×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 97 až 128 z celkom 216

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Get Real Double Dong 16 Inch Skin

    Snívate o niečom dlhom, realistickom a dvojitom? O Double Dong sa budete môcť podeliť so svojim náprotivkom alebo ním navštíviť obe svoje dierky. Jeho realistické žilnaté prevedenie a 2 zmyselné žalude potešia vaše oči a jeho flexibilné telo vás uchváti svojou pevnosťou a mäkkosťou zároveň. Splňte si sny o duálnej stimulácii.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB11 Dildo 22cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi, predovšetkým dĺžkou, ktorá je 22 cm.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Brown

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx Frozen Fountain

    Dildo alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Toto dildo je špeciálne tvarované, aby ste s ním pohodlne zasiahli tie najcitlivejšie miesta a tvoria ho postupne sa zväčšujúce guľôčky, ktorých zavádzanie bude neuveriteľne vzrušujúce. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Latin

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Packer Silicone Small Skin

    Tak realistický! Tento penis je vyrobený z extrémne mäkkého liquid silikónu a je tak úžasne pružný a poddajný. Hodí sa na pohodlné nosenie a jeho ploché dno sa príjemne oprie o vaše telo. Je to perfektný doplnok pre FTM a transgender osoby.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Clear 5" Cock with Balls

    Priezračné a pôvabné! Toto dildo z transparentného materiálu zvýši vaše pôžitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilné, nezapácha a ľahko sa čistí. Navyše disponuje koncovou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom a rovnom povrchu. Nechajte si splniť fantázie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The Naturals Double Penetrator

    Snívate o duálnom prenikaní a absolútnom vzrušení? Spozornite a pozrite si túto sexi hračku. Je to dvojité dildo, ktoré zablúdi do vagíny aj análika zároveň. Vyrobené je z kvalitného Firmskyn materiálu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Vychutnajte si pôvabný realistický vzhľad aj tvar a oddajte sa potešeniu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Dong - Obojstranné dildo 33cm Ružová

    Double Dong je kvalitné, obojstranné dildo, vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Je zmyselne zakrivené a vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Vďake jeho dômyselnému tvaru a koncovým guľôčkam s ním pohodlne nájdete bod G a potešíte ho vzrušujúcim tlakom pre rozsiahlu škálu vnemov! Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Posable Dildo Vanilla

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hedvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours 16 Inch Double Dildo Beige

    Chcete zdvojnásobiť svoje potešenie? Čo takto skúsiť dvojité dildo? Je úžasne realistické a na každom konci má pôvabný žaluď pre ešte väčšiu stimuláciu. Je vyrobené z príjemného a kvalitného PVC materiálu a veľmi ľahko sa čistí. Podľahnite mu a užite si ho!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Cock Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Dong with Suction-base 18cm

    Masívne transparentné dildo s autentickým žilkovaním a zvýrazneným žaluďom.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beautiful Jason Realistic Vibrating Dildo 24cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického vibračného dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Jason toto všetko má ak tomu navyše má aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush XX Midas Chocolate

    Prahnete po niečom skutočnom a uspokojivom? Vyberte si dildo Blush XX. Vďaka technológii Sensa Feel pôsobí prirodzene, pretože je vo vnútri pevné, ale na povrchu príjemne mäkké a flexibilné. Jeho dokonalá erekcia, nadpriemerný obvod a dĺžka budú ideálne pre každého, kto potrebuje trochu viac ako priemer!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 66

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beautiful Jack Realistic Dildo 27cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Jack toto všetko má ak tomu navyše ešte robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 8.5 Inch Vibrating Realistic Cock With Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Cici Dildo Purple

    Stále hľadáte to pravé dildo, ktoré bude kompatibilné s postrojom? Možno ste ho našli práve teraz! Táto horúca hračka od značky Blush vám bude poskytovať maximálne potešenie ako vo vagíne, tak v análiku. Má dokonalý tvar na zacielenie na citlivé miestečká a je vyrobená z čistého, vysoko kvalitného silikónu. Užite si luxusné dildo z luxusného materiálu a nechajte svoje ústa kričať vzrušením!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Chocolate

