×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 129 až 160 z celkom 310

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • No-Parts Parker Dildo 19.5cm Black

    Hľadáte kvalitné dildo príjemného tvaru? Parker je ideálny adept! Má pôvabný ergonomický dizajn s miernym zakrivením. Jeho jadro je pevné, ale zároveň dostatočne pružné pre pohodlnú análnu alebo vaginálnu penetráciu. Vonkajší materiál je veľmi hladký a príjemný. Využite aj koncovú prísavku a hrajte sa bez použitia rúk!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 8" Cock Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Clear 6" Cock

    Priezračné a pôvabné! Toto dildo z transparentného materiálu zvýši vaše pôžitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilné, nezapácha a ľahko sa čistí. Navyše disponuje koncovou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom a rovnom povrchu. Nechajte si splniť fantázie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dark Crystal Black DC14 Dildo 25cm

    .Černé vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal. Očarí vás svojím tvarom i rozmermi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Tim 7.5 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina Tima na intímnu prehliadku k sebe domov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 6" with Scrotum Skin

    Pôvabne realistické dildo, ktorému sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, všimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje vibráciami, silnou prísavkou a vyrobené je z príjemnej gumy.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Sliding Skin Dual Layer Dong 8.5" Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by bolo ako živé? Tí, ktorí premenili svoje sny na skutočnosť, si už dávno užívajú s týmto realistickým dildóm, ktoré je vo vnútri skvele pevné ako poriadne tvrdá erekcia, a zvončeka zase príjemne mäkké ako skutočná kože. Vychutnajte si vzrušujúcu autenticitu s kvalitným dildóm so sexi semenníkmi a pre ešte lepší pocit pridajte lubrikant na vodnej báze.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 9 Inch Thick Posable Dildo with Balls Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonale autentické uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hodvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 9" Flesh

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Curved Wand

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo vás očaruje! Je zmyselne zakrivené a vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Vďake jeho dômyselnému tvaru a koncovým guľôčkam s ním pohodlne nájdete bod G a potešíte ho vzrušujúcim tlakom pre rozsiahlu škálu vnemov! Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 7 Inch Girthy Posable Dildo with Balls Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hodvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Packer Silicone Small Skin

    Tak realistický! Tento penis je vyrobený z extrémne mäkkého liquid silikónu a je tak úžasne pružný a poddajný. Hodí sa na pohodlné nosenie a jeho ploché dno sa príjemne oprie o vaše telo. Je to perfektný doplnok pre FTM a transgender osoby.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Avant D7 Ergo Violet

    Snívate o modernom a štýlovom dilde? Avant je ručne vyrobené dildo, ktorého krivky sú tvarované tak, aby vám prinášali čo najväčšie potešenie. Je z úžasne hebkého silikónu, ktorý je príjemný na dotyk, bezpečný pre telo a ľahko sa tiež čistí. Užite si cestu k cieľu s kvalitným dildom Avant D7!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 66

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush XX Midas Chocolate

    Prahnete po niečom skutočnom a uspokojivom? Vyberte si dildo Blush XX. Vďaka technológii Sensa Feel pôsobí prirodzene, pretože je vo vnútri pevné, ale na povrchu príjemne mäkké a flexibilné. Jeho dokonalá erekcia, nadpriemerný obvod a dĺžka budú ideálne pre každého, kto potrebuje trochu viac ako priemer!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Clear Dong with Suction-base 18cm

    Masívne transparentné dildo s autentickým žilkovaním a zvýrazneným žaluďom.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real The Manhandler 14.5 Inch Black

    Prijmite výzvu do sexy súboja a chopte sa netradičného meča! Manhandler je dildo s rukoväťou, ktorá vám veľmi pohodlne padne do ruky. Pripomína meč alebo napríklad policajný obušok len s tým rozdielom, že namiesto čepele má realistické dildo s výrazným žaluďom a žilkami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Big Boy 12 Inch Skin

    Potrebuje na svoje uspokojenie niečo väčšie? Vaše prianie je rozkazom pre Big Boya! Je to extra veľké dildo (30 cm) s realistickým tvarom, žilnatou textúrou a zahnutým žaluďom. Chopte sa jeho praktické rukoväte a pozdravte s ním svoje vášnivé otvory!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fist Corps Fist Dildo

