×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 97 až 128 z celkom 310

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adrien Lastic Hitsens 2 Vibe Pink

    Milujete, keď je niečo skutočne hebké a kvalitné? Toto vibračné dildo je vyrobené z prémiového mäkkého silikónu, tzv. Silexpanu, vo vnútri je pevné a na povrchu príjemne flexibilné. Užite si intenzívne pocity a objavte silu výkonného vibračného motorčeka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Cock Tan

    Snívate o dildu, ktoré bude dokonalou realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože i žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doposiaľ mohli len predstavovať. King Cock je vybavený aj silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu a je kompatibilné so strap-onmi. Vyrobené je z Fanta Flesh materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a, samozrejme, je i bezpečné pre telo, hypoalergénne a neobsahuje ftaláty.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Na koho budete myslieť, keď sa budete hrať s týmto realistickým dildom? Bude to namakaný hasič pripravený zapáliť vaše túžby a uhasiť vaše chute po intenzívnom potešení? Zažite s ním vzrušenie prameniace z tých najdivokejších fantázií!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Mr. Magic 9 Inch Dildo with Balls Beige

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, a ešte k tomu disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu? Mäkký PVC materiál si obľúbite a rovnako ako možnosť používať dildo ako strap-on. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Barry Dildo Black

    Každý sníva o inak tvarovanom dilde a možno je vaším snom práve toto! Úprimne by sme sa vôbec nečudovali. Jeho tvar je totiž vysoko nápaditý a hlavne ergonomický. Navyše má aj prísavku a vyrobené je z mäkkého silikónu, ktorý je príjemný, odolný a ľahko sa čistí.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Cock 7" with Scrotum Skin

    Pôvabné realistické dildo, ktorému sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, povšimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje silnou prísavkou a je vyrobené z príjemnej gumy.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Ribbed S

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik či vagínu a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino Planets Blue

    Túžite po niečom výnimočnom? Táto vkusná sklenená pomôcka z kolekcie Chrystalino bola ručne vyrobená so srdcom plným vášne. Jej vyšperkovaný tvar si obľúbi ako vagína, tak anál a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať alebo ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným dildom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Silicone Cock 8" Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by bolo ako živé? Tí, ktorí premenili svoje sny na skutočnosť, si už dávno užívajú s týmto realistickým dildóm, ktoré je vo vnútri skvele pevné ako poriadne tvrdá erekcia, a zvončeka zase príjemne mäkké ako skutočná kože. Vychutnajte si vzrušujúcu autenticitu s kvalitným dildóm so sexi semenníkmi a pre ešte lepší pocit pridajte lubrikant na vodnej báze.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Sweet Cloud Liquid Silicone Dildo 18cm Blue-Pink

    Snívate o dildu s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a má zakrivenie a tvar pre perfektnú stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lumino Play Double Dildo 14.5"

    Kvalitné dildo Lumino ponúka množstvo vzrušujúcej zábavy po zhasnutí svetiel. Je totiž napustené netoxickým svietiacim práškom a po zotmení vydáva viditeľné modré svetlo. Dildo je vyrobené z TPE materiálov, ktoré je možné bezpečne používať a sú cenovo dostupné. Bez ohľadu na to, či vás čaká vaginálny alebo análny prienik, toto dildo v tme vám zaručene prinesie nezabudnuteľnú noc plnú vášne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 67

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Color Gradient Liquid Silicone Dildo S 13.6cm Blue-Pink

    Snívate o dildu s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a má zakrivenie a tvar pre perfektnú stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA02 Smooth Silicone Anal Dildo KlicLok Pink 17cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatné nežne ružové dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z báječne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukacou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!
    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Flesh

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Olly Dildo Large Čierna

    Hodvábne hladké dildo s prísavkou od obľúbenej značky Malesation.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Clear 8" Cock

    Priezračné a pôvabné! Toto dildo z transparentného materiálu zvýši vaše pôžitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilné, nezapácha a ľahko sa čistí. Navyše disponuje koncovou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom a rovnom povrchu. Nechajte si splniť fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 8" Brown

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Soft Ejaculation Cock with Balls 9" Skin

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale aj každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaša fantázia razom ožijú! Dildo je pevné, ale aj ohybné podľa vašich potrieb a zakončené je silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 10" Skin

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale aj každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaše fantázia razom ožijú! Dildo je pevné, ale aj ohybné podľa vašich potreb a zakončené je silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB20 Dildo 34cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Classix Double Whammy Pink

    Dvojité, flexibilné, veselo farebné a dlhé, také je toto dildo z kolekcie Classix od značky Pipedream. Je pevné, ale zároveň mäkké a má 2 konce, ideálne je teda pre hrátky v páre alebo na dvojitú penetráciu. Ľahko sa čistí a vďaka jeho pružnosti sa s ním hravo dostanete presne tam, kam potrebujete.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 7" Glow in the Dark Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo S 14cm Purple

    Snívate o dildu s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti na teplote. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7" Flesh

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované a má výrazný žaluď. A čo potom jeho rozmery, ktoré sú tak akurát! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude pôvabnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Skinlike Double Penetration Soft Cock Flesh

    Snívate o dvojitom realistickom dilde, ktoré bude také skutočné, že si ho možno aj pomýlite so skutočným penisom? Skinlike Soft Cock vyniká svojim dvojvrstvovým spracovaním, kedy vo vnútri je tvrdý a pevný ako ten najvzrušenejší penis, zatiaľ čo jeho povrch je mäkký a hebký ako jemnučká kožička. Užite si jeho ohybnosť a vychutnajte si svoju vysnívanú dvojitú penetráciu!

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beaded Silicone G-Spot Dildo 6,5"/16,5cm Purple

    Obzeráte sa po dilde, ktoré vás bude baviť a bude sa vám aj páčiť? Toto z kvalitného silikónu je skvelou voľbou! Má „korálkový tvar“, vďaka ktorému vás bude stimulovať každým centimetrom, zakončené je silnou prísavkou a má krásnu metalickú farbu, ktorá naživo vyzerá ešte lepšie ako na fotkách. Pohrajte sa s ním sólo alebo v páre, kamarátiť sa bude aj s postrojmi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Latin

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Thick Glass Dildo

    Milujete designové skvosty? Toto krásne sklenené didlo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho minimalistický dizajn budete zbožňovať. A nielen to, taktiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho môžete veľmi ľahko zahriať či ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dielom - skleneným dildom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx Frozen Fountain

    Dildo alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Toto dildo je špeciálne tvarované, aby ste s ním pohodlne zasiahli tie najcitlivejšie miesta a tvoria ho postupne sa zväčšujúce guľôčky, ktorých zavádzanie bude neuveriteľne vzrušujúce. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Brown

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Riley Silicone Dildo Purple

    Toto dildo pôvabnej fialovej farby od značky Maia Toys si zamiluje vaša vagína i análik. Vyrobené je z luxusného a predovšetkým hodvábne hebkého silikónu, ktorý je, samozrejme, bezpečný pre telo. Objavte intenzívne vzrušujúce pocity vďaka zahnutej a dômyselne tvarovanej špičke dilda a doprajte si cenovo prijateľný luxus v podobe tejto obľúbenej hračky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 310

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.