×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 97 až 128 z celkom 243

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Hung System Dookie HT08

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť, a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Dookie je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne i celý život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildom! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože pôsobí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončené silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné semenníky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Jimmy HT01

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, keďže sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Dildo Jimmy je vyrobené v Európe z príjemného vinylového materiálu bez obsahu ftalátov a pri správnom používaní vám vďaka svojej odolnosti môže vydržať pokojne aj celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Silicone Dong 8.5 Inch

    Snívate o niečom skutočnom? Toto prémiové realistické dildo z kolekcie Get Real je navrhnuté pre vašu maximálnu spokojnosť! Má prirodzenú farbu, realistický tvar a starostlivo spracované detaily. Potešte sa zamatovo hebkým materiálom a silnou koncovou prísavkou.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Lovers Realistic Dildo with Suction Cup Medium

    Ťažko poviete NIE tomuto realistickému štramákovi! Autentické dildo s dokonalými detailmi, sexy semenníkmi a silnou prísavkou. Je príjemne pevné, ale zároveň pružné a mäkké a jeho povrch sa verne podobá ľudskej koži, nechajte sa ním očariť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Twist Kit Set of Three Black

    3 Twist dildá pre akékoľvek hrátky! Máte dneska chuť na menšie alebo na väčšie? Nemôžete si to rozmyslieť? Tak si vyberte prostredie. Twistová textúra sľubuje príjemnú stimuláciu G-bodu aj análu a silná koncová prísavka v tvare sŕdc budí láskyplný dojem. Príjemný silikón si zamilujete nielen pre jeho hebkosť, ale aj pre jeho ľahké čistenie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dark Crystal Black DC23 Dildo 28cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal. Očarí vás svojím tvarom i rozmermi.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 7" with Scrotum Skin

    Pôvabne realistické dildo, ktorému sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhlad dokonale kopíruje skutočný penis, všimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje vibráciami, silnou prísavkou a vyrobené je z príjemnej gumy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Champagne Bottle Medium

    S týmto dildom buchnete šampanské plné análneho orgazmu! Vzrušujúci dizajn fľašky môže tešiť len vás osamote alebo pokojne aj váš náprotivok. Kvalitný PVC materiál umožňuje hračku kombinovať s lubrikantmi na báze vody aj na báze silikónu. Tak nazdravie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Construction Chad Dildo

    Toto zamatovo vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou i spracovaním! Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové i sólo hry.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Uncut 23cm Flesh

    Nič realistickejšieho už nemôže byť, toto dildo má totiž pohyblivú predkožku! Áno, čítate správne, tento King Cock disponuje predkožkou, ktorá sa hýbe cez jeho žaluď hore a dole! Dildo je ručne vyrobené a tvarované do posledného detailu presne tak, aby vám zaistilo ten najskutočnejší zážitok. Silná koncová prísavka tak bude bezpečne držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo je kompatibilné i s obľúbenými strap-onmi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 61

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovanými detailmi, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť si získava očarujúcim výzorom z fúkaného skla.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Double Header 18" Veined - Obojstranné dildo 46cm Telová

    Double Header Dong je kvalitné, čierne, obojstranné dildo vyrobené z PVC s antibakteriálnou prísadou Sil-A-Gel. Užite si vašu novú hračku sami, alebo sa rozdeľte s partnerom, dĺžka 46 cm je dostačujúca pre oboch.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Scyther RR39 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcoru, atribút, ktorým sa budete veľmi pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dinoo Hung Sly! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhodou je kompatibilita s Hung systémom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Wave Dong Easy-Lock 19cm Black

    Stelesnenie potešenia a pohodlia! Toto pôvabne tvarované dildo od Hidden Desire s Easy-Lock koncovou je vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je skvele mäkký a pružný a prináša tak pocity, ktorým jednoducho nemožno odolať. Či ste začínajúci alebo ostrieľaný milovník či milovník, tento 20 cm zázrak vám zaručí nezabudnuteľný zážitok!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Dr. Michael 14 Inch Dildo with Balls Beige

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, a ešte k tomu disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu? Mäkký PVC materiál si obľúbite a rovnako ako možnosť používať dildo ako strap-on. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin 18 Inch Double Dildo Mocha