    Poriadna päsť pre poriadne potešenie vášho análu! Vyrobená je z hladkého a pružného PVC a iste si ju zamilujete pre jej detailné realistické spracovanie. Vďaka svojej veľkosti je určená predovšetkým odvážnejším milovníkom, ktorí ocenia aj silnú koncovú prísavku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Cock Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chrystalino G-Rider Blue

    Túžite po niečom výnimočnom? Táto vkusná sklenená pomôcka z kolekcie Chrystalino bola ručne vyrobená so srdcom plným vášne. Jej vyšperkovaný tvar si obľúbi ako vagína, tak anál a vaše zmysly sa nechajú uniesť teplotnou hrou, pretože sklo môžete jednoducho zahriať alebo ochladiť. Urobte si celoživotnú radosť nádherným skleneným dildom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Jewels Beads Iridescent

    Predstavujeme nádhernú kolekciu Jewels od Playboy, ktorá obsahuje pomôcky predurčené na to, aby sa stali ikonami vášho nočného stolíka. Vyrobené sú z vysoko kvalitného borosilikátového skla s krištáľovo dúhovým povrchom. Patria sem aj tieto guličky pre nádherné potešenie vo vagíne či v análi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB19 Dildo 33cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 9" Black

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale aj každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaša fantázia razom ožijú! Dildo je pevné, ale aj ohybné podľa vašich potrieb a zakončené je silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 8.5 Inch Vibrating Realistic Cock With Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Chocolate

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Clear Dildo with Balls 8 Inch

    Stelesnenie potešenia a autentickosti! Toto dildo z kolekcie Get Real Clear je vyrobené z kvalitného číreho TPE materiálu a je teda príjemné na dotyk a ľahko sa čistí. Jeho realistické prevedenie vás očarí na prvý pohľad a rozhodne oceníte aj vytúženú flexibilitu. Vychutnajte si stimuláciu jemnou žilkovanou textúrou a nezabudnite využiť aj silnú koncovú prísavku.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Rowan Realistic Dildo 20cm Skin

    Kolekcia No-Parts prináša rozmanité dildá a špičkové postroje, z ktorých je radosť vyberať! Objavíte s nimi nové dobrodružstvá (sólo aj v páre) a hodí sa ako pre začínajúcich, tak pre skúsených milovníkov. Dildo Rowan je príjemne mäkké a zároveň pevné, má realistický dizajn a žilnatú textúru. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Deluxe Suction Cup Plug Accessory Black

    Máte vo svojej zbierke dildá s koncovkou Vac-U-Lock? V tom prípade by vám nemal chýbať ani tento nadstavec s patentovanou Vac-U-Lock koncovkou. Je to super silná prísavka, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a zaistí vám tak vzrušujúce hands-free potešenie. Čo je však na tomto nástavci najlepšie, je jeho nastaviteľné a otočné rameno pre tú správnu polohu. Tak poďte potešiť všetky svoje horúce miesta!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Kendall Purple

    Hľadáte pôvabné a kvalitné dildo s moderným vzhľadom? Tu ho máte! Kendall je luxusné silikónové dildo príjemne mäkké a hebké na dotyk. Zakončené je silnou prísavkou a jeho špeciálny špirálovitý tvar zasiahne tie správne miesta vo vašom tele za všetkých okolností. Nechajte sa ním rozmaznávať a rozšírte svoju erotickú zbierku o kvalitnú hračku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Fuchsia

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Curved Realistic Dildo with Suction Cup 8" 20,5cm Flesh

    Hľadáte niečo skutočné? Až po prvýkrát pohladíte toto RealRock dildo, budete si istý, že ste to našli. Je totiž neuveriteľne realistické, starostlivo a do detailov vymodelované, má výrazný žaluď a dokonalé žilky. Užite si jeho pevnosť a zároveň mäkkosť, silnú prísavku a predovšetkým všetky vzrušujúce zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 310

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.