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Plus Roar N Ride Clear

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Možno preto, že sa jedná o jemnejšiu verziu dilda z najpredávanejšej kolekcie B Yours, alebo aj kvôli tomu, že vám dopraje príjemne mäkké pocity a vzrušujúce realistické zážitky. Má svôdny jasný vzhľad a tiež pevnú koncovú prísavku. Dajte mu šancu hoci pre vás „tím pravým“!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Buraq Realistic Dildo 24cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Buraq toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Clear Dildo with Balls 8 Inch

    Stelesnenie potešenia a autentickosti! Toto dildo z kolekcie Get Real Clear je vyrobené z kvalitného číreho TPE materiálu a je teda príjemné na dotyk a ľahko sa čistí. Jeho realistické prevedenie vás očarí na prvý pohľad a rozhodne oceníte aj vytúženú flexibilitu. Vychutnajte si stimuláciu jemnou žilkovanou textúrou a nezabudnite využiť aj silnú koncovú prísavku.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Clear Dong 7.5 Inch

    Stelesnenie potešenia a autentickosti! Toto dildo z kolekcie Get Real Clear je vyrobené z kvalitného číreho TPE materiálu a je teda príjemné na dotyk a ľahko sa čistí. Jeho realistické prevedenie vás očarí na prvý pohľad a rozhodne oceníte aj vytúženú flexibilitu. Vychutnajte si stimuláciu jemnou žilkovanou textúrou a nezabudnite využiť aj silnú koncovú prísavku.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Deluxe Suction Cup Plug Accessory Black

    Máte vo svojej zbierke dildá s koncovkou Vac-U-Lock? V tom prípade by vám nemal chýbať ani tento nadstavec s patentovanou Vac-U-Lock koncovkou. Je to super silná prísavka, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a zaistí vám tak vzrušujúce hands-free potešenie. Čo je však na tomto nástavci najlepšie, je jeho nastaviteľné a otočné rameno pre tú správnu polohu. Tak poďte potešiť všetky svoje horúce miesta!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Fuchsia

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Cock 7 Inch with Balls 18cm Čierna

    Týmto dildom zasiahnete všetky svoje citlivé body a to ako vo vagíne, tak v anále. Get Real Cock má čiernu farbu a je realisticky tvarovaný až do tej najjemnejšej žilky. Nechajte sa okúzliť vzrušujúcimi pocity, ktoré s ním zažijete, a využite silnú prísavku pre dobrodružné hands-free hrátky. Dildo je vyrobené z bezpečného PVC materiálu a neobsahuje ftaláty.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Dildo & Plug Swirl

    Milujete designové skvosty? Toto krásne sklenené didlo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho oba použiteľné konce príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen to, taktiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho môžete veľmi ľahko zahriať či ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dielom - skleneným dildom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Curved Realistic Dildo with Suction Cup 8" 20,5cm Flesh

    Hľadáte niečo skutočné? Až po prvýkrát pohladíte toto RealRock dildo, budete si istý, že ste to našli. Je totiž neuveriteľne realistické, starostlivo a do detailov vymodelované, má výrazný žaluď a dokonalé žilky. Užite si jeho pevnosť a zároveň mäkkosť, silnú prísavku a predovšetkým všetky vzrušujúce zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Handle Black

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Vyberte spomedzi díld svojho favorita, použite túto dômyselnú rukoväť Hung System Handle Black na jeho upevnenie a užite si zábavu, po ktorej túži vaša fantázia.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Tentacle Glass Dildo Pink

    Milujete designové skvosty? Toto krásne sklenené didlo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho vrúbkovaný povrch bude príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen to, taktiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho môžete veľmi ľahko zahriať či ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dielom - skleneným dildom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 216

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.