    Pustite doktora dovnútra! Toto dvojité dildo s vami bude skúmať vzrušenie hlbokých aj partnerských hrátok. Vychutnávajte si jeho dĺžku alebo oba konce zároveň. Dokonale vytvarované detaily v podobe žaluďov a žiliek v kombinácii s mäkkým povrchom a pevným jadrom pôsobia super realisticky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Cock with Balls Tan

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Color Changing Liquid Silicone Dildo L 21cm Purple-Pink

    Snívate o dildách s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti od teploty. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Squirt Extreme Dildo 11" Black

    Snívate o skutočne autentických zážitkoch vrátane výstrekov? Toto nádherné dildo vám vaše prianie s radosťou splní! Ohromí vás nielen schopnosťou výstrekov akejkoľvek tekutiny, ale aj každou svojou precízne vytvarovanou žilkou za žilkou a skvostným žaluďom. Vaša fantázia razom ožijú! Dildo je pevné, ale aj ohybné podľa vašich potrieb a zakončené je silnou prísavkou. Oddajte sa mu a nebudete ľutovať.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Master D 7.5 inch ULTRASKYN Skin

    Master D je super realistické, ručne vyrobené dildo s krásnymi semenníkmi. Vnútri je báječne pevné a na povrchu zas neodolateľne hladké, lebo je vyrobené z jedinečného materiálu Ultraskyn, takže dokonale verne kopíruje skutočný penis a možno je ešte o niečo lepšie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Legendary King Sized Realistic Dildo 9" Flesh

    Preskúmajte každý centimeter legendárneho realistického dilda kráľovskej veľkosti od prestížnej značky Love Toys. Uspokojte sa s každou žilkou, krivkou a vybuľeninou tejto presnej obrie repliky, ktorá vyzerá a působí, ako by vaša fantázia ožila.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Giant Latex Balloon Black

    Hľadáte niečo väčšie a ešte väčšie? Toto nafukovacie dildo je to pravé! Vďaka jeho pôsobivej veľkosti, veľkému žaluďu a realistickému spracovaniu nenechá žiadnu vašu túžbu nesplnenú. Koncovým balónikom ľahko a rýchlo zväčšíte jeho veľkosť, skúste to, bude to jazda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Vacuum Lock System Dildo for Keon Masturbator Black

    Dildo s Vacuum-Lock-Systém zakončením, ktoré sa perfektne hodí pre adaptér a Keon! Je príjemné, pretože je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, a je aj veľmi pôvabné na pohľad. Pripojenie na adaptér vám zaberie pár sekúnd a potom už vás len čaká super vzrušujúca jazda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Luminous Dildo

    Toto nie je len tak nejaké dildo! Rozžiari vaše milostné hrátky vzrušujúcim svetlom, pretože svieti v tme. Stačí nasvietiť jeho jadro, zhasnúť a užívať si. Vyrobené je z dvoch vrstiev, pevné jadro je zabalené do príjemného silikónu pripomínajúceho ľudskú kožu.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Sly RR36 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcoru, atribút, ktorým sa budete veľmi pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dino Hung Sly! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhoda je kompatibilita s Hung systémom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo King-Size Hand Small Flesh

    Milujete trochu väčšie a predovšetkým realistické hračky? Teraz môžete konečne podľahnúť svojim fantáziám a nechať sa naplniť až po okraj. Prestaňte snívať, poďte s hračkami z kolekcie Dinoo King Size svoje sny žiť! High five!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Cock Brown

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    Hľadáte kvalitnú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Climber Ball Stick! Disponuje množstvom guličiek, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 10

    Nudia vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných díld, z ktorých toto vás zaujme svojím dizajnom, ktorý pripomína chobotnicu. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť , tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Ribbed Dong Easy-Lock 19cm Black

    Stelesnenie potešenia a pohodlia! Toto pôvabne tvarované dildo od Hidden Desire s Easy-Lock koncovou je vyrobené z prvotriedneho silikónu, ktorý je skvele mäkký a pružný a prináša tak pocity, ktorým jednoducho nemožno odolať. Či ste začínajúci alebo ostrieľaný milovník či milovníčka, tento 20 cm zázrak vám zaručí nezabudnuteľný zážitok!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Ribbed G-Spot Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým z jednej strany pohodlne zasiahnete svoj citlivý g-bod a zo strany druhej si budete užívať guľkovú textúru. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 243

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.