcich guľôčok na sexi vyvádzanie. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 5 Inch Posable Dildo Vanilla

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hedvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Mailman Mocha

    Pokiaľ sa cítite vzrušene, zavolajte si na pomoc dokonalého milovníka menom Loverboy. Je pripravený vám pomôcť a splniť svoje tajné poslanie, ktorým je vaše potešenie. Má skvele realistické spracovanie a tiež silnú koncovú prísavku pre hand-free hrátky. Majte svojho pomocníka stále po ruke!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Suction Cup Dildo Pink

    Doprajte sebe alebo svojmu náprotivku neuveriteľne príjemnú stimuláciu! Potrebovať na to budete iba toto úchvatné dildo s rebrovanou textúrou, ktorá pri vám zavádzaní aj vyberaní nachystá ohňostroj slasti. Koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a pružný silikónový materiál si okamžite zamilujete!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB05 Dildo 20cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Harness Dong Purple M

    Dildo perfektné nielen pre kombináciu s postrojmi! Hodí sa ako pre vaginálne, tak aj pre análne prenikanie a vďaka svojmu tvaru sľubuje skutočne vzrušujúci zážitok. Zakončené je prísavkou, takže ho ľahko a rýchlo uchytíte do väčšiny postrojov, alebo si zasitíte stabilné držanie na akomkoľvek hladkom povrchu. Dildo je vyrobené z čistého silikónu a predstavuje štrajk na zaručenú sexy jazdu!

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bergrisi Realistic Dildo 26cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Bergrisi toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Pink

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Čo takto skúsiť toto dvojité dildo? Je úžasne realistické a na každom svojom konci má pôvabný žaluď pre ešte väčšiu stimuláciu. Je vyrobené z príjemného a kvalitného PVC materiálu a veľmi ľahko sa čistí. Podľahnite mu a užite si ho!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx G-Spot Gemstone

    Dildo alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Toto dildo je špeciálne tvarované, aby ste s ním pohodlne zasiahli tie najcitlivejšie miesta, a modrá špirála, ktorá sa týči po jeho tele, vás bude pri zavádzaní neuveriteľne stimulovať. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Anal Push Black

    Obušok pre neposlušný zadoček! Táto análna sonda od Doc Johnsona je vyrobená z PVC materiálu vysokej kvality, je pomerne flexibilná a má rukoväť pre pohodlné uchopenie. Tak si užite perfektné skúmanie a sondovanie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys European Lover Black

    Tak úchvatne realistický, až vám vezme dych! Nechajte sa rozmaznávať týmto flexibilným autentickým dildom, ktoré bude ideálnym doplnkom k akejkoľvek divokej hre. Zamilujte sa jeho sexi žaluďa, vymodelovaných žiliek a silnej prísavky, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Mr. Magic 9 Inch Dildo with Balls Beige

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, a ešte k tomu disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu? Mäkký PVC materiál si obľúbite a rovnako ako možnosť používať dildo ako strap-on. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03C Clear

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Twist Large Black

    Perfektné dildo pre akékoľvek hrátky! Má úchvatnú špirálovitú textúru a je priam ideálny pre jemnú stimuláciu G-bodu alebo análiku. Jeho roztomilá základňa v tvare srdca funguje aj ako prísavka, a práve vďaka nej je kompatibilná aj s postrojmi. Užite si s ním sólo alebo v páre, zábava to bude v každom ohľade!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Easy-Lock Suction Cup Black

    Tiež milujete hrátky bez použitia rúk? V tom prípade asi hľadáte prísavku pre vaše obľúbené Hidden Desire dilda, ktorú si vám teraz dovoľujeme predstaviť. Je tu na to, aby posunula vaše radostne vzrušujúce chvíľky na ďalšiu úroveň. Jej extra pevný dizajn zaistí bezpečný a stabilný zážitok. Pripevnite ju na hladký povrch, pridajte dildo a užite si nekonečné hodiny toho, čo tam veľmi zbožňujete!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lumino Play Double Dildo 14.5"

    Kvalitné dildo Lumino ponúka množstvo vzrušujúcej zábavy po zhasnutí svetiel. Je totiž napustené netoxickým svietiacim práškom a po zotmení vydáva viditeľné modré svetlo. Dildo je vyrobené z TPE materiálov, ktoré je možné bezpečne používať a sú cenovo dostupné. Bez ohľadu na to, či vás čaká vaginálny alebo análny prienik, toto dildo v tme vám zaručene prinesie nezabudnuteľnú noc plnú vášne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Color Gradient Liquid Silicone Dildo S 13.6cm Blue-Pink

    Snívate o dildu s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a má zakrivenie a tvar pre perfektnú stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Imperium Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Imperium je značka ideál! Má sexy realistický dvojitý tvar, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína a anál ráči!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Flesh

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Dixx 7.6 Inch Dual Density Dildo Skin

    Ešte nemáte toho pravého? Mr. Dixx je rozhodne vhodný adept! Ukrýva v sebe pevné jadro ako skutočná tvrdá erekcia a jeho vonkajšia časť je príjemne mäkká a hebká ako skutočný penis. Vaše zážitky s ním tak budú absolútne realistické! Má totiž tiež vymodelované žilky, žaluď aj semenníky. Tak využite silnú koncovú prísavku a nasadnite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Suction Cup Plug Large

    Pozdvihnite análnu stimuláciu na novú úroveň s touto extra výkonnou prísavkou, určenou na análne kolíky od obľúbenej značky Doc Johnson.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Jerry Giant Dildo Clear Pink

    Priehľadná ružová farba, dokonalý tvar i veľkosť a výrazný žaluď, také je dildo Jerry Giant.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 7" Glow in the Dark Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Clear Dong 9 Inch

    Stelesnenie potešenia a autentickosti! Toto dildo z kolekcie Get Real Clear je vyrobené z kvalitného číreho TPE materiálu a je teda príjemné na dotyk a ľahko sa čistí. Jeho realistické prevedenie vás očarí na prvý pohľad a rozhodne oceníte aj vytúženú flexibilitu. Vychutnajte si stimuláciu jemnou žilkovanou textúrou a nezabudnite využiť aj silnú koncovú prísavku.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Double Dildo Purple 18cm

    Toto pôvabne fialkové, dvojité dildo nielen realisticky vyzerá, ale tiež vám realistické pocity dopraje! Prvý z penisov ubytujete vo svojej vagíne a druhý sa pôsobivo zabýva vo vašom zadočku, sú 2 v dome lepší než jeden? Jasné, že áno! Využite silnú prísavku a hrajte sa bez použitia rúk, bude to výborná párty!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Gold Dixie Normous Dong

    Na realistické zážitky potrebujete realisticky tvarované dildo! A taký aj je obojstranný Mike Hawk, ktorý je vyrobený z prírodného PVC materiálu, ktorý neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Má autenticky tvarovaný žaluď a zvýraznené žilky. Vychutnajte si vzrušujúce zážitky z dvojitej penetrácie alebo sa o dildo podeľte so svojím náprotivkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Silicone Holy Dong Medium Purple

    Užívajte si svoje milostné hrátky tak, ako ich máte najradšej! Značka LoveToy toto dildo vyrobila z hladkého silikónu a vybavila ho silnou prísavkou. Prajete si hands-free zábavu alebo hľadáte vhodné dildo do strap-onu? Všetko je možné a vďaka zakriveniu si môžete byť istí, že s ním pohodlne dosiahnete na G-bod i na prostatu!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 216

